Találatok a következő kifejezésre: 16 éves és a (1008 db)

Ha van segédmotoros jogsim, elmúltam 16 éves, és a KRESZ vizsgám még nincs meg 1 éve, akkor A1-nél már csak rutin és városi kell?

Ezt mondták nekem, de szerintem nem igaz mert a KRESZ is más A1-nél, ez csak akkor van így ha megvan minimum az A1 és akkor a korlátozotthoz vagy A2-köz vagy A-hoz már nem kell letenni a KRESZ-t.

Legjobb válasz: Újra kell az egészet. Kivéve elsõsegély vizsga.

Újra kell az egészet. Kivéve elsõsegély vizsga.
A kérdező hozzászólása: Tudtam, én is mondtam nekik, de nem hitték el. Köszi a választ.
Nekem AK van, egy éven belül mehetnék A-ra KRESZ vizsga nélkül. Tehát (nagy) motor jogsik között ilyet lehet. Szerintem ezzel keverték.
A kérdező hozzászólása: igen, de már rájöttek õk is hogy tévedtek

Hajógyárin melyik szórakozóhelyre engednek be 16 évesen? és a white angel 16os?

légyszives normális válaszokat... 16/L köszönöm. de kiszoktam öltözni bulikba, csak itt még nem jártam és kiváncsi vagyok, mert vidékr?l nem akarok pocsékba bemenni pestre.

Legjobb válasz: Az egy nagyon szar hely!

Az egy nagyon szar hely!
de amúgy ezek elég fos helyek egyik o.társam a 14 éves barátnõivel megy oda és nem kérnek semmit... + nem egy hely van bp-n, ha ez nem jön be átmész valami más putriba :D
szerezz 18as személyit...
Ha leszopod a biztonsági õrt, talán beenged. Egyel több vagy kevesebb férfi neki szerv egy éjszaka úgyis mindegy, nem igaz?
http://www.kolyokpark.hu/ Ez való neked :D
Remélem egyikbe sem engednek be. hahaha:D:D 19F
fesd ki magad meg öltözz úgy akkor talán beengednek
Az összes hely 18-as...
A kérdező hozzászólása: szóval semmi esélyem bejutni? :/
Beengednek hajóra tuti sokszor voltam és még nem vagyok 18 úgyhogy oda biztos beengednek bármelyik helyre :)
Ki a fa.szom vagy te?Van fogalmad róla hogy ott hány ember halt meg?És nem részegek voltak, be voltak drogozva.Igen a drogosok megérdemlik, te is az vagy.Miért jó buli az, hogy mindenki be van lõve?Látszik hogy fogalmad nincs neked a jó buliról, meg a világról.És ku.rva idegesítõ, hogy minden 14-16 éves (téged is beleértve)DIVATBÓL oda akar járni szórakozni, mert az olyan menõ.
jaj istenem hova jutottunk xdd ezek a kommentek meghalok.. minthogyha ti nem lettetek volna sose 16 évesek :'DD hajógyári sziget egyébként nem szar hely, eddig ott 1 ember vesztette életét és nem akarok paraszt lenni de megérdemelte, ugyanis aki akkora idióta hogy ilyen rossz hírû helyen olyan részegre leissza magát hogy magáról sem tud az megérdemli. aki hülye haljon meg. ez most kicsit drasztikusan hangzik tõlem, de a lényege az, hogy a piával vigyázni kell. kedves kérdezõ! én nem sokára töltöm be a 18-at és hát egész nyáron voltam többször is hajógyárin. voltam white-ba is. mindig beengedtek akárhányszor mentem. egyszer volt hogy mondták hogy nem vagy 18 akkor jó takarodj, de aztán addig rágtam a fülüket míg beengedtek xdd. azt mondták hogy aki erõsen elmúlt 16 az már bemehet. aztán legutóljára mikor hajógyárira mentem akkor már nem engedtek be. azt mondták nagyon sajnálják de szigorítás volt. úgyhogy mostmár esélytelen hogy beengedjenek 18 alatt, ha csak nem egyik szülõddel mész. (nem viccelek, ismerek több embert is akinek az anyja nagyon partyface és együtt járnak a lányával/fiával bulizni moriligetre meg hajógyárira.) white angellel nem tudom mi a helyzet. talán a nyitóbulit megkockáztatom. gyengébbeknek: white nem hajógyárin van. szóval nem tudom hogy a szigorítás kiterjedt-e arra is. amúgy meg aki azt írta hogy azért megyünk a hajógyárira mert az a menõ akkor elmondom neki hogy nem. csak azért mert ott jó bulik vannak. én már nagyon sokszor voltam hajógyárin, és errõl kb csak azok tudnak akik velem jöttek bulizni. ez nem csak arról szól hogy felvágjon az ember, hanem hogy jól érezze magát. persze vannak fiatalok akik erre verik.. de hát most mit lehet tenni.
Ja hülye kis kur.va.Úgy öltözködsz mint egy kur.va és úgy sminkelsz és idõsebbnek nézel ki, csak vigyáz nehogy úgy járj mint az a csaj akit megöltek ott a szigeten.
Beengednek. Egyébként meg egy nagy lebuj, nem nagy cucc. Fogalmad sincs de hajógyárizni akarsz, mert az menpõ na gratulálok.
A kérdező hozzászólása: ugy öltözök meg ugy sminkelek hogy többnek nézzek ki, de a 30as nõktõl is kérik a személyit... :/ akkor tõlem miért ne? igen szoktam 18as személyiket kérni, de az illetõ nem mindig szokta odaadni, mert neki is kell néha :D köszi a válaszaitokat :D
A kérdező hozzászólása: nem hiszem el hogy ez az oldal csak egyre rosszabb lesz.. az emberek normális választ nem bírnak adni... tisztelet a kivételnek. és az miért zavar titeket hogy bulizni akarok? ti 16 évesen otthon ültetek és aludtatok este 10kor? nem hiszem... szóval örülnék ha normális választ adnátok.
Régen lehet úgy volt, de már nem.

15 éves lány vagyok. Csak 3 hónap múlva leszek 16. A barátommal már 11 hónapja együtt vagyunk. És Õ már akarja. Én pedig úgy gondolom hogy ez még korai. Õ 1 évvel idősebb nálam. Nem korai 15-16 évesen elveszteni a szüzességem?

Csak komoly válaszokat kérek.

Legjobb válasz: Szia:)én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá,akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:)És biztos szeret a párod:)

ha még nem szeretnéd, akkor ne mennj bele. és ez a szabály az egész életedre szóljon. a testi együttlét alapja, hogy MINDKÉT résztvevõje élvezze és akarja. ha az egyik nem akarja, akkor azt a másiknak el kell fogadnia.
Szia:) én 16 évesen vesztettem el a szüzességemet!És nem bántam meg...ugy éreztem felkészültem rá!! Ha nem vagy kész rá, akkor semmiképp ne tedd meg...bár 11hónap az már szép idõ:) És biztos szeret a párod:)
Pettingeltek már? Mert ha nem akkor akár azzal is húzhatjátok.
Ha feltetted a választ, akkor nem vagy magadban biztos. Amíg nem vagy magadban biztos, ne tedd meg!Nem maradsz le semmirõl, meg vár téged. :) L, 18
szia bár én pasi vagyok, szal neked több vesztenivalód van, így nemtudom mennyi ér a véleményem.... én 15 évesen vesztettem el... utólag úgy érzem korai volt, de nem bántam meg.. azért nem mert szerettem a lányt... ha szereted, és szeret, akkor óvatosan belekóstolhattok... de sztem elõször csak pettingeljetek... légy jó
ahogy érzed, nem baj nem általánosítható, meg azaz 1 év sem ér semmit neki, ugyanannyi
szerintem nem korai ennyi idõsen elveszteni a szüzességed, de ezt csak te érzed.ha azért feküdnél le a barátoddal, mert szereted és már késznek érzed magad, akkor nyugodtan tedd meg.Az fontos, hogy azért ne tedd meg, mert Õ akarja. Ha egy kicsi kétséget is érzel, akkor várj, az elsõ sex komoly nyomot hagy az emberben, de 15 évesen ha szereted a barátod és õ is szeret, akk simán mehet a dolog! remélem hogy tudtam segíteni. B/16
Ha nem akarod, ne feküdj le vele. Nem számít, hogy mennyi ideje vagytok együtt, te nem tartozol neki azzal, hogy lefeküdj vele, pláne nem, hogy odaadd a szüzességedet. És hogy korai-e? Igen, szerintem korai. Gyerekek vagytok még, de nagyon - hiszen azt se tudjátok még, hogy mit akartok, és hogy egyáltalán akarjátok-e. 18 év alatt korainak tartom - de mindenképpen korainak tartom akkor, ha nem vagy biztos benne, hogy tényleg akarod, igazán akarod, életkortól függetlenül. Lehetnél akár 30 éves is, akkor is azt tanácsolnámn, hogy amíg nem akarod mindent elsöprõ vággyal, hogy már a falra mászol tõle és tényleg nem bírod ki holnapig, annyira kívánod a fiút itt és most, addig korai, addig csak a kíváncsiságodat elégítenéd ki vagy a fiúnak engednél, ami meg NEM INDOK A SZEXRE.
Szijjja..=) ha szereted és úgyérzed h szeretnéd..csak abban az esetben tedd meg..=) ha nem szeretnéd még..szerintem a párod biztosan megfogja érteni..=)elvégre 11hnapja vagytok együtt..:D ha eddig tudott várni=) szerintem 1-2hnap már nem fog akadályt jelenteni számára..=) én sem rendelkezek nagy tapasztalattal..de én úgyérzem amit kell, hogy tudjak azt tudom..=) és szerintem nálad sem ez a probléma.. tehát..készüljj a te tempódban..;) biztosan jó lesz majd..=) sok sikert.. Puszii=)
Én nem tartom korainak ennyi idõsen (habár én 19 évesen még szûz vagyok), de a kérdésedbõl érezhetõ számomra, hogy te korainak érzed, ezért szerintem ne tedd meg. Nem attól függ, hogy mi mit gondolunk. Van, aki még 17-18 évesen sem kész az elsõ alkalomra. És tényleg az elsõ meghatározó. Ha nem pettingeltetek, akkor kezdjétek azzal, és majd érzed, hogy mikor történhet meg az elsõ alkalom.
neked kell eldönteni hogy korai e! ezt más nem mondhatja meg ahogy érzed!! én 15 évesen veszitettem le sztem nem para ;)
Ne a korodhoz kösd, ne ahhoz, hogy mióta vagytok együtt. Az érzelmeidhez, a szellemi érettségedhez, felkészültségedhez.
Kérdésben a válasz, ha korainakérzed, akkor nem! Elsõ alkalom csak egy van, a rossz emlék pedig a következõ kapcsolataidra is kihathat. Ha pedig a barátod emiatt elhagyna, akkor örülj, hogy megszabadultál tõle!
Szerintem ha már a kérdést feltetted, az is bizonyítja, hogy nem vagy biztos magadban, azaz nem akarod 100%-osan. Ha pedig nem akarod teljes szíveddel, felesleges belefogni, mert nem lesz olyan, amilyenre vágysz..és az elsõ élmény örök élmény! Sok sikert!

Ûdv, 16 éves vagyok a barátnõm 14 éves, ez a 6. alkalom h egyût vagyunk és most velem volt az elsõ csókja, 1 honapja lesz pénteken hogy egyûtt vagyunk, szerintettek ez menyire lesz hoszu távu kapcsolat?

Legjobb válasz: Inkább létesíts kapcsolatot egy nyelvtan tanárral. Nem érzed cikinek, hogy 16 éves létedre egy mondatot nem tudsz helyesen leírni?

Inkább létesíts kapcsolatot egy nyelvtan tanárral. Nem érzed cikinek, hogy 16 éves létedre egy mondatot nem tudsz helyesen leírni?
Hat ez eleg poenos :D Telorol max az a mentseg , ha ekezet nelkul irsz :D de azert ez mar tulzas :D Latod en is telorol vagyok
:D Ugye ez csak vmi kamu?
Ez a "telóról vagyok" legalább annyira nem mentség, mint a "dehát be voltam rúgva" Akkor írj lassabban! Már 16 éves koromban is égett volna a pofámról a bõr, ha ilyen zagyvaságokat adtam volna ki a kezembõl "írás" címén, mint amit te itt összehordtál. Még a kérdésed értelmét sem lehetett csak sokadjára kihámozni. A lányka hamar rájön majd, mekkora tirpák vagy, és hamar ott fog hagyni, ez a jóslatom.
Tudod ha csak egyszer kulturáltan átnéznéd amit írsz és vennéd a fáradtságot a kijavítására akkor nem kéne még több marhaságot írni ahol magyarázkodsz hogy mit miért írtál el.
A kérdező hozzászólása: És, a többi 5 kapcsolatunk az mind nagyon rövid volt 1 hét, 2 hét. Ez a legtovább tarto kapcsolatunk.
A kérdező hozzászólása: Szerintem, telorol vagyok...írtam is, !-.-"
A kérdező hozzászólása: Mert, iskolábban a tanárok túl sokkat variáltak és a szüleinek elmondták, de már közép sulis vagyok és csak hétvégente találkozunk,
Irodalom tanár esetleg?
én azt hittem már 6x dugtatok de így már más esélytelen egy kapcsolat
6. alkalom hogy jártok? Elsõ 5 alkalommal miért szakítottatok?
A kérdező hozzászólása: már ez a 6. alkalom h járunk! talán így jobban megérted,
A kérdező hozzászólása: Ez a 6. alkalom hogy egyût vagyunk! ez menyire nem egyértelmû?
Már hatszor dugtatok de eddig csak egyszer csókolóztatok? Hát nem drukkolok nektek.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolonak, telefonrol vagyok, és bocsánat a helyesírás, hibákért! A tõbbi válaszolonak köszönöm a nem leszolo válaszokatt!:)
Az õ életkora y a tied x és ez a képlet: log(6-x)+sin(6*y)/2 + xy/2 -100 +100 *2xy^2*0= na mi jött ki? Amúgy egy egyenes egyenletét is használhatod Ax + By= Ax0 + By0 ennyi nekem mindig mûködött!
Néhány hónap lesz max. Ilyen korban még sokat változtok.
Vele fogsz megöregedni :D
Nekem az a tapasztalatom, hogy kb. 30-35 éves korotokig maradtok együtt. Amúgy vicces, hogy az együttet következetesen egy t-vel és hosszú ü-vel írod. Nekem is volt annó egy diszlexiás osztálytársam, de õ nem volt ennyire mókás. Üdv én is telorol...

Ha azzal indokolják a nőtelenségemet, hogy nincs munkám és ugy gondolkodom, mint egy 16 éves, akkor a 16 éveseknek hogyhogy van csajuk?

Most nem lenne egyszerübb azt mondani, hogy figyi gyerek, azoknak a 16 éves srácoknak azért van egy rakás muff, mert ők JÓL NÉZNEK KI, te meg nem!?

Legjobb válasz: Puncit

Puncit
Meg mert te 32 vagy?
A korodbeli lányok mit tesznek le? Többségük tanul vagy dolgozik, éli az életét, amíg te itt panaszkodsz.
A kérdező hozzászólása: én se panaszkodnék, ha csak ugy lenne muff.
ne irigyeld a nõket, hiszen hiszed vagy sem de kitolt velük a természet(szülnek menstruálnak gyengébbek) de a lényeg: van néhány jó évük 18-30 ig amikor hatalmas kereslet van rájuk mindenki tolong hogy a tenyerén hordozza õket aztán kipukkan a lufi. egy férfi viszont RÁÉR. egy középkorú férfi mégha nem is mágnás szimplán csak gavallér még begyûjthet utólag egy háremre valót de pl egy 50 körüli nõnek hiába van sok pénze csak a legerõsebb gyomrú dzsigoló nem hányja le
Senkihez sem jön csak úgy a muff. Jól kell kinézni, ha ez nincs meg, jó személyiségnek kell lenni. Nálad egyik sem áll fenn, akkor változz, vagy öld meg magad!
A kérdező hozzászólása: jó külsõvel lehet születni, és az meg magával huzza a jó személyiséget, vagy legalább a manipulativ személyiséget
mert õk 13 évesekre nyomulnak, de ha te nyomulnál 13 évesre rendõrt hívnának :D
, , és a lányok ugyan mit tesznek le az asztalra, hogy elvárásaik lehetnek?" A válasz egyszerû a lába között lévõ szervet, a PINÁT. Ez van.
A kérdező hozzászólása: hát ja én is ezt mondom.
A kérdező hozzászólása: 18-20éves nõkröl van szó
A kérdező hozzászólása: egnem nem érdekel. De valaki mondja meg, hogy: a nõk mit tesznek le az asztalra?
húszon-harminc éves nõk mit tesznek le? Például, hogy elég szép hányada már önellátó és van célja, harminc felé, azon túl meg már családot is akar. (ami normális).
Mit gondolsz TE? Miért nincsen barátnõd? Az elég gyenge indok, hogy nem nézel ki jól.
A kérdező hozzászólása: 24 vagyok. azért lássátok be, hogyha valaki jól néz ki, akkor a szex-szel nagy gondjai nem lesznek.
Tényleg úgy gondolkodsz, mint egy 16 éves, pont olyan vagy, mint az öcsém xD 19/F
én igazat adok a kérdezõnek. 16 vagyok, és nem kellek a csajoknak, hiába vagyok kedves, megértõ és udvarias velük. és nem is vagyok az a begyepesedett stréber sem. csak nem nézek ki jól. a haverjaim meg tele vannak csajokkal, smárolós bulikkal, és már szexelnek, mert õk jóképûek. én magas vagyok, nem vagyok kövér, de torz a fejem. ezért nem kellek a lányoknak (az átlagosaknak sem). és ez nem önsajnálat. ez realitás.
mások az elvárások. egy tizenéves illetve huszas évei elején járónak elég csak iskolapadban üldögélnie és szabadidejében játszani az agyát.egy idõsebbtõl már azt várják hogy egzisztenciája legyen meg költsön is a csajra, de akkor legalább már nemcsak a külsõ a mérce
A 16 éves srácoknál még elfogadható, ha 16 éveskémt gondolkodnak és nincs munkahelyük. Ahogyan a hozzájuk passzoló 15-16 éves kiscsajok sem várnak el tõlük többet. 24 évesként már lúzer-közeli állapot, ha tiniként gondolkodsz/viselkedsz és állásod sincs. A korodbeli lányoknak már más elvárásaik vannak.
A kérdező hozzászólása: és a lányok ugyan mit tesznek le az asztalra, hogy elvárásaik lehetnek?
Még tapasztalatlan és éretlen vagy az élet egyes területeit tekintve, illetve nagyon rossz a belátható makro világod. Szerintem fogalmazd újra a kérdést magadban és próbálj elgondolkodni rajta.
Miért, te mit teszel le az asztalra b4szod? Még munkád sincs!

15 Évesen 16 cm es a Péniszem Ez normális? Fog még nőni?

Legjobb válasz: Én 14 vagyok és nekem is 16 centi. Egyébként elvileg egy normál férfinek a pénisze 15-16 centi. Nem tudom hogy fog-e még nõni, de elvileg még fejlõdésbe vagy szóval lehetséges, meg ez genetikátol is függ.

Én 14 vagyok és nekem is 16 centi. Egyébként elvileg egy normál férfinek a pénisze 15-16 centi. Nem tudom hogy fog-e még nõni, de elvileg még fejlõdésbe vagy szóval lehetséges, meg ez genetikátol is függ.
elsõ: ha ennyire okos vagy menj nyelvtan tanárnak, itt nem a helyesírás számít hanem az hogy az ember a kérdésére választ kapjon!! Második: igen, igazad van, genetikátol függ.
Amennyiben a pénisz nem személynév, akkor az normális. "Péniszem Ez" nevût nem ismerek, valamint az évesen szóban is kisbetût kell használni.
A nõk hüvelye átlag 10-12cm, és az ember nem arra vágyik, hogy az epehólyagját döngessék. A 16 centi épp elég.
Abból, hogy a mennyire írsz helyesen, az értelmi szintedre vonatkozóan is lehet következtetéseket tenni. Egy butának minek magyarázzam, hogy mekkora egy pénisz, ha írni nem tud, olvasni sem. De látom, nálad csak véletlen elírás volt. :)
A kérdező hozzászólása: Telefonról írtam a kérdést ezért vannak ezek a nagybetûs :S
A kérdező hozzászólása: A válaszokat pedig köszönöm ^^

Az probléma ha 15 évesen 16 cm-es a Péniszem? Lehet ebből valami bajom? Fog nőni még? Hány éves korig nő a Pénisz?

Legjobb válasz: Mi bajod a 16 centivel? Szerintem teljesen normális, mi bajod lenne belõle?

Mi bajod a 16 centivel? Szerintem teljesen normális, mi bajod lenne belõle?
Nem probléma. Kb 21-22 éves korodig még nõhet, de az sem probléma.
De édi, nagy "P"-vel írja a péniszt. Önálló lénykénrt kezeled? Akkor inkább a mentális egészségbe kellett volna írni :) ))
20 éves vagyok, 15 centis a "Péniszem" és teljesen jól el vagyok vele.Volt már elég sok partnerem, de eddig mindenki csak jót mondott rólam.Volt köztük 35 éves nõ is, aki azért már megélt ezt azt. A pénisz méretét lehet kompenzálni jó technikával, jó nyelvtudással stb... Ne a pornófilmekben látottakhoz viszonyíts.Oda mindig a nagyfarkú embereket válogatják be(erre van igény) és nagyjából semmi nem úgy van a valóságban, ahogy azokban a filmekben.
Szerintem normális és nincs vele probléma. 16/ L

A McDonald's-nál 4-6 órás munkaidővel kb. mennyit lehet keresni? És 8 órával? 16 évesen csak a konyhában alkalmaznak, vagy kitesznek a "McDrive" fülkébe is unatkozni?

Legjobb válasz: Helló,a mekiben mindenki csinál mindent,én már csak tudom mert ott vagyok müszakvezetö.sokat ugyan nem keresel kb 70e 8órában,de mint 16 éves melósnak az is tök jó szerintem.

Helló, a mekiben mindenki csinál mindent, én már csak tudom mert ott vagyok müszakvezetö.sokat ugyan nem keresel kb 70e 8órában, de mint 16 éves melósnak az is tök jó szerintem.
"fülkébe is unatkozni" - ??? Már ha a második edényt sikálod visszakívánkoznál oda unatkozni. ;)
A kérdező hozzászólása: ok ok csak amikor néhanapján ott eszünk, és látom azokat az arcokat...

A nővérem 16 éves és még nem volt pasija. Normális ez?

Nem olyan szép, viszont okos és kedves. Gáz, hogy nem volt neki? Már itt az ideje, nem?

Legjobb válasz: Én is 16 vagyok és még nekem se volt. Nem tudom, h gáz-e, de szerintem ez az õ döntése. Amúgy te mennyi idõs vagy és volt már barátod?

Én is 16 vagyok és még nekem se volt. Nem tudom, h gáz-e, de szerintem ez az õ döntése. Amúgy te mennyi idõs vagy és volt már barátod?
Szia! Nekem 17 évesen volt elõször pasim... Lehet, hogy egyszerûen csak nem érdeklik még a fiúk. Szerintem beszélgess vele errõl a témáról. ;)
17 évesen volt elõször barátom. és egyáltalán nem bánom h nem elõbb. minek elsietni? csak mert ez a divat?! ugyan már!
én is 16 vagyok, és még nekem sem volt. hány éves vagy?? neked már volt?!... miért ne lenne normális?? õ érzi, h. mikor van szüksége valakire. azt pedig ne is említsd neki, h. nem szép, és ezért nincs pasija! az, h. valakinek van pasija azon múlik, h. hol van, és milyen emberek veszik körül! mert én láttam bányarémet is, aki minden héten mással jár kézenfogva, de tök szép csajt is aki egyedül volt... a nõvéred meg nem marad le semmirõl sem...
Mintha a húgomat hallanám. 19 éves leszek lassan, és most két hónapja ismerkedtem meg életem elsõ barátjával. Õ is azzal nyagatott, hogy már itt az ideje. Hidd el 16 évesen, még ráér. És ha elfogadsz egy tanácsot egy nõvértõl, akkor ne üsd bele az orrodat nagyon ezekbe a dolgokba.
Sokkal normálisabb, mintha 14 evesen mar lenne.. Teljesen rendben van, sõt!
nekem is 16 évesen volt az elsõ barátom:) és szerintem egyáltalán nem gáz:) ráérünk még pasikkal bajlódni:)
Teljesen normális.
Miért ne lenne normális??? -.-" Kezdem elhinni, hogy ma már az a "normális" ha egy lány 14 évesen elveszti a szüzességét. (mert sokkal nagyobb ügyet csinálnak abból, hogy van aki még 19 évesen szûz, mint az, ha valaki 15 évesen már nem szûz...) Amúgy én is 16 vagyok. És még nincs barátom. Lett volna rá alkalmam, mert sokan akarnak velem járni. Nem vagyok se csúnyább, se butább az átlagnál. (sõt...) Csak egyszerûen nem adom magam könnyen. Még nem találkoztam olyan fiúval akibe tényleg szerelmes lennék. Annak meg nem látom értelmét, amit a 14 évesek csinálnak. Hogy "járnak" de még azt se tudják mi a szerelem... Komolyan, még ilyen korban nagyom éretlenek a fiúk!!!(tisztelet a kivételnek)
de hülye vagy.
Ne feküdj le vele azért, hogy megtartsd, és ne is dobd ki azért mert mi lesz ha.... ennyi erõvel a világ összes kapcsolata felesleges. Ha ezért dobna, akkor annyit is ér (fõleg pár hét után) De ne hagyd magad befolyásolni, hidd el késõbb megbánnád.
Tiszta hülye vagy, már bocs... Még abban sem vagy biztos mit szeretne, csak beleképzeled a dolgokat és szakítani akarsz vele csak, hogy te szakíts elõször? Ne szakíts vele, még alakul, meg különben sem kell 1 hónap után lefeküdni. Majd kialakul, megbeszélitek késõbb. Ha nem tud várni, és ezt te biztosan tudod, akkor szakíts. Az is lehet, hogy megértõ srác, az is lehet, hogy 1 hónap múlva beleszeretsz és te akarsz lefeküdni vele. Ennyire ne legyen irányításkényszered. Ha meg majd elhagy, mert úgy dönt nem hajlandó várni rád akkor megérdemli. Ha nem hajlandó várni, akkor nem szeret igazán.
Nem kell elhagynod, de csak akkor feküdjetek le, ha te is úgy gondolod, hogy eljött az ideje. Ha azért elhagy, mert nem fekszel le vele, akkor meg se érdemel.
Ha te nem akarsz, ne feküdj le, inkább szakíts.
A kérdező hozzászólása: szûz vagyok, még csak 3 hete járunk ezért írtam hogy annyira még nem komoly a kapcsolatunk.
Ha mások az igényeitek ilyen fontos téren õ már szexelni akar, te még nem akkor szakíts vele. Ne feküdj le vele csak az õ kedvéért. Amúgy te miért nem akarsz szexelni egy jó darabik? :O
te szuz vagy? ha nem, legalabb betanitod, ez annyira aranyos. ha nem szuz kell itt vagyok en XD
szerintem ezért nem kell elhagynod, ha télleg szeret akkor vár ja és 3 hét nem sok...sõt alig valami...
Kérdezd meg tõle. Beszélj vele. Állapodjatok meg egy türelmi idõben ami midkettõtöknek jó. Utána tudsz lépni ennek függvényében.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!