Találatok a következő kifejezésre: 16 éves és (1800 db)

Mit gondoltok egy olyan lányról, aki 16 éves és még szűz?

Legjobb válasz: Ismerek egy olyan lányt, aki már 12 évesen kezdte. Amikor 16 évesen lett egy komoly kapcsolata, hú de megbánta, hogy nem ennek a fiúnak adta oda magát elõször.

Azt hogy NORMÁLIS és nem egy bü[email protected] ribanc!
Ismerek egy olyan lányt, aki már 12 évesen kezdte. Amikor 16 évesen lett egy komoly kapcsolata, hú de megbánta, hogy nem ennek a fiúnak adta oda magát elõször.
HÉ! én is 16 vagyok és szûz.:) de van egy barátnõm szept-ben lesz 18 és õ is szûz.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz! Valószínûleg egy rendes nevelt leányzóról van most szó! Nem kúrták szét a p*náját, és van még mit becsülni rajta!! De miért ilyen meglepõ ez számodra???
Azt , hogy nem egy hülye plázaribanc. Van még értéke.
elképesztõ :) kiállítási mintadarab vagy!!! :D
Egy normális ember
Csak kitalált.
semmit
azt, hogy valószínûleg értelmes, és van tartása, és várjon még legalább 1 évet
örülnék én is szüzike vagyok :$ de nem parázok, mégis úgy érzem magam mint aki tapasztalat :D Nah? de inkább nem hangoztatom, te se úgy mutatkozz be vkinek hogy f18 szia timike vagyok, 16 éves, szeretek biciglizni, úszni és még nem járt bennem kukker! :D
Teljesen normális állapot! Miért mit kéne gondolni?
Azért gondolják úgy a fiúk, hogy ez gáz, mert az a divat hogy 13-14 évesen már le kell fektetni egy csajt, mert csak akkor lehet menõ.. Én is 16 vagyok bár már nem szûz, de nem egy buliban vesztettem el részegen hanem a barátommal másfél éves kapcsolat után :) szóval nem gáz hogy az vagy sõt.. érték.
Azt, hogy normális.
Mi lenne gáz ezen uristen... Mi ez a világ??? Egy lavor szégyen az egész esküszöm.." 16 vagy és szüz... :O:O:O....." ... "srácok az a csaj 16 és szüz mostantol kerüljük el nagyivben" ....Most ez komoly?? de tényleg?? -.-"
Hogy végre normálisan gondolkodik! És jó nevelést kapott! Ne azért szexelj, mert az a sikk, hanem mert találtál egy értelmes, érzéki srácot, akit szeretsz és aki viszont szeret! Nem vagy elkésve sehonnan, ha 2 év múlva találod meg az álompasit, akkor akkor tedd meg.
Szia!Ne aggódj, ez még ma is nemes erénynek számít.De azt tanácsolnám, ne próbálj meg mindenkinek megfelelni, úgy sem sikerülne.Akkor válj úgy nõvé, amikor már te is elérkezettnek véled az idõt.Add a szüzességed olyan személynek akit érdemesnek tartasz rá, addig is mint értéket, õrizd meg.
nem ribannc kurwa
Nemhiszem hogy gáz... És nem azért, mert Én is az vagyok még. F/17
A kérdező hozzászólása: ezt most hogy érted?
A kérdező hozzászólása: Nem meglepõ mivel 16 vagyok és szûz. Csak úgy érzem, hogy a mostani fiúknak ez gáz.
én 17 évesen vesztettem el.. és akkor mi van? sok barátnõm van, akik mosst 20 évesek és szüzek..na és? nm dõlt össze még a fejük felett a világ..és a srácok, akik nem csak dugni akarnak, azok is jobban értékelik az ilyen lányokat!
azt, hogy végre egy értelmes csaj, aki nem azzal fekszik le, aki éppen az útjába kerül. Mellesleg én 18 vagyok és még szûz:) Na és? :D
azt gondolom hogy 16 éves és szûz.
18 éves lány vagyok és szûz.. aki szerint ez gáz, az meg gyökér :D ennyi :D
Hogy normális? :D
semmi különöset én tisztelek ezért hogy nemvagy ribi már bocsi a kifejezésért bárcsak ijen normális lányt tudnék mgamnak kifogni:) 18 F
Hogy teljesen oké.
Becsülendõ dolog, és követendõ példa. :)

4 éves gépünk van. Fiam, aki 16 éves és informatikát tanul javasolta, hogy most úgy 30ezret áldozni kéne rá! Tehát, szerintem inkább kéne egy új gép! Vegyünk egy újat?

Legjobb válasz: Ez függ attól is, hogy milyen a mostani gép. Bár 4 éve még 478-as P4-ek voltak (meg persze hasonszõrû AMD-k), azokat már érdemes lecserélni. Ha eladjátok a mostanit, akkor nem kell olyan sokat ráfizetni sem egy mostani közepes gépre. (Halkan megjegyezném, hogy játékon és dvdrip készítésen kívül mindenre tökéletes egy 4 éves gép - szintén infós)

Ez függ attól is, hogy milyen a mostani gép. Bár 4 éve még 478-as P4-ek voltak (meg persze hasonszõrû AMD-k), azokat már érdemes lecserélni. Ha eladjátok a mostanit, akkor nem kell olyan sokat ráfizetni sem egy mostani közepes gépre. (Halkan megjegyezném, hogy játékon és dvdrip készítésen kívül mindenre tökéletes egy 4 éves gép - szintén infós)
Attól függ, mire akarja használni.Ha játékra, akkor talán még többet is kell rá költeni, de ha "irodai gépként" akarja kezeli, akkor a harminc az reális.Bár én elgondolkoznék az új gépen.(Nekem is egy 4 éves van, és pl. 80 ezerért egy normális, jó gépet már lehet monitor nélkül venni).Én az utóbbit választanám.
kérdezd meg mit szeretne vele csinálni ami hez több kell és hogy miket akar bele venni és majd akkor jobbaan tudunk válaszolni de ha beméssz egy pc s boltba akkor ott megmondják ugyis hogy csak komoj játékhoz és dvd iráshoz kell gyorsabb komojabb gép hacsak nem full hd s filmeket akar még nézni de azt neem hiszeem sztem várj még 1 évet és vegyetek majd egy ujat másodiknaak és a régivel majd te dolgozhatsz stb
szerintem, ha a fiad manapság csak 30e-t akar költetni veled egy számítógépre, akkor tegyed össze a két kezedet és gyorsan menjél bele, mert a határ a csillagos ég. egyébként nem feltétlenül kell újat venni. ha nincs túl nagy igénye, akkor ennyibõl a lelkét ki lehet cserélni, a borítás, amit meg egy újnál újra meg kellene venni, az csak külsõség. Az én gépen egy 10 éves házban van és ez teljesen rendben van, a bele meg már kicserélõdött kb. ötször. Újat is csak akkor fogok venni, ha ebben már végkép nem férek el.
Csak számítógépes boltban vásároljatok, nehogy bemenjetek egy Tecsoba, vagy Ósanba, aztán vásároltok egy gépet 160-ért, ami egy szakboltban 90 ezer lett volna... -TR-
A kérdező hozzászólása: AMD-nk van és lassú, ill. lelassult. Fiam panelokat cserélne benne! Ha tudnánk egy jobbat venni én áldoznék többet is rá!

A nővérem 16 éves és még nem volt pasija. Normális ez?

Nem olyan szép, viszont okos és kedves. Gáz, hogy nem volt neki? Már itt az ideje, nem?

Legjobb válasz: Én is 16 vagyok és még nekem se volt. Nem tudom, h gáz-e, de szerintem ez az õ döntése. Amúgy te mennyi idõs vagy és volt már barátod?

Én is 16 vagyok és még nekem se volt. Nem tudom, h gáz-e, de szerintem ez az õ döntése. Amúgy te mennyi idõs vagy és volt már barátod?
Szia! Nekem 17 évesen volt elõször pasim... Lehet, hogy egyszerûen csak nem érdeklik még a fiúk. Szerintem beszélgess vele errõl a témáról. ;)
17 évesen volt elõször barátom. és egyáltalán nem bánom h nem elõbb. minek elsietni? csak mert ez a divat?! ugyan már!
én is 16 vagyok, és még nekem sem volt. hány éves vagy?? neked már volt?!... miért ne lenne normális?? õ érzi, h. mikor van szüksége valakire. azt pedig ne is említsd neki, h. nem szép, és ezért nincs pasija! az, h. valakinek van pasija azon múlik, h. hol van, és milyen emberek veszik körül! mert én láttam bányarémet is, aki minden héten mással jár kézenfogva, de tök szép csajt is aki egyedül volt... a nõvéred meg nem marad le semmirõl sem...
Mintha a húgomat hallanám. 19 éves leszek lassan, és most két hónapja ismerkedtem meg életem elsõ barátjával. Õ is azzal nyagatott, hogy már itt az ideje. Hidd el 16 évesen, még ráér. És ha elfogadsz egy tanácsot egy nõvértõl, akkor ne üsd bele az orrodat nagyon ezekbe a dolgokba.
Sokkal normálisabb, mintha 14 evesen mar lenne.. Teljesen rendben van, sõt!
nekem is 16 évesen volt az elsõ barátom:) és szerintem egyáltalán nem gáz:) ráérünk még pasikkal bajlódni:)
Teljesen normális.
Miért ne lenne normális??? -.-" Kezdem elhinni, hogy ma már az a "normális" ha egy lány 14 évesen elveszti a szüzességét. (mert sokkal nagyobb ügyet csinálnak abból, hogy van aki még 19 évesen szûz, mint az, ha valaki 15 évesen már nem szûz...) Amúgy én is 16 vagyok. És még nincs barátom. Lett volna rá alkalmam, mert sokan akarnak velem járni. Nem vagyok se csúnyább, se butább az átlagnál. (sõt...) Csak egyszerûen nem adom magam könnyen. Még nem találkoztam olyan fiúval akibe tényleg szerelmes lennék. Annak meg nem látom értelmét, amit a 14 évesek csinálnak. Hogy "járnak" de még azt se tudják mi a szerelem... Komolyan, még ilyen korban nagyom éretlenek a fiúk!!!(tisztelet a kivételnek)
max 15 évesen.nagyon korai.
Igen, korai. Az elõzõ generáció még 16 évesen is babázott és tologatta az autókat. Nem pedig kefélt. Szánalmas.
Igen.
21:56-nek: nem feltétlen van így! Lehet, hogy valaki 15 évesen lefekszik valakivel, mert szereti, majd miután szakítanak, évekig nem szeretkezik senkivel. Nem lehet elõítéletekkel élni! 22:55-nek: ezzel sem értek teljesen egyet, hisz sok anyuka van, aki már 18 éveszen szült.. Akkor is. Nagyon sok nõt ismerek, aki 40-es, 50-es éveiben jár, és a gyermekét 17-8 évesen hozta a világra. Így elég nehezen tudom elképzelni, hogy 16 évesen babáztak. Fõleg, hogy akkor még otthon is sokat kellett segíteniük, fõzni- takarítani, nem úgy, mint manapság...
Elõzõ vagyok, a második 22:25-nek és nem 55-nek szólt..
korai volt 15 évesen mindenki szidja a romákat, hogy korán kezdenek nemi életet, de a magyarok ugyanolyan korán kezdik kettõs mérce
elég nagy hülyeség hogy így lesznek a ribik azért mert korán elvesztette a szüzességét attól még nem kell ribancnak lennie.én 13 voltam.. és még se vagyok ribanc. 17 éves koromra.. még 2-vel feküdtem le.. az ribanc 2 naponta mással. így nem valószínû hogy õ is az lesz.. maximum egy sexmániás állat.. de az nem ugyan az. és nem korai.. ez fejben és szívben dõl el.. ha szereted akivel lefeküdtél akkor nem követtél el hibát..és fejben is kész voltál rá.. akkor nem tarthat vissza semmi. ez mindenkinél változó vki már 12 évesen vki meg 22 évesen ez tõled függ. és nem másoktól ne tõlünk kérj véleményt.. csak néz magadba.. ha megbántad.. akkor nem tudsz vele mit csinálni.. ha nem bántad meg akkor meg nincs probléma. remélem segítettem. 17/L
utolsó, én ezzel a 13-al nem dicsekednék.. :D
Aki szerint korai volt az nem olvasta Shakespeare-tõl a Romeo és Júliát :) Ott egy 13 éves lányt akarnak a szülei férjhez adni Paris-hoz, s neki veszi el szüzességét Rómeó. (ok bevallom én 15 éves vagyok de még nem csókolóztam :P) 15/f
"Igen, korai. Az elõzõ generáció még 16 évesen is babázott és tologatta az autókat. Nem pedig kefélt. Szánalmas." Milyen elõzõ generáció? :D Tisztázom, hogy régebben a lányokat 16 évesen férjhez adták, tehát akkor már nagyon nem babáztak. Aztán nagymamám korában kb. gumi hiányában ha valaki elakarta veszteni a szüzességét, számolnia kellett a terhességgel, tehát okos dolog volt a házasság, de mondjuk akkor tényleg 18 éves korra tolódott el. Persze nagymamám mindig meséli, hogy mennyit sírt hogy nem tanulhatott, hanem dolgoznia kellett. Nem hiszem hogy babázott. Ilyen mostani 40 évesek korosztályánál nem volt akkora csoda ha valaki 16 évesen már nem volt szûz. Most se az. Tehát pár száz éve, mikor 16 évesen már szültek, és babájuk lett, akkor babáztak esetleg. :)
A híradóban volt, hogy elsõsök seprû nyelet dugtak fel egy kiscsajnak.
szerintem nem korai manapság már 12 éves korban is el szokták veszíteni én például hallottam olyanról is hogy az óvodában két lányt és egy fiút (4 évesek voltak) orál szexen kaptak
"bmeg ne legyetek már ilyenek.. 15évesen vesztettem el. és? nem vagyok ribanc.." De az vagy kár tagadni. Olyan tág vagy, hogy harangozni lehet benned.
Rég várok valakire aki csak annyit mond HE
Miért fontos, hogy mi mit gondolunk? Ezek szerint te az gondolod, hogy korai volt és zavar. Ugyi?
szerintem még korai 15 évesen szexelni.
sztem kicsit... bár nekem van barátnõm aki 13 évesen vesztette el és azért mert teljesen szerelmes volt. de sztem azért ez kicsit akkor is korai. L/16
..... rég nem vagyok más én csak a szived tükre...... vagy valami ilyesmi xD
a pasik mindig ilyenek. sérti az önbecslésüket, ha volt elõttük valaki a csajban.
Ribanc.
bmeg ne legyetek már ilyenek.. 15évesen vesztettem el. és? nem vagyok ribanc..
ja, sztem korai.. igy lesznek a ribik :DD
nem volt korai, énis most fogok lefeküdni a barátnõmmel(én 15 f, õ 15 l)
de hülye vagy.
Ne feküdj le vele azért, hogy megtartsd, és ne is dobd ki azért mert mi lesz ha.... ennyi erõvel a világ összes kapcsolata felesleges. Ha ezért dobna, akkor annyit is ér (fõleg pár hét után) De ne hagyd magad befolyásolni, hidd el késõbb megbánnád.
Tiszta hülye vagy, már bocs... Még abban sem vagy biztos mit szeretne, csak beleképzeled a dolgokat és szakítani akarsz vele csak, hogy te szakíts elõször? Ne szakíts vele, még alakul, meg különben sem kell 1 hónap után lefeküdni. Majd kialakul, megbeszélitek késõbb. Ha nem tud várni, és ezt te biztosan tudod, akkor szakíts. Az is lehet, hogy megértõ srác, az is lehet, hogy 1 hónap múlva beleszeretsz és te akarsz lefeküdni vele. Ennyire ne legyen irányításkényszered. Ha meg majd elhagy, mert úgy dönt nem hajlandó várni rád akkor megérdemli. Ha nem hajlandó várni, akkor nem szeret igazán.
Nem kell elhagynod, de csak akkor feküdjetek le, ha te is úgy gondolod, hogy eljött az ideje. Ha azért elhagy, mert nem fekszel le vele, akkor meg se érdemel.
Ha te nem akarsz, ne feküdj le, inkább szakíts.
A kérdező hozzászólása: szûz vagyok, még csak 3 hete járunk ezért írtam hogy annyira még nem komoly a kapcsolatunk.
Ha mások az igényeitek ilyen fontos téren õ már szexelni akar, te még nem akkor szakíts vele. Ne feküdj le vele csak az õ kedvéért. Amúgy te miért nem akarsz szexelni egy jó darabik? :O
te szuz vagy? ha nem, legalabb betanitod, ez annyira aranyos. ha nem szuz kell itt vagyok en XD
szerintem ezért nem kell elhagynod, ha télleg szeret akkor vár ja és 3 hét nem sok...sõt alig valami...
Kérdezd meg tõle. Beszélj vele. Állapodjatok meg egy türelmi idõben ami midkettõtöknek jó. Utána tudsz lépni ennek függvényében.
Kur*ára
16 éves, 2 hónapos, és hány napos vagy? És hány perces? XD
komoly válaszokat kécci!
komoly válaszokat lécci!
de most komolyan! miért szivatjátok szegény kérdezõt? 16 centis az nagyon jó tökéletes! szerintem ez az ideális méret!
Ha 16 éves és 3 hónapos lettél volna, lehet, hogy azt mondom, hogy igen, de így, hogy még csak 16 éves és 2 hónapos vagy, így pont jó.
Ne parálj a méreten, a technika számít. Am. a magyar átlag: 15 cm (felnõtteknél), szóval máris túlszárnyaltad, büszke lehetsz :) De inkább tanuld meg használni, és hidd el, amelyik lánnyal szépen bánsz, az imádni fogja, bármekkora is legyen. :)

Mit lehet tenni ha még nincs valaki 16 éves és kéne neki 72 órás tabletta?

nem nekem kell. Szóval-persze természetesen védekeznek óvszerrel,de ha véletlenül kilyukad akkor mi a teend??gyógyszertárban adnak?vagy ha ott nem akkor hol? kérlek titeket,ha itt nem válaszoltok,akkor máshol nem tudom megkérdezni :S :( ... KÖSZÖNÖM

Legjobb válasz: Hétköznap a tinédzser ambulanciára kell menni a kórházba. Hétvégén, ha nincs rendelés, akkor az ügyeletre. Felírnak 16 alatt is, de jobb ha nagykorú elkísér. De ha mégis egyedül kéne menned, ez ne tartson vissza, mert felírják!

most miert kellet mindenkit lepontozni, csak az igazsagot irtam en is, hogy menj idosebb emberrel, bakker.
Legközelebb tartsd összezárva a lábaid, KISLÁNY!!!Nem kéne felelõtlenül kefélni!
nem azért jött ide a kislány, hogy kioktatva legyen, hanem segítségért. Ami megtörtént, az megtörtént. Örüljünk neki, hogy van, aki ilyen korban nem feletkezik meg a dolgokról, és utánajár.
Hétköznap a tinédzser ambulanciára kell menni a kórházba. Hétvégén, ha nincs rendelés, akkor az ügyeletre. Felírnak 16 alatt is, de jobb ha nagykorú elkísér. De ha mégis egyedül kéne menned, ez ne tartson vissza, mert felírják!
A kérdező hozzászólása: aranyos vagy, köszönöm :) , de :S gondolom Magyarországi vagy, én meg nem
keresõ szivem (: amúgy nõgyógyász írhat fel csak. és az felír neked akkor is, ha még nem vagy 16. de a biztonság kedvéért jó magaddal vinni nagykorút. nem muszáj anyuci.. lehet nagytesó, uncsitesó, haver, bárki.. :P
Most minek szólod le, nem tudsz olvasni? Elõfordulhat gyártási hibás óvszer, és jobb ha tisztában van azzal még amielõtt elkezd szexelni, hogy mit kell csinálni, ha baj van!
ha valaki meg nincs 16 akkor azt lehet tenni, hogy nem szexelni vagy ha olyan nagynak teccik lenni, hogy nem lehet varni a szexel, akkor ilyen esetben nagykoruval menni az ugyeletre.
Pfff...az orvosoknak sz.ted nem jár szünet?? -.-'
Szia! Én kiváltottam egy "escapelle" esemény utáni tablettát, mert romantikus hétvégére készültem, de nem jött össze és most már rendszeresen szedek tablettát, de az esemény utáni megvan még. Szívesen átadom a gyógyszertári áron (5000 ft).
A kérdező hozzászólása: én nem pontoztam le senkit :S ...
minden nagyobb városban van sürgõsségi ambulancia az ilyen esetekre, ahol felírják neked, ha kisvárosban laksz már neccesebb, én sem tudom mit csinálnék a szülõvárosomban, ott még néha a sima orvosi ügyeleten is leordítják a fejem h miért keltem fel õket és miért nem lettem korábban rosszul :S
Vidd be egy olyan tb kártyáját, aki elmúlt már. Egy jó barátnõ pl. Nem tudnak ellenõrizni...
A kérdező hozzászólása: amúgy utolsó elõttinek irom, aki le lett pontozva, hogy mondom én még nem feküdtem le senkivel, csak érdeklõdöm
A kérdező hozzászólása: bocsi... *félve -tettem fel
A kérdező hozzászólása: hát igen, ugyanis ezt a kérdést is rálve tettem fel, hogy mik lesznek a válaszok :S . Mert hát az az oldal lényege, hogy itt bármit megkérdezhetsz, de van mikor nem kapsz rájuk rendes választ.Viszont örülök, hogy igy gondoljátok és köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: értem, nagyon szépen köszönöm :)
A kérdező hozzászólása: hmm köszi :) ... nõgyógyász nyitva van hétvégén is?
A kérdező hozzászólása: kedves 11:08-as ÉN NEM PONTOZOK LE SENKIT... sõt nem is pontozok, max ha nem felejtem el :)

Az unokatesóm 16 éves és rá van kattanva egy 36 éves két gyerekes nőre. Most szerintetek normális? Hogyan beszélhetnék vele? Mármint az uncsitesóm fejével?

Legjobb válasz: Sehogy, az õ dolga. :) Ennyi idõsen még normális, ha valaki ideálokba (sztárok, tanárok) szeret bele. Majd csak megunja, és lesz egy normális párkapcsolata, akkor tutira elmúlik. :)

Sehogy, az õ dolga. :) Ennyi idõsen még normális, ha valaki ideálokba (sztárok, tanárok) szeret bele. Majd csak megunja, és lesz egy normális párkapcsolata, akkor tutira elmúlik. :)
Nem, egyáltalán nem normális. Üljetek le, és beszélj vele komolyan. Gondoljon bele abba, hogy 16 évesen egy 36 éves nõ biztos rá se hederít majd...
Miért ne lenne? Sokaknak bejönnek az érett nõk. (Még "rá is hederíthet", volt már ilyesmire példa!)
Normálisnak lehet normális az unokatesód. 14 évesen odáig voltam az egyik tanáromért, aki 28 éves volt friss házas és akkor született meg az elsõ gyereke. Ha némi ésszel él, akkor nem számít semmire ettõl a nõtõl, de attól még nagyon tetszhet neki.

Barátnőm 16 éves és 3hónapja egy alig 14 éves fiúval jár. Amióta együtt vannak a barátnőmmel negyed annyit nem tudok beszélgetni, találkozni stb. Csak ha én keresem akkor beszélünk vagy találkozunk. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Az elsõnek és az utolsónak is igazat adok részben. A mi korosztályunknál még mûködött a járás szex nélkül, ma már nem. Sajnos már az sem kizárt, hogy a 14éves fiú is.. A lany részérõl ennek ellenére gáz, hogy egy testi-szellemi értelemben vett gyerekkel van. Másoknak kellene hogy legyenek az igényeik. Ha ennek ellenére neki ez kell. Akkor meg is érdemli.

Az elsõnek és az utolsónak is igazat adok részben. A mi korosztályunknál még mûködött a járás szex nélkül, ma már nem. Sajnos már az sem kizárt, hogy a 14éves fiú is.. A lany részérõl ennek ellenére gáz, hogy egy testi-szellemi értelemben vett gyerekkel van. Másoknak kellene hogy legyenek az igényeik. Ha ennek ellenére neki ez kell. Akkor meg is érdemli.
Nem vagytok összeragasztva. Neki most õ a fontosabb, fogadd el. Lépj túl a dolgon, barátkozz másokkal is. Majd ha úgy alakul, megint õ lesz a legjobb barátnõd.
Az elsõ válaszolótól kérdezném, hogy miért baj az ha egy 16 éves lány egy 14 évessel kezd? Amikor 16 voltam, akkor én is jártam egy 14 éves sráccal, és nem az volt az elsõ, hogy lefeküdjek vele, vagy megnézzem rendesen feljödik-e a pö*cs*ik*éje. lol Miért lenne muszáj lefeküdni? Csak járnak. Mint ahogy mi is azt tettük, hisz fiatalok/ gyerekek voltunk, és korántsem a szex volt az elsõ. Attól függetlenül, hogy 2 évvel idõsebb a lány, és érettebb még megérthetik egymást. A kérdezõnek meg annyit, hogy ilyen a szerelem, az emberek képesek miatta elhanyagolni a barátaikat, de késõbb erre rájönnek, és remélik, még nem késõn. Barátnõd is rá fog jönni. Ha tényleg a barátnõd. Ha nem, akkor ne bánkódj miatta. 22/L
Hanyagold a barátnõd, hagy essen pofára, amiért egy poccsel kezd. Vagy beszélj bele. Vagy szerezz normálisabb barátnõt. De, mit akar egy 16 éves lány egy alig 14 éves gyerektõl? :O Megnézi, hogy rendesen fejlõdik-e neki a kis pocsikéje?! -Mert mást nem lehet csinálni egy olyan gyerekkel. Javaslom a 16 éves lány keressen egy normális korú, mondjuk 18-20 év körüli fiút, és ne egy pocsossel kezdjen. A saját érdekében. Kedves kérdezõ, talán ezt kéne megbeszélni vele.
Lehet, hogy neki más a nemi identitása mint a tiéd, vagy még nem alakult ki teljesen.
A kérdező hozzászólása: Náluk a szexrõl szól az egész kapcsolat:S
Egy 16 éves lány sem felnõtt még. Ok, felnõttebb mint egy 14 éves srác, de nem azon van a hangsúly, hogy most együtt élnének, vagy házasság-gyerek. Nem. Csak járnak, tinik, eltöltik a szabad idejüket egymással és ennyi. Senki nem mondta, hogy ez lesz az örökké tartó szerelem, mert nem, egyértelmû. Mi sem voltunk sokáig együtt 3 hónap, nem feküdtünk le, na és? Elvoltunk, kész ennyi volt. (Utolsó elõtti vagyok 22/L)
Utolsónak: Ha megnézed, majdnem egyszerre írtuk a választ a kérdezõvel, és így nem láttam, hogy a kapcsolat a szexrõl szól, nem gondoltam ilyenre, hisz amikor én voltam a 14 éves sráccal 16 évesen, nekem meg se fordult a fejemben h lefeküdjek vele, pedig már nem voltam szûz. De igen, igaz így már teljesen másképp áll a dolog. Ez már így fura.
A kérdező hozzászólása: 8hónap:S változatlan helyzet..vagyis csak még kevesebbet találkozunk, beszéltünk.

A fiam 16 éves és naponta kétszer is végez önkielégítést, már rajtakaptam párszor. Elmondta, ez nagyon jó neki. Én mégis aggódom, nem túl gyakori ez? Egy aggódó anyuka

Legjobb válasz: 17 éves koromig én is naponta 2x csináltam aztán gondoltam egyet és lecsökkentettem heti 3-4-5 alkalomra... most hogy barátnõm van már alig csinálom... semmi probléma nem kell különösebben aggódni miatta tök normális amit csinál

17 éves koromig én is naponta 2x csináltam aztán gondoltam egyet és lecsökkentettem heti 3-4-5 alkalomra... most hogy barátnõm van már alig csinálom... semmi probléma nem kell különösebben aggódni miatta tök normális amit csinál
Nem kell aggódni ez egészséges.
Egyáltalán nem korai, sõt valószínûleg évek óta csinálja. Ha lehet ezentúl tanulj meg kopogni!
Ez teljesen normális, fõleg ebben a korban. Neked azonban nagyon körültekintõnek kell lenned ezügyben! Ha õ nem túl diszkréten csinálja, nagyon óvatosan beszéld meg vele, hogy nem bûn amit tesz, de rád/rátok való tekintettel "járjon el" (vagyis ne a nappali közepén, amikor mindenki otthon van). Még véletlenül sem szabad azonban azt éreztetni vele, hogy ez rossz dolog, mert egy életre gondja lehet a szexualitással késõbb. Kopogj mindig, mielõtt benyitsz a szobájába, fürdõszobába, stb.
Szerintem 16 évesen elég érett már hozzá, hogy el tudja dönteni, hogy mi a jó. Annyi esze meg biztosan van, hogy nem mindenki füle hallatára csinálja.. Nem? A napi kettõ pedig teljesen korrekt.
az elõttem válaszóló valószínüleg szexuálisan aberrált:D ha anyám csinálná nekem akkor lehet h utána nõre se tudnék nézni XD szal azt inkább felejtsük, de am 16 éves srác vagyok és bár nekem van mindig aktuális csajom aki intézi a dolgot de amíg nem volt nekem volt olyan nap is amikor 5 alkalom megvolt... jó mondjuk én elég erõsen szexmániás vagyok de ez más téma, azonban tényleg mindketten ügyeljetek a diszkrécióra, szóval õ is hogy olyan helyen és idõben csinálja ahol másokat nem zavar és te is kopogj, mert ha csak úgy rátörsz akkor tényleg eléggé tönkreteheted a szexuális jövõjét. Amúgy szerintem beszélgessetek a dologról, kérdezgesd hogy hogy áll a csajokkal és vezesd rá hogy inkább azzal foglalkozzon hogy találjon egy barátnõt aki majd elvégzi helyette a piszkos munkát:D de hangsúlyozd hogy ne így álljon a kapcsolathoz, mert annak szintén rossz vége lehet, ha csalódik akkor lehet hogy maszturbációfüggõvé válik, ez egy olyan betegség amikor csak a pornó tudja felizgatni vagy ha valakit lát valakivel intim helyzetben, ez elég súlyos betegség, ismertem egy ilyen srácot és a végén szexuálpszihológusnál kötött ki aki azt is megoldotta ugyan de sok pénz és fáradtság volt az ára. szóval beszélgess vele a témáról, felvilágosítani fölösleges ha van interneted, és amúgy is már rég tud mindent és már tuti h egy jó ideje csinálja. Amúgy nincs abban semmi rossz vagy káros vagy kivetnivaló, sõt jót tesz a pénisznek a növekedési szakaszban való maszturbáció mert így a vér a makkba áramlik és így növekedést idéz elõ, egyébiránt ezért van a tinikben ilyen fokozott szexvágy... remélem sikerült megnyugtatnom téged:) szóval amit csinál az normális és az elõttem válaszoló szerette volna ha anyuci lerendezi:D ne vedd komolyan:)
jobbesetben elõbbutóbb leszáll a témáról, ha talál majd magának egy nõt. bár a napi 2t én kicsit sokallom. deha nemtart el ez évekig akkor nemolyan nagyon gáz.
azért ne oltsuk m ár le így az anyát, h semmi köze hozzá. a fia és igenis van köze hozzá. és elhiheted h nekedsem lehet túljó látvány, h aztlátod h a fiad ott veri a farkát elõtted. azért ez nemígy mûködik.
ez normális.amúgy nem sok közöd van hozzá.az õ magánügye
én nem számolom hogy napi hányszor van hogy 3-4 szer van hogy egyszer se sztem nincs ezzel semmi gond ha lesz egy normális barátnõm abba fogom hagyni 15/f
EZ AZ EGÉSZSÉGES:P
A kérdező hozzászólása: Az elõtted válaszoló, nem írt semmi rosszat(üzenem az utolsó elõtti vélaszolónak, 16 éves fiú)
A kérdező hozzászólása: Üzenem, aki ezt írta annak:"16 éves srác vagyok és bár nekem van mindig aktuális csajom aki intézi a dolgot"-- na ez egy akkora bunkó szöveg öregem:D Szerintem csak szeretnéd, ha lenne:PÉs ha valóban lenne barátnõd(ami nem is lesz egyhamar) nem így írnál Róla:D:D Álmodj csak tovább! :D
Kedves Anyuka! Szerintem ÖN nem egészséges teljesen! 1. Miért nyitogat rá a 16 éves fiára? 2. Mi a franc köze van hozzá hányszor veri ki? 3. Miért lenne egészségtelen?
A kérdező hozzászólása: Nem nyítottam be akarattal, hanem véletlenül:P És ezt a kiveri szót pedig ne használd, mert közönséges.
Szerintem a napi kétszeri korrekt az õ korában. Egyébként esetleg attól, hogy valakinek van barátnõje, még önmagában nem kizárt az önkielégítés továbbfolytatása kapcsolatban is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!