Találatok a következő kifejezésre: 16éves lány és (47 db)

16éves lány és 22éves fiú között működhet kapcsolat?

egyik fél sem én vagyok, hugomat feltem, hogy randizik azzal a sraccal.

Legjobb válasz: Valószínûleg nem, mert a lány még kamasz, a fiú meg már jóeséllyel nem. Két külön világ.

Valószínûleg nem, mert a lány még kamasz, a fiú meg már jóeséllyel nem. Két külön világ.
Nem passzolnak össze 6 az sok nagyon Én tuti nem kezdenék ki egy nálam 6 évvel fiatalabbal.
amitõl nagy a korkulömség szerintem attól meg mûködhet . de ha a húgodról van szó akkor probáj infót szerezni a pasiról úgy döntsd el:)
Igen.
nektek csajoknak miért mindig idõsebb pasi kell? pff
Miért ne mûködhetne? Mûködött már nagyobb korkülönbséggel is.
2-esnek mondanám, hogy a 3 év nem olyan "idõsebb". Amúgy pedig igen, mûködhet. Nem a kor, hanem az azonos szellemi hullámhossz, ha úgy tetszik, akkor az összhang kell, nem a kor egyezõsége. :) Sok sikert! ;)

Szerintetek lehet bármiféle normális viszony egy 16éves lány és 32éves férfi között? Esetleg van köztetek olyan akinek volt ennyi idősen bármiféle kapcsolata egy idősebb férfival?

Legjobb válasz: Ismerek olyan csajt aki 16 évesen 40 éves pasival járt. Berlusconi hetven valahány évesen is a 17 éveseket szereti dugni.

Szexkapcsolatnál többet nem tudnék elképzelni.
Én 17 voltam, mikor összejöttem az akkor 31 éves párommal. Én lány, õ pasi. Több, mint 2 évig voltunk együtt és nem a korkülönbség miatt lett vége.
viszony igen, normalis kapcsolat nem. Nagyon kicsi az esely. De mivel te fiatal vagy ugysem szamitanak a szamok, mesz a fejed utan.
Ismerek olyan csajt aki 16 évesen 40 éves pasival járt. Berlusconi hetven valahány évesen is a 17 éveseket szereti dugni.
biztos lehet, mert kivételek mindig vannak. de egy 32 éves férfinak már , , családoznia`` kéne, nem 16 éves pubikat köszörülnie
Így van ...!
persze, hogy nem direkt a korkülöbseg, de ami vele jar az nagyon befolyasolo ok. (csalad, hazassag, tovabbtanulas, karrier, utazasok, baratok, bulizas, es ezer mas dolog ami sokban elter egy felnött es egy tinedzser eleteben)
lehet
Pár kérdéssel lejjebb 17-30, itt 16-32 várom a 15-34 és a 14-36-ot.
Ez gáz.
Te jó ég, hova tart a világ? Van ennél lejjebb? A legközelebbi kérdés már az lesz, hogy 9 éves lány és 36 éves férfi között lehet tartós kapcsolat? Túl mélyre került a léc. Remélem, James Cameron majd felhozza.
én 15 évesen egy 28 éves pasival kezdtem járni, itthon mikor elmondtam, ment a nagy tiltás természetesen, de kijátszottam õket, több mint egy évig ment ez... borzasztó volt. és aztán pafff egy pillanat alatt kiszerettem belõle, és mai eszemmel tudom, hogy egyáltalán kezdenem se kellett volna vele, mert ilyenkor még nem egészséges. ha valaki felnõttként, mondjuk 20 évesen dönt úgy, hogy egy 40 évessel akar lenni, akkor tessék, tegye, már tud dönteni. de 16 évesen ne menj bele ilyenbe, nem hozzád való még. tapasztalatból mondom.komolyan.

Lehet valami egy 16éves lány és 31éves férfi között? /Akár titokban/

Legjobb válasz: Hát lehet köztetek egy asztal, egy szék de még még egy ágy is lehet kettõtök közt am komolyra fordítva nem hinném :)

Persze. Szex.
az száz hogy 1szer max néhányszor rendesen megbasz, utána büszke lesz magára aztán mehetsz a piccsába! nemhiszem hogy neked is ez kell. szerintem<===3
Hát lehet köztetek egy asztal, egy szék de még még egy ágy is lehet kettõtök közt am komolyra fordítva nem hinném :)
Lehet, pl. 1 méter távolság.
a pasi az esetek 98%ában csak pipihúsnak tartja a fiatalt, teljesen más az értékrendjük, életvitelük.
ha akarsz jókat dugni, akkor belemehetsz. mást nemigen akar:D
Ha titokban akarjátok tartani, akkor mi a kérdés?
Hülyeség ?:O Ez nem kérdés. Oda adnád a fiatalságodat azért, hogy megunjon és fél év múlva eldobjon ?
kettõvel utánam válaszoló ne utánozz és ez már erõltetett volt :@
gyere inkább hozzám:) :P gondolj arra hogy ha kitudodik akkor mennyit szekálnak h ien öreg faszokkal jársz!! ha gondolod beszélhetünk:D
MONDTAM MÁR NE UTÁNOZ FA*ZFEJ -.-' LÁTSZIK MINDIG MÁSTÓL LOPOD A POÉNT RÁADÁSUL MÉG AKKOR ERÕLTETED IS....
Hülyeség. Hidd el találsz korodbelit is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat, föleg a értelmeseket. Igazábol ezen a férfin látszik, hogy szivesen szexelne velem.Látszik ahogy néz, és már más is mondta.Nekem is tetszik, de nem tudom.Családja van.Vagyis csak felesége.
*szexen
Én 17 vagyok, de mikor 16 voltam akkor összejöttem egy 31 évessel, persze családos volt.. én meg szerelmes.:( Akkora szenvedést mégegyszer nem akarok, bár az én hibám.. Amúgy szeen kívül semmi több.
Fal is lehet közöttük.
Ha félti az irháját (pl anyukád haragjától) akkor naná hogy titokban. Titokban lefektetne párszor és lerázna egy süket dumával késõbb.--hacsak nem rögtön lép le mint valami cafkától. Rossz szándékkal fogalmaztam de hidd el, nem jó ötlet ez a kapcsolat.
A kérdező hozzászólása: az hogy hülyeség?hülyeség lenne egy ilyenbe bele menni? én a lány vagyok
A kérdező hozzászólása: beszéljünk irok privit

16éves lány vagyok és nem szoktam maszturbálni. Ez baj?

Ha van barátom ha nincs én nem szoktam maszturbálni.Nem tudom miért, nem élvezem annyira mint ha a barátom csinálná.Igaz még nem élveztem el soha de nem bánom mert igy is izgalmas ha a barátom kényeztet.Én nem csinálok valamit jól?

Legjobb válasz: lényegében nem lenne baj de azért mégis az.Ami késik az nem múlik.Nõknek csak másodlagos fontosság az élvezet, az elsõdleges az, hogy megtanulják az orgazmust mint csiklóit és mint hüvelyit ami nagyon fontos.Hát igen a férfiaknak ezt nem kel tanulni, így õk nem is értik a nõket.ha van barátod szerintem akkor is kel egy nõnek.És azért nem élvezed mert még nem tapasztaltad ki magad.Nem tanultad még meg, hogy is kel és ezért nem élvezed, és úgy vagy vele akkor meg minek ha a barátom ott van.Az, hogy még nem élveztél el soha az nagyon szomorú, mint a lány de szerintem a fiúnak is.Azért nem bánod mert nem tudod, hogy milyen az igazi élvezet. De nem csinálsz semmit rosszul csak annyit, hogy nem maszturbálsz és nem tanultad még meg az orgazmust.

lényegében nem lenne baj de azért mégis az.Ami késik az nem múlik.Nõknek csak másodlagos fontosság az élvezet, az elsõdleges az, hogy megtanulják az orgazmust mint csiklóit és mint hüvelyit ami nagyon fontos.Hát igen a férfiaknak ezt nem kel tanulni, így õk nem is értik a nõket.ha van barátod szerintem akkor is kel egy nõnek.És azért nem élvezed mert még nem tapasztaltad ki magad.Nem tanultad még meg, hogy is kel és ezért nem élvezed, és úgy vagy vele akkor meg minek ha a barátom ott van.Az, hogy még nem élveztél el soha az nagyon szomorú, mint a lány de szerintem a fiúnak is.Azért nem bánod mert nem tudod, hogy milyen az igazi élvezet. De nem csinálsz semmit rosszul csak annyit, hogy nem maszturbálsz és nem tanultad még meg az orgazmust.
Mellesleg ha van barátod ha nincsen néha jó a maszturbálás. Elvégre az nem ugyan az mit a valódi szex a társaddal. Néha kell egy kis ez egy kis az.
Azért jó néha a vizuális hatás is. (Bár ez a szembekötõs jégkockás cucc jól hangzik) Ha a barátod munkássága nem anyira jó mint a sajátod akkor abban )szerintem( csak egy baj lehet. Az hogy nem tudja hogy mi a jó neked. Ezen csak egyféleképpen lehet segíteni. Ha megmondod neki hogy mit akarsz. Még valszeg nem vagytok régóta együtt ezért van ez. Tanitsad meg neki hogyan kell a ...-det használni. Egy idõ után bele fog jönni. Jah.... és még valami : THÜRELEM!
Miért baj az, ha valaki nem igényli? Én se nagyon igénylem 19 évesen, havonta egyszer-kétszer szoktam, pedig még pasi se nyúlt hozzám soha. Egyszerûen nem hiányzik. Most lehet mondani, hogy beteg vagyok, menjek nõgyógyászhoz, de szerintem nincs semmi bajom, ahogy a kérdezõnek sincs. Mindenkinek mások az igényei, valaki gyakrabban kívánja, valaki meg csak nagyon ritkán.
Azért barát mellett is van, hogy nincs ott és jólesne.. :) (második)
Miért lenne baj? Bár ha elélveznél, akkor rájönnél még jobban, hogy miért is jó ha a barátod kielégít vagy te saját magad :P Nagyon jó érzés, próbáld(pórábáljátok) ki:)
nembaj, nem mindenki szokott
25 vagyok én sem. De ha orgazmust akarsz ne csak szexelj a pasiddal!!!!Akarom mondani, kérd meg a barátod, hogy csak játszon a kezével bekötöd a szemét vagy a tiéd és egy jégkocka...brrrr...:) tegyél fel valami kedvenc zenét !Hagyd hogy remegjen a lábad, hogy kirázzon a hideg engedd el magad csak a mozdulatokra figyelj...
Elég nagy baj, hogy sok nõ nem maszturbál. Nem tudom milyen gyakran vagytok együtt a barátoddal, de az nincs rendben, hogy 14 éves korodig nem okoztál magadnak orgazmust.
meg ha van barátod akkor minek kéne masztiznod? hisz nem szorulsz rá... ( elsõ )
Azért baj, mert a szex és az orgazmus az egyik legélvezetesebb dolog az életben, ami kiegyensúlyozottá, boldoggá, egészebbé, magabiztossá, egészségesebbé tesz. Orgazmus és orgazmus meg szex és szex között is van különbség, de aki azt mondja, hogy nem vágyik a szexre, annak még soha az életben nem volt része jó szexben.
senki se írta, hogy beteg vagy.De te legalább havonta szoktál.Orgazmus nélküli szex az olyan mintha egy süket vak moziba járna és azt mondaná. hogy nagyon élvezte, mert 2 óra hosszán át ült mint egy szobor de tök jó mert kényelmes a szék, van kukorica meg kóla és a barátjával volt aki megfogta a kezét.Élvezett?Mit? a mozit? azt biztos nem mert süket és vak, amiket meg élvezet azokat bárhol bármikor megoldható körülmények, de az nem élvezet csak neki.A barátja meg õ meg tényleg élvezte.Nagyon jó film, nagy képernyõ, remek hangzás, az egész nagyon élethû és egyáltalán nem érdekelte a lány hisz nem azért ment óda, hogy a lánynak jó legyen.Sajnos a lány is átélhetné azt mert nem is vak és nem is süket csak be van kötve a szeme és be van dugva a füle és ha megszabadulna ezektõl akkor esetleg rá jönne, hogy mi a különbség a kettõ közötti mozizásban.és talán megtanulná élvezni így.Ha meg nem megy akkor felejtse el és maradjon otthon.Mert ami élvezete tud nyújtani amúgy a mozi és a barátja, hát az siralmas mert azt egyedül is megtudná oldani.De nem õ a fiúval is 0 van.így megérthetõ, hogy mért nem jár egyedül moziba mert akkor az neki lenne a nagy semmi.Mások persze már azt is élvezik ha egyedül mennek de inkább mindenki arra törekszik, hogy ketten mert akkor 100000-szer jobb. Remélem elég érthetõ bár eltudom képzelni, hogy ez kínai lesz jobb is, hogy nem írtam többet
Szerintem gáz...

16éves lány vagyok és nem tudom, hogy mi van. Mégis mitakar tőlem?

Van egy srác(velem egykorú) akibe teljessen bele estem és nem tudom, hogy ? mit érez irántam. Talán túl sokat szoktunk inni, de akkor mindketten kimondjuk, hogy szeretjük egymást,de ö ugyanúgy elvan a többi lánnyal is,de velem beszéli meg a legtöbb dolgát, én még nem csókoltam meg /smároltam le és egyszer mondta h ö nem érzi hogy én szeretem ?t. ha megtenném jobb lenne? egy ilyen fiúval érdemes kezdeni? arra is gondoltam már,hogy még túl fiatal egy komoly kapcsolathoz.

Legjobb válasz: Egyrészt az ilyesmit nem részegen kell megbeszélni másrészt igen, fiatal, de a kérdésedbõl úgy látom, még te is az vagy. Ezt ne vedd sértésnek, az évek távlatából magamat is hülyének nézem ennyi idõsen :D Értsd ezt úgy, hogy szerintem ha szeretne az a fiú akkor kezdeményezne, elhívna randizni stb., hiszen tudja, hogy nyerõ lenne nálad, nem kell félnie a kikosarazástól. Egy fiúnak nem szabadna arra várnia, hogy a lány kapja le, fõleg akkor nem, ha tudja, hogy tuti befutó... Szóval én inkább azt mondanám, hogy érez irántad valamit, de nem biztos magában annyira, hogy józanon is felmérje ezt és tisztázza magában a dolgot (hogy most vajon akar-e valamit, vagy sem). Amíg pedig õ maga sem tudja eldönteni mit akar, nem sok értelme van erõltetni szerintem.

Egyrészt az ilyesmit nem részegen kell megbeszélni másrészt igen, fiatal, de a kérdésedbõl úgy látom, még te is az vagy. Ezt ne vedd sértésnek, az évek távlatából magamat is hülyének nézem ennyi idõsen :D Értsd ezt úgy, hogy szerintem ha szeretne az a fiú akkor kezdeményezne, elhívna randizni stb., hiszen tudja, hogy nyerõ lenne nálad, nem kell félnie a kikosarazástól. Egy fiúnak nem szabadna arra várnia, hogy a lány kapja le, fõleg akkor nem, ha tudja, hogy tuti befutó... Szóval én inkább azt mondanám, hogy érez irántad valamit, de nem biztos magában annyira, hogy józanon is felmérje ezt és tisztázza magában a dolgot (hogy most vajon akar-e valamit, vagy sem). Amíg pedig õ maga sem tudja eldönteni mit akar, nem sok értelme van erõltetni szerintem.
nem csak õ hanem te is túl fiatal vagy még.
1. hogy érted, hogy elvan? 2. te is panaszkodhatnál, hogy nem érzed a szerelmét, és ragaszkodhatnál ahhoz, hogy megszabaduljon a többi lánytól
A kérdező hozzászólása: úgy értem, hogy ö olyan tipikus mindenkinek kell srác és ezt kiis használja.

Gáz egy fiú szemében ha a lánynak az aktus után jön meg a mensese? (nála voltunk és olyan lett a lepedője) 16éves lány

Legjobb válasz: Ha tudja, hogy nemsokára megjön, ajánlott valami sötét (nem vörös) törölközõt elõre leteríteni. Azért a fiúnak nem árt elõtte elárulni, hogy véresen komoly a helyzet :-/

Ha tudja, hogy nemsokára megjön, ajánlott valami sötét (nem vörös) törölközõt elõre leteríteni. Azért a fiúnak nem árt elõtte elárulni, hogy véresen komoly a helyzet :-/
ez abszolút természetes, mi is jártunk már így. A srác feladata tényleg hogy terítsen le törcsit az ágyra. Amúgy meg ne izgulj, elõfordulhat bárkivel és nem a te hibád.
Szerintem nem gáz, mert tényleg természetes dolog, de illik azért szólna neki elõtte hogy lassan meg kell jönnie a havidnak, hogy ne lepõdjön meg
Szerintem gáznak nem gáz, hisz nem tehetsz róla, hogy megjött, ez teljesen normális! ha szeret, akkor nem fogja cikinek venni!
Egyáltalán nem gáz, de ha õ annak tartja, akkor nem szeret. Mert ha szeret, akkor elfogadja, mert tudja, hogy ez az élet része.

Egy 36 éves tanár (nő), és volt diákja, aki most 16éves (lány) közt lehet barátság? általános 7-8. ban tanított. Már több délután együtt voltunk, sütit sütöttünk, beszélgettünk és szinte mindenről tudunk beszélgetni.

Legjobb válasz: ez egy fölös kérdés. Miért ne lehetne barátság??? Mindenki azzal barátkozik akivel akar senkinek semmi köze hozzá. Ha jól megvagytok és jól érzitek egymást együtt akkor az a lényeg. Az hogy idõsebb nem baj, az sem hogy tanár. Nincs ezzel semmi.

ez egy fölös kérdés. Miért ne lehetne barátság??? Mindenki azzal barátkozik akivel akar senkinek semmi köze hozzá. Ha jól megvagytok és jól érzitek egymást együtt akkor az a lényeg. Az hogy idõsebb nem baj, az sem hogy tanár. Nincs ezzel semmi.
Nem érdekbõl írom de hasznos lehet. Nekem is van tanár spanom õ 50 én meg 24 nincs ebbõl semmi gáz.. Ha marad a haverság, barátság és a szülõk se nézik rossz szemmel. Akinek meg nem tetszik mehet a sunyiba..
miért ne lehetne?
nemlehet
Szerintem nem gáz
simán lehet :) Én is jóban vagyok az általános iskolás angol tanárnõmmel :) õ is 40 körül van.. én 16 vagyok :) De nekem a jelenlegi tanáraim közül is akad olyan akivel már szinte baráti kapcsolatom van :)
A barátság ésa szimpátia nem kor kérdése.Én 30-as vagyok, és a gyerekektõl az öregekig vannak olyanok, akik fontosak nekem. Borzasztó egysíkúnak érezném, ha csak a saját korosztályommal lennék...

Én egy 16éves lány vagyok, és van egy párom aki 19éves. Szeretnénk gyereket de mivel kiskoru vagyok ezért a páromnak ebböl mi gondja származna? Börtön vagy mi?

Legjobb válasz: Helyes, nem kell elsietni. Sajnos sokan gondolják, hogy egy kisbaba milyen ennivalóan édes, csak alszik, eszik, néha büfizik egyet, aztán magától felnõ. Igen, ez úgy kb. 2-3 millió forintból kivitelezhetõ, + pelenkázás + orvoshoz rohangálás + HATALMAS FELELÕSSÉG! Azért helyes, hogy aggódsz a barátodért :) De tudtommal nincs semmilyen jogi következménye a 14 éven felüli és 18 éven aluli gyerek és egy 18 éven felüli felnõtt közötti szexuális viszonynak, ha a gyerek is beleegyezik, és a terhességért meg nem jár büntetés.

Helyes, nem kell elsietni. Sajnos sokan gondolják, hogy egy kisbaba milyen ennivalóan édes, csak alszik, eszik, néha büfizik egyet, aztán magától felnõ. Igen, ez úgy kb. 2-3 millió forintból kivitelezhetõ, + pelenkázás + orvoshoz rohangálás + HATALMAS FELELÕSSÉG! Azért helyes, hogy aggódsz a barátodért :) De tudtommal nincs semmilyen jogi következménye a 14 éven felüli és 18 éven aluli gyerek és egy 18 éven felüli felnõtt közötti szexuális viszonynak, ha a gyerek is beleegyezik, és a terhességért meg nem jár büntetés.
Tegyetek meg mindent, hogy NE legyen baleset!!
A leendõ gyermeked érdekében, inkább várjatok még vele!
Csak 14 év alatt számít liliomtiprásnak. De nagyon gondoljátok át.. Inkább várjatok még vele egy-két évet! Az egyik osztálytársamnak van gyereke (17 éves, 15 évesen szülte) de kb. a szülei nevelik.. õ suliba jár meg ilyesmik, napi néhány órát van a gyerekkel nagyjából. Ennek mi értelme van? Szerintem akkor legyen valakinek gyereke ha már saját maga tud róla gondoskodni, nem másokra van utalva! És a jövõdre is gondolj!
Tudtom szerint nem jár börtön, de nagyon korai a gyerekvállalás!Beszéld meg egy felnõttel, ha van normális a környezetedben.Tényleg nem vicc egy gyereket bevállalni 16évesen.Lehet, hogy úgy érzed, hogy te felnõtt vagy, de hidd el tévedsz.Tanulj, szórakozz, ráér még az a gyerek!35/N
Szerintem gondoljátok át mégegyszer ezt a gyerekvállalást. Gondolom még mindketten tanultok (jobb esetben) igy nem lenne meg a biztos anyagi háttér a babának. Egy meggondolatlan döntés pedig abortuszhoz vezethet. Gondoljátok át mégegyszer! 18/L
lehet kapni rongybabákat és abból nem szérmazik semmilyen baja a barátodnak
miféle baleset? balesetek nem léteznek csak felelõtlen emberek akik nem védekeznek. írass fel fogamzásgátlót.
A kérdező hozzászólása: persze én is ugy gondoltam, hogy várunk még vele, csak tudjátok, ha mégis balesetböl, mert én teljesen abortusz ellenes vagyok, féltem hogy a barátomnak börtön járna vagy ilyesmi! de persze várunk még , vagyis én szeretnék.
Várj még egy pár évet a babával, élvezd a fiatalságodat:) ))

Egy elég kinos kérdés, miért viszket? 16éves lány vagyok és 1 éve párom van mult héten feküdtünk le utoljára egymással és ezen a héten hétfön észre vettem hogy elégé viszket a szeméremajkam!

elégé kelemetlen érzés és nem tudom hogy mitöl van ??!! elégé megijedtem !! elég zavaro És biztos hogy nem higéniai okok miatt van a baj! mit tegyek? vagy ez mitöl lehet? mi ez egyáltalán?

Legjobb válasz: nekem ugy 2 hete voltak ugyenezek a tunetek... elmentem nodokihoz es kivizsgaltak..."semmi baj"om nem volt...azt mondtak az ilyesmi magatol is helyrejon....valami olyan fertozes lehet, hogy peldaul nem tiszta a fiu keze mikor ujjaz(felelotlenseg) , vagy hasonlok. nem kell parazni de ha 2heten keresztul nem jon hejre es a tunetek fokozodnak akkor menj orvoshoz:) udv.Berny

nekem ugy 2 hete voltak ugyenezek a tunetek... elmentem nodokihoz es kivizsgaltak..."semmi baj"om nem volt...azt mondtak az ilyesmi magatol is helyrejon....valami olyan fertozes lehet, hogy peldaul nem tiszta a fiu keze mikor ujjaz(felelotlenseg) , vagy hasonlok. nem kell parazni de ha 2heten keresztul nem jon hejre es a tunetek fokozodnak akkor menj orvoshoz:) udv.Berny
amugy enis 16 vagyok:P
Nekem is most volt ez a múlt héten és már volt is. Semmi gáz, lehet, hogy csak valami bacikat szedtél össze, ha nem múlna el, vegyél Canestent és azzal kend be! Nekem legalábbis segített.
Nos, ha tenyleg nem higieniai problema, akkor bizony itt valaki felrement...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!