Találatok a következő kifejezésre: 16 5 vagyok és (64 db)

Mit tegyek? 16, 5 vagyok és a testem mint egy 10 évesé. Semmi mell és nem is menstruálok, KICSIT kétségbe vagyok esve

Legjobb válasz: Vannak késõn érõ típusok, te egy vagy közülük. Nem maradtál még le semmirõl, nyugi. :)

láttam egy ilyen nõt a tévében akinek ugyan ez volt a baja. elment az orvoshoz és hormon tablettát kapott vagy mit.. és elkezdtek nõni a mellei. de mivel nem jött meg neki sose ezért gyereke se lehetett. nem azt mondom hogy veled ezt fog történni csak elmeséltem :)
7-es: mi az hogy sose jött meg neki? tablettával sem? mert ismerek egy olyan nõt, aki 18 évesen sem pubertált, vagyis serdülni sem kezdett el(szõrzete sem volt). kiderült, hogy vele született agyalapi mirigy rendellenesség. de tablettával neki is sikerült meghozni a haviját. szóval ezért nem értettem, hogy lehet az, amit leírtál.
Vannak késõn érõ típusok, te egy vagy közülük. Nem maradtál még le semmirõl, nyugi. :)
El kéne menned orvoshoz.
szõrzet, folyás van már? a melled csak kicsi vagy egyáltalán nem nõ? ha az elõbbi, akkor sürgõsen orvos mert lehet agyalapi probléma vagy hasonló. ha már úgymond minden megvan, akkor csak szimplán lassan fejlõdsz, de meg fog jönni.
Ne keseredj el!:) Meg semmi nincs veszve!:) Ne aggodj, de azert tenyleg jo lenne, hogy megnezzen egy orvos. Ugy te is megnyugodnal picit.:)
hormon zavar. Ne ess kétségbe! Menj el orvoshoz, õ majd tájékoztatni fog. Ha szûz vagy, ne engedd neki hogy kacsázzon! Volt egy osztálytársam gimibe, ugyan ez volt a baja. 18 évesen jött meg neki elõször. Ma már 21 éves, és nagyon szép nõ lett! Szép mellekkel! :) szóval ne keseredj el! :)
Tényleg orvoshoz kellene menned.
A kérdező hozzászólása: és ez betudható esetleg a táplálkozásnak?? egyébként van folyásom illetve szõrzet, de mellek az tényleg 0.
Elsõ vagyok. Ha kevés a testzsírod, az lehet oka annak, hogy még nem menstruálsz.
a zsírmennyiség nagyon sokat számít. 12 évesen normál súlyú voltam, de 13 évesen alultáplált. Nem is jött meg. Miután sikerült felhíznom magam a normál súlyba, meg is jött. De még mindig nem világos: csak kicsi vagy egyáltalán nem nõ a melled?!
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem nõ

Mit tegyek hogy együtt élhessek a barátommal? Menjek hozzá feleségül? 16 éves vagyok és 2, 5 éve eggyüt vagyunk, nagyon szeretjük egymást!

Mi szügséges a nagykorúsításhoz? Ha csak úgy hozzá költöznék anyámék vissza vitethetnének er?szakkal?

Legjobb válasz: igen, visszavitethetnének. sõt, az alapján, hogy te 16 vagy és 2,5 éve vagytok együtt még akár egy büntetõeljárást is a nyakába akaszthatnak. (ennyire persze nem egyszerû, de a a lehetõség megvan) nagykorúsításhoz gyámhatósági engedély kell. Õk megkérdezik a szülõket, megnézik, hogy a pasid el tud-e tartani, ott milyenek a körülmények stb. és ha kielégíti az igényeiket, akkor megadják az engedélyt a házassághoz. A szüleid engedélye nélkül gyakorlatilag nem tudod megcsinálni.

igen, visszavitethetnének. sõt, az alapján, hogy te 16 vagy és 2, 5 éve vagytok együtt még akár egy büntetõeljárást is a nyakába akaszthatnak. (ennyire persze nem egyszerû, de a a lehetõség megvan) nagykorúsításhoz gyámhatósági engedély kell. Õk megkérdezik a szülõket, megnézik, hogy a pasid el tud-e tartani, ott milyenek a körülmények stb. és ha kielégíti az igényeiket, akkor megadják az engedélyt a házassághoz. A szüleid engedélye nélkül gyakorlatilag nem tudod megcsinálni.
Szerintem nem, de nem tul korai ez meg?????? ha en 16 evesen elkoltoztem volna otthonrol a szuleim kinyuvasztottak volna az biztos. hidd el nem eri elsietni neked meg az iskola padban van a helyed!!!!
Szerintem is ez túl korai. 16 évesen sokan azt hiszik, megtalálták életük szerelmét. Várjatok ezzel még, az együtt élés nagyon nagy feleõsség, 16 évesen nem vagy erre kész.
Nem gondolod, hogy még korai? Mibõl fogtok élni? Vagy kõgazdag a pasid? Tanulj még, neked most az a feladatod, nem pedig háztartást vezetni! Ne akarj gyorsan felnõni, nem olyan jó az! Attól szerethetitek egymást, nem kell rögtön "fejjel menni a falnak"!
16 vagyok és egy éve van barátom. Én is szeretnék "felesége lenni" mert ugyérzem ö a mindenem. Most ugy vagyok vele h nekem nem lesz más az életembe, bár még kitudja mit hoz a jövö. HA tényleg szereted akk még két év mulva is együttlesztek és gond nélkül hozzámehetsz. Bár sztem mgé 18 évesen is korai, de akk nem lesz papirozási gondjaitok
Igen, erõsszakkal is visszavinnének. Azt hiszem, csak akkor nagykorúsítanak, ha gyermeket szülsz. De ez azért drasztikus döntés lenne.
Még túl korai a házasság, ha tényleg szeret akkor fog várni még egy kicsit.Lesz még sok idõtök együtt lenni. Ha meg gyereket szülsz a nagykorusításért nem fogod tudni eltartani, s akkor két gyermekkor fog odaveszni, a tiéd meg az gyereké. Jól gondold meg!!!

Minden férfinak megnő a farka? Már mint úgy értve hogy nem maradt 4 cm hosszú, 1, 5 vastag, és a golyói is 2 cm senkinek? 16/F vagyok, és elég kicsi, már fanszőrzetem alakul, de a hónaljamon nincs. Vagyis nőhet még sokat?

Úgy hallottam a hónaljsz?r sokat befolyásol, mihelyst elkezd n?ni a pénisz is n?.

Legjobb válasz: a péniszed nõ, kb 18 éves korodig. 4 centi semmiképpen sem fog maradni. ha 16 évesen még szõröd sincsen, a fanszõröd is csak most kezd el alakulni, akkor neked még bõven fog nõni a péniszed, kicsit késõn érõ típus vagy, még 18 éves korod után is fog nõni valszeg.

a péniszed nõ, kb 18 éves korodig. 4 centi semmiképpen sem fog maradni. ha 16 évesen még szõröd sincsen, a fanszõröd is csak most kezd el alakulni, akkor neked még bõven fog nõni a péniszed, kicsit késõn érõ típus vagy, még 18 éves korod után is fog nõni valszeg.
Elõször beszélj apukáddal (tudom, nem könnyû), lehet, hogy genetikai örökség a miniméret, ebben az esetben ne aggódj, hiszen apukád is talált párt magának, te is megszülettél. Ha apu átlagos méretû, és másról sem tud a családban ilyen méretekkel, akkor nyugodtan menj(etek) el orvoshoz, elõször a gyerekorvosodhoz, õ jó esetben (hacsak nem költöztetek ti vagy õ) csecsemõkorod óta ismer, pontos képe van az eddigi fejlõdésedrõl. Õ majd tovább küld, valószínûleg endorkinológushoz. A méreteid valóban el vannak kissé maradva a korod átlagához képest, viszont a szõrösödés arra utal, hogy már javában beindult a pubertásod. Ne halogasd az orvost, mert szükség esetén (ezt majd a vizsgálatok után az orvos eldönti) megfelelõ kezeléssel még teljesen átlagossá fejlõdhetsz!
4 cm merev állapotban, vagy nyugalmi állapotban? 1, 5 cm az átmérõje, vagy a sugara, vagy az egész kerülete? Jó lenne ha jobban kifejtenéd és így könnyebb válaszolni is!
a heréid túl picik itt sajnos valami gebasz van menj el vele orvoshoz tudom, hogy félelmetes, de meg kell tenned, ha normális felnõtt férfi akarsz lenni suliorvos is jó, vagy urulógus és ne halogasd, csak magaddal szúrsz ki
Szerintem ez megérne egy kört egy endokrinológusnál...
A mikro vagy makro pénisz nem normális. 16 évesen 4-5 centi az abnormális. Ennyi idõs korban már igen csak a tizenegynéhány centi a jellemzõ.
Ez tényleg nem normális dolog! Vannak ilyenek, csak ritkák! A szõrnövekedés jelentheti azt, hogy tombolnak a hormonok és kezdesz férfivá érni! Bár 16 évesen, már lassan de biztosan kezd vége lenni a pubertás kornak, na jó 18 éves korra, de a 16 már közel van hozzá! Annyi biztos, hogy még nõni fog, sztem várd meg a végét és lehet minden rendben lesz, de azért tudom kicsit kellemetlen, de menj el dokihoz és találjatok ki vmit!
A kérdező hozzászólása: hát 16 éves leszek májusban, tehát nincs messze! remélem minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: alap állapot: 3-3, 5 cm, mereven: 4-6cm, mint a babáknak kicsit nagyobb max. A fanszõröm 13 éves korom óta van, már kezdenek olyan 4-5 cm-s szõrszálak is lenni. A golyóm viszont 1, 5cm hosszú, és a pénisz 1, 5 cm átmérõjû, állva 2, 5cm. Lábamon is kezdenek kis szõrszálak megjelenni, a hónaljamon viszont nincs.
Van akinek akkora marad, bár ritka, valószínûleg a tiéd is nõni fog még.
véletlenül nem Ázsiai vagy? azoknak életük végéig kicsi a farkuk^^
Utolsónak. Te lüke vagy. Honnan veszed, hogy az Ázsiaiaknak kicsi a farkuk. Ez épp oly tévhit, mint ahogy a feketéknek oriási. Nem mindegyiknek nagy, és nem mindegyik Ázsiainak kicsi. Már megint az általánosítás.
Na, 4 év után mi a helyzet?

16 éves vagyok és 5 éve folyamatosan iszom az energiaitalt napi 1-2-őt de volt időszak, hogy 3-at is. Nem kúrta szét a szívem megvizsgálták, de most azt tervezem, hogy abbahagyom. Szerintetek később lesz valami gondom ettől az 5 évtől?

Legjobb válasz: Támogatom, hogy elhagyd az energiaitalt. Lehet, hogy trendi a fiatalok körében, de fogalmunk sincs még most, hogy hosszútávon milyen hatásai vannak... Azt hogy a szívedre mennyire ártalmas jelenleg, egy sima vizsgálat nem mutatja ki. Majd ha kb 10 év múlva is tünetmentes leszel, akkor mondhatod azt, hogy "nem kúrta szét" a szívedet.

Támogatom, hogy elhagyd az energiaitalt. Lehet, hogy trendi a fiatalok körében, de fogalmunk sincs még most, hogy hosszútávon milyen hatásai vannak... Azt hogy a szívedre mennyire ártalmas jelenleg, egy sima vizsgálat nem mutatja ki. Majd ha kb 10 év múlva is tünetmentes leszel, akkor mondhatod azt, hogy "nem kúrta szét" a szívedet.
Ja, elég durva :( Szüleid hogy hagyták? Nem vették észre? Hát, lehet hogy lesz bajod tõle.. de mindenképp szokj le! Az már nagyon jó, hogy megvan az elhatározás.
Lesz!
Biztosan lesz valami késõbb. Az energiaital amúgy sem ajánlott 18 éven aluliaknak, gratulálok hozzá. Mellesleg egy doboz (0, 25 l) energiaital annyi méreganyagot tartalmaz, amit a májad kb. fél év alatt bont le. Károsabb, mint az alkohol.
Az jó, hogy magadtól abbahagyod, az viszont rossz, hogy rászoktál. Reméljük, a példád alapján mások is leszoknak errõl a mérgezõ cuccról.
hát csak gratulálni tudok, hogy 11 éves korodtól kezdve iszod ezt a mérget! meg a szüleidnek is hogy engedték és megvették neked. egyetemistaként amikor rengeteget kell tanulnom sem iszok ilyen vackokat hogy ébren maradjak! kávét is 19-20 évesen kezdtem inni, de napi nagyon max 3at! ha veszünk 100 ml kávét és 100 ml energiaitalt a kávéban 5x kevesebb koffein és káros anyag van, mint a cukrozott löttyben. remélem nem lesz semmi bajod a késõbbiekben sem, és sikerül a leszokás, de nagyon felelõtlen dolog volt rá szokni...

1, 5 éve edzek Volumass 35, Mega Amino 3200, Vitamin For men, Kreatin monohidrát (BTN), és Car box. Jó párositás lenne? Ezeket hogyan adagoljam-szedjem egy nap? 16, 5 vagyok 172cm 70-72 kg.

monohidrátot ajánlották de ha tudnátok más kreatint ajánlani a biotech es cuccok közül ami jó lehet?

Legjobb válasz: Hát valami tömegnövelésféle lenne a cél de mégis szálkásan.:) Mert nagyon sokat szenvedtem hogy cuccok nélkül elérjek idáig 49 kg ról és 27 karról felugrottam a jelenlegi súlytömegemre 70 kg ra és 36 os szép formás karomvan. csak az a gáz hogy úgyérzem itt megrekedtem egyszerüen akárhogy kajázok nem fejlõdök. Akkor ez így összetéve egy elégjó pakk?

A kérdező hozzászólása: Hát valami tömegnövelésféle lenne a cél de mégis szálkásan.:) Mert nagyon sokat szenvedtem hogy cuccok nélkül elérjek idáig 49 kg ról és 27 karról felugrottam a jelenlegi súlytömegemre 70 kg ra és 36 os szép formás karomvan. csak az a gáz hogy úgyérzem itt megrekedtem egyszerüen akárhogy kajázok nem fejlõdök. Akkor ez így összetéve egy elégjó pakk?
A pakk jó, de ha az étrended nem, akkor pénzkidobás.
A kérdező hozzászólása: Hát az étrendem amennyire lehet rendbenvan...Bár 05_20 kor kelek és álltalában 15_00 ig suliba vagyok megpróbálom úgycsinálni hogy jó legyen...
lány vagy? ha igen, akkor nem hiszem, max 1-2 cm-t. én kb 14 éves korom óta 173 vagyok
A kérdező hozzászólása: fiú :s
Szüleim 170cm körüliek, én(L) 180cm vagyok öcsém 185cm
Öcsi 17 éves korában hagyott le, most 18

178cm-hez sok 55.5 kilo? Ha 16 eves vagyok és lány?

Legjobb válasz: Borzasztóan kevés. Én 164 cm vagyok és 55 kilósan már vékony voltam.

Borzasztóan kevés. Én 164 cm vagyok és 55 kilósan már vékony voltam.
Nem sok, sõt kevés is. Nyugodtan fogyjál le még 10 kilót, ha anorexiás akarsz lenni. Még nekem is kevés az 55 kiló, pedig én csak 170 cm vagyok.
Annyira kevés, hogy nem látod a fától az erdõt.
Skinny bitch.
Tegyél fel képet, így nem látjuk.
tökéletes
Az én 163 centimhez pont jó lenne az a súly (persze testalkat- s kissé ízlésfüggõ, kinek mi az "ideális")...
o.O sok?? nem, egyáltalán! de tényleg. csak ne fogyj! szerintem kevés vagy pont jó :) bár alkattól függ :) de szerintem egyáltalán, sõt!
173 cm vagyok es 64 kg.....
Nem sok, hanem kevés. Nekem tetszik az ilyen alak, úgyhogy ha arányosan lennék ennyi kiló a magasságomhoz, nem akarnék hízni, majd megoldják az évek.
hogyne
A kérdező hozzászólása: ???
A méret nem gond.A maszti idejét viszont legalább 10 percel elhuzhatnád, tecnikai dolog ez .A barátnõs dolog meg normális , csak nem a sperma jön , hanem az elõnedved . Ez ellen nem tudsz tenni semmit.Ez így mûködik .
A kérdező hozzászólása: De ezzel a korai megömléssel mit csináljak erre van valami gyógyszer??? meg úgyérzem ha egy lánnyal lefeküdnék akkor már az elején elélveznék :(
A méret átlagos és a "smároltunk merevedésem lett és éreztem hogy jön ki a sperma" teljesen normális. Habár a harmadik hozzászólónak van igaza, ez nem sperma csak elõnedv. Próbáld meg elnyújtani az önkielégítést "start-stop" technikával. Nem írom le nézz utána az interneten. Az 5 perces önkielégítés teljesen rendben van. Olvastam valahol de már nem találtam meg, hogy az önkielégítésnél a kezdés és az ejakuláció között eltelt idõ több mint 2 perc akkor az átlagos, ha ez kevesebb akkor beszélhetünk korai magömlésrõl. 16 éves vagy ne akarj rögtön a legjobb szeretõ lenni és ne a pornófilmeket vedd alapul a szexualitásod fejlesztéséhez.
Verd ki , hogy ne menj el amúgy nekem is 17cm.
Miért gondolja minden tini, hogy rákos?? Kizárt, hogy rák fõleg, ha kétoldali..Menj inkább bulizni..
Elsõ vagyok. 16 évesen mehetsz egyedül is orvoshoz, õt pedig köti az orvosi titoktartás. Szerintem nincs komoly baj, de azért menj el dokihoz, mert úgyis csak akkor tudsz megnyugodni. Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked egész életedre!!! :)
Ne gondolj a legrosszabbra, de menj orvoshoz, mert biztosat csak õ tud mondani! :)
A kérdező hozzászólása: de en megis felek...mas nem is jut eszembe, csak a mellrak. anyanak pedig felek szolni, nem akarom, hogy aggodjon.
Szerintem a tejmirigyeket érzed benne, de érdemes lenne szólnod mindenképp anyukádnak, ki tudja mi a gond.. tudod jól hogy ilyenkor minden nap számít ha komolyabb... ja és szerintem itt egy nõgyógyász sincs, pláne olyan aki a leírásod alapján megmondja mi a bajod, maximum találgatunk.
A kérdező hozzászólása: mar egy ideje eldöntöttem, hogy ma, karácsony utan szolok neki, de valamiert nem megy.
A kérdező hozzászólása: nem csak a csomok miatt, hanem a mellbimbom is.
Ha egyformán van mindkettõ melledben csomó/fájás, akkor biztos hogy nem rák! Pláne a te korodban ez szinte elképzelhetetlen!

Ha 16 éves vagyok, és utoljára kb.5 éves koromban volt olyan, hogy fürdéskor felhúztam a bőrt a farkamon, és most 11 év után először megint felhúznám, abból lenne valami olyan bajom, ami nagyobb kaliberű probléma, mint az, ha meg kell műteni?

Legjobb válasz: hogy érted, hogy felhúztad? nem hátrahúztad? ha nem tudod hátrahúzni a bõrt a farkadon, akkor irány a az urulógia. olvass utánna a fityma és a makk tisztításának! 16F

hogy érted, hogy felhúztad? nem hátrahúztad? ha nem tudod hátrahúzni a bõrt a farkadon, akkor irány a az urulógia. olvass utánna a fityma és a makk tisztításának! 16F
hagyjuk már, kamu.
Nem lenne semmi bajod, legalább kipucolnád a 11 év alatt felgyûlt szmegmát!! De most ez komoly?? 5 éves korodtól anyukád magára hagyott, hogy azt csinálsz a kukiddal amit akarsz? Eszébe sem jutott, hogy figyelemmel kísérje megmosod-e ahogy kell? Ha tényleg kihagytál ennyi évet, akkor csoda, hogy nem gyulladt be, és nem büdös. Azon sem lepõdnék meg ha le lenne tapadva, vagy fitymaszûkületed lenne! Remélem mire ezt megírom, már fürödtél, és megkísérelted hátrahúzni a fitymádat. Ha nem sikerült, akkor irány a gyereksebészet (korodba még belefér), ott talán nem kapsz akkora leszúrást ezért a hanyagságért, mint az urológián!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!