Találatok a következő kifejezésre: 16 éves, vagyok, 164 cm (6 db)

Hogy fogyak le? Elegem van. Már alig bírok futni olyan tempóba futok mint egy 3éves.16 éves vagyok lány, 164 cm és 156 kg. Naponta alig eszek.

Régebben 6 szelet kenyeret ettem kb.10dkg szalámival most csak 3-at eszek. Próbálom kerülni a finom kajákat (pl pizza) de azért megeszek 1 héten egyet, vacsi jogkur

Legjobb válasz: Ilyen súllyal nem is szabad futni. Elõször is fordulj dietetikushoz, mert ennyi súlytól megszabadulni nagyon nehéz. Be kell állítani az étrended, valamint megtalálni azt a mozgásformát, amit már most is el tudsz végezni. Pl. séta. Aztán - ahogy mennek a kilók -, úgy fogsz erõsödni. Késõbb rászoktatod magad a futásra, egyéb aerob mozgás formákra. De a fokozatosság fontos!

anyád hülye - menj orvoshoz és dietetikushoz
Ilyen súllyal nem is szabad futni. Elõször is fordulj dietetikushoz, mert ennyi súlytól megszabadulni nagyon nehéz. Be kell állítani az étrended, valamint megtalálni azt a mozgásformát, amit már most is el tudsz végezni. Pl. séta. Aztán - ahogy mennek a kilók -, úgy fogsz erõsödni. Késõbb rászoktatod magad a futásra, egyéb aerob mozgás formákra. De a fokozatosság fontos!
156????
Nem értem: "vallásos" és ezért nem engedi? :D
Hát ez ilyen... meggyengül az akaratod, szenvedsz, boldogtalan vagy a tükörtõl is a mérlegtõl is meg a szar kajáktól is meg attól hogy nem látsz nagyon eredményt...aztán bepipulsz, megeszed a fél hûtõt és vagy nem leszel bulémiás, vagy anorexiás vagy boldogtalan leszel és bûntudatod van... Isten hozott a fogyókúra világában!
A kérdező hozzászólása: de anyám valásos és nem hisz bennük(a dietikusba)
Ez a kérdés úgy kamu ahogy van.
Ára: 19 900 Ft. (30 db) Keresse meg a tapasza árát! Rendkívüli ajánlat mindenkinek, aki a tapaszt ingyen akarja használni! Hogyan? Könnyûszerrel! Használja ki az üzleti lehetõséget és ajánlja másnak is a fogyitapaszt! Ragadja meg az alkalmat! Szerezzen jutalékot ajánlásaiból! Mivan ezzel keresed a kenyeredet??? Jutalékból? :D röhejes vagy! És még itt nyomod nekünk... ez egy nagy kamu... fogyitapasz mi????
én még nem láttam kínait ezzel rohangálni, vagyhogy szerzetesek ezzel meditálnának, már bocs, jah és az árát ismét nem írtad le:)
Ez kamukérdés :)
Egy ilyen tapaszban a zöldtea kivonat csak egy összetevõ a sok gyógynövényból. Ja, és ugyanonnan származik, ahonnan több ezer éve a tea. :) Akkor lehet, hogy mégis igaz? Van benne valami? A lényeg, hogy nagyon hatásos. Mert talán akik 1, 5 liter teát isznak ezer éve, rájöttek, hogy ez még jobb.
reggelire csak egy kenyeret egyél ebédre bármit csak a felét vacsora meg jó és sok séta egy vérvétel is jó lenne .de ha 180 as cukros diétát metudnád tartani sétával az már segitene.sok sikert
Ha tapaszokkal aggatod magad tele... nos hát abban semmi ésszerûséget nem látok! Akkor ennyi erõvel fürödhetnél zöldteában is, de ha megiszod ugyanaz az eredménye, nem értem mi van ezzel a világgal: az anya sátántól valónak tartja az egészséges életmódot amiért Isten bûntet duplasúllyal, és a zöldteát nem meginni szokás már hanem a bõrünkretapasztani... Ehhhj mi lesz még itt??? Igyál naponta másfél liter zöldteát, hidd el hogy simán jó, keleten is ezt csinálják több ezer éve és így jöttek rá a jó hatására, mert ha amúgy ragasztották volna celluxal akkor most az menne... (már ha úgy jobb lenne) Légyszi az árát is írd már le!!!! Mert ha asszondod nekem hogy egy hónapra 1000/1500 HUF akkor én is veszek! :D:D:D :P Legközelebb mit árulnak? disznópörköltöt porból és orrba fel kell szívni??? :S
A kérdező hozzászólása: *126 sorry.
A kérdező hozzászólása: mert Isten megharagszik és dupla ennyi kiló leszek.
hm... MOBY DICK ÉL !!
benedõljetek már neki ez csak kamu kérdés ennyi

16 éves, lány vagyok, 164 cm és 52-53 kiló. Megfelel a testtömegem a magasságomhoz?

Legjobb válasz: A BMI szerint gyakorlatilag tökéletes a testsúlyod ehhez a magassághoz.

A BMI szerint gyakorlatilag tökéletes a testsúlyod ehhez a magassághoz.
bõven, amúgy meg a tökör legyen a kontroll
Szerintem jó. Egyébként mindenki azt hiszi, hogy a súly a lényeg, pedig nagyon nem, az egyetlen, ami számít, az az, hogy jól érezd magad, meg, persze, hogy jól nézzz ki. Így szerintem jó a súlyod. Mondjuk én 160 vagyok és 45 kiló és hízni akarok, és annyit eszek mostanában, hogy nagyon sokat és nem hízok... De mindegy mert normálisnak látom az alakom és jól is érzem magam.
ez tök normális, így egészséges! énis 164 vagyok és 58 kg, de az a lényeg ahogy te jól érzed magad!
Figyu, én 160 cm vagyok és 53 kiló, és van aki azt mondja, hogy még hízhatnák:-)) szóval pont tökéletes!!!!!
Épp megfelelõ, talán még +1 esetleg 2 kiló el is férne rajtad...:)
Soha ne nézd a kilókat és ne törõdj a BMI nevû ökörséggel. Nem számít. A teskompozíció számít, vagyis a tested arányai, hogy mibõl mennyi és hol helyezkedik el. Az izomszövet nehezebb, mint a zsírszövet, a csontozat tömege is változhat, tehát NE a mérleget nézd, hanem a tükröt. Az sosem hazudik. Mégjobb, ha fényképet csinálsz magadról és azt bármikor össze tudod hasonlítani más, késõbbi képekkel. Frankón lehet látni a változást, akár úgy is hogy a testsúlyod nem változott 1 dekát sem. (Én 105 kilós, 184 cm. férfi testépítõ vagyok és nincs rajtam felesleg, de sok "családapa" az én koromban és magasságomban 90 kilósan is kövér, elhízott)
15 évesen még nõhetsz. az én szüleim 165 cm-esek én 174 lettem 22F
Egyetértek elsõvel, szerintem is lehetsz még magasabb :) VAgyis.. lehet nagyszüleid magasabbak voltak, vagy valamielyik felmenõd, és az õ génjük erõebb, akkor persze simán.. na de ez megint egy másik téma.. :D
[link]
A kérdező hozzászólása: Én már "kifejlõdtem". Mindenhol szõrös vagyok, már arcszõrzetem is van...:) Lehet, hogy emiatt már nem növök tovább?
Elég alacsony vagy, de az apukád is az, mivel amúgy meg nemileg fejlett vagy, szerintem csak pár cm-et fogsz nõni, lehet egy 166-172 cm magasra megnõhetsz még.Apukádat még utolérheted.De vannak kivételek, amikor alacsony szülõknek magas gyerekük lesz, ez rikta de van ilyen.Pár cm-t még nõhetsz de nem túl sokat.


fektesd meg amíg lehet, ameddig a barátnõi nem beszélik rá valami gazdag 40esre...
Ha sikerül összejönnötök, gratulálok. Egyébként nem. (Legfeljebb a leányzó szemszögébõl)
mindent bele! az egyik fiú ismerõsöm (17) jár egy csajszival aki kb 25! Ne foglalkozz semmivel, csak azzal, h mit érzel! úgyis a csajon fog múlni, te nem veszthetsz semmit, ha megpróbálod!
A kérdező hozzászólása: oksa köszke még jühet vélemény :P ;)
Nem lenne gáz, ne izgulj ezen! :) Kalappal Nektek! :)
A kérdező hozzászólása: köszke fektessem meg XD te egy állat vagy azzal várok de kösz ;)
A kérdező hozzászólása: még jöhetnek a vélemények :P
Szerintem egyáltalán nem gáz senki szempontjából :) sok sikert neketek hajrá :)
Nem. Ha gáz lesz, észre fogod venni.
Nem jó. Én ilyen korban Coleman 3/5-e voltam és nem mentek rám csak a 17, 8 évesek pólói és 60 kilós kigyúrt állat voltam.:)
A kérdező hozzászólása: fele de ja :D
Komoly mentális problémák nõnek már most...
Jajajja nagyon kemény vagy!! Már össze is sz*rtam magam.
figyi az jónak számít hogy rám 12 éves koromban nem volt jó az átlag 12 éves-re való alsó gatya így fe kellett vennem a 15-16 éveseknek valót
ez még viccnek is sz ar volt képet kérünk
ja, neked hatalmas képzavarod van
dobjál már 1 képet magadról mert ez nagyon nagy vicc
lolkandúr :)
8 éves koromban felhívott egy pali hogy én ugye nagyon hasonlítos schwarzenegerre és hogy nem-e lennék a dublõre ez jónak számít?
pont jó ;)
Ne szépítsük, igen, kövér. 50 kg alatt kellene lenned.
Pff..bõven 50 kiló alatt? na ne nevettess! ismerek egy 165 cm magas lányt, aki 44 kiló, és nagyon ronda, csontkollekció, rossz ránézni.. bár esetleg annyiban igazad van, hogy 50 alatt, kb 47 kilóig pont jó lenne.:)
14 évesen még bõven 50 kiló alatt kellene lenned. Azért az megint más ha egy anyukád korú 164/62! Mi lesz veled késõbb?!
Attól függ hogy oszlik el a súly rajtad
Én 169 cm vagyok és 51 kg!! Habár, hogy így nm látlak nem tudhatom, hogy hogyan nézel ki, izmos vagy, vagy vastag a csontod, vagy mi? Mert ezzel az erõvel mondhatnám, hogy az vagy, ha a saját méreteimhez viszonyítok. De ennyibõl nem tudni.
Ugyanilyen magasan nekem a 60 kiló egész jó. De én 25 éves vagyok, és szerintem ez számít. 14 évesen lehetnél kicsivel vékonyabb, de nem vészes. Sportolj sokat ezen a nyáron és le is megy az pár kiló fölösleg(kb 5)
Mi van veletek emberek?? a 62 kg, bárhogy nézem sehogysem kövér. De ha ilyen hülye vagy hogy nem látod, adj le 20 kilót!
nekem a 150cm 150kg lányok jönnek be :$ "nagy kofferbe jó pakolni"
Én lány vagyok, de azért válaszolok.:) Én 166 centimhez 48 kiló vagyok, és nem vagyok magas, se "csontkollekció".:) Homokóra alakom van, és azért rajtam van mit fogni is, minden formás, kerek, ahol annak kell lennie. :) Szerintem te azért elég kövérke lehetsz, de szerintem azért nem vészesen! Szerintem téged így szeretnek, ahogy vagy, valakinek nagyon is jól áll az a kis "husi"! :) 14/L
Nekem ugyan ilyen magas a barátnõm, szép homokóra alkata van, kerek popsi és pici mell, 54kiló lehet. Van rajta mit fogni és könnyen meglátszik rajta ha felszed vagy lead pár kilót ezért mondom, hogy szerintem a 62 már sok egy picit. Persze alkat kérdése is, lehet vékonyabbnak tûnsz, mint õ :) Kép nélkül ez nem lehet eldönteni. :) 20/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
164cm vagy és 62kg. Szerintem az még nem vészes, nem lehetsz kövér :) Nekem eleve nem jönnek be a vékony lányok. Szerintem így is jól nézhetsz ki, az nem baj hogy van egy kis + súly :) 17F
Nem is tudom, lehet, hogy egyáltalán nem vagy kövér, mert a kilók nem feltétlen a zsír mennyiségét mutatják. Úgy értem lehet, hogy valakinek erõsebbek a csontjai. Meg vannak ismerõseim akik vékonyak mégis több kilósak, mint én. Egyébként soha nem szoktam mérni magam de olyan 172 cm 54 kg lehetek. 14/L :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!