Találatok a következő kifejezésre: 16 5 vagyok (132 db)

Amíg nem töltöm be a 17-et, addig a jogsinak csak az elméleti részét csinálhatom meg? Vezetni nem vezethetek? (16, 5 vagyok)

Legjobb válasz: Éppen most csinálom, szóval tisztában vagyok vele, mondom is: - 16 és fél évesen kezdheted el a KRESZ tanfolyamot. - 16 és háromnegyed évesen vizsgázhatsz KRESZ-bõl és elkezdheted a rutint ( jármûkezelés ). - 17 évesen vizsgázhatsz rutinból, majd mehetsz forgalomba vezetni. Utána forgalmi vizsga. Szóval, ha 17-et betöltöd, akkor nincs több korlátozás. Nem ajánlom, hogy elkezdd, mivel negyed év alatt simán el lehet felejteni, nincs értelme. Hidd el.

Éppen most csinálom, szóval tisztában vagyok vele, mondom is: - 16 és fél évesen kezdheted el a KRESZ tanfolyamot. - 16 és háromnegyed évesen vizsgázhatsz KRESZ-bõl és elkezdheted a rutint ( jármûkezelés ). - 17 évesen vizsgázhatsz rutinból, majd mehetsz forgalomba vezetni. Utána forgalmi vizsga. Szóval, ha 17-et betöltöd, akkor nincs több korlátozás. Nem ajánlom, hogy elkezdd, mivel negyed év alatt simán el lehet felejteni, nincs értelme. Hidd el.
Vezetési gyakorlati órákat is elvégezheted szerintem, talán a vizsgát is le teheted de éles forgalomba kész jogosítvánnyal nem hiszem hogy kiengednek.
én elméletit leraktam, januárban kezdtem el vezetni, márciusban vizsga szülinapomon egy héttel késõbb pedig forgalomban. párhuzamosan csináltuk a vezetést, hogy hamar meglegyen jogsim.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi szépen. Szerintem elkezdem a kreszt, így is elég sokat tudok belõle, ezeket már úgysem fogom elfelejteni. De azért köszi.

1, 5 éve edzek Volumass 35, Mega Amino 3200, Vitamin For men, Kreatin monohidrát (BTN), és Car box. Jó párositás lenne? Ezeket hogyan adagoljam-szedjem egy nap? 16, 5 vagyok 172cm 70-72 kg.

monohidrátot ajánlották de ha tudnátok más kreatint ajánlani a biotech es cuccok közül ami jó lehet?

Legjobb válasz: Hát valami tömegnövelésféle lenne a cél de mégis szálkásan.:) Mert nagyon sokat szenvedtem hogy cuccok nélkül elérjek idáig 49 kg ról és 27 karról felugrottam a jelenlegi súlytömegemre 70 kg ra és 36 os szép formás karomvan. csak az a gáz hogy úgyérzem itt megrekedtem egyszerüen akárhogy kajázok nem fejlõdök. Akkor ez így összetéve egy elégjó pakk?

A kérdező hozzászólása: Hát valami tömegnövelésféle lenne a cél de mégis szálkásan.:) Mert nagyon sokat szenvedtem hogy cuccok nélkül elérjek idáig 49 kg ról és 27 karról felugrottam a jelenlegi súlytömegemre 70 kg ra és 36 os szép formás karomvan. csak az a gáz hogy úgyérzem itt megrekedtem egyszerüen akárhogy kajázok nem fejlõdök. Akkor ez így összetéve egy elégjó pakk?
A pakk jó, de ha az étrended nem, akkor pénzkidobás.
A kérdező hozzászólása: Hát az étrendem amennyire lehet rendbenvan...Bár 05_20 kor kelek és álltalában 15_00 ig suliba vagyok megpróbálom úgycsinálni hogy jó legyen...

Mit tegyek? 16, 5 vagyok és a testem mint egy 10 évesé. Semmi mell és nem is menstruálok, KICSIT kétségbe vagyok esve

Legjobb válasz: Vannak késõn érõ típusok, te egy vagy közülük. Nem maradtál még le semmirõl, nyugi. :)

láttam egy ilyen nõt a tévében akinek ugyan ez volt a baja. elment az orvoshoz és hormon tablettát kapott vagy mit.. és elkezdtek nõni a mellei. de mivel nem jött meg neki sose ezért gyereke se lehetett. nem azt mondom hogy veled ezt fog történni csak elmeséltem :)
7-es: mi az hogy sose jött meg neki? tablettával sem? mert ismerek egy olyan nõt, aki 18 évesen sem pubertált, vagyis serdülni sem kezdett el(szõrzete sem volt). kiderült, hogy vele született agyalapi mirigy rendellenesség. de tablettával neki is sikerült meghozni a haviját. szóval ezért nem értettem, hogy lehet az, amit leírtál.
Vannak késõn érõ típusok, te egy vagy közülük. Nem maradtál még le semmirõl, nyugi. :)
El kéne menned orvoshoz.
szõrzet, folyás van már? a melled csak kicsi vagy egyáltalán nem nõ? ha az elõbbi, akkor sürgõsen orvos mert lehet agyalapi probléma vagy hasonló. ha már úgymond minden megvan, akkor csak szimplán lassan fejlõdsz, de meg fog jönni.
Ne keseredj el!:) Meg semmi nincs veszve!:) Ne aggodj, de azert tenyleg jo lenne, hogy megnezzen egy orvos. Ugy te is megnyugodnal picit.:)
hormon zavar. Ne ess kétségbe! Menj el orvoshoz, õ majd tájékoztatni fog. Ha szûz vagy, ne engedd neki hogy kacsázzon! Volt egy osztálytársam gimibe, ugyan ez volt a baja. 18 évesen jött meg neki elõször. Ma már 21 éves, és nagyon szép nõ lett! Szép mellekkel! :) szóval ne keseredj el! :)
Tényleg orvoshoz kellene menned.
A kérdező hozzászólása: és ez betudható esetleg a táplálkozásnak?? egyébként van folyásom illetve szõrzet, de mellek az tényleg 0.
Elsõ vagyok. Ha kevés a testzsírod, az lehet oka annak, hogy még nem menstruálsz.
a zsírmennyiség nagyon sokat számít. 12 évesen normál súlyú voltam, de 13 évesen alultáplált. Nem is jött meg. Miután sikerült felhíznom magam a normál súlyba, meg is jött. De még mindig nem világos: csak kicsi vagy egyáltalán nem nõ a melled?!
A kérdező hozzászólása: egyáltalán nem nõ

Tavaszi cipõt szeretnék venni fiamnak a lába 15, 5cm. A bth 16, 5 vagy 16cm-es legyen?

Legjobb válasz: Szerintem próbáld rá,ugyanis már ha más a fazon akkor se ugyanakkora két 16os pl.

Szerintem próbáld rá, ugyanis már ha más a fazon akkor se ugyanakkora két 16os pl.
Én a 16, 5 cm-est venném. Ugyanis 7-10 mm-rel kell nagyobb cipõ, mint a lába, az 5 mm kevés. A lap alján irja, mekkora legyen a cipõ: [link]

Elképzelhető, hogy hallja a párom a babát? 16+5 vagyok .

Esténként a párom a pocimra hajtja a fejét és hallgatozik :-) Azt mondja hogy ? hallja hogy most éppen fent van a babókánk és "klutyog" :-) És olyankor mindig beszélgetnek .-) Van mikor csak simán bugyborékolást hall akkor biztos alszik.

Legjobb válasz: elöfordulhat igen

elöfordulhat igen
Igen:) Nálunk is kb ennyi idõsen igy volt.Ha a párom hallgatózott ugyanezt hallotta:)
a párom ahhoz hasonlította ezt a bugyborékolást, mintha a medencében a víz alatt hallaná, ahogy úszik a manóka :-) mi érezzük a kis rúgásokat, a pasik meg hallják õket :-)
Az én védõnõm azt mondta, hogy sztetoszkóppal is csak a 22 héttõl lehet hallani, ami azért jobb mint a sima fül, a férjem aneszteziológus , akinek van azért némi gyakorlata a sztetoszkóppal, és õ nem hallja.

Mit tegyek hogy együtt élhessek a barátommal? Menjek hozzá feleségül? 16 éves vagyok és 2, 5 éve eggyüt vagyunk, nagyon szeretjük egymást!

Mi szügséges a nagykorúsításhoz? Ha csak úgy hozzá költöznék anyámék vissza vitethetnének er?szakkal?

Legjobb válasz: igen, visszavitethetnének. sõt, az alapján, hogy te 16 vagy és 2,5 éve vagytok együtt még akár egy büntetõeljárást is a nyakába akaszthatnak. (ennyire persze nem egyszerû, de a a lehetõség megvan) nagykorúsításhoz gyámhatósági engedély kell. Õk megkérdezik a szülõket, megnézik, hogy a pasid el tud-e tartani, ott milyenek a körülmények stb. és ha kielégíti az igényeiket, akkor megadják az engedélyt a házassághoz. A szüleid engedélye nélkül gyakorlatilag nem tudod megcsinálni.

igen, visszavitethetnének. sõt, az alapján, hogy te 16 vagy és 2, 5 éve vagytok együtt még akár egy büntetõeljárást is a nyakába akaszthatnak. (ennyire persze nem egyszerû, de a a lehetõség megvan) nagykorúsításhoz gyámhatósági engedély kell. Õk megkérdezik a szülõket, megnézik, hogy a pasid el tud-e tartani, ott milyenek a körülmények stb. és ha kielégíti az igényeiket, akkor megadják az engedélyt a házassághoz. A szüleid engedélye nélkül gyakorlatilag nem tudod megcsinálni.
Szerintem nem, de nem tul korai ez meg?????? ha en 16 evesen elkoltoztem volna otthonrol a szuleim kinyuvasztottak volna az biztos. hidd el nem eri elsietni neked meg az iskola padban van a helyed!!!!
Szerintem is ez túl korai. 16 évesen sokan azt hiszik, megtalálták életük szerelmét. Várjatok ezzel még, az együtt élés nagyon nagy feleõsség, 16 évesen nem vagy erre kész.
Nem gondolod, hogy még korai? Mibõl fogtok élni? Vagy kõgazdag a pasid? Tanulj még, neked most az a feladatod, nem pedig háztartást vezetni! Ne akarj gyorsan felnõni, nem olyan jó az! Attól szerethetitek egymást, nem kell rögtön "fejjel menni a falnak"!
16 vagyok és egy éve van barátom. Én is szeretnék "felesége lenni" mert ugyérzem ö a mindenem. Most ugy vagyok vele h nekem nem lesz más az életembe, bár még kitudja mit hoz a jövö. HA tényleg szereted akk még két év mulva is együttlesztek és gond nélkül hozzámehetsz. Bár sztem mgé 18 évesen is korai, de akk nem lesz papirozási gondjaitok
Igen, erõsszakkal is visszavinnének. Azt hiszem, csak akkor nagykorúsítanak, ha gyermeket szülsz. De ez azért drasztikus döntés lenne.
Még túl korai a házasság, ha tényleg szeret akkor fog várni még egy kicsit.Lesz még sok idõtök együtt lenni. Ha meg gyereket szülsz a nagykorusításért nem fogod tudni eltartani, s akkor két gyermekkor fog odaveszni, a tiéd meg az gyereké. Jól gondold meg!!!

Munkaügyi álláskeresési járadékot kapok Július 16 ától mikor útalnak pontosan és hogy számolják el például Július 16 -agusztus 5 vagy 10? ezt naptól napig számolják el?

Álláskeresési járadék.

Legjobb válasz: Ha július 16-án regisztráltál, akkor a 16-31-ig járó pénzt fogják utalni 10-e környékén.

Ha július 16-án regisztráltál, akkor a 16-31-ig járó pénzt fogják utalni 10-e környékén.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.

16, 5 éves vagyok, pasi. 5 napja feküdtünk le barátnőmmel (16). A szex után barátnőm hátfájásokra panaszkodott másnap. Lehetséges az, hogy terhes lett?

2 gumit használtunk nem volt se lyukas se nem szivárgott

Legjobb válasz: Biztos hogy nem terhes ilyen elõvigyázatosság mellett! A hátfájás bármi mástól lehet. A terhességnél egyébként idõ kell a beágyazódáshoz is,ami kb.2 hét.Ez elõtt kizárt hogy bárki megérezze hogy terhes fõleg egy nap után!

Biztos hogy nem terhes ilyen elõvigyázatosság mellett! A hátfájás bármi mástól lehet. A terhességnél egyébként idõ kell a beágyazódáshoz is, ami kb.2 hét.Ez elõtt kizárt hogy bárki megérezze hogy terhes fõleg egy nap után!
A hátfájást nem inkább esetleg az okozza, hogy olyan pozíciót próbáltatok, amit elõtte nem gyakran? Ha csak egy kicsit elmozdult az egyik csigolya, az nagyon kellemetlen tud lenni. A terhesség kizárt!
Egyetértek, a terhesség kizárt. Biztos, hogy nem attól fáj a háta.
Egy napos terhességet nem lehet megérezni. És a nagyon korai terhességnek amúgy sem tünete a hátfájás. Amúgy érdekelne, hogy ha valaki két gumit használ, minek aggódik ennyire görcsösen a terhességen. Oké, hogy fõ az elõvigyázatosság, de én még olyat nem is hallottam, hogy valaki két gumit használ, és még le is csekkolja, hogy nem volt-e lyukas valamelyik, meg hogy csak véletlenül történt, hogy a hüvelyben volt a pénisz az ejakuláció pillanatában. Ha valaki gumit használ, hol máshol lenne? Na mindegy, ha nektek ez így jó...
Szia! Aranyos, h ennyire biztosra mentek:) De jobb félni, mint kismamként diplomázni.Egy napos terhességet nem lehet megérezni.Az elsõ rendes terhességi tünetek olyan 4.hét körnxékén jönnek.De két gumi mellett igen nehéz teherbe esni hidd el.Matematikai esélye van, de igen kicsi.Nyugi!Nem kell a falra festeni az ördögöt...jön az magától is!

Egy 17. 000 euróba kerülő tömbházlakásból menyit lehetne kialkudni kb? 16, vagy 16.5? hogy ne legyek pofátlan

nem tudom jó helyre írtam-e ezt a kérdést.

Legjobb válasz: Nyílván 15öt mondj és akkor megegyeztek 16-on, az ingatlanokat mindig írányáron hírdetik, ha pedig nem fogadja el még mindig mehetsz feljebb.

Nyílván 15öt mondj és akkor megegyeztek 16-on, az ingatlanokat mindig írányáron hírdetik, ha pedig nem fogadja el még mindig mehetsz feljebb.
A kérdező hozzászólása: irányárat ír. és köszi szépen a tanácsot, ezt fogom tenni:) és még egy kérdés..? szerinted megéri azért megvegyem hogy kiadjam bérbe? olcsó lenne ebben az árban.
A kérdező hozzászólása: még csak 23 vagyok, és semmi tapasztalatom ezen a téren.
nyugodtan legyél pofátlan! a mai ingatlan világban, a vevõké, aki készpénzes, az hatalmas erõfölénnyel indul. én a válság óta 3 ingatlant vettem meg mélyen áron alul, mert a tulajnak kellett a pénzt hitel kifizetésére, én pedig készpénzben, egy összegben fizettem. Olyannál nem tudsz alkudni, akinek nem kell hirtelen a pénz.

Minden férfinak megnő a farka? Már mint úgy értve hogy nem maradt 4 cm hosszú, 1, 5 vastag, és a golyói is 2 cm senkinek? 16/F vagyok, és elég kicsi, már fanszőrzetem alakul, de a hónaljamon nincs. Vagyis nőhet még sokat?

Úgy hallottam a hónaljsz?r sokat befolyásol, mihelyst elkezd n?ni a pénisz is n?.

Legjobb válasz: a péniszed nõ, kb 18 éves korodig. 4 centi semmiképpen sem fog maradni. ha 16 évesen még szõröd sincsen, a fanszõröd is csak most kezd el alakulni, akkor neked még bõven fog nõni a péniszed, kicsit késõn érõ típus vagy, még 18 éves korod után is fog nõni valszeg.

a péniszed nõ, kb 18 éves korodig. 4 centi semmiképpen sem fog maradni. ha 16 évesen még szõröd sincsen, a fanszõröd is csak most kezd el alakulni, akkor neked még bõven fog nõni a péniszed, kicsit késõn érõ típus vagy, még 18 éves korod után is fog nõni valszeg.
Elõször beszélj apukáddal (tudom, nem könnyû), lehet, hogy genetikai örökség a miniméret, ebben az esetben ne aggódj, hiszen apukád is talált párt magának, te is megszülettél. Ha apu átlagos méretû, és másról sem tud a családban ilyen méretekkel, akkor nyugodtan menj(etek) el orvoshoz, elõször a gyerekorvosodhoz, õ jó esetben (hacsak nem költöztetek ti vagy õ) csecsemõkorod óta ismer, pontos képe van az eddigi fejlõdésedrõl. Õ majd tovább küld, valószínûleg endorkinológushoz. A méreteid valóban el vannak kissé maradva a korod átlagához képest, viszont a szõrösödés arra utal, hogy már javában beindult a pubertásod. Ne halogasd az orvost, mert szükség esetén (ezt majd a vizsgálatok után az orvos eldönti) megfelelõ kezeléssel még teljesen átlagossá fejlõdhetsz!
4 cm merev állapotban, vagy nyugalmi állapotban? 1, 5 cm az átmérõje, vagy a sugara, vagy az egész kerülete? Jó lenne ha jobban kifejtenéd és így könnyebb válaszolni is!
a heréid túl picik itt sajnos valami gebasz van menj el vele orvoshoz tudom, hogy félelmetes, de meg kell tenned, ha normális felnõtt férfi akarsz lenni suliorvos is jó, vagy urulógus és ne halogasd, csak magaddal szúrsz ki
Szerintem ez megérne egy kört egy endokrinológusnál...
A mikro vagy makro pénisz nem normális. 16 évesen 4-5 centi az abnormális. Ennyi idõs korban már igen csak a tizenegynéhány centi a jellemzõ.
Ez tényleg nem normális dolog! Vannak ilyenek, csak ritkák! A szõrnövekedés jelentheti azt, hogy tombolnak a hormonok és kezdesz férfivá érni! Bár 16 évesen, már lassan de biztosan kezd vége lenni a pubertás kornak, na jó 18 éves korra, de a 16 már közel van hozzá! Annyi biztos, hogy még nõni fog, sztem várd meg a végét és lehet minden rendben lesz, de azért tudom kicsit kellemetlen, de menj el dokihoz és találjatok ki vmit!
A kérdező hozzászólása: hát 16 éves leszek májusban, tehát nincs messze! remélem minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: alap állapot: 3-3, 5 cm, mereven: 4-6cm, mint a babáknak kicsit nagyobb max. A fanszõröm 13 éves korom óta van, már kezdenek olyan 4-5 cm-s szõrszálak is lenni. A golyóm viszont 1, 5cm hosszú, és a pénisz 1, 5 cm átmérõjû, állva 2, 5cm. Lábamon is kezdenek kis szõrszálak megjelenni, a hónaljamon viszont nincs.
Van akinek akkora marad, bár ritka, valószínûleg a tiéd is nõni fog még.
véletlenül nem Ázsiai vagy? azoknak életük végéig kicsi a farkuk^^
Utolsónak. Te lüke vagy. Honnan veszed, hogy az Ázsiaiaknak kicsi a farkuk. Ez épp oly tévhit, mint ahogy a feketéknek oriási. Nem mindegyiknek nagy, és nem mindegyik Ázsiainak kicsi. Már megint az általánosítás.
Na, 4 év után mi a helyzet?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!