Találatok a következő kifejezésre: 16 éves, lány vagyok. El szeretném (2 db)

16 éves, szűz lány vagyok. El szeretném veszíteni, de mégis a szex valamiért nem megy! Nekem szűk a hüvelynyílásom és az ő pénisze nem fér be. Ilyenkor mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Hüvelynyílás. Szerintem ez a probléma abból adódhat, hogy még nem vagytok kellõen felkészülve az együttlétre. Ez a felkészülés egy hozzú folyamat, nem a behatolással kell kezdeni, hanem egymás (és a saját magunk) testének alapos ismerete. Behatolni nem lehet benedvesedés nélkül, és addig, amíg stresszelsz, vagy/és túl gyorsan "túl akarsz lenni rajta", nem is fog mûködni a nedvesedés. Én azt javaslom, hogy várjatok még a dologgal, úgy tûnik, hosszú ráhangolódási idõre van szükség. Beszélgessetek gyakran errõl, bókoljatok egymásnak sûrûn, keltsétek fel egymásban a vágyat. És amikor ez a vágy már akkora, hogy egyáltalán nem bírtok ellenállni egymásnak, próbálkozzatok újra. Ám akkor se keseredjetek el, he nem megy, egy petting is lehet mindkettõtök számára gyönyörû.

Hüvelynyílás. Szerintem ez a probléma abból adódhat, hogy még nem vagytok kellõen felkészülve az együttlétre. Ez a felkészülés egy hozzú folyamat, nem a behatolással kell kezdeni, hanem egymás (és a saját magunk) testének alapos ismerete. Behatolni nem lehet benedvesedés nélkül, és addig, amíg stresszelsz, vagy/és túl gyorsan "túl akarsz lenni rajta", nem is fog mûködni a nedvesedés. Én azt javaslom, hogy várjatok még a dologgal, úgy tûnik, hosszú ráhangolódási idõre van szükség. Beszélgessetek gyakran errõl, bókoljatok egymásnak sûrûn, keltsétek fel egymásban a vágyat. És amikor ez a vágy már akkora, hogy egyáltalán nem bírtok ellenállni egymásnak, próbálkozzatok újra. Ám akkor se keseredjetek el, he nem megy, egy petting is lehet mindkettõtök számára gyönyörû.
Nem szabad ajtóstul rontani a házba. Szépen lassan, elõször csak simizzétek egymást, ameddig csak jólesik, utána meg lehet próbálkozni a behatolással, de csak lassan, finoman, óvatosan.
véleményem szerint meg egyenlõ... mert akk veszted el a szüzességed ha behatolás is volt... ezt minden irja...
Szia! Nekem is szûk a hüvelynyílásom. egyetértek az elõttem szólókkal, nem kell erõltetni semmit. mi pl a barátommal már egy hónapja "próbálkozunk". Ez abból áll, hogy simizzük csókolgatjuk egymást, de tulajdonképpen a közösülõs részt meg sem kíséreljük egyenlõre, mert az csak kudarcélményt adna. Lehet, hogy nem hiszed, de hatásos! Az elején én még tampont sem tudtam használni, meg megujjazni sem tudott, most meg már mindkettõ megy mint a karikacsapás! És emellett megismertük egymás érzékeny pontjait, és biztosak vagyunk benne, hogy nem sietünk el semmit. Az idõ és a fokozatosság tényleg mindent megold! sok sikert! :)
Ha ez elõzõ segítség nem vállna be, van még egy (általam ismert) magyarázat a dologra. Elõforulhat, hogy olyan vastag a szûzhártyád, hogy nem tud átszakadni magától, sõt a behatolás sem lehetséges emiatt. Ez elég ritka, és csak nõgyógyász tudja megállapítani.
Szia! Beszélj a nõgyógyásszal. Ha tényleg probléma van veled, õ majd sebészetileg megoldja. És kérlek ne nevezd magad szûznek, ha már pettingeltetek, vagy orálisan szexeltetek. A szûzhártya nem egyenlõ a szüzességgel.
Szia! Lehet h nem szûk a hüvelynyilásod csak nem vagy még olyan idõs h kivánd a szexet, és ezért nem fér be a pénisze. Nem gondolod?
Szerintem 16évessen még nem kella péniszt sehova sem eroltetni..még árthatnál magadnak..
de te már probáltad?
Mindenkinek szuk addig amig az elso meg nem torténik te ugy érzed képtelenség, hogy beférjen de be fog gondolj csak a szulesre:)
Ki volt az a retardált aki azt írta hogy ne nevezze magát szûznek ?? :O akkor nem vagy szûz ha pénisz járt a vaginádban attól semmiképpen sem ha esetleg már elszakadt a szûzhártyád mert az bármikor elszakadhat ha monjduk tonázol lovagolsz és eszre sem veszed :D ha tampont dugsz fel akkor is szûz vagy illetve megújjaznak akkor is szûz vagy kiscsillag ;)
Kedves utolsó, te most az összes ezeréves kérdést elõszeded, és beírod, hogy nem kéne ilyen korán kezdeni? Foglalkozz a saját vagináddal szerintem, ha már más nem teszi meg, és a fiataloktól irigyled.
miért kell ilyen korán kezdeni?
Szia! Alapvetõen teljesen megértem helyzeted, barátnõmmel nekünk is sok hasonló gondunk volt. Persze mindegyik tanácsban lehet valami. Az, hogy fizikailag nem vagy befogadóképes, annak rettentõ kicsi az esélye tudomásom szerint, persze érdemes nõgyógyászhoz menni. Egyébként a nõgyógyászok tanácsa az, hogy a szüzesség elvesztése elõtt és után is mindenképp helyénvaló egy vizsgálat. Az én személyes tapasztalatom az, hogy egy ilyen elsõ alkalom rettentõen új a szervezetnek és a léleknek. Fontos, hogy ne érezd kudarcnak a sikertelen próbálkozásokat, mert a stressz csak tovább ront a helyzeten. Vannak, akiknek rögtön megy, vannak, akiknek nem. Fogadd el, hogy akár több 10-20 próbálkozás is kevés. Barátnõmnek eleinte egy az egyben ilyen gondjai voltak. Kb. 1 hónap próbálkozás után tudtunk együtt lenni pár pillanatra, mert ugyan a behatolás sikerült, de õrülten fájt neki. Nem a szüzesség elvesztése, hanem maga a behatolással járó tágulás folyamata fájt neki. Kb. erre rá 1-2 hónappal elkezdte szakaszosan élvezni. Mostanra, kb fél év alatt eljutottunk odáig, hogy végig élvezi, ám orgazmusa nem közvetlen hüvelyi. Persze lehet, hogy teljesen másképp alakul veled, remélem könnyebb lesz!
Nekem is ez a problémám.Azzal nincs gond, hogy nem vagyok felkészülve, mert már nagyon kívánom, de valahogy nem fér be... sokszor próbálkoztunk, de hiába:( Már nem is merek belekezdeni, mert tudom, hogy nem sikerül, de egyszer meg kell történnie.
én is így voltam, és még a mai napig, a barátom imádja mindig azt mondja hogy szeret érezni. már két éve élek szexuális életet de még a mai napig minden egyes behatolás nehézkes. De elegendõ elõjáték után nem fájdalmas.
mondd el bátran, ennyi idõsen még ki fogják heverni
most akkor 3 vagy 4 ?
A kis Casanova! Keress egy ötödiket!
"Az a baj a mai 13-14 éves lányokkal, hogy az anyjuk magassarkúja még nagy nekik, de az apjuk f*sza már kicsi." Akinek nem inge... Természetesen itt senki sem olyan, mint tudjuk.
ha még aktuális akkor mond meg hogy mást szeretsz.nekem bejött.
A kérdező hozzászólása: okés:) köszi a gyors választ
A kérdező hozzászólása: na tetszik egy lány nagyon és van másik 3 lány aki szerelmes belém de nem akarok õket megbántani
A kérdező hozzászólása: :DD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!