Találatok a következő kifejezésre: 16éves lány és nagyon (8 db)

16éves lány vagyok.155cm magas és 38kg. Nagyon szeretnék hízni legalább 10kg-t. Mert nagyon zavar hogy ilyen vékony vagyok! Hogyan tudnék hízni?

Legjobb válasz: Hú, te tényleg nagyon vékony vagy. Étvágyad van? Mert ha van, és eszel rendesen, akkor ki kéne vizsgáltatni, hogy mi az oka a soványságodnak.

Hú, te tényleg nagyon vékony vagy. Étvágyad van? Mert ha van, és eszel rendesen, akkor ki kéne vizsgáltatni, hogy mi az oka a soványságodnak.
én a sok kicsi sokra megyet ajánlom. Egy idõ után már káros ugyan , de amíg fel nem szedsz néhány kilot addig jó lehet. Napközben állíts be egy órát és amikor csörög mindig kapj be vmi apróságot. :, ) Az étvágyad jobb esetben annyi lesz mint eddig volt, de azok a kis plusz falatok valamennyit segíthetnek.
A kérdező hozzászólása: kösszi mind2õtöknek!!! :) hát lehet az lesz h elmegyek egy vizsgálatra.. ez a sok kicsi sokra megy meg sztem is jó ötlet, kipróbálom :)
Egyetértek az elõttem szolokkal. Annyi még hogy mindenki azt mondja hogy mennyire szeretne vékony lenni hogy annyi édességet ehesen amennyit akar. Ha hizni akarsz ne édességgel hizz!!Akkor csak a testzsírszázalékod fog nõni (unokatesom mondta) és egészséges se leszel. Ha fimon kaja van akkor jol lakmározz be belõle és egyél édességet de mondom:Mértékkel! Javasolnám a Nutellát:) ) sok kalória van benn, (részemrõl sajnos) de részedrõl ez a jó. Szereted amuugy? :D

16éves lány vagyok, és nagyon félek a szüléstől. Nem várok babát, meg semmi ilyen. Csak félek belegondolni, hogy mi lesz pár év múlva, ha majd gyereket szeretnék. Nagyon fáj?

Légyszi, aki szült már babát, írja le nekem, vagy nyugtasson meg, h mi történik. És az tényleg igaz, hogy megvágják "ott", h könnyebben kicsusszon a baba természetes szülésnél? Én majd természetesen szeretnék szülni, de nagyon félek...

Legjobb válasz: Szia! Bár én még nem szültem, de már elõtte állok. (18 hetes vagyok) Csak annyit tudok Neked mondani, hogy ebben a korban még én is rettegtem tõle (28 vagyok), de ahogy kezd kialakulni benned a baba iránti vágy, úgy oszlik ez a félélem. Nem azt mondom, hogy teljesen elmúlik, mert azért én is izgulok, de addig nem gondolok rá, ha meg már a szülésnél tartok, csak arra fogok gondolni, hogy már csak kis idõ és kezemben tarthatom a picit. :) Egyébként ma már egészen jól tudják a fájdalmat csillapítani. A gátmetszésrõl pedig azt hallottam, hogy szinte nem is lehet érezni. Úgy tudom, ez elsõ szülõ nõknél 90%-os gyakoriságú. (függ az orvostól, hogy szükségesnek látja-e)

Szia! Bár én még nem szültem, de már elõtte állok. (18 hetes vagyok) Csak annyit tudok Neked mondani, hogy ebben a korban még én is rettegtem tõle (28 vagyok), de ahogy kezd kialakulni benned a baba iránti vágy, úgy oszlik ez a félélem. Nem azt mondom, hogy teljesen elmúlik, mert azért én is izgulok, de addig nem gondolok rá, ha meg már a szülésnél tartok, csak arra fogok gondolni, hogy már csak kis idõ és kezemben tarthatom a picit. :) Egyébként ma már egészen jól tudják a fájdalmat csillapítani. A gátmetszésrõl pedig azt hallottam, hogy szinte nem is lehet érezni. Úgy tudom, ez elsõ szülõ nõknél 90%-os gyakoriságú. (függ az orvostól, hogy szükségesnek látja-e)
szia ! én is 16 vagyok és én is ugyan ilyen mint te szerintem :P:) igen megvágnak gátmetszés de ez csak azért van h szétne repedj meg különben is nem érzed aszt mondják mert akkor vágnak ha jön a fájás és akkor nem érzed az mellett. Én is nagyon szeretnék szülni de nekem még ott a suli meg mindne nem akakrom elrontani az életemet inkább tanulok babázni majd inkább suli után addig csak igy érdeklõdök :) remélem segitettem szia és ne félj
igen ahogy olvastam én is 90% ban az elsõ szülõ nõknél vágnak .....hát ez kurva jó :@
Nemrég szültem, 28 éves vagyok. Kamaszként én is féltem, sõt még most huszonévesen is a szüléstõl. De ez természetes. Az orvosom adott fájdalomcsillapítót (EDA), amit kérhetsz is, legalábbis nekem ezt mondták. Így kevésbé fáj a vajúdás. A szülés maga kb. 9 percig tartott nekem, a gátmetszést sem éreztem, akkor már eléggé fájt minden odalent (és már nem volt bennem fájdalomcsillapító), de hidd el
KI LEHET BÍRNI!! az elõzõ válaszoló vagyok. Csak az fog érdekelni ott és akkor, hogy a babád egészséges és gyönyörû!!!
En ennyi idosen szinten ezek miatt kijelentettem, h nem akarok szulni, gyereket se akarok. Aztan hova jutottam 10 evvel kesobb?! 34 hetes terhes vagyok :D
Szia.Én egyártalán nem tartottam a szüléstöl.aki már szült azt mondta azért, mert még nem tudom milyen az.Amikor 38. hétben elment a magzatvizem, még 9 órán keresztül 3 perces fájásaim voltak, de szinte kapartam a falat a fájdalomtól.A gátmetszést két fájás közt csinálták, igy éreztem azt az éles fájdalmat, amirõl tudtam, hogy az volt a vágás, mégis elveszett a nagy fájdalmak mellett.Miután kibújt a kisfiam, nem mutatták meg azonnal, elvitték megtisztogatni.közben engem összevarrtak, ami szintén éles fájdalmakkal járt, de akkor már csak az érdekelt, hogy hol a fiam, mikor láthatom.Aztán megkaptam.Megláttam és sirtam.Sirtam, zokoktam és nem birtam megnyugodni.Nem tudtam miért, de olyan boldog voltam, hogy már nem fájt semmim, a fiam gyönyörü és egészséges és csak sirtam.Egyedül hagytak az orvosok és a sirással kiadtam magamból minden szenvedést és fájdalmat.Belépett egy nõvérke zavarodottan kérdezte mi a baj, én pedig csak annyit mondtam neki, hogy szeretnék még egyszer szülni.Ma van egy 4 éves kisfiam, és most várjuk a kistestvérkét, aki szintén fiú lesz és a 38.hetet tapossuk.Már tudom mi vár rám, tudom milyen a szülés, mégsem félek.Sõt, alig várom, hogy a karjaimban tartsam õt. Szóval akármekkora fájdalommal is jár, ha valóban szeretnéd a babucit, megéri. Viszont légy magadra nagyon büszke, mert szülni csak a nõk tudnak és a világ legfájdalmassabb, de leggyönyörûbb, legszebb dolgát is csak mi tudjuk. Ne félj, a terhesség alatt elmúlik majd minden félelmed.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm, h válaszoltatok... és remélem nem fogok annyira félni, mint most... köszi a biztatást :) de még sok évem van hátra:P
utólsó válaszoló kaptál (EPIDURÁLÁST)??

16éves lány vagyok és van egy osztálytársam aki nagyon bejön nekem, de nem tudom, hogy ez visszafele is igy van -e. Mit gondoltok bejövök neki vagy csak mint barát gondol rám? Milyen jeleket küldhet amivel észrevehetem, hogybejövök neki?

Sokszor veszem azt észre, hogy néz, és amikor odanézek elkapja a fejét és mosolyra húzza a száját, vagy amikor többen beszélgetünk, akkor épp az én szemembe néz és ugy mondja a történetét, meg ilyenek.

Legjobb válasz: Én jártam úgy, hogy szerettem volna járni az osztálytársammal, de vagy késõn szóltam (ballagtunk), vagy nem jöttem be neki. Szerintem nem jó dolog kezdeni az osztálytársaddal, hiszen, gondolj bele, nincsen semmi titok, és ha össze is vesztek, akkor kerülitek egymást az osztályban? Mert ez is benne van. De, ha visszajelzést kapsz tõlük (mosoly, kacsintás, esetleg megfogja a kezed, stb.), akor hajrá. :)

Én jártam úgy, hogy szerettem volna járni az osztálytársammal, de vagy késõn szóltam (ballagtunk), vagy nem jöttem be neki. Szerintem nem jó dolog kezdeni az osztálytársaddal, hiszen, gondolj bele, nincsen semmi titok, és ha össze is vesztek, akkor kerülitek egymást az osztályban? Mert ez is benne van. De, ha visszajelzést kapsz tõlük (mosoly, kacsintás, esetleg megfogja a kezed, stb.), akor hajrá. :)
Gondolkodj pasi ésszel :) Mi csajok mindig túlkomplikáljuk a dolgokat, és egy ránk vetõdött tekintetbõl házasságot képzelünk. Nem kell az ilyen jeleken rágódni... Általában nem jönnek be... Inkább szervezz olyan programot, ahova elmehettek mindketten, menjetek el koncertre együtt stb. Ilyenkor meg esélyt adsz rá, hogy lépjen :) Ha meg szégyenlõs, akkor lépj te, így legalább biztosra mész, és nem töröd magad a vajon-okon :)
Ezek szerint bejössz neki. Légy sokat a közelébe, menny oda hozza szünetbe, beszélgessetek, éreztesd vele, hogy érdeklõdsz iránta. Hajrááá:)

16eves lany vagyok es tanacsot szeretnek kerni! Aki raer kerem irjon, valaki írna? Megviselnek az ilyen kis 'tini'szerelmek nagyon

16eves vagyok de mindenki 20nak gondol,ezert is nemv eletlen hogy az idosebb pasikra a 20-25evesekre bukok,általában bejovok nekik,de akadnak kivetelek egy taborba vagyok ahol 'belezugtam' az 1ik pincerbe,a masiknak szerintem bejovok,de aki nekem kene annak nem es probalkozok ossze vissza de mar kifogytam az otletekbol,es elegge elszomorodtam:,/ otlet valakinek hogy mivel probalkozzak? Ha nemsikerul tuti hogy tobb hosszu honapig ragondolok majd,(tapasztalat)..

Legjobb válasz: lekössem a figyelmed egy picit? :D 16/f

lekössem a figyelmed egy picit? :D 16/f
miért az elérhetetlen gyümölcs kell neked is, ha nem jössz be neki, és ezt tudod is akkor minek erõlködsz? attól hogy teszed neki a szépet nem fog varázsütésre megváltozni ez hogy na hopp de bejön ez a csaj, pedig eddig nem tetszett
Álmodozom egy éjen át, gondolatom csak téged lát, fiatal szerelem és életlen, remélem összehoz minket a véletlen.:)
nem neked kell utána futkározni..ha neki nem kellesz akkor fogadd el..nem szabad megerõszakolni az érzéseket..a jó dolgok jönnek maguktól..ha valakit érdekelsz keresni fog..csak hagyd hogy jöjjön magától..
A kérdező hozzászólása: Lekötheted a figyelmem:) jo tudom hogy nemszabad az erzeseket megeroszakolni de olyan rossz elfogadni hogy aki nekem kell annak én nem
A kérdező hozzászólása: Egyébként koszi a válaszokat
Ha van kedved hozzá dumálhatunk , nekem inkább idõsebb haverjaim vannak. 17/f
A kérdező hozzászólása: Van kedvem hozzá:)

Nagyon gaz ha egy 16eves lanynak tetszik egy 30koruli pasi akinek gyereke es felesege van?

Legjobb válasz: Nem gáz. De az gáz lenne ha a pasi lépne valamit az irányodban ez ügyben.

teljesen normalis, pasiknak is sokszor tetszenek az erett nök, föleg 16 eves korban.
Nem gáz. De az gáz lenne ha a pasi lépne valamit az irányodban ez ügyben.
Majd kinövöd ...
Ha csak tetszik, az nem baj.Csak meg kell hagyni tetszésnek...
Próbáld meg valahogy kiverni a fejedbõl, mert, ha bele is esel, akkor nagyobb gondok is lehetnek...
Ennyi idõs koromban az osztálytársaimmal tetszett nekünk egy-két tanár, akinek már volt családja. Ebben még nincs semmi gáz. Ott van a gáz, ha már nemcsak tetszés szintjén gondolkodsz, hanem többet akarsz.
Igen az.
A kérdező hozzászólása: hat az nagy gaz h nekem is tanarom kulon orat ad .. dehis akarok tobbet meg szegyelem is kimondani :|
Nem gáz... Én is mindig az érettebb pasikat szerettem, nem véletlenül van 37 éves párom :)
nem gáz csak nevetséges :)
így nem lehet megmondani!Képet tegyél ki.. WWWWWW
A kérdező hozzászólása: ja jól van a dupla w-betüért bocsi!Amugy meg magamról nem akarok de majd teszek egy olyan lányról aki hasonlit rám!És szerintem meg lehet ugyis mondani!
A kérdező hozzászólása: http://www.at-a-ps.eoldal.hu/fenykepek/600full-georgia-groom..
Nekem is hosszúkás az arcom, és hosszú a hajam:) a hangsúly igazából nem is a haj hosszán, sokkal inkább a frufrun van...hosszúkás archoz vagy teljes, egyenes frufru, vagy tépett féloldalas frufru, esetleg olyan frizura passzol, amely lépcsõzetes. Az elsõ lépcsõ a szemmel egy vonalban kezdõdjön. Ezek a megoldások optikailag kicsit kerekebbé teszik az arcot, formálják azt. Ha ez megvan, nyugodtan növeszd meg a hajad, ha pedig hosszú, és így tetszik, ne vágasd le csak ezért, nem ezen múlik :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a jó tanácsot..hát az én hajam az körülbelül most wállig éri az nem tudom mennyire mondhato hosszunak?!De azon vagyok hogy növesztem csak elég lassan nöl nem tudnál hajnövesztésre walami tippet admi esetleg walami sampon wagy más létezik e rá...
A kérdező hozzászólása: Ja és az én hajam olyan hogy egy darabig egyenes aztán pedig lent picit göndörebb ez egy természetes hullám benne lent de ezt szerinted hadjam igy wagy mit kezdjek wele?:)
létezik-e "De azon vagyok" hopp hopp kihagytad a w-t... -.-" hagyjam mondható hosszúnak nõ áá hagyjuk... X.x
elsõ vagyok, szerintem jól áll persze nem a seggig érõ hosszuhaj de akit linkeltél csajszit, akkor ahajhossz pont jó:)

Miért hiszik azt hogy menő a cigi? Van egy lány (16éves) aki nagyon tetszik, és már régóta jóba vagyunk. Elég baráti a dolog, de úgy érzem több is lehetne. Az egyetlen ami zavar, hogy divatból cigizik.

Nem csak bulikon, hanem a barátnőivel itt-ott. Annyira undorító látni.Nem tudom elképzelni hogy megcsókoljam, mert biztos érződne rajta. Lehet nem kéne ezzel foglalkoznom, de ha összejönnénk, akkor is zavarna. Tehát. Miért gondoljátok hogy menő? Inkább az, ha te nem cigizel!Főleg a 16-20 éves korosztály véleményét várom, hogy ők miért tartják menőnek? A többiek is írhatnak véleményt! Köszi előre is. 18/f

Legjobb válasz: mond meg neki hogy te 1 sokkal jobb féle cigivel tudnál szolgálni :D

mond meg neki hogy te 1 sokkal jobb féle cigivel tudnál szolgálni :D
nem menõ. sõt, szánalmas, felszínes és gyerekes.
a cigi a világ legrosszabb függõsége a drog után...én sem értem miért csinálják divatból
Lehet, hogy azért próbálta ki mert "menõ" de mára már azért dohányzik mert szereti az ízét..
Volt már olyan csaj aki miattam szokott le a dohányzásról! Dohányos nõvel soha nem kezdenék, hányingert kapok tõle..
imadom ha valakinek cigi izu a szaja
"Nem tudom elképzelni hogy megcsókoljam, mert biztos érzõdne rajta." - 100%, hogy érzõdne, és nem kellemes, kicsit sem. :S Volt már szerencsém ilyen cigi utáni csókhoz... Engem nem zavar a cigifüst, vagy ha valaki mellettem cigizik (bár tudom, hogy ez is káros rám nézve), de nem szeretem, ha a kiválasztott cigizik. Ha úgy érzed, hogy több is lehetne köztetek, próbálkozz nála szerintem, de mielõtt összejönnétek, szögezd le, hogy a cigit hagyja... ha meg sem próbálja, akkor hagyd, nem ér annyit a lány, hogy fuss utána! Amúgy egyáltalán nem menõ, én is cigiztem pár alkalommal (buliba, táborokba), de semmi értelme: drága, káros, és büdös leszel tõle. 18/F
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Igazából lassan 2 éve tetszik, sõt úgyérzem szeretem. Csak az egyik haverommal van együtt.. Vagyis hébe hóba.. ez is olyan divat, hogy szakítanak, utána békülõs szex, utána megint vita..vita.. kikészít.. És azt se akarom hogy a haver nehezteljen rám. Amúgy nem tudja h bejön a csaja.
majd megindul a növekedése. Ha pedig nem akkor pedig majd a mellplasztika segít, de ez miatt ne érezd magad alacsonyabb rendûnek.
Én szájrátétellel, még nem volt rá panasz!
Én kézrátétellel tudok mellet növelni.
S ki mondta neked hogy AZ a jó ami neked nincs, és NEM jó az ami van? Te találtad ki? Mert nem hinném h mondta bárki is, a tv-t meg a szennylapokat dobd ki az ablakon
mert a [email protected] bejött. Komolyan, amúgy aki szeret úgy fogadnának el ahogy vagy :)
végy egy wc papírt, vizezd be, és dörzsöld a melled közé. ha bevált, megmondom miért
Semmivel se nagyobb az enyém, és a barátom nagyon szereti, odavan érte. Nagyon nagyon messze van attól, hogy zavarná :D Teljesen bejön neki.
Szia! Nekem kb 15 éves korom után kezdett el nõni. Van olyan ismerõsöm, akinek 14 évesen is már akkora melle volt, mint 20 évesen, szóval ez nagyon váltouó, hogy kinek milyen korban mekkora. Meg függ attól is, hogy milyen géneket örököltél. Ha pl. anyukádnak is kisebb melle van, akkor nagyobb a valószínûsége, hogy neked sem lesz sokkal nagyobb. Egyébként még lehet, hogy magától is nõni fog, de elvileg lehet rá szedni vitaminokat, meg vannak különbözõ balzsamok is, amivel kenni lehet.
Simán jó, nekem kifejezetten tetszik.
milyen megyében laksz? tetszik, hogy nincs önbecsülésed.
de azért megsimogatnálak, aki szeret nem a melled miatt fog veled lenni. :D
ez tényleg pici, nekem is ekkora van pedig fiú vagyok.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/110611/Picture_051_www.kepfeltoltes.h..
szóval kepfeltoltes.hu mielõtt ezt is félreértened :D
ékezet nélkül, hogy is gondoltad, ez így lehetséges, ami a gépeden van :DDD
úristen, ez a te számitógépeden az elérési útja :DD képfeltoltes.hu -ott tallózd be, és a linket másold be ide, amit kidob a végén
A kérdező hozzászólása: Na itt a kep x_x
A kérdező hozzászólása: file:///C:/Documents%20and%20Settings/sandor/My%20Documents/My%20Pictures/Picture/Picture%20050.jpg
Jajj csajok, és még ti oltjátok a fiúkat a méregetõs kérdéseknél... :D Ez szinte ugyanaz. Nem jelent a legtöbb férfinak semmit a nagy mell, max annyit, hogy jobban vonz szexuálisan, meg lehet vele menõzni a haverok elõtt. Ahogyan ti is mondjátok a barátnõtöknek, hogy "milyen nagy a párotoké", ha így van. És ne csinálj semmit 16 évesen, egyem a drága lelked, nyugodj már meg. :D Hidd el, hogy semmi hátrányod nem lesz miatta. :) És mivel nõni is fog még (ezermilliárdszázhuszonhárommilliókétszáznyegvennégyezerháromszázhuszonkétszázalék :D), ezért ne parázz. :)
A bimbón látszik hogy épp növésben van. 2-3 év és már talácskával kell tolnod magad elõtt a dudáidat. Jó ez vicc volt, mindenesetre biztos vagyok benne hogy fog még nõni.
Hmm. Én a kis mellû nõkért vagyok oda de azért itt van ez az oldal: http://www.csinileszel.hu/termekek/mellnagyobbitas_szepites/
Köszi hogy feltetted a kérdést, sokat segített :)
Szerintem aki nem elégedett az változtasson, akár természetesen akár mûtéttel, de emiatt egy pillanatig nem éri meg szenvedni!
Ne aggódj, ugyanannyi vok, mint te és nekem sincs... Majd lesz vmi:)
Szia! Nekem sincs sokkal nagyobb majd' 20 éves létemre... talán épp azért nem volt barátom sem, mert önbizalomhiányos vagyok kissé. Illetve mára már megtanultam elfogadni, hogy ez bizony ekkora marad, és aki szeret az majd ezekkel együtt szeret - de nem mondom, hogy nem bánt a dolog;) Nem merek bikinit felvenni és a kivágott felsõk sem mutatnak túl jól rajtam, arról nem is beszélve, hogy ha egy-egy ember beszól, nem nagyon tudom kezelni a helyzetet. Persze én magas és vékony vagyok, talán ezért van, de hidd el, nem te vagy az egyedüli a világon, aki ezzel szenved :P
hidd el én bármit megadnék, ha csak egy picivel kisebb mellem lenne...lehet h szép és a pasiknak bejön, de ne tudd milyen nehézségeket okoz egy melltartovasarlas, v a sportolas, ugyh vigyázz mit kivánsz! és nyugi majd megnõ
Keress rá a googléban, hogy természetes mellnövelés. Találsz majd egy blogot, azt alaposan olvasd el. Írj nyugodtan mailt ha valami nem világos! Üdv: Árnyék
Figyelj szívem! Elõször is fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Így elõbb-utóbb megtalálod a megfelelõ [email protected], akivel szeretitek egymást.
Az a megoldás, hogy elfogadod. Vagy plasztikai sebészet. Bár én soha nem adnék erre ki pénzt, hogy szilikon mellem legyen. gyereket akarsz nem? Majd, akkor terhesség alatt és után biztos, hogy nõni fog a melled. De mint írtad 16 éves vagy, szóval biztos vagyok benne, hogy még fogsz fejlõdni ;) Nekem is ilyenek , bár én 19 éves vagyok. De már elfogadtam úgy ahogy van. Ez van. Így születtem. : ) És jól érzem magam így! Ugyanúgy feltudsz venni egy szép ruhaösszeállítást. Pl szoknya, egy magassarkú, és még csinos is leszel benne. Csak jól kell ehhez öltözködni. :-)
Terhesség.
Ugyanígy néz ki az enyém is, a barátom mindig aztmondja tetszik neki, meg imádja meg stb...De egyszerûen nemtudom elhinni... :( Teljesen ugyanilyen!
Én 18 vagyok és kb ilyen kicsi a melem.Sokan beszóltak már miatta, de lazán visszaszóltam hogy ha nem tetszik akkor keress mást..nem érdekel mások véleménye.Én elfogadtam magam, változtatni rajta úgy sem tudok, plasztikára soha életemben nem mennék, szóval nyugi, még nagyon sokat bir nõni, még csak 16 vagy. Mellesleg most voltam fürödni és láttam egy csajt aki molett volt, de egy szál melle nem volt.Nem szivacsos bikinifelsõje volt, hanem egyszerû..deszka volt elõlröl..volt önbizalma, ez a lényeg :)
Hát ha csak ez a baj, akkor nem is a melleddel van bajod, az igazi ok, itt a szüzesség, az emberek 90%-a ösztönösen vágyik arra hogy ne lógjon ki a társadalmi környezetbõl. Ha akarod, kérj fel valakit hogy dugjon meg!
Szerintem nyugodj meg :) 16 leszek... és nekem is kicsik... vagyis annak tartottam és elnyomásba éreztem magam a barátnõimmel szemben... addig a pillanatig amég az egyikük melltartóját megfogtam, hogy ledobjam az ágyáról... hidd el másnak sem olyan nagy... vagy plasztika vagy sok szivacs...:) de amúgy, hogy a kérdésre válaszoljak itt egy oldal... nem tudom mennyire hatásos... de ha ennyire zavar egy próbát megér... http://termeszetesmellnoveles.blogspot.com/ :)
háát nekem se jönnek be a tul nagy mellek. még a valamikor a kisebbek jobban tetszenek mint az átlagosak. de am én is megnézném azt a képet de sztem tetszene is. am meg a 8.dikos biologia könyvben benne van a reggeli hidegvizes mellzuhany h attól szép feszes lesz meg kerekebb ilyesmi ha jól emlékszem így van :D 17/f
na mizu? kíváncsi vagy ténylegesen kicsi vagy nem? Szerintem megnyugodnál
wáááh 18:46 vagyok és azt akartam mondani, hogy 18:30 is vagyok XD amúgy 18:44, a Bs mell nem kicsi, ne hülyéskedj, az tök átlagos szerintem ez a gáz, hogy az átlagos mellû nõk azt hiszik, hogy nekik kicsi A és A alatt kicsi, nyugi :P
18:30 Most mondanám, hogy kérdezd meg anyámat, de hát nem ismered. Õ esküszik rá, hogy tényleg nõ tõle a mell. És azzal példálózik, hogy nézzem meg az angol és német lányokat, akik több sört isznak, nekik nagyobb a mellük legalább egy számmal. Bocs, de nem tudok tudományos alapot mondani, de anyukám szerint ez növeszti a mellet. Hát végülis egy próbát megér ha ennyire zavar. Nekem is kis mellem van, de a barátom imádja. Meg szép alma formája van, melltartót se kell hordanom, és a fene se mondja meg, hogy nincs rajtam, mert nem lógnak a melleim picit se. Barátom meg értékeli, hogy nem kell kapcsolgatni :D Amúgy tényleg kis mellem van, a legtöbb As kosár is nagy picit rá, bár mint mondtam, nem szoktam melltartót hordani.
Hülyeségekkel ne törõdj és be ne vedd!:D Én 21 éves vagyok, kicsi a mellem (75B), mégis megakad rajtam pár tekintet;) Ha el tudod magad fogadni úgy, ahogy vagy, akkor mindegy mekkora a melled. Egyébként fiatal vagy, simán nõhet még(és nagyon valószínû), ne parázz ilyenen. Nem tudom milyen a testalkatod, de drasztikus fogyókúrába bele ne vágj, mert ha nõ a melled, de nem találod magad elég vékonynak, akkor a koplalástól az fog legelsõnek lemenni(környezetemben tapasztaltam). A kortársaid lehet, hogy simán tömik a melltartójukat vagy push up-os, szivacsos. A kicsi mell csak az igazán szép kerek, formás. Még valami: legalább nem fogja a térdedet verdesni 30-40 évesen...:D
A mellek jelentõs része zsír, nem lehet esetleg hogy túl vékony vagy?? (egyébként meg nekem bejönnek azok a nõk akiknek kicsi és formás mellük van és szerintem ezzel nem vagyok egyedül)
A kérdező hozzászólása: miben segit, a melleim novekedeseben?
Anyukám szerint az segít ha napi 1 dl sört megiszol. Engem nem bírt rávenni mert utálom a sör ízét XD De az az egy deci télleg egy deci, nem vedelés :P
A kérdező hozzászólása: nem, szamit ez?
írtam, mert a [email protected] bejött :DDD Hegyes kerek melled van?
A kérdező hozzászólása: Na es a wc papirra nem kaptam valaszt:)
A kérdező hozzászólása: Orulok, hogy jobb kedvre deritettetek, lehet nem szandekosan tettetek, de jol esett:D:D Amugy nem tv vagy magazin, a valosag, mindnkinek nagyobb, mint az enyem(vegulis a semminel minden nagyobb)
Nálam a kis mell a nyerõ, utálom a nagyot. Ne érezd magad szarul, és valószinüleg megõrülnék érted;>
A kérdező hozzászólása: WC papir?na most komolyan, miert? AMugy meg alacsonyabb rendunek erzem magam, kevesebbnek, mint a tobbi, es igazsagtalannak tartom az eletet..
nekem is tetszene a kis almáid.
Sose felj en lassan 21 leszek es semmi mellem nincs. Alig latszik, raadasul ronda is. Egyedul akkor nez ki valahogy, ha fazom.Meg nem talaltam olyan melltartot ami ne lett volna nagy. Utalom... Neha mar leszbinek erzem magam mert folyton masok mellet bamulom, olyan jo, hogy nekik van. Baratom azt mondja neki tetszik, de nyilvan orulne, ha nem fiuval kene jarnia. 16 evesen meg en is remenykedtem. Mara feladtam:(
Szerintem is tegyel fel kepet, mert nem hiszik el, hogy van olyan, ami tul kicsi:D En egyutterzek veled:D
muti, biztos túlzol.
A kérdező hozzászólása: na en felteszek lehet egy kepet, hogy lassatok mennyire kicsi!!!
Én is lassan 16 éves leszek, és hát én sem lettem túl nagy mellekkel megáldva eddig. Engem nem különösebben zavar, néha még bele is gondolok, hogy mennyivel "nehezebb" lenne, esetleg C-s kosarakkal (lásd öltözködés, sportolás, minden férfi csak ÚGY gondolna rád..). A minap láttam egy lányt a héven, olyan 23 körül lehetett. Aránylag magas, rövid szõke haj, természetes smink, ÉS kicsi mellek. Egy kis szivacsos melltartó volt rajta, és egy kivágott blúz. Tudjátok mit? Gyönyörû lány volt. Tényleg, szeretnék én is egyszer majd úgy kinézni. Amúgyis, a külsõ megfog, a belsõ megtart. Aki szeret, azt nem fogja érdekelni, hogy 'lapos' vagy. ;)
Szerintem meg aranyos vagy úgy ahogy vagy:D
21:03-as, hogy mondanánk már egy idegen nõnek hogy hú de szép formásak a melleid, mindjárt le lennénk bunkózva. Egyébként ez meg olyan jellegû probléma mint a férfiaknál a péniszméret, csak akkor lesztek boldogok és elégedettek ha megtanuljátok elfogadni magatokat. 18/F
Tévedés. 5cm-el semmit sem lehet kezdeni. TE tudsz majd szoptatni. És nem értem mit nem lehet felfogni azon, hogy vannak férfiak, akik imádják a kis melleket??? Például én... Nekem tetszik még az is, ha szinte nincs is. Sokkal jobban mint egy C vagy D. Plasztikázásról meg szósem lehet, szal felejtsétek el, fogadjátok el magatokat és kész.
Dehogy versenyzek:D Engem az sose erdekelt en csak szimplan azt kerdem: miert en vagyok mutans?:D:D De ti ezt sosem ertitek meg:D Kb mintha allva 5 cm lenne:)
Ha nem minuszos nekem akkor is megtenné... De te úgy látom tényleg versenyzel a másik lánnyal. :D Hát menten lefosom a bokám. 26 ff
Ok hogy kisebb, de a semmi az semmi. Megis hogy oruljek neki. Erre senki nem mondana, hogy szep. Senki. 20\L
Óó el vagy te tévedve barátom, nem nekünk akarnak tetszeni hanem versengeni akarnak egymással.
Ne aggódjatok már annyit, lehet hogy a nagy melleket bámuljuk meg látványosabban, de ugyanúgy szeretjük a kisebb mellel megáldott lányokat is. 26 ff
Még nõhet.. Egyébként még nem hallottam mellnövesztõ vitaminról

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!