Találatok a következő kifejezésre: 16 5 vagyok és ő (3 db)

16 (+5) hetes vagyok és ő lesz az első. Hajnalban arra riadtam fel, hogy valami nagyon nyomja kifeklé a pocimat a köldököm alatt 1-2 cmre egy pár másodpercig. Ez ő volt?

Fájt egy kicsit és ezért nem tudom eldönteni!Már annyira várom hogy ? legyen!A válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Lehett õ is. Én is ebben a korban éreztem bizonytalan dolgokat, de a mai napig sem tudom biztosra, hogy õ az. Most 18 hetes, és 5 napos vagyok.

Lehett õ is. Én is ebben a korban éreztem bizonytalan dolgokat, de a mai napig sem tudom biztosra, hogy õ az. Most 18 hetes, és 5 napos vagyok.
Az én manómnak ez a mániája, hogy a köldököm körül lubickol meg rugdosódik, szóval valószínû, hogy õ volt!!!

5 és fél éve vagyok együtt a barátommal, de már nemvagyok biztos az érzéseimben. 16 éves korom óta együtt vagyunk (ő 1 évvel idősebb, mint én) és úgy érzem, "valami" kimarad az életemből. Mit tegyek?

Õ az els? barátom, ? volt az els?, akivel lefeküdtem. Néha rámtör az az érzés, hogy jobb lenne szakítani, mert honnan tudhatom, hogy ? a "tökéletes" számomra, mikor nincs viszonyítási alapom. Nem hiszek abban a szóban, hogy "örökre". Félek, ha most nem lépek és még most fiatalon nem élem ki magamat, találkozgatok másokkal, kés?bb (mikor már esetleg gyerekeink is lesznek) megfogom bánni, hogy nem szórakoztam ki magamat és megfogom gy?lölni. Tudni kell még, hogy nagyon szoros a kapcsolatunk, minden nap nagyon sokat vagyunk együtt, mások szerint "már összevagyunk n?ve", ezért a szakítás se lenne túl egyszer?.

Legjobb válasz: Szia! Ha mar egyaltalan megfordut a fejedbe akkor szerintem is igazad van! Az a nagy igazsag ,hogy nekem is van egy 18 eves lanyom es o is 16 volt mikor ,megismerkedett a fiuvan es meg mindig egyutt vannak ,minden aldott nap ezen vitazunk ,hogy nem mennek szorakozni.A masik dolog meg az hogy a multkor volt egy kerdes ,hogy a kis 14-15 eves lanyok miket csinalnak a discoba,es akkor az jut az eszembe ,az en lanyom megis jo!Nincs ezzel a fiuval se semmi gond,minden nap talalkoznak ,csak az a gond 18 evesen meg szorakozni kellene jarni ,nem beulni filmet nezni. Amugy igazad van mig fiatal vagy addig kell szorakozni ,egy kicsit nehez lesz a szakitas az biztos!Vagy beszeljetek meg ,hogy tartatok egy kis szunetet,es aztan meglatjatok ,mert ez vegulis egy megszokott dolog ,nem szerelem!Hat kb ilyen a hazassag 20 ev utan,szeretet:) Udv:)

Szia! Ha mar egyaltalan megfordut a fejedbe akkor szerintem is igazad van! Az a nagy igazsag , hogy nekem is van egy 18 eves lanyom es o is 16 volt mikor , megismerkedett a fiuvan es meg mindig egyutt vannak , minden aldott nap ezen vitazunk , hogy nem mennek szorakozni.A masik dolog meg az hogy a multkor volt egy kerdes , hogy a kis 14-15 eves lanyok miket csinalnak a discoba, es akkor az jut az eszembe , az en lanyom megis jo!Nincs ezzel a fiuval se semmi gond, minden nap talalkoznak , csak az a gond 18 evesen meg szorakozni kellene jarni , nem beulni filmet nezni. Amugy igazad van mig fiatal vagy addig kell szorakozni , egy kicsit nehez lesz a szakitas az biztos!Vagy beszeljetek meg , hogy tartatok egy kis szunetet, es aztan meglatjatok , mert ez vegulis egy megszokott dolog , nem szerelem!Hat kb ilyen a hazassag 20 ev utan, szeretet:) Udv:)
Ha valoban nagyon jo a kapcsolatotok akkor az oszinteseget is kibirja megha faj is. Mondd el neki mi bant. Jobb, mintha csalnal a hata mogott es ezzel megalaznad. Mellesleg hozzatennem az elottem szolohoz, hogy en sem jartam bulizni mint egy orult 18 evesen... nem mindenki egyforma. Most is rosszul vagyok ha "disco"-ba hivnak ...pedig mar ferjem van nem mint fuggetlen "preda" lennek jelen. Ugyanakkor imadok kiskocsmaban sorozni jo tarsasaggal v. koncerteken orjongeni - nem klub jellegu zenere... En batoritalak es megertelek. Remelem o is megfog es azt is, ha mast megtapasztalsz jol fogsz donteni barmi legyen is az.
Ez a kimaradok érzés..hmm..ismerõs. Középiskolában megismerkedtem egy sráccal, a tanári kar elkönyvelte, h férj és feleség leszünk, majd érettségihez közeledve dobbantottam a kapcsiból.Taudtam, h valami nem jó, de nem tudtam megmondani, h mi.Aztán felvettek egyetemre, és akkora õrjöngést lecsaptam egy évig, h az fogalom.Kibuliztam magam az elkövetkezõ életemre, de rendesen.Szépen lehiggadtam, majd megismertem azt a férfit, akivel le akarom élni az életemet.Mióta ismerjük egymást alig megyünk el bulizni, inkább egy hétvégi hegymászás. Ne azért maradj vele, mert ez mások elvárása, hanem azért, mert szereted, mert nem tudnál nélküle élni.Ha dobbantani akarsz dobbants, és ne várd mások véleményét.
Szia! Szerintem ezt neked kell átrágnod rendesen magadban és eldönteni, hogy mit akarsz. Gondolj bele, hogy milyen lenne nélküle, hogy éreznéd magad? Aztán meg szerintem külön is eljárhattok bulizni, szerintem ha te elmész a barátaiddal egy-egy este szórakozni abban semmi nincsen. Én is 5 éve vagyok együtt a párommal már együtt is élünk, és bulizni nem igen járunk együtt, mondjuk õ 7 évvel idõsebb nálam. Én eljárok a barátaimmal idõnként, õ is az övéivel és ez jó így, együtt meg elmegyünk moziba, túrázni, motorozni. Talán neked is csak egy kis levegõ kéne, mert írtad hogy folyton együtt vagytok. TAlán már neked is túl sok ez, és a párod? Benne még nem merült fel vajon ez a kérdés? Lehet, hogy rá is ráférne egy kis levegõ. Beszéljétek meg és döntsd el hogy mit akarsz. Abban sincs semmi ha végül, oda jutsz, hogy szakítasz, hisz tényleg fiatal vagy még.
Érdekes a mai világ. Nagymamim 18 évesen ment hozzá nagyapámhoz. Szült neki 2 gyereket. 63 évig voltak házasok, akkor nagypapi meghalt. Na de akkor már mamaikám is 80 fölött volt, vagyis már nem nagyon állt neki pasizni. Bár szegénykém már meghalt és nem tudom megkérdezni, de szerintem neki sos ejutott eszébe az, hogyha õ életében csak a nagyapámmal élt szexuális életet és nem tombolta ki magát, akkor õ valamirõl végzetesen lemaradt. Azt se éreztem sose, hogy gyûlölné a párját. Miért érzik a mai fiatalok azt, hogy ha nem volt legalább egy tucat szexpartnerük, akkor kimaradtak a jóból? Kérzem, ha dobbantassz és a következõ pasid mellett rájössz arra, hogy vele se jobb a szex, akkor visszatérsz az elsõhöz? Vagy tovább keresgélsz, hátha mással is kialakul az érzelmi kötõdés???
Abszolút egyet értek az utolsó hozzászólóval. Az én nagyszüleim most ünnepelték az 50. házassági évfordulójukat és a mama 18 éves volt, mikor férjhez ment.... Szerintem 5 és fél év már elegendõ idõ arra, hogy megismerd a másik minden kis szokását, minden kis dolgát. Én biztos nem adnék fel egy ilyen hosszú kapcsolatot csak azért, mert úgy érzem, hogy nem éltem ki magam? Ha nem éli ki magát az ember, akkor ott gondok vannak - a kapcsolatban. Egy párkapcsolatban is el lehet járni külön bulizni, szórakozni. Próbáljatok talán egy kicsit lazítani a kapcsolaton, kevesebb idõt együtt tölteni. De mindenekelõtt beszéld meg a barátoddal, õszintén! Sok sikert! :)

15 vagyok menny idő után érdemes lefeküdni a barátommal? 2, 5 hónapja vagyunk együtt! Amugy ő 16 Es nem gaz a fiuknak ha nem szopom le? Mert undorodok tőle!

Legjobb válasz: 2,5hónap után csak akkor, ha nagyon szereted. A szopásról meg csak annyit, hogy kiábrándító, ha nincs...

2, 5hónap után csak akkor, ha nagyon szereted. A szopásról meg csak annyit, hogy kiábrándító, ha nincs...
nem gáz, de akkor õ se nagyon fog sokáig nyalogatni. Akkor érdemes lefeküdni, amikor úgy érzed hogy le akarsz.
szopás és nyalás nélkül tizenéves korban? Menjetek már... mi annak idején ezzel kezdtük, tipitapi, szopinyali majd dugihuzi. Mekkorát változott a világ...
Én nem feküdnék le úgy a barátnõmmel, hogy nincsen szopás, nyalás... Az része az egésznek, pláne, ha szûzek (vagy csak az egyik)... De ez az én véleményem. Nincs benne semmi undorító, milliók csinálják (MILLIÁRDOK o.O?) F/16
Szerintem várjál még szexel mert nem nõttél fel hozzá és azért ne feküdj le senkivel mert megakarsz felelni az õ vagy baráti korosztályod normáinak és elvárásainak. Van olyan nõ aki nem igényli, szereti az orális szexet ezt tudomásul kell venni. Legyél vele õszinte de erõltetésbõl ne csináld mert az még kiábrándítóbb látvány lesz.
Eleinte én is undorodtam a dologtól de mikor odakerült a sor nagyon is élveztem meg ö is :)
Elõzõ: márpedig én igenis elvárom a szopást. A partnerem szeresse annyira a testemet, hogy ne undorodjon a szájával hozzáérni a farkamhoz...
Istenem már bocs de áhh a kérdezõ is kicsit hülye meg a válaszolók is. 1.: kedves kérdezõ! Mi honnan tudjuk hogy a pasidnak mi a gáz, és mi nem, lehet nem is várja el, tõle kell meg kérdezned..egyet kijelenthetek. Ha az itt lévõ válaszokra akarsz adni, te nem vagy komplet. 2.: attól mert itt minden pali elvárja, h szopják ez nem elvárás! Nem rájuk kell hallgatni. 3.: mielõtt bárki lehurrogna hogy egy prûd liba vagyok: még szûz vagyok, és nem tudom hogy ha majd oda kerül a sor megteszem e, de üsse kõ, ha belegondolok...egy próbát megér, amíg nem csinálod nem tudhatod milyen..
Majd olyan három év múlva... Addigra talán a szopást is megkedveled.
akkor nem vagy igazi lány ha nem szopod le
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy igy fürdéssel más de az egyik barátnõm leszopta a pasiját és a hányinger kerülgette
A kérdező hozzászólása: Nem undorodok csak szerintem ez a leszopás ez guszustalan!
A kérdező hozzászólása: Amugy meg szeretem nagyon es kb 10 éve joba vagyunk!
A kérdező hozzászólása: Én se várom el tõle a dolgot..
Szerintem várj még a szexel, ha te is kívánod már, csak akkor. A pasid nem sürgethet, ha igazán szeret nem erõlteti a dolgot, mert ha igen, vagy elhagy emiatt, akkor bizonyítja, hogy csak arra kellettél neki... Az orális szexrõl meg annyit, hogy a pasik nem kényszeríthetik a nõt, ha te majd úgy érzed, hogy ki akarod próbálni, akkor tedd meg, addig felesleges, mert úgy is undorral tölt el. Én szeretem csinálni, mert a pasim szereti, és ezz izgató. Elõször én sem akartam, de késõbb ki akartam próbálni, és tetszett. Azt mondjuk sohasem szeretném, hogy a számba élvezzen, mert attól már undorodom. 22/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!