Találatok a következő kifejezésre: 16 éves és a péniszemen a (44 db)

15 Évesen 16 cm es a Péniszem Ez normális? Fog még nőni?

Legjobb válasz: Én 14 vagyok és nekem is 16 centi. Egyébként elvileg egy normál férfinek a pénisze 15-16 centi. Nem tudom hogy fog-e még nõni, de elvileg még fejlõdésbe vagy szóval lehetséges, meg ez genetikátol is függ.

Én 14 vagyok és nekem is 16 centi. Egyébként elvileg egy normál férfinek a pénisze 15-16 centi. Nem tudom hogy fog-e még nõni, de elvileg még fejlõdésbe vagy szóval lehetséges, meg ez genetikátol is függ.
elsõ: ha ennyire okos vagy menj nyelvtan tanárnak, itt nem a helyesírás számít hanem az hogy az ember a kérdésére választ kapjon!! Második: igen, igazad van, genetikátol függ.
Amennyiben a pénisz nem személynév, akkor az normális. "Péniszem Ez" nevût nem ismerek, valamint az évesen szóban is kisbetût kell használni.
A nõk hüvelye átlag 10-12cm, és az ember nem arra vágyik, hogy az epehólyagját döngessék. A 16 centi épp elég.
Abból, hogy a mennyire írsz helyesen, az értelmi szintedre vonatkozóan is lehet következtetéseket tenni. Egy butának minek magyarázzam, hogy mekkora egy pénisz, ha írni nem tud, olvasni sem. De látom, nálad csak véletlen elírás volt. :)
A kérdező hozzászólása: Telefonról írtam a kérdést ezért vannak ezek a nagybetûs :S
A kérdező hozzászólása: A válaszokat pedig köszönöm ^^

Az probléma ha 15 évesen 16 cm-es a Péniszem? Lehet ebből valami bajom? Fog nőni még? Hány éves korig nő a Pénisz?

Legjobb válasz: Mi bajod a 16 centivel? Szerintem teljesen normális, mi bajod lenne belõle?

Mi bajod a 16 centivel? Szerintem teljesen normális, mi bajod lenne belõle?
Nem probléma. Kb 21-22 éves korodig még nõhet, de az sem probléma.
De édi, nagy "P"-vel írja a péniszt. Önálló lénykénrt kezeled? Akkor inkább a mentális egészségbe kellett volna írni :) ))
20 éves vagyok, 15 centis a "Péniszem" és teljesen jól el vagyok vele.Volt már elég sok partnerem, de eddig mindenki csak jót mondott rólam.Volt köztük 35 éves nõ is, aki azért már megélt ezt azt. A pénisz méretét lehet kompenzálni jó technikával, jó nyelvtudással stb... Ne a pornófilmekben látottakhoz viszonyíts.Oda mindig a nagyfarkú embereket válogatják be(erre van igény) és nagyjából semmi nem úgy van a valóságban, ahogy azokban a filmekben.
Szerintem normális és nincs vele probléma. 16/ L
Kur*ára
16 éves, 2 hónapos, és hány napos vagy? És hány perces? XD
komoly válaszokat kécci!
komoly válaszokat lécci!
de most komolyan! miért szivatjátok szegény kérdezõt? 16 centis az nagyon jó tökéletes! szerintem ez az ideális méret!
Ha 16 éves és 3 hónapos lettél volna, lehet, hogy azt mondom, hogy igen, de így, hogy még csak 16 éves és 2 hónapos vagy, így pont jó.
Ne parálj a méreten, a technika számít. Am. a magyar átlag: 15 cm (felnõtteknél), szóval máris túlszárnyaltad, büszke lehetsz :) De inkább tanuld meg használni, és hidd el, amelyik lánnyal szépen bánsz, az imádni fogja, bármekkora is legyen. :)

Helo 16 eves vagyok a péniszem mérete 17cm és a kerülete 12 cm . Szerintetek ezek a méretek jók?

Legjobb válasz: 20:34: Basszus, én szenvedek fogalomzavarban? Az egyetlen dolog amit ~pontosan tud megmérni a farkán, az a kerület és a hossz.

20:34: Basszus, én szenvedek fogalomzavarban? Az egyetlen dolog amit ~pontosan tud megmérni a farkán, az a kerület és a hossz.
20:26: Te már láttál 12cm ÁTMÉRÕJÛ péniszt? Kérdezõ: Te puruttyát olvasol, oda külön ki is vannak gyûjtve az ilyen kérdések, nézz körül. ;)
ba*ki már kerültet is szoktak számolnii? :DDDDDD amúgy nem átmérõt akartál írni? De kéne tudnom még a sugarát is.
Hogyan számoltad ki a kerületét?! Érdekelne...Csak úgy matematikailag... XD
miért, ha nem levágod?
A kérdező hozzászólása: hat nem szamoltam bele a zacsit elore szolok
ki nem szarja le?
Figyelj amugy tényleg milenne ha inkább elöször körülnéznél a neten hogy mik az adatok és utána égetnéd magad itt ilyen kérdésekkel:DXD na pás MR 17 cm XDXD
És mivel mértél? Anyukád varráshoz használt "centijével", vagy acél mérõeszközzel? Jó annak, akinek ilyen kerekszámú farka van. Nekem még a 18 után is van valamennyi, de nem egészem 19.
Jó méret, de lehet növelni ha akarod...Segítsek?
hááát ez jóó xD zacsit is számolják??? xd de mi a francnak méricskélitek??? jobbak lesztek ?okosabbak netán? vagy csak tudni akarjátok az eredményét hogy aztán le leegyetek törve és jöjjetek ide kérdezõsködni hogy kicsi e. Szerintem még kérdezõnk is nagyított a 17 centíjével. Én speciel nem mértem meg egyszer se.Minek??
Király, hogy a magyar átlag 12, 9-15, 2 cm-ig terjed (orvosi könyvek), de ezen az oldalon mindenkinek 17-21 cm között van. Csak megsúgom, hogy a zacskót nem kell beleszámolni. Sajnos sokan bele szokták.
off: tetszik amikor matekzsenik dobálóznak olyannal amirõl fingjuk sincs mi az. a kerület mérhetõ egy mérõszalaggal akár.. abból már lehet átlag sugarat vagy átmérõt számolni. tolómérõvel mérhetsz átmérõket is.. legvastagabb ponton rámérsz, van vagy 6 centi és akkor keménykedhetsz hogy neked 6 centi vastag a p*csöd.. az már más kérdés hogy 2centivel lejjebb már csak 3centi:P de kb tök 8, szemre ránézel és azt mondod 16centi +-2 és 4centi vastag +-1. oszt jólét van. nem számít kb.. a vagina mérete kõ kemény 9-10centi. ezt tessék szem elõtt tartani.
xD de benéztem xd sorry .na röhögök a saját hülyeségemen :D
szia mau :) Na mi lesz a randimmal??? xD A kérdezõnek pedig: ezek a méretek a lehetõ legrosszabbak, ásd el magad. nem az számít mekkora hanem hogy tudod e használni
Nagyon kicsi, ezzel nem tudod kielégíteni a nõket sajnálom :(
Hogyan, hogyan? Hát Dé x pi na!
igen nagyon jók átlag fölötti :) az átlag 14-16 cm
Á, nem, köszi. Nekünk ez pont így jó.

Szerintetek gáz hogy 18 éves vagyok és a péniszem mérete 16-17 cm állva?

Legjobb válasz: Nem az,16 átlag a 17 átlag feletti. Igen mindenkinek más a jó méret. Hallottam olyat,hogy a csaj elküldött egy olyan csávot akinek am 21 cm volt,hogy figyi jofej vagy de ha 23 cm alatt van a farkad akkor hagyjuk egymást. Van akinek 15 fáj (ismerek nem 1 ilyet) van akibe harangozol 20 cm-el. Kinek mi. Én pl nem szeretem az orbitálisan nagy melleket. Van akinek ezjön be. Ennyi :)

Nem az, 16 átlag a 17 átlag feletti. Igen mindenkinek más a jó méret. Hallottam olyat, hogy a csaj elküldött egy olyan csávot akinek am 21 cm volt, hogy figyi jofej vagy de ha 23 cm alatt van a farkad akkor hagyjuk egymást. Van akinek 15 fáj (ismerek nem 1 ilyet) van akibe harangozol 20 cm-el. Kinek mi. Én pl nem szeretem az orbitálisan nagy melleket. Van akinek ezjön be. Ennyi :)
és ülve?
nem, mar mert lene gaz?
Úgy tûnik lassan kellesz nyitni egy újabb témakört is... Mégpedig azt, hogy szerintetek melyen a farkam? Ma ez legalább a 6. ilyen jellegû kérdés, és rengeteg hasonló gyûlt össze... Ne legyél már ekkora barom, nem minden lánynak ugyan az a méret jön be. Ezt többen is mondták.
nekem tökéletes ;P 17/L

14 éves vagyok és a péniszem most 16 centi mire teljesen kifejlődik elérheti a 18 centit?

köszönöm!

Legjobb válasz: Az ember farka a következõ képen fejlõdik: pete - lárva - báb - kifejlett rovar. Hasonlít a bogárhoz , egyre nõ!!! Azaz 40 éves korodig évente nõ kb 0,5 mm-ert!

Az ember farka a következõ képen fejlõdik: pete - lárva - báb - kifejlett rovar. Hasonlít a bogárhoz , egyre nõ!!! Azaz 40 éves korodig évente nõ kb 0, 5 mm-ert!
Ha egyenes háttal a szádba tudod venni akkor elég nagy.
Szerintem terhes vagy.
Es miert meregeted? Vagy miert fontos, hogy mekkora?
A farkad méretét add össze a testsúlyoddal, és vold ki belõle az életkorodat. Vesd össze a növekedési átlagoddal és állíts fel rá egy grafikont. Tégy fel egy hipotézist (egy megvizsgálandó kérdést). Értékeltesd ki az eredmény egy független szakértõvel, majd a kapott szakértõi véleményre alapozva kiderülhet hogy kb 28 cm is lehet a péniszed 20 éves korodra. Dr. Traktor
WÁÁÁÁÁÁ XD
Amennyiben a farkad 16 éves korodig nem érte el a 18 cm-t, onnantól évente fél centit megy össze... ERRE JÓL RÁBASZTÁL ;)
:D:D:D Amúgy még fejlõdsz sokat, hiszen még fiatal vagy, és ne méregesd! Nem az a lényeg, hogy mekkora a farkad hanem az, hogy majd ha oda jutsz akkor jól tudd használni:)
Teljesen megfelelõ. Az átlagméret Magyarországon 15 cm.
Õ az aktív? :P
Szerintem egy akkora pénisz jó egy aktívnak. Nem kell eggódnia miatta. A passzívnak szerintem meg lehet, hogy nagy. Amúgy nekem is hasonló méretû :$ 17F/m/atkív
Persze hogy nem kicsi. Erõs átlag.
jó vastag. Körül van metélve ?
A kérdező hozzászólása: de teljesen rá van parázva, h õ nagyobbat akar :/, meg h ez kicsi stb :S
A kérdező hozzászólása: unik vagyunk :$ :D
a barátod egy igazi FA.SZ!!!!
hát én ugyan ekkorával meg tudok felelni 185-190centis nõknek is, szóval aligha kicsi 25/F
Azért most elképzeltem ahogyan a pasid farkát méred egy vonalzóval vagy colostokkal ... Ugye ezt te sem gondoltad komolyan ... Meg majd pont szex elõtt vagy után fogod méregetni a pasid farkát mert téged az annyira érdekel -.-" Szánalom ....
A kérdező hozzászólása: Nos, ha ennyire kíváncsi vagy rá, én mértem le neki, tehát evidens, hogy nem tudott kamuzni. De ha szerinted lehetetlen, hát te tudod...
Ember nézd már meg a vonalzón mennyi 19 cm -.-""" Kicsit elnézted szerint mert egy 16 éves kis pubertás kölyöknek soha se lesz 19 cm-es farka .... Nah meg ott a helyszínen lemérted neki vagy honnan tudod hogy pont 19 centi? Ha õ mondta akkor kamuzott te meg szépen bevetted ....
Örülnék, ha nekem ekkora lenne :P
Ennél egy hajszállal se legyen nagyobb! Nagyon jó így!
ezt a kérdést 2000x tették már fel. keress rá, és olvasd el a több száz választ.
Kissebbségi komplexusa van. :D
Teljesen jó, nincs miért szorongania! Beszélj a fejével, ne tegye tönkre magának a legszebb éveit egy ilyen butasággal!

Hány éves korig nő a pénisz? 16 évesen 14cm átlagosnak mondhathó? És körülbelül mekkora lesz kifejledt korában?

Legjobb válasz: Én úgy tudom,hogy 21 éves korig. átlagos 16-17cm SZERINTEM.

Én úgy tudom, hogy 21 éves korig. átlagos 16-17cm SZERINTEM.
14 cm az átlagosnak az alsó határa talán. Elméletileg olyan 20 éves korig nõhet, gyakorlatilag viszont inkább 18 éves korig, vagy még hamarabb eléri a kifejlett állapotot. Úgyhogy nem lehet megmondani a tiédrõl sem, mekkora lesz végül, de õszintén szólva átlagon felülire azért már ne számítsál. Talán még 1-2 cm-t, ha szerencsés vagy, de azon se lepõdj meg, ha ekkora marad.
14-15cm az átlag felnõtteknél is úgyhogy nagy baj nincsen. Még nõhet is 1-2cm-t.
Ez bizony már ekkora marad, szokj hozzá!

Helósztok! :D 16 éves fiú vagyok decemberbe leszek 17 és nem indult be a serdülés azaz beindult olyan 14 éves koromban és megált azóta nem nő a péniszem, nem szőrösödöm. Tudnátok nekem segíteni hogy mi lehet az oka?

Legjobb válasz: szerintem nincs okod agodalomra, en februarba leszek 17 tehat nem vagy sokkal idosebb mint en, nekem csak az allam es a bajusz resz kezdett el szorozodni az se valami nagyon, a koldokom alatt is egy kicst, a penisz meretem meg atlagos, szerintem egyaltalan nem baj ha nem vagy szoros, sot van aki 40 evesen se nagyon szors, apukam is ilyen, de van aki meg olyan szoros hogy az csak na, sok mindentol fugg de nem ajanlatos szedni ilyen tabletakat amik segitenek a fejlodesbe mert eleg sok karos mellekhatasa van

szerintem nincs okod agodalomra, en februarba leszek 17 tehat nem vagy sokkal idosebb mint en, nekem csak az allam es a bajusz resz kezdett el szorozodni az se valami nagyon, a koldokom alatt is egy kicst, a penisz meretem meg atlagos, szerintem egyaltalan nem baj ha nem vagy szoros, sot van aki 40 evesen se nagyon szors, apukam is ilyen, de van aki meg olyan szoros hogy az csak na, sok mindentol fugg de nem ajanlatos szedni ilyen tabletakat amik segitenek a fejlodesbe mert eleg sok karos mellekhatasa van
A kérdező hozzászólása: értelek köszi :D
De a bajusz szörzet van akinek csak 25 éves kor után indul be és akkor is csak gyéren, ahogy van aki nem is mutál nagyon.12-15 éves kor között fan és hónajszõr az aminek kell lennie, a többi szõrzet van hogy csak 20-25 éves kor után jelenik meg.Spermának is 16 éves korra termelõdnie kell, ez a végsõ korhatár.Ha ez a 3 tényezõ meg van akkor az már jó.De magasságod, szõrzeted, egyéb méreteid mennyire maradtak el a 17 évesekéhez képest?Nem lehet hogy te túlzod el?
menj orvoshoz xd
Szerintem örülj neki hogy nem vagy szõrös legalább nem kell magad borotválnod állandóan hidd el jobb igy.
Elég alacsony vagy, szüleid is ilyen alacsonyak, ?meg viszonylag késõn kezdtél serülni, ahogy írod.De szerintem csak nem vagy szõrõs típus, ez még nem jelent semmit.
A kérdező hozzászólása: Spermám is van szerintem kicsit több mint 1-2 évvel ezelõtt és kezd fehéredni...
A kérdező hozzászólása: hát 168 cm magas vagyok 80 kg :/ de kb 14 éves koromban elkezdtem szõrösödni a hónom alja a péniszem fölött de megált valamiért és nem tudom h miért de egy orvos azt mondta h a hizás miatt ált meg a serdülés , mert elvolt törve a lábam és mûtöttek stb... és ezért híztam közel 20 kg-ot...nem tudom lehet hogy azárt ált meg valóban mert hiztam és fogynom kéne.. mit gondoltok ?? :D
simán az is lehet hogy te nem vagy olyan szõrõs alkat, vannak férfiak akiknek kevesebb szõrzetük van és ritak esetekeben van akinek de fejlettebb 13-14 évesekre igaz, tehát akik már szinte a felnõttkori magasságukkal rendelkeznek ilyen fiatalon(pl. biztos te is láttál már 180 cm-es 13 éveseket)hogy a péniszük is eléri a végsõ méretét és már nem nõ tovább.Ilyen is van.Orvos viszont sose árt.
én a helyedben azért elmennék andrológushoz megmûteni biztos nem fognak ha meg vmi bajod van akkor tudnak kezelni, míg magától nem fog megoldódni, aztán 20 évesen meg már hiába pityeregsz
A kérdező hozzászólása: :/ oké
sajnos nem indítja be semmi sem a serdülést az majd jön magától legyél türelmes :)
A kérdező hozzászólása: de érted csak idegesít meg már nekem rossz h osztálytársaim szõrösek meg ilyenek én meg nem .. nem tuss valamit ami beinditaná a serdülést ?
szerintem még van idõ arra hogy fejlõdj :) egyik ismerõsömnek is ilyen baja volt aztán egyik napról a másikra egész férfias lett :D
A kérdező hozzászólása: Megyek csak félek nagyon hogy a pajzsmirigyemnek lessz valami baja és megmûtenek ... :/
Mindenképp fogynod kellene, egészségesen táplálkozni, mozogni, az meg nem gond hogy nem vagy szõrõs, spermád meg van és ez a lényeg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!