Találatok a következő kifejezésre: 16 éves és a péniszem (44 db)

15 Évesen 16 cm es a Péniszem Ez normális? Fog még nőni?

Legjobb válasz: Én 14 vagyok és nekem is 16 centi. Egyébként elvileg egy normál férfinek a pénisze 15-16 centi. Nem tudom hogy fog-e még nõni, de elvileg még fejlõdésbe vagy szóval lehetséges, meg ez genetikátol is függ.

Én 14 vagyok és nekem is 16 centi. Egyébként elvileg egy normál férfinek a pénisze 15-16 centi. Nem tudom hogy fog-e még nõni, de elvileg még fejlõdésbe vagy szóval lehetséges, meg ez genetikátol is függ.
elsõ: ha ennyire okos vagy menj nyelvtan tanárnak, itt nem a helyesírás számít hanem az hogy az ember a kérdésére választ kapjon!! Második: igen, igazad van, genetikátol függ.
Amennyiben a pénisz nem személynév, akkor az normális. "Péniszem Ez" nevût nem ismerek, valamint az évesen szóban is kisbetût kell használni.
A nõk hüvelye átlag 10-12cm, és az ember nem arra vágyik, hogy az epehólyagját döngessék. A 16 centi épp elég.
Abból, hogy a mennyire írsz helyesen, az értelmi szintedre vonatkozóan is lehet következtetéseket tenni. Egy butának minek magyarázzam, hogy mekkora egy pénisz, ha írni nem tud, olvasni sem. De látom, nálad csak véletlen elírás volt. :)
A kérdező hozzászólása: Telefonról írtam a kérdést ezért vannak ezek a nagybetûs :S
A kérdező hozzászólása: A válaszokat pedig köszönöm ^^

Az probléma ha 15 évesen 16 cm-es a Péniszem? Lehet ebből valami bajom? Fog nőni még? Hány éves korig nő a Pénisz?

Legjobb válasz: Mi bajod a 16 centivel? Szerintem teljesen normális, mi bajod lenne belõle?

Mi bajod a 16 centivel? Szerintem teljesen normális, mi bajod lenne belõle?
Nem probléma. Kb 21-22 éves korodig még nõhet, de az sem probléma.
De édi, nagy "P"-vel írja a péniszt. Önálló lénykénrt kezeled? Akkor inkább a mentális egészségbe kellett volna írni :) ))
20 éves vagyok, 15 centis a "Péniszem" és teljesen jól el vagyok vele.Volt már elég sok partnerem, de eddig mindenki csak jót mondott rólam.Volt köztük 35 éves nõ is, aki azért már megélt ezt azt. A pénisz méretét lehet kompenzálni jó technikával, jó nyelvtudással stb... Ne a pornófilmekben látottakhoz viszonyíts.Oda mindig a nagyfarkú embereket válogatják be(erre van igény) és nagyjából semmi nem úgy van a valóságban, ahogy azokban a filmekben.
Szerintem normális és nincs vele probléma. 16/ L

Helo 16 eves vagyok a péniszem mérete 17cm és a kerülete 12 cm . Szerintetek ezek a méretek jók?

Legjobb válasz: 20:34: Basszus, én szenvedek fogalomzavarban? Az egyetlen dolog amit ~pontosan tud megmérni a farkán, az a kerület és a hossz.

20:34: Basszus, én szenvedek fogalomzavarban? Az egyetlen dolog amit ~pontosan tud megmérni a farkán, az a kerület és a hossz.
20:26: Te már láttál 12cm ÁTMÉRÕJÛ péniszt? Kérdezõ: Te puruttyát olvasol, oda külön ki is vannak gyûjtve az ilyen kérdések, nézz körül. ;)
ba*ki már kerültet is szoktak számolnii? :DDDDDD amúgy nem átmérõt akartál írni? De kéne tudnom még a sugarát is.
Hogyan számoltad ki a kerületét?! Érdekelne...Csak úgy matematikailag... XD
miért, ha nem levágod?
A kérdező hozzászólása: hat nem szamoltam bele a zacsit elore szolok
ki nem szarja le?
Figyelj amugy tényleg milenne ha inkább elöször körülnéznél a neten hogy mik az adatok és utána égetnéd magad itt ilyen kérdésekkel:DXD na pás MR 17 cm XDXD
És mivel mértél? Anyukád varráshoz használt "centijével", vagy acél mérõeszközzel? Jó annak, akinek ilyen kerekszámú farka van. Nekem még a 18 után is van valamennyi, de nem egészem 19.
Jó méret, de lehet növelni ha akarod...Segítsek?
hááát ez jóó xD zacsit is számolják??? xd de mi a francnak méricskélitek??? jobbak lesztek ?okosabbak netán? vagy csak tudni akarjátok az eredményét hogy aztán le leegyetek törve és jöjjetek ide kérdezõsködni hogy kicsi e. Szerintem még kérdezõnk is nagyított a 17 centíjével. Én speciel nem mértem meg egyszer se.Minek??
Király, hogy a magyar átlag 12, 9-15, 2 cm-ig terjed (orvosi könyvek), de ezen az oldalon mindenkinek 17-21 cm között van. Csak megsúgom, hogy a zacskót nem kell beleszámolni. Sajnos sokan bele szokták.
off: tetszik amikor matekzsenik dobálóznak olyannal amirõl fingjuk sincs mi az. a kerület mérhetõ egy mérõszalaggal akár.. abból már lehet átlag sugarat vagy átmérõt számolni. tolómérõvel mérhetsz átmérõket is.. legvastagabb ponton rámérsz, van vagy 6 centi és akkor keménykedhetsz hogy neked 6 centi vastag a p*csöd.. az már más kérdés hogy 2centivel lejjebb már csak 3centi:P de kb tök 8, szemre ránézel és azt mondod 16centi +-2 és 4centi vastag +-1. oszt jólét van. nem számít kb.. a vagina mérete kõ kemény 9-10centi. ezt tessék szem elõtt tartani.
xD de benéztem xd sorry .na röhögök a saját hülyeségemen :D
szia mau :) Na mi lesz a randimmal??? xD A kérdezõnek pedig: ezek a méretek a lehetõ legrosszabbak, ásd el magad. nem az számít mekkora hanem hogy tudod e használni
Nagyon kicsi, ezzel nem tudod kielégíteni a nõket sajnálom :(
Hogyan, hogyan? Hát Dé x pi na!
igen nagyon jók átlag fölötti :) az átlag 14-16 cm
Á, nem, köszi. Nekünk ez pont így jó.
Kur*ára
16 éves, 2 hónapos, és hány napos vagy? És hány perces? XD
komoly válaszokat kécci!
komoly válaszokat lécci!
de most komolyan! miért szivatjátok szegény kérdezõt? 16 centis az nagyon jó tökéletes! szerintem ez az ideális méret!
Ha 16 éves és 3 hónapos lettél volna, lehet, hogy azt mondom, hogy igen, de így, hogy még csak 16 éves és 2 hónapos vagy, így pont jó.
Ne parálj a méreten, a technika számít. Am. a magyar átlag: 15 cm (felnõtteknél), szóval máris túlszárnyaltad, büszke lehetsz :) De inkább tanuld meg használni, és hidd el, amelyik lánnyal szépen bánsz, az imádni fogja, bármekkora is legyen. :)

Szerintetek gáz hogy 18 éves vagyok és a péniszem mérete 16-17 cm állva?

Legjobb válasz: Nem az,16 átlag a 17 átlag feletti. Igen mindenkinek más a jó méret. Hallottam olyat,hogy a csaj elküldött egy olyan csávot akinek am 21 cm volt,hogy figyi jofej vagy de ha 23 cm alatt van a farkad akkor hagyjuk egymást. Van akinek 15 fáj (ismerek nem 1 ilyet) van akibe harangozol 20 cm-el. Kinek mi. Én pl nem szeretem az orbitálisan nagy melleket. Van akinek ezjön be. Ennyi :)

Nem az, 16 átlag a 17 átlag feletti. Igen mindenkinek más a jó méret. Hallottam olyat, hogy a csaj elküldött egy olyan csávot akinek am 21 cm volt, hogy figyi jofej vagy de ha 23 cm alatt van a farkad akkor hagyjuk egymást. Van akinek 15 fáj (ismerek nem 1 ilyet) van akibe harangozol 20 cm-el. Kinek mi. Én pl nem szeretem az orbitálisan nagy melleket. Van akinek ezjön be. Ennyi :)
és ülve?
nem, mar mert lene gaz?
Úgy tûnik lassan kellesz nyitni egy újabb témakört is... Mégpedig azt, hogy szerintetek melyen a farkam? Ma ez legalább a 6. ilyen jellegû kérdés, és rengeteg hasonló gyûlt össze... Ne legyél már ekkora barom, nem minden lánynak ugyan az a méret jön be. Ezt többen is mondták.
nekem tökéletes ;P 17/L

14 éves vagyok és a péniszem most 16 centi mire teljesen kifejlődik elérheti a 18 centit?

köszönöm!

Legjobb válasz: Az ember farka a következõ képen fejlõdik: pete - lárva - báb - kifejlett rovar. Hasonlít a bogárhoz , egyre nõ!!! Azaz 40 éves korodig évente nõ kb 0,5 mm-ert!

Az ember farka a következõ képen fejlõdik: pete - lárva - báb - kifejlett rovar. Hasonlít a bogárhoz , egyre nõ!!! Azaz 40 éves korodig évente nõ kb 0, 5 mm-ert!
Ha egyenes háttal a szádba tudod venni akkor elég nagy.
Szerintem terhes vagy.
Es miert meregeted? Vagy miert fontos, hogy mekkora?
A farkad méretét add össze a testsúlyoddal, és vold ki belõle az életkorodat. Vesd össze a növekedési átlagoddal és állíts fel rá egy grafikont. Tégy fel egy hipotézist (egy megvizsgálandó kérdést). Értékeltesd ki az eredmény egy független szakértõvel, majd a kapott szakértõi véleményre alapozva kiderülhet hogy kb 28 cm is lehet a péniszed 20 éves korodra. Dr. Traktor
WÁÁÁÁÁÁ XD
Amennyiben a farkad 16 éves korodig nem érte el a 18 cm-t, onnantól évente fél centit megy össze... ERRE JÓL RÁBASZTÁL ;)
:D:D:D Amúgy még fejlõdsz sokat, hiszen még fiatal vagy, és ne méregesd! Nem az a lényeg, hogy mekkora a farkad hanem az, hogy majd ha oda jutsz akkor jól tudd használni:)

16 éves vagyok és a péniszemen megjelentek ilyen kis pöttyszerű vmik kis kitüremkedés de tényleg nagyon pici. Bőrgomba lehet?

A barátn?mmel nemsokára eljutunk a szexig és hát szerintem eléggé gáz. nemtudja valaki hogy mi lehet ez és hogy mit csináljak?

Legjobb válasz: menj el dokihoz mert lehet h bõrgomba de az is lehet h szemölcs

menj el dokihoz mert lehet h bõrgomba de az is lehet h szemölcs
Fordyce foltok lesznek azok. Üdv a klubban... 17/f
A kérdező hozzászólása: és azokal a foltokkal v mikkel mitlehet csinni v mi az eggyáltalán? :/

16 éves vagyok, és a péniszem merevedés állapotban max. 13 cm. Nőhet még?

jah es lefekudnek egy lannyal akinek a huveje nagyon mely hogy tudnam ezzel a merettel kielegiteni???//

Legjobb válasz: Még van esélyed rá, hogy nõni fog, hiszen (mint egy másik kérdésnél már szerepelt is), a fiúk 14-18 éves korára éri el maximális méretét a hímvesszõ. Mivel a nõk G-pontja a hüvely belsejében kb. 3-7 centire található a bejárattól, és a nõknek a G-pont ingerlése okozza a legnagyobb élményt, méret szempontjából 3-7 centi felett ugyanúgy lehet sikeres a hímvesszõd, mint a nagyobbak. Persze ezt nem biztos, hogy minden nõ így gondolja, mivel minden nõ más, és minden nõ mástól élvez el.

Még van esélyed rá, hogy nõni fog, hiszen (mint egy másik kérdésnél már szerepelt is), a fiúk 14-18 éves korára éri el maximális méretét a hímvesszõ. Mivel a nõk G-pontja a hüvely belsejében kb. 3-7 centire található a bejárattól, és a nõknek a G-pont ingerlése okozza a legnagyobb élményt, méret szempontjából 3-7 centi felett ugyanúgy lehet sikeres a hímvesszõd, mint a nagyobbak. Persze ezt nem biztos, hogy minden nõ így gondolja, mivel minden nõ más, és minden nõ mástól élvez el.

16 éves vagyok és a péniszem 14 cm hogy lehetne nagyobb?

Legjobb válasz: és nektek lányok tetszene?

A kérdező hozzászólása: és nektek lányok tetszene?
Nehogy ilyen hülyeséget csinálj, mint a nyújtás! Inkább bele kell törõdni, hogy neked ennyi jutott. Egyébként egyáltalán nem vészes a méreted. És semmiféle csodagyógyszereket, eszközöket ne használj. Nehogy injekciózd, mert annak lehet olyan kimenetele, hogy végül amputálni kell a péniszedet! (Olvastam már ilyenrõl.) Tehát szerintem nincs min aggódni. Hidd el, egy 20 centis semmivel nem jobb! Sok ilyen nagyméretû fiú cserélne veled az elsõ éjszaka után!
Sodrófa+Gyúródeszka!
nekem így nõt meg 11.5 cm.re.. :) ))
10-15 centit fél éven belül
A kérdező hozzászólása: és ha nyújtom napi 5 percet akkor mennyit tudom növelni?
4-es ne mondj neki ilyeneket, még a végén tényleg megteszi.
Ez olyan, mint a szõr.Tehát ha levágod, akkor hosszabb lesz.
16 éves vagy?..akk ez már nem fog nõni :S
nyújtani kell.. minden nap 5 perc edzés este lefekvés elõtt.. ráteszel egy 1 kg súlyt a végére.. és így szép lassan nyúlni fog.. :) ))
Nem 87/L
Pénisz torna-Google barát
Nekem sikerült növelnem egy masszázzsal pl....

16 éves vagyok és a Péniszemen nem tudom rendesen felhuzni a bört, de pár napja az egyik odala néha-néha erösen elkezd szurni, Mitöl lehet ez? SOS!

SOS!!!

Legjobb válasz: Orvos hamar helyrehozza. Fogadok, hogy mér legalább 3 éve olvasol gyk-n hasonló írásokat, és tudtad is magadról hogy így vagy. Most jött el az ideje a doktorbácsihoz fordulni.

Orvos hamar helyrehozza. Fogadok, hogy mér legalább 3 éve olvasol gyk-n hasonló írásokat, és tudtad is magadról hogy így vagy. Most jött el az ideje a doktorbácsihoz fordulni.
Keress fel egy urológust! Lehet, hogy a szûkületed mellett van egy kis gyulladásod is.
Arra vigyázz, hogy nehogy hátraszakítsd, mert parafimózisod lesz.... viccen kívül: ne legyél már anyámasszony katonája!
Urologushoz egyedül is lemehesz a helyi kórházba, ott a vizsgálat ingyenes és nem kell hozzá beutaló.Senkinek nem kell megtudnia. Fitymád ettõl még rendesen tudod tisztítani? Ha mereven van a fitymáddal fõleg gond, és csak kb félig tudod hátrahúzni akkor meleg vízben, fürdékor idõzítve a fitymát tornáztathatod, hátra kell húzogatni ameddig engedi a fitymád és ha merev a péniszed folytatni, de óvatosan és ha szerencsés vagy akkor pár hét alatt mindig hátrébb tudod a fitymát húzni és nem fog fájni, feszülni, vagy ez a kellemetlen érzés mindig csökkeni fog.
fitymaszükületre néha elég egy kenõcs használata amit az orvos ír fel és nem feltétlenül csak metéléssel lehet orvosolni, sõt sokszor érdemes az orvosnak megmondani vizsgálat után hogy a körülmetélést mindenképpen el szeretnéd kerülni és akkor más alternatívát fog majd választani a doki.
vagyis feltépi
a letapadást tépik fel, a fitymaszükületet nem tépik fel, hanem mûtéttel korrigálják ha nem elég a kenõcs rá, fityma palsztikával és bemetszéssel lehet a fitymát megmenteni pl-ul
Nekem a sejtes letapadást úgy hátraszakította az orvos, hogy 19 évesen sírtam, mint egy kisgyerek.
A sós hosszú ó!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!