Találatok a következő kifejezésre: 16 éves, lány vagyok. El (47 db)

Miért van ez? 16 éves lány vagyok. Jó tanuló, de a szüleim nem fogadnak el.

Eddig elengedtek buliba, most már nem. Állandóan kiabálnak velem, azt mondogatják, hogy sehová sem mehetek! Nyáron minden hétvégén mentem buliba. Nyár óta 1 buliba voltam, amúgy sehova nem engednek. Jó lenne találkozni sulin kívül is barátnõimmel, de nem engedik. Hiába mondom, hogy most akarom élni az életem, nem majd 20-25 évesen, mikor már esetleg gyerekem lesz. Meg szerintem a többi korombeli sem otthon ül. Nem azt mondom, hogy minden hétvégén buli, de legalább délután találkozni barátnõkkel/barátokkal vagy havonta egyszer mehetnék buliba.

Legjobb válasz: Azért nevetségesek se legyünk mér, kedves kérdezõ, nem 16 évesen kell "élni az életed" meg állandóan buliba járni és részegnek lenni. Majd kiéled magad akkor, ha 18-20 éves felnõtt ember leszel, aki saját maga felelõs a tetteiért, és nem a szülõk pénzén megy el bulizni minden hétvégén.

Azért nevetségesek se legyünk mér, kedves kérdezõ, nem 16 évesen kell "élni az életed" meg állandóan buliba járni és részegnek lenni. Majd kiéled magad akkor, ha 18-20 éves felnõtt ember leszel, aki saját maga felelõs a tetteiért, és nem a szülõk pénzén megy el bulizni minden hétvégén.
Biztosan úgy gondolják, hogy inkább tanulnod kellene ebben a korban bulizás helyett vagy féltenek, hogy fiatalon bekapod a legyet. Ezek még a jobbik esetek, mert sajnos sok gonosz dolog is állhat mögötte, hogy nem szeretnek, féltékenyek rád, stb.
Mivel érvelnek, miért nem engednek el, ha eddig mehettél? Ha az iskolai elõmenetelt féltik, akkor köthettek egy megállapodást, hogy amíg hozod a jó jegyeket, mehetsz erre-arra a barátokkal.
Nem volt semmi baj veled a közelmúltban? Esetleg becsúszott egy rossz jegy, egyszer nem értél haza idõben a buliból, esetleg azóta lett egy barátod? Ezek az én szememben nem problémák, és ettõl még nem vonnék meg tõled semmit, ha én lennék az anyukád. Teljesen normális dolgok. Ettõl függetlenül lehet, hogy a szüleid túl szigorúak, és finoman szólva is nem nézik jó szemmel az ilyesmit. (Aztán az is lehet, hogy teljesen más az ok, én csak próbálom megérteni, miért csinálják ezt, mert az alapján, amit leírtál mintagyerek vagy, már ha a bulizás nem azt jelenti, hogy iszol, drogozol, és lefekszel mindenkivel, akinek még a nevét sem tudod. Bár az írásod alapján ezt nehezen tudom elképzelni rólad :) )
Velem is szigorúak voltak régen a szüleim, de én egy idõ után nem kértem idõpontot, hanem akkor is elmentem, ha nem engedtek. Úgyhogy én ennyi idõsen még este 10kor is az utcán lófráltam a barátaimmal hétköznap.
idõpontot=engedélyt :D
életem, 26 éves vagyok, és még nincs gyerekem, bulizhatok amennyi jól esik. a saját pénzembõl. ráadásul úgy, hogy jóanyám nem aggódja halálra magát, lévén, h tudok magamra vigyázni, és olyan helyekre járok, ahol normális emberek közt vagyok. 16 évesen nem kell folyton kódorogni. tanulj normálisan, csináld meg az otthoni feladatokat, akkor biztosan lesz a kezedben egy olyan érv, ami alapot ad a kompromisszumra. a te korodban én is csak nyáron járhattam bulizni, év közben max pizsiparty hétvégén a csajokkal, és mégsem lettem retardált, és ki sem maradtam semmibõl.

16 éves lány vagyok. Ahány sráccal eddig "jártam" vagy komolyabb volt, mind el akart venni feleségül. Nem értem. Miért van ez? Most feleségtipus lennék?

szeretek f?zni meg ilyesmi ami kissé szokatlan manapság. Ezzel annyi bajom van h mindenki nagyon tervez velem és emiatt sok szívet összetörtem,pedig nem volt szándékos

Legjobb válasz: neked ez a problemad, masnak meg az, hogy a pasija nem akarja felesegul venni. 16 evesen meg igy gondolkodol, nem sokat tudsz az eletrol, amugy ugy beszelsz, mintha mar 30 eves lennel es 100 pasival jartal volna. Korai meg a hazassag, de azert jo jel, hogy ennzien jelentkeznek mar.

neked ez a problemad, masnak meg az, hogy a pasija nem akarja felesegul venni. 16 evesen meg igy gondolkodol, nem sokat tudsz az eletrol, amugy ugy beszelsz, mintha mar 30 eves lennel es 100 pasival jartal volna. Korai meg a hazassag, de azert jo jel, hogy ennzien jelentkeznek mar.
én is 16 vok, engem is mind el akar venni, pedig csóró vagyok és fõzni se nagyon tudok. de még bunkóskodom is. sztem azért van ez mert szeretnek, meg érett is vagy, és vonzod az érett palikat, akiket nemcsak a dugás érdekel.
Bezzeg én meg nem tudom rávenni. :) Azt mondta, hogy most karrier, és csak 30 évesen jöhet a család. Mellesleg 24, szóval még hat évem van. :) Amúgy szerintem ez nem függ attól, hogy szeretsz fõzni/házias vagy, csak egyszerûen szeretnek. Örülj neki. :)
Nekem is volt olyan, aki már egy hét után el akart venni, meg családot akart, meg állandóan azt hajtogatta, hogy így szeret, úgy szeret! Hát én szépen kitettem a szûrét! 1 hét alatt meg sem ismer, csak azért csinálta, mert le akart fektetni! Szóval nem kell mindent komolyan venni, amit a pasik mondanak! Csak imponálni akarnak a legtöbben!
Hmmm érdekes, en is 16 vok, de oan palival meg nem talalkoztam aki már házasodni akarna velem :DDDD a mostani baratommal 1, 5 éve egyutt vunk, persze dereng a kérdes h majd egyszer talán..... deeee szentem hulyeség... fozes miatt meg foleg. azoknak csak punci kell :D
Valószínûleg csak képzelõdsz, vagy sorozatosan idiótákkal sikerült öszejönni, de tudjuk hogy a hülyék vonzzák egymást... Engem spec senki nem tudna rávenni hogy elvegyem.
engem 18évesen (szeksz nélkül) két hét után elvett feleségül a pasi. a Szigeten :) ))

16 éves lány vagyok és tetszik a bátyámnak az egyik haverja hogy közeledhetnék felé? Aminek szerintem bátyám nem örülne. Akkor felejtsem el? :S

Legjobb válasz: Hát ha nekem lenne egy 16 éves húgom és haverommal szeretne összejönni én egyáltalán nem ellenezném, sõt örülnék neki:) Inkább egy olyannal jöjjön össze aki nekem a haverom mint olyannal akit el nem tudnék viselni. 17/f

Hát ha nekem lenne egy 16 éves húgom és haverommal szeretne összejönni én egyáltalán nem ellenezném, sõt örülnék neki:) Inkább egy olyannal jöjjön össze aki nekem a haverom mint olyannal akit el nem tudnék viselni. 17/f
Nekem is tetszett már a báttyám haverja... de szerintem valahogy nem nézte jószemmel az egészet... De lehet, hogy a te tesódnak ez még jól is jön mert így legalább tudja, hogy jókezekben vagy :) A lényeg, hogy semmiképpen ne csináld szerintem a háta mögött.Nem kell mindent tudnia de illik tudnia arról ha már összejöttetek .. remélem tudtam segíteni..
A kérdező hozzászólása: és a korkülönbség? 21 éves az sem lenne baj??
Szerintem egyáltalán nem baj!Az én barátom is 21 lesz és 16 vagyok! Talán a tesód még örülne is h többet járna hozzá a haverja :D
vannak akiknél akár 10 év korkülönbség is van..

16 éves lány vagyok és én vagyok az egyetlen az osziból el akit az anyja nem engedel bulizni és nem enged fiuzni sem. Teljesen úgy kezzel mint egy ötévest. Hogyan tudnám elérni azt hogy anyám megértsen engem és legyen engedékenyebb?

várom a válaszokat

Legjobb válasz: Csak félti az egyetlen kicsi lányát...:) Ülj le vele, és beszéld meg vele, hogy nagyon szeretnél egyszer elmenni a barátnõiddel bulizni. Mondd el neki, hogy kikkel mész, hogy tudja, hogy (remélhetõleg) jó társasággal mész, és nem kell aggódnia, megbízhat benned, vigyázni fogtok egymásra. Hogy könnyíts a lelkén, küldj neki egy sms-t mikor odaértek, és legyél mindig elérhetõ telefonon! Ha a megbeszélt idõpontra hazaérsz, legközelebb már könnyebben elenged. De az sem ciki, ha érted mennek kocsival...

Csak félti az egyetlen kicsi lányát...:) Ülj le vele, és beszéld meg vele, hogy nagyon szeretnél egyszer elmenni a barátnõiddel bulizni. Mondd el neki, hogy kikkel mész, hogy tudja, hogy (remélhetõleg) jó társasággal mész, és nem kell aggódnia, megbízhat benned, vigyázni fogtok egymásra. Hogy könnyíts a lelkén, küldj neki egy sms-t mikor odaértek, és legyél mindig elérhetõ telefonon! Ha a megbeszélt idõpontra hazaérsz, legközelebb már könnyebben elenged. De az sem ciki, ha érted mennek kocsival...
Talán, ha idõben lefeküdnél és hallgatnál rá, lehet, hogy elgondolkozna azon, hogy ne kezeljen úgy, mint egy 5 évest.
Azért a keresõszavaknál is sikerült megragadnod a lényeget...
Vagy esetleg, ha nem kis millió helyesírási hibával írnál...akkor talán korodhoz méltóan kezelne. Mi az, hogy osziból? 20l
Ilyen buta gyerekem lenne, én sem engedném sehova.. Még elmegy, aztán eltévedne hazafele.. :S
02:52 ez az, buzdítsd csak nyugodtan a hülyeségre..... Szegény édesanyja..
Gondolom osztályból.
Ne bulizzon? Ne fiúzzon? 16 évesen?! Hol éltek? Ki nem állhatom az álszentséget. Miért lenne buta? Csak mert olyan a helyesírása, mint a köztársasági elnökünké (sõt, jobb)? :D
Kedves kérdezõ! Ne foglalkozz a sok káráló, keserû válaszolóval. Amikor mi voltunk fiatalok, 16 évesen eljártunk bulizni (mégis normális felnõttek lettünk), elengedtek mindig-az ismert társasággal! Lehet édesanyádnak az a baja, hogy nem ismeri a barátaidat, baráti körödet.
Hogy lehettek ennyire primitívek...csak egy kérdést tett fel, erre meg jönnek a szokásos kötekedõ majmok. Amúgy szerintem is meg kell beszélni nyugodtan, higgadtan a dolgot. A fiúzásról nem is kell szólni, egészen addig, amíg esetleg nem válik nagyon komollyá :) Ha egyszer elengednek, mindenképp korán menj haza, és többször hívd el õket telefonon.
Egyeseknek komoly gondjaik vannak a szövegértelmezéssel... Nem vagyok buliellenes. Szívesen bulizok, iszok, társaságozok. Viszont 16 évesen nem ezt csináltam. És bõven megvoltam nélküle, ember lettem így is, úgy érzem, semmirõl nem maradtam le, hogy nem 16 hanem 18 évesen kezdtem el buliba járni. Mert engem sem engedett anyukám. Akkor utáltam, gyûlöltem a helyzetet. Most már látom, hogy igazából semmi nem maradt ki az életembõl azzal, hogy nem 16 évesen partiállatkodtam. :) A mûvészekkel tisztában vagyok, ismerek párat én is. Úgyhogy a lényeg nem az volt, hogy nem kell meg gyökér dolog buliba járni, hanem az, hogy ha most nem megy, majd késõbb, pár év múlva, akkor se marad le semmirõl....
Off: Nem tartom magamat partiállatnak, de rettentõ visszataszító, ahogyan a "buli-ellenesek" utálkoznak, szélsõséges véleményt alkotnak azokról, akik azt merik írni, hogy szeretnek hétvégente bulizni menni.
Tánc? :) Az nem tánc, hanem rángatózás. A kérdés lényege nem ez volt. Én válaszoltam a kérdésre, te meg offoltál.
Egyébként satnya szellemi színvonaladat azzal is bizonyítod, hogy csak szélsõségekben tudsz gondolkodni: "...igyunk hányásig aztán fetrengjünk benne bulit...". Mégis ki írt ilyet? Számodra ez ugrik be egy buliból? Nem a tánc, zene, társaság, szórakozás? Mert ha igen, akkor én elgondolkodnék a helyedben az életem értelmén. Szánalmas vagy!
00:03: Ha nem írtam volna oda, akkor azzal jöttél volna, hogy biztos egy tanulatlan gyökér vagyok (tehát preventív jellege volt a dolognak). Látom, hogy a mondandóm lényege nem ment át, amin mondjuk nem is csodálkozom. És képzeld, én is járok kiállításokra, színházba, vitaestekre, de attól még képes vagyok elfogadni azt, hogy másoknak meg ez nem tetszik. Tanulj még egy kicsit, mert most nagyon korlátolt vagy! ;)
ÚÚ megjött a napi okos hozzászólás is. :D Kit érdekel, hogy hány diplomád van? :) Bulizz 15 éves korod óta, égj ki. Engem nem érdekel. Igen, sokkal többre becsülök egy kiállítást, mint egy igyunk hányásig aztán fetrengjünk benne bulit. Ismerem a fajtádat lányból is. Undorító kis féreg az összes. :) Na sziaa! Nem vitatkozom.
ma 21:20: Igen, köszönjük szépen a napi modoros gyökér hozzászólást, egy nem felnõttõl. Külön kiemelve persze a kiállítást + könyvbemutatót, hogy még inkább (ál)értelmiséginek tûnhess. Képzeld el, én már 15 éves korom óta heti rendszerességgel bulizom, és még csajozom is, mégsem lett belõlem egy tróger (3. diplomámat kezdem az ország legjobb egyetemén). A heti 1 találkozás pedig téged minõsít, mert annyira leszartad a párodat, hogy még idõt sem voltál képes szánni rá. Egyáltalán minek voltatok együtt? Annyira irritáló a fajtád, hogy hihetetlen...
Az egyik válaszoló szó szerint vette, amit írtam ("élni=bulizni"). Nagyon tudom sajnálni az ilyen korlátolt embert... Amúgy meg ez egyéniségfüggõ. Én már végeztem az egyetemmel de mindig is jobban élveztem egy jó bulit, koncertet, mint egy konferenciát, vagy kiállítást. Különbözõek vagyunk, és 16 éves korban is jogunk van különbözõnek lenni.
Én sem buliztam 16 évesen, a fiúmmal 1 héten egy délutánra találkoztam. Viszont tudtam beszélni, az osztályt osztálynak hívtam, nem oszinak. Most 19 éves vagyok, egyetemista. Egyáltalán nem érzem, hogy lemaradtam volna valamirõl. 19 éves nagykorúként (direkt nem felnõttet írtam, mert annak még nem érzem magam) bõven idõben vagyok élni és bulizni is. Nemcsak akkor élek, ha bulizok. Sõt! Egy kiállításon, könyvbemutatón sokkal inkább élõbbnek érzem magam. :) Ja a fiúzás... 10 hónapja vagyok együtt a mostani párommal. Akkoriban, 16 évesen pont elég is volt az a heti 1 délután...
Hát lehet nem volt anyudnk szimpatikus a fiúd. Mutass be neki pár osztálytársadat, akikkel biztosan elengedne. Csak ne matt részegen menjél aztán haza.:) Amúgy nem értem azokat a válaszolókat, akik ebbõl vérdrámát csinálnak. "Sajnálom, hogy ennyire lelki szegény vagy, hogy te csak akkor élsz, mikor bulizol." Pf.
"16 évesen teljesen megszokott és elfogadott dolog a bulizás. Ez az a kor (és persze az ezután következp), amikor élni kell :) " Sajnálom, hogy ennyire lelki szegény vagy, hogy te csak akkor élsz, mikor bulizol. Nem kell túlozni, meg vicceskedni a csadorral: nem azt mondtuk, hogy semmit sem csinálhat. Nyilván ésszerû keretek között teheti amit szeretne, ez a hormonzavaros gyermek. De ha nektek ez ennyire egyszerû téma, "persze lányom menj, semmi kifogásom nincs" akkor lelketek rajta. Viszont akkor az esetleges következményeit is vállaljátok.
16 évesen teljesen megszokott és elfogadott dolog a bulizás. Ez az a kor (és persze az ezután következp), amikor élni kell :)
Uh, mennyi kolostorban nevelkedett, erkölcsös és tisztán látó ember...16 évesen üljön otthon, amikor a hormonjai tombolnak, jó hogy már nem csadorra köteleznétek. Kérdezõ: szerintem is bizonyítsad be édesanyádnak, hogy nincsen félnivalója, nem keveredsz rossz társaságba. Házibuli címû francia filmet láttátok, kedves indulatos válaszolók?
Biztos megvan ra az oka.

Tisztelt doktor úr! 16 éves lány vagyok, nemrég voltam nőgyógyásznál, fogamzásgátlót feliratni, akkor rendben talált mindent. A párommal rendszeresen élünk nemi életet, de több mint egy hete késik, emiatt még a gyógyszert se kezdtem el. Nagyon sokat idege

Tisztelt doktor úr! 16 éves lány vagyok, nemrég voltam nőgyógyásznál, fogamzásgátlót feliratni, akkor rendben talált mindent. A párommal rendszeresen élünk nemi életet, de több mint egy hete késik, emiatt még a gyógyszert se kezdtem el. Nagyon sokat idegeskedek emiatt, vajon mi lehet a baj? Az utolsó ciklusom óta kétszer is szedtem antibiotikumot és az iskolában rendszeres a fizikai megterhelés, néha jelentkeznek görcsök fájdalmak, de mégis késik. Köszönöm a válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy végezzen el egy terhességi vizelettesztet (patikákban kapható), és ezután keresse fel nőgyógyászát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy végezzen el egy terhességi vizelettesztet (patikákban kapható), és ezután keresse fel nőgyógyászát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! 16 éves lány vagyok, nemrég voltam nőgyógyásznál, fogamzásgátlót feliratni, akkor rendben talált mindent. A párommal rendszeresen élünk nemi életet, de több mint egy hete késik, emiatt még a gyógyszert se kezdtem el. Nagyon sokat idege

Tisztelt doktor úr! 16 éves lány vagyok, nemrég voltam nőgyógyásznál, fogamzásgátlót feliratni, akkor rendben talált mindent. A párommal rendszeresen élünk nemi életet, de több mint egy hete késik, emiatt még a gyógyszert se kezdtem el. Nagyon sokat idegeskedek emiatt, vajon mi lehet a baj? Az utolsó ciklusom óta kétszer is szedtem antibiotikumot és az iskolában rendszeres a fizikai megterhelés, néha jelentkeznek görcsök fájdalmak, de mégis késik. Köszönöm a válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy végezzen el egy terhességi vizelettesztet (patikákban kapható), és ezután keresse fel nőgyógyászát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy végezzen el egy terhességi vizelettesztet (patikákban kapható), és ezután keresse fel nőgyógyászát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

16 éves lány vagyok a barátom 20 ezért az elsö randinkra nevelö apukám nem akart elengedni ezért azt mondta neki hogy a rendes apám. Dee végülis most járunk és nagyon szeretem de hogy mondjam el hogy nem az igazi apám és hogy én is hazudtam neki?

Legjobb válasz: Nem értem a kérdést..."az elsö randinkra nevelö apukám nem akart elengedni ezért azt mondta neki hogy a rendes apám" ez hogyan függ össze? vagy csak én vagyok nagyon fáradt? o.O amúgy meg szerintem is megérti hogy hazudtál neki....márha kiderülnek az indokok elõtte....mert én most megelõlegeztem magamban egy jó magyarázatot a mostani helyett

Nem értem a kérdést..."az elsö randinkra nevelö apukám nem akart elengedni ezért azt mondta neki hogy a rendes apám" ez hogyan függ össze? vagy csak én vagyok nagyon fáradt? o.O amúgy meg szerintem is megérti hogy hazudtál neki....márha kiderülnek az indokok elõtte....mert én most megelõlegeztem magamban egy jó magyarázatot a mostani helyett
Mond meg nyugodtan.Hogy nem engedte volna az egészet. Megfogja érteni
Most ezt nem értem, hogy miért kellett eddig titkolni?
hármas. Tényleg ha fáradt vagy feküdj le. Majd én elmondom neki. Miért kellett elmondani az elsõ randit? Apád vagy nevelõ apád ráér megtudni, hogy van egy srác. Az elsõ randi amúgy sem esküvõ. Ott nem történik semmi, csak jópofáskodás és ismerkedés. Aztán mondhatod apucinak, hogy milyen jópofa srácot ismertem meg. Hazudni viszont csúnya dolog. Mindig utolérnek. Ráadásul olyan dologban aminek semmi értelme. Nincs értelme.
én sem értem mi értelme annak a mondatnak..bocsi valaki elmagyarázná?
tehát az a lényeg, hogy a nevelõapád azt mondta, hogy õ az igazi apád, és te sem cáfoltad ezt meg? Nem kell errõl magyarázkodnod, hiszen attól, hogy õ a nevelõapád, még lehet az igazi, rendes apád. A régi rendetlen volt, mert nem õ nevel :)

Szeretnék meleg barátot.16 éves lány vagyok. Olyan barátot szeretnék, akivel el tudok hülyülni, beszélgetni. Valaki?

Legjobb válasz: 19F neked van meleg barátod? Nem akarok senkit megingatni a hitében, de a tapasztalatok alapján lány fiú barátság így a legtökéletesebb. ha értitek mire is gondolok.

Én meleg vagyok de fura módon egy lány sem akar úgy a barátom lenni, te miért akarsz egy ilyen barátot.
Ha te így gondolod akkor ritka kis kincs a te kis lelked.
19F neked van meleg barátod? Nem akarok senkit megingatni a hitében, de a tapasztalatok alapján lány fiú barátság így a legtökéletesebb. ha értitek mire is gondolok.
a lezbi csaj a pasiknak kell havernak :D am már ezt fel tetted máshogy .. ott is el mondtuk nem azért lesz vki jó barát mert homár ... 19F
Én 36.8°C-os vagyok. Ez elég meleg?
19
Megkérdezhetem utolsó, hogy hány éves vagy? :)
Örülök, hogy vannak még hasonló gondolkodású emberek mint én! Nekem volt egy meleg barátom, nagyon imádtam, de sajnos kiment külföldre és nem is jön haza! Egy biztos, kincset érnek az ilyen emberek mint te!
szerintem sem a nõk közötti, sem a férfia közötti barátság nem lehet olyan erõs mint nõ és férfi közötti...de ez csak az én élettapasztalatom, persze melegként máshogy nem is menne :D
Jajj de a melegek is ugyanolyan sokfélék, mint bárki más, az csak a filmekben van, hogy minden meleg kissé bohókás, aranyos, jólelkû, hülye hangú legjobb barát.
A kérdező hozzászólása: most az miért baj, hogy ki akarok próbálni egykét dolot az életben? szerintem egyébként azért lesz egyre több lezbikus mert a többség pasi bunkó. a férfiak ezt lehet forditva látják. nemtudom
Gondoltam hogy valami nem stimmel a világban, most már biztos vagyok benne
A kérdező hozzászólása: :)
Tetszik a kérdés, ilyenen már én is gondolkoztam. :) De sajnos nem tudom, merre kell õket keresni... 20L
A kérdező hozzászólása: kiváncsi vagyok, hogy meg tudnám e vele beszélni a problémáimat együtt bulizni, bármi... engem egyáltalán nem zavarna hogy meleg.
A kérdező hozzászólása: meleg fiu barátot. amugy az kicsit más volt amit kérdeztem, de mind1. köszi a válaszokat...
meleg lány barátot szeretnél?
Bi vagyok 15F

Kicsi szobám lesz és lassan el kell döntenem milyen színű szobám legyen. én a halvány lilára gondoltam. Amúgy szeretem a színeket és vidám természetű 16 éves lány vagyok. Szerintetek jó ez a szín?

Leírhatnátok nektek milyen szín? a szobátok. (kor,nem) köszi

Legjobb válasz: nem:) nekem sokáig halványkék volt. szerettem.most élénk pink ilyen playboy rózsaszín. és sokkal élettelibb http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://store.sticker411.c.. na ilyesmi. és sokkal több benne az élet. nem kicsinyíti meg semmi. szerintem a lila jó:) csak valami élettel teli színt válassz!

Nekem zöld, hol vannak a fiuk? 10/L
A kérdező hozzászólása: jól néz ki az orgonalila?:O
Ja 13/L
Nálunk úgy van a nappali megcsinálva , hogy narancssárga a fal és a plafon citromsárga.
nem:) nekem sokáig halványkék volt. szerettem.most élénk pink ilyen playboy rózsaszín. és sokkal élettelibb http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://store.sticker411.c.. na ilyesmi. és sokkal több benne az élet. nem kicsinyíti meg semmi. szerintem a lila jó:) csak valami élettel teli színt válassz!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :) Még írjatok!
nekem napsárga és én nagyon szeretem :) az én szobám is elég picike... :P 16 / L
az én szoban narancssárga és imádom! De írtad, hogy kicsi a szobád, szóval, javasolnék néhány trükköt, ami optikailag csal :) H azt szeretnéd, hogy a szobád hosszabbnak tûnjön, az oldalsó falakat sötétebb színnes fejsd be, a másik kettõt, pedig világossal (pl: Narancs és fehér) És hasonló csalások vannak, például, ha a plafon sötét, akkor alacsonyabbnak tûnik, de ha világos, akkor magasabbnak.. :)
az én szobám is kicsi. 3 fal világos tejeskávé a negyedik, ami az ablakkal szemközt van az padlizsán, de mivel rásüt a fény, egyáltalán nem csökkenti a térérzetet
A kérdező hozzászólása: hm..jól nézhet ki a szobátok. :D Írjatok még! :-)
Nekem kicsi a szobám és kék színû. "kékszakáll" :"D húgomé "orgonalila" a konyhánk pedig "narancskoktél"
az enyém lila L/17
sziia..igen sztem is jó ez a szín, de ami fontos, hogy inkább azért elõször a bútorok, lámpák, szõnyegek stb. színét vedd és utánna válassz falszínt..nekem okkersárga a szobám színe 13/L
Szia! Szerintem igen. :) Nekem is halvány lila szobám van. De még azt is nézd meg, hogy illenek-e a bútorok hozzá, és szerintem úgy válassz színt. 15/L

Egy 16 éves lány vagyok akinek egy 20 éves barátja van és kb.7 hónapja élünk nemi életet de sehogy sem tudok a csúcsra jutni. Ez normális? És hogy tudnék ezen változtatni?

Legjobb válasz: Szerintem nem kell megijedned!Persze nem olyan gyakori ez az eset,viszont nem is kizart!Az en baratnom is a baratjaval masfel eve van egyutt es meg nem tudta kielegiteni,a csucsra juttatni! Ket megoldas van az en nezopontom szerint...az egyik hogy a baratod nem ismerte meg annyira a tested hogy kitudjon elegiteni kello keppen,meg nem tudja hogy neked mi a jo,de az is meglehet hogy meg te sem tudod hogy mi a jo neked!Ezert kell ezt te magad kitapasztald,es majd szolj a baratodnak aktus kozben hogy mit is szeretnel es hogyan! A masodik lehetoseg,ami kicsit nyers,viszont ugyanugy lehet igaz mint az elso: lehet hogy nem egymasnak vagytok teremtve,es ezert sem tudjatok kielegiteni egymast (jelen esetben o Teged)!Sok ilyen par van,hogy egymas mellett nagyon boldogak,viszont az agyban nemtudjak annyira jol erezni magukat egymas mellett mint egyebkent! De azt is megsugom hogy az ilyen parok legtobb esetben nem tartanak sokaig,mivel sokat szamit a szexualis eletetek is,es ha nem vagytok megelegedve egymassal,es semmifele keppen nem tudjatok egymast ravezetni hogy mi jo es mi nem,akkor lehet hogy idovel majd kenytelenek lesztek uj part talalni! De nem en akarok lenni az a szemely aki elarulja hogy valojaban nincs is Mikulas :) en is tevedhetek,viszont csak segiteni probalok! Sok sikert!

Szerintem nem kell megijedned!Persze nem olyan gyakori ez az eset, viszont nem is kizart!Az en baratnom is a baratjaval masfel eve van egyutt es meg nem tudta kielegiteni, a csucsra juttatni! Ket megoldas van az en nezopontom szerint...az egyik hogy a baratod nem ismerte meg annyira a tested hogy kitudjon elegiteni kello keppen, meg nem tudja hogy neked mi a jo, de az is meglehet hogy meg te sem tudod hogy mi a jo neked!Ezert kell ezt te magad kitapasztald, es majd szolj a baratodnak aktus kozben hogy mit is szeretnel es hogyan! A masodik lehetoseg, ami kicsit nyers, viszont ugyanugy lehet igaz mint az elso: lehet hogy nem egymasnak vagytok teremtve, es ezert sem tudjatok kielegiteni egymast (jelen esetben o Teged)!Sok ilyen par van, hogy egymas mellett nagyon boldogak, viszont az agyban nemtudjak annyira jol erezni magukat egymas mellett mint egyebkent! De azt is megsugom hogy az ilyen parok legtobb esetben nem tartanak sokaig, mivel sokat szamit a szexualis eletetek is, es ha nem vagytok megelegedve egymassal, es semmifele keppen nem tudjatok egymast ravezetni hogy mi jo es mi nem, akkor lehet hogy idovel majd kenytelenek lesztek uj part talalni! De nem en akarok lenni az a szemely aki elarulja hogy valojaban nincs is Mikulas :) en is tevedhetek, viszont csak segiteni probalok! Sok sikert!
Tudod, a szexualitáshoz is meg kell érni...16 évesen ne várj csodát... Sok maszti, tanítás, kísérletezgetés, petting...
jajj dehogy ritka :D én augusztusban voltam elõször a barátommal és lám, az elsõ orgazmus csak most szombaton lepett meg :) nekem úgy sikerült h kitartóan izgatott orálisan, de már elõtte is annyira fel voltam izgulva, h úúú :) és még onnantól számítva volt egy negyedóra-20 perc.
A kérdező hozzászólása: de aranyos vagy türelmes leszek...próbálok mindent kipróbálni amit olvastam, amit tanácsoltak egyszer csak összejön ... :)
en is igy voltam. imadtam vele lenni, kozel lenni hozza. de csikloorgazmusom kb 9 honap utan lett, huvelyi meg kb 2 es fel ev utan. a jo szexet tanulni kell. es a lanyoknak nem olyan konnyu elerni az orgazmust mint a fiuknak. legy turelemmel, elvezd, es egyszercsak osszejon, meglatod! ne gorcsolj emiatt. a legtokoletesebb par sem jut el a csucsra minden alkalommal. kiserletezgessetek :)
A kérdező hozzászólása: hm... ha kell szókimondó vagyok.. :) igazából mikor együtt vagyunk maga a helyzet az intimitás hogy olyan közel van hozzám nagyon jó érzés számomra bár fordult már elõ olyan hogy teljesen bennem volt és csak nagyon kicsit mozgott ki be nagyon jó érzés fogott el de csak egy kis idõre.. :S
Az orgazmus nem úgy jön, hogy mikor jutok el odáig és csak úgy berobban. Maszturbálni szoktál? Mert úgy könnyebben tudnád melyek az érzékeny pontjaid...ne csak hüvelyi orgazmust várj, elmehetsz te elötte is simogatással, orálisan kényeztetve a csiklódat is. Lehet a partnered nem figyel oda eléggé rád. Az, hogy jó volt vele eddig is honnan tudod? Miért érzed igy? Ez nem csak a te problémád, egy megfelelö partnerrel sikerülnie kell vagy igy vagy úgy...Az elöttem szolónak teljesen igaza van. Lehet nem vagytok jók együtt. És mennyire vagy szókimondó a szexben? Elmondod mi a jó? Ez fontos. Szóval ne gondolkozz ezen hanem ami jó neked azt szorgalmazd és meglátod meglesz az eredménye. A szex mûvészet, tanulni kell és meglátod 10 év múlva sok mindent másképp csinálsz majd :)
probáld kielégiteni magad el alvás elõtt amikor már nem zavar semmi hasonlo lehet, miel nekem sem volt még, és ez egyáltalán nem ritka dolog a lányok 75%ának nincsen orgazmusa, és ez gyerekkora vezehtehõ vissza azok a jo filmekre amiket nézünk, vagy ha véletlen rányitunk közben a szüleinkre vagy egy mutogatost látunk az utcán ez mind befolyással van az éetünkre
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat és a segítséget bár nekem eddig is jó volt vele ettõl függetlenül csak ennyi idõ után kíváncsi vagyok már rá hogy milyen lehet az ha valaki a csúcson van...
A lányoknál tényleg sok mindentõl függ, hogy sikerül-e eljutniuk a csúcsra. Szerintem legfõképpen adottság kérdése, úgymond ki mennyire született erre. Tanulható persze, de azért rengeteget számít az is, hogy mi zajlik éppen a fejben. Rendkívül fontos a kellõen gyengéd és odafigyelõ partner, aki elsõsorban nem a saját, hanem a másik kielégítésével foglalkozik... Végül pedig az emocionális hátteret említeném meg, nem mindegy hogy szerelmes vagyok-e az illetõbe, vagy egyáltaban véve köt-e valami érzelmi szál hozzá. Ezeket a dolgokat tapasztalataimból és szexuális ismereteimbõl szûröm le: barátnõm fiatal(16), nem maszturbált soha, én voltam neki az elsõ, és mindamellett, hogy mind a két fajta orgazmusra képes, gyakorlatilag az elsõ orális együttlétnél sikerült a csúcsra juttatnom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!