Találatok a következő kifejezésre: 16,5 éves vagyok! (64 db)

16, 5 éves vagyok, pasi. 5 napja feküdtünk le barátnőmmel (16). A szex után barátnőm hátfájásokra panaszkodott másnap. Lehetséges az, hogy terhes lett?

2 gumit használtunk nem volt se lyukas se nem szivárgott

Legjobb válasz: Biztos hogy nem terhes ilyen elõvigyázatosság mellett! A hátfájás bármi mástól lehet. A terhességnél egyébként idõ kell a beágyazódáshoz is,ami kb.2 hét.Ez elõtt kizárt hogy bárki megérezze hogy terhes fõleg egy nap után!

Biztos hogy nem terhes ilyen elõvigyázatosság mellett! A hátfájás bármi mástól lehet. A terhességnél egyébként idõ kell a beágyazódáshoz is, ami kb.2 hét.Ez elõtt kizárt hogy bárki megérezze hogy terhes fõleg egy nap után!
A hátfájást nem inkább esetleg az okozza, hogy olyan pozíciót próbáltatok, amit elõtte nem gyakran? Ha csak egy kicsit elmozdult az egyik csigolya, az nagyon kellemetlen tud lenni. A terhesség kizárt!
Egyetértek, a terhesség kizárt. Biztos, hogy nem attól fáj a háta.
Egy napos terhességet nem lehet megérezni. És a nagyon korai terhességnek amúgy sem tünete a hátfájás. Amúgy érdekelne, hogy ha valaki két gumit használ, minek aggódik ennyire görcsösen a terhességen. Oké, hogy fõ az elõvigyázatosság, de én még olyat nem is hallottam, hogy valaki két gumit használ, és még le is csekkolja, hogy nem volt-e lyukas valamelyik, meg hogy csak véletlenül történt, hogy a hüvelyben volt a pénisz az ejakuláció pillanatában. Ha valaki gumit használ, hol máshol lenne? Na mindegy, ha nektek ez így jó...
Szia! Aranyos, h ennyire biztosra mentek:) De jobb félni, mint kismamként diplomázni.Egy napos terhességet nem lehet megérezni.Az elsõ rendes terhességi tünetek olyan 4.hét körnxékén jönnek.De két gumi mellett igen nehéz teherbe esni hidd el.Matematikai esélye van, de igen kicsi.Nyugi!Nem kell a falra festeni az ördögöt...jön az magától is!

16, 5 éves vagyok szüleim avval panaszkodnak mindig h nöljek már fel mert ugy viselkedek mint egy kisgyerek a többi haveromat ienkorba mindenhova elengedik engem csak a szomszéd faluba lévö siscoba mit tegyek?

Legjobb válasz: Fogadd el, amit a szüleid mondanak. Tudom, hogy bosszantó, de igazuk van. Amíg ellenkezel velük, nem fognak jószántukból nagyobb teret engedni neked, mert félnek, hogy nem tartanád be a játékszabályaikat. Amikor én kamasz voltam, nagy szabadságom volt, mert éreztem, hogy akkor kapok nagyobb teret, ha megbízhatnak bennem. Amikor anyukám beteg lett hónapokra, én kezeltem a családi kasszát 16-17 évesen.

Fogadd el, amit a szüleid mondanak. Tudom, hogy bosszantó, de igazuk van. Amíg ellenkezel velük, nem fognak jószántukból nagyobb teret engedni neked, mert félnek, hogy nem tartanád be a játékszabályaikat. Amikor én kamasz voltam, nagy szabadságom volt, mert éreztem, hogy akkor kapok nagyobb teret, ha megbízhatnak bennem. Amikor anyukám beteg lett hónapokra, én kezeltem a családi kasszát 16-17 évesen.
Szia az én szüleim meg azval panaszkodnak hogy menjek ki velük szántani meg boronáni de én nem szeertem a tragtort csak a kókai siszkóba szoktam járni. Perse ekét leakasztom elõte mer akkor felboronálnám az utat magam után meg kóka és mende között egyéb ként is tök gáz az út. Fiju vagy lyány vagy, ?
elsõ válaszoló, nagyon gonosz vagy sõt s.fej vagy!!!! Kedves kérdezõ!! miért nem jó neked a szomszéd discó?? Vagy máshova járnak a barátaid? Hova nem engednek el? biztos nagyon féltenek a szüleid. Nekem is van egy fiam (ö még nagyon pici) de én sem szívesen engedném el az éjszakába...fõleg a mai közbiztonság mellett. Biztos nagyon aggódnak érted!
úristen dejót röhögtem xDxDxD
A kérdező hozzászólása: fiu:Dnem lakhatunk messze egymástol mert en dányra járok discoba:Dhol lax?,

Belemenjek a popószexbe 16, 5 évesen vagy még nagyon korai?

Legjobb válasz: Ha már megkérdezed, akkor korai. Mert ha úgy éreznéd, hogy érett vagy rá, akkor nem tennéd fel a kérdést.

Ha már megkérdezed, akkor korai. Mert ha úgy éreznéd, hogy érett vagy rá, akkor nem tennéd fel a kérdést.
Mekkora ri*anc vagy:D már 16 évesen ilyeneken gondolkdik, vegyétek már észre ha nem állítjuk meg hogy az ilyen kis sz*rosokezt tegyék akkor nemsokára már a 6-8évesek szexelni fognak egymással, nem szabadna ezt hagynunk!
Ha most ezt kipróbálod, akkor késõbb már nem tudsz semmi féle újdonságot bele vinni a kapcsolatodba, s 18 évesen már orgazmusod sem lesz.Remélem sikerült elvenni a kedvedet ezzel. De sajnos tény, az utóbbi idõbe tényleg akkora nagy k*vák lesznek a lányokból, hogy szánalmas. 26 éves lány
Neveltetésben kell változtatni, azért tart itt a mostani fiatalság mert nem nevelik õket eléggé felelõsségteljesen! Milyen szülõ lesz egy olyan lányból aki 16 évesen az anál szexen gondolkodik?
Én nem mennék, sztem gusztustalan.
Ne, várj 17 éves korodig vele.
HP
Szerintem ahogy érzed. Ki lehet próbálni, aztán ha nem tetszik nem kell többet csinálni. Barátnõm is korodbeli, 1-2szer csináltuk már úgy, de nem jött be.
21:20 ez aztán nagy dicsõség!Büszke lehetsz magadra:D
Nem kortól függ, hanem a kapcsolat komolyságától. Én bevállaltam 17 évesen, mert már 2 éve együtt voltunk a párommal és kellõen komolynak tartottam a kapcsolatunkat hozzá, de azóta nem lett rendszeres a dolog, kb 1-2 havonta csináljuk. 18/L
Ha már nem vagy szûz akkor nem korai, én is akkor csináltam elõször és nem bántam meg :P
A döntés a Te kezedben van. Amennyiben érettnek érzed rá magad...
Korai! Aki meg azt mondja "nem korai, nyugodtan csináld, " azt meg már 14 évesen POPÓba nyomták.
21:15 Rányitsz és szétszeded õket, vagy mi? Eltiltani úgyse tudod õket...
szerintem ez nem kortól függ...
Sziasztok. Olvasom a vadamnál vadabb kérdéseket és válaszokat. Tudjátok, én nem értem, hova fajult el a világ, és miként nevelik a szülõk a gyerekeket. Egy biztos, én családapaként a lányommal és a fiammal mindent meg szeretnék beszélni. Megszületésük óta felnõttként kezelem õket, tanítom, de a saját döntéseiket meghagyom. A hosszabb póráz inkább jobb, mintha semmit sem tudnék a dolgaikról. De tudjátok, írta valamelyik, hogy neveltetéásben kell változni. Kérdezem én, hogy miért? Szerinted a lányod fiad nem tudja mia jó neki? Akkro jobban fog Rád hallgatni, ha eltiltod mindentõl? Jobban fogja keresni a társaságodat gyerekként? Nem barátom. Jobb, ha tõlem tudod, utálni fog és csak azért is meg fogja tenni. Ha másért nem, csak hogy bosszantson..És akkoro ez megéri? Megéri olyan szülõnek lenni, aki a gyerekeit kényszeríti dolgokra? Persze, mindennek vannak korlátai. Hoyg ne lennének. Én sem örülnék, ha a lányom bejelentené, hogy megdugatta magát 12 évesen. De nem fogja, mert tudja, hogy fájdalmat okozna nekem is, anyjának is és magának is. Ilyen kérdéseket tudom, h nem tenne fel, itt nyílvánaosan. Mert az apja vagyok és megbízik bennem. és tudja, hogy szabadságot kapott, bizonyos korlátok között. Amiket be tart. Ennyi a véleményem.. a kérdésre meg egyértelmûen azt tudom mondani, h Te tudod... Te érzed... ha akarod, és szerelmes vagy, vágj bele, ha nem vagy szerelmes, vagy csak a kaland kedvéért, azért meg szerintem nem éri meg.... de Te tudod...helyetted senki sem dönthet...
Most ha korainak tartod akkor akkor minek írtad oda azt a felet? :OO
Ha bizonytalan vagy és csak az õ kedvéért tennéd, akkor korai.
ha kidobja akkor nem is baj, ne bánd akkor kérdezõ az ilyentõl jobb megszabadulni. csak akkor menj bele, ha úgy érzed eljött az ideje, ha még nem érzed készen rá magad, akkor ne tedd meg. ha emiatt dobni fog, ne sajnáld, majd találsz egy helyes srácot, aki megértõbb lesz és lehet õ lesz az igazi
Míg ez a kérdés benned van, bizony korai. De miért jöttél akkor össze vele? Gondolhattad, hogy 18 évesen nem - csak - homokvárazni akar veled.
1 év sok idõ.. hogy annyit kibirt a pasi, fõleg az õ korában. szerintem mondd meg neki h ne feküdjetek még le, de pettingelni már lehet:)
ezért nem értem, 18 éves fiúk miért járnak 16 éves kislányokkal... ez túl korai, de ha megmondod neki, lehet, hogy kidob.
most már késõ
Szerintem korai. Várhattok még nyugodtan. És ne feledjétek a pettinget, az átsegít benneteket ezen az idõszakon.
lol wat
Ez ember függõ, ha neked az akkor ne csinàld!
A kérdező hozzászólása: 9-Es 1 evig fel sem hozta hogy d*gjunk, szeretem meg o is engem ha vart ram ennyi ideig es vegul megeggyeztunk a petting dologba es azt mondta ha van petting akkor var ram. Koszi a valaszokat:)

13, 5 éves vagyok és a szüleim megengedték hogy lehessen "M" kategóriás jogsim segédmotorra . Én úgy hallotam hogy 2013-tól már csak 16 évesen mehetnék?

Legjobb válasz: Pedig nem. 2013 január 19.-tõl megszûnik az M kategória (is), ezt váltja a nemzetközi AM kategória, aminek az alsó korhatára 16év. Mivel dec. 1.-tõl március 1.-ig szünetel a motoros oktatás és még nem töltötted a 14-et még az sem játszik hogy lenyomsz egy exraintenzív tanfolyamot, sajnos megszívattak ezzel a változtatással.

Pedig nem. 2013 január 19.-tõl megszûnik az M kategória (is), ezt váltja a nemzetközi AM kategória, aminek az alsó korhatára 16év. Mivel dec. 1.-tõl március 1.-ig szünetel a motoros oktatás és még nem töltötted a 14-et még az sem játszik hogy lenyomsz egy exraintenzív tanfolyamot, sajnos megszívattak ezzel a változtatással.
Jövõre is mehetsz 14 évesen...
"Várj vele az új szabájok hivatalossá tételéig" Gondoltam szólok, hogy a jogszabály ami elrendeli a változáspkat 2012 január 1-én lépett hatályba!
Ez teljesen lényegtelen kérdés most, mert ha a kérdezõ januárban kezdi el a kesz tanfojamot akkor is ott fog márciusban tartani, mint ha november közepén kezdené, ugyanis télen nincs motoros oktatás. Várj vele az új szabájok hivatalossá tételéig és onnan fogsz tudni biztosat. Ha marad a 14 év a korhatá, akkor is lesz kresz vizsgád akkorra, mire megindul a gyakorlati oktatás, ha meg 16 év lesz, nem bukod a kresz tanfolyam és vizsga árát, ugyanis hiába kezdted el, nem felyezheted be.
"Nagybratyó nem szokott átverni" Persze, hogy nem, de õ is csak a Blikket olvasta! :D
Nagybratyó nem szokott átverni, ha egy idegen mondaná persze hogy körberöhögném. Viszont annyit változtatok hogy az a B verzió amit leírtam, de nem biztos.
Oktatóknak ne higgy ilyen dolgokban. Sok oktató azt terjesztette/terjeszti hogy m-es jogsi határa 16 év lesz, és sokan nem is tudnak az új kategóriákról... Szóval ez csak találgatás, mint az is hogy az Ak megszûnik. De annak legalább van alapja míg az M megszûnésének nincs. Jövõre úgyis kiderül minden. Addig meg tényleg csak találgatni tudunk sajnos...
Sok helytõl hallottam hogy megszûnik, megbízható forrásból (unokabratyó okató, pl tõle is), a közlönyben pedig az sincs benne hogy az Ak-t váltja az A2, pedig az biztosan így van.
http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=326%2F2011%20magyar%20.. 320. oldal körül tessék nézelõdni... A korhatára marad 14 év. Arról meg még nem hallottam hogy megszûnne-e, és kételkedem is benne, mivel nincs semmi ami kiváltaná. Ak, na az valószínû megszûnik, mivel jön az A2 aminek a korhatára ugyanannyi de nagyobb a teljesítménykorlát.
Rosseb tudja mi értelme van, de ne keress logikát, ez nem az az ország. Ugyanez vonatkozik a C és a C+E korhatáremelésére, értelmetlen. Én is gyorsított ütemben nyomom meló mellett a C+E-t hogy még be tudjam fejezni, nagyon örülök neki.
Igen, én is ez hallottam, de akkor mi értelme lenne ennek a kategóriának? egyik ok hogy ne csinálja meg az ember, hogy 1 év múlva kaphat B jogsit amiben benne van, a másik, hogy 16 évesen lehet menni 125 ccm-re is. Na m1, a fõnökök csupa okos emberek és mindent biztos jól tudnak hogy miért csinálják.
Hát én már nem tudom követni, inkább várd meg január 13.-át. Ha akkor kiderülnek a végleges szabályok és marad a 14 év a korhatár akkor kezd el. Március, vagy Április (nem tudom pontosan) 1.-je elõtt úgysincs motoros oktatás, feleslegesen kezdenéd el január elõtt.
A kérdező hozzászólása: kössz a választ
2013 januárjában is jönnek új jogszabályok pl az A2 kat. új lesz és valam AM kategóriáól beszélnek az M helyett, aminek 16 év lenne a korhatára és nemzetközi lenne, ezért van hogy biztosat senki nem tud. De ha januárban kezdi a kreszt, akkor se lesz elkésve. Máciusra meglesz a vizsgája.
vehetsz órákat, majd a 17. születésnapodon vizsgázol forgalomból.
A gyakorlati órákat csak a 17. születésnapodon kezdheted el. az elõtt nem vezethetsz még oktatóval sem
Most beiratkozhatsz elméleti tanfolyamra. Ha betöltöd a 16 év 9 hónapot, mehetsz elméleti vizsgára, ez majd augusztusban lesz. Az elméleti vizsga után, tehát 16 év 9 hónaposan beülhetsz az oktatóautóba, letudhatod a gyakorlati képzést, de amíg be nem töltöd a 17 évet, nem vizsgázhatsz. Vagyis ha akarod, még a nyáron letudhatod az elméleti vizsgát és a gyakorlati oktatást, aztán majd decemberben vizsgázol. Ez azért jó, mert ha úgy önmagában a téli idõjárás nem lenne elég ahhoz, hogy megbukj, rásegít az, hogy addigra mindent elfelejtesz, amit begyakorolsz.

Vajon nagy a baj? Egy 16.5 éves lány vagyok. A menstruációmnak meg kellett volna már jönnie 3 napja, de e helyett csak kis mennyiségű fehér színű hüvelyváladékom van. Aggódok. Mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: Ha nem szexeltél védekezés nélkül, akkor nem baba, hanem csak késik. Akár teljesen ki is maradhat néha egy-egy ciklus. Megesik az ilyen, nem vagy atomóra.

Ha nem szexeltél védekezés nélkül, akkor nem baba, hanem csak késik. Akár teljesen ki is maradhat néha egy-egy ciklus. Megesik az ilyen, nem vagy atomóra.
Úristen, nem hiszem el mit össze paráznak némelyek pár hülye napon.... A szervezeted nem egy gép. Nem mindig sikerül neki minden ugyanúgy!
Ha még szûz vagy, akkor szerintem 3 nap nem nagy idõ. Beállt már rendszeresen? Nem szedtél semmi gyógyszert pl.: antibiotikum? Stressz? 1000 oka lehet Persze, ha esetleg a terhesség veszélye is fenn áll, akkor már 3 nap után is nagyon aggódnék.
Ha nem vagy terhes, semmi gond nincs.
A legegyszerûbb, legtermészetesebb magyarázat az, hogy késik. Ennek rengeteg oka lehet, befolyásolja a táplálkozás, stressz, testmozgás, szinte bármi. Ne aggódj! Majd megjön. (Nekem is ingadozik néha, már-már kimarad, pedig nem élek nemi életet, nem szedek semmit.) Az, hogy mi a szabályos, nem azt jelenti, hogy mindig ugyanannyi napra jön meg - sõt, éppen az nem természetes, amit a fogamzásgátlók csinálnak: mesterséges ciklust hoznak létre. Ha nem szedsz ilyesmit, nyugalom - ha igen, akkor beszélj nõgyógyásszal.
A kérdező hozzászólása: nem állt még be

16, 5 éves lány vagyok! Kötelezhetnek arra (szüleim, orvosok.. bárki) hogy abortuszra menjek?

Két éves komoly kapcsolatom van minden háttér, szeretet meg van! (nem tervezett baba.... , de ha már így alakult szeretnénk vállalni! )

Legjobb válasz: Hát ez jó kérdés, hogy kötelezhetnek-e, de az biztos, hogy magadtól pl. nem vetethetnéd el, azt tudom, mivel kiskorú vagy!Elsõsorban beszéld ezt meg a szüleiddel, fõként, ha írod, hogy szeretet stb megvan, sajna nélkülük ugyanis nagyon nehéz lenne az életetek! Sok sikert!

Hát ez jó kérdés, hogy kötelezhetnek-e, de az biztos, hogy magadtól pl. nem vetethetnéd el, azt tudom, mivel kiskorú vagy!Elsõsorban beszéld ezt meg a szüleiddel, fõként, ha írod, hogy szeretet stb megvan, sajna nélkülük ugyanis nagyon nehéz lenne az életetek! Sok sikert!
Szia! Szerintem próbálj mindenképpen beszélni velük! De azt is alaposan gondoljátok meg, hogy egy baba élete nem játék. Nem csak szereteten és összetartáson múlik egy élet, hanem anyagi oldala is van a dolognak! És ha a pároddal nem tudjátok hármótokat eltartani, akkor bizony ez elsõsorban a szülõk feladata lesz! Máskülönben meg az élet még elõtted van, a terveidet most tudnád csak igazán megvalósítani, amiknek egy baba csak gátat szabhat! Nem elég lelkileg felkészülni és nem elég napról napra élni! Ezt nagyon gondoljátok meg! Nem csak a ti életetekrõl van szó!
igen kötelezhetnek rá a szüleid.És ha biroságra is mennétek akkor is õk gyöznének. Szoval 1 dolgot tehetsz hogy megmentsd a gyereked életét azt hogy nemmondod el nekik mig be nem töltöd a 3 honapot. Akkor már tényleg nemtehetnek semmit.De ha elszöksz akkor a párodat megbüntetik szoval az nemjo.
Az a baj, hogy kötelezhetnek az abortuszra a szüleid.De persze csak a 12.hét elõtt, mert utána nem végeznek abortuszt. Nos nem tudom, hogy 16 évesen jó döntés-e gyereket vállalni.Én még fiatalnak tartalak hozzá.Õszintén, azt hiszem jogos anyukád riadalma.Amikor mi a férjemmel bejelentettük, hogy gyereket várunk az én anyukám is kétségbe volt esve, pedig én 21 voltam.
szia.Igen sajnos kötelezhet rá, mert nemvagy nagykorú, és így a szülõknek van beleszólása.Mindenképp beszélj valhogyan velük, mert még nagyon fiatal vagy ahhoz hogy egy babát feltud saját erõdbõl nevelni.Még akkor is nehéz ha minden háttér megvan.
Nem kotelezhetnek ra, en megis azt tanacsolom, beszelj veluk minel hamarabb!
Én is 16 voltam amikor terhes lettem.Sokat kellett bizonyítanunk hogy alkalmasak vagyunk szülõknek.Most 32 vagyok és még mindig együtt vagyunk.Beszélj õszintén a szüleiddel és a fiú is tartson ki akarata mellett.Megéri!!Sok szerencsét!!!
Szerintem nem túl jó ötlet 16, 5 évesen gyereket szülni.és a suli?nem mindenkinek végzõdik az élete olyan jól, mint az elöttem szóló 32 éves hölgynek.gyerek mellett, nagyon nehéz befejezni az iskolát.még nagyon fiatal vagy. az abortuszt én is elítélem, de valószínüleg a szüleid csak jót akarnak. azt nem tudom, hogy dönthet e helyetted, de beleszólása biztos, hogy van.
sziasztok! a kérdés feltevõjének egy lehet, h útálatos kérdéssel válaszolk vissza, de TE TÉNYLEG EL AKAROD TOLNI AZ ÉLETEDET EGY GYEREKEKL? tudod, h mivel jár egy gerek? hány buliból maradsz ki, hány szerelmi kalandból, udvarlásból örömbõl bánatból? a kamasz szerelem igen ritka esetben tart évtizedekig! az is lehet, h mostani nagyszerelmed még a szülés elõtt lepattan, vagy a szülés után... két kisfiam van, az egyik egy éves, a másik három én 32 vagyok. 16 és fél évesen is volt egy nagy szerelmem, akinek gondolkodás nélkül szültem volna, azóta úgy vagyok vele, h a srác 20 km-es körzetbe ne jöjjön, nmhogy neki gyerket! aztán volt egy megint igen komoly kapcsolatom és ott is boldogan szültem volna bármennyit, annak a szerelemnek is vége lett... aztván volt ilyen olyan kaland, flört és megismertem a férjemet! és tdod, õt tartogatta nekem a sors. végig kellett csinálnom elõõtte ezeket a kapcsolatokat, h megtudjam azt, h milyen férfi mellet tudnám leélni az életemet és milyen férfinak szülnék gyerket! tudod, h 16, 5 éve nem is olyan sok idõ egy anya életében? édesanyádat a végtelenségig megértem! nemrég még õ várt téged boldogan és te voltál élete csodája és a világon minden boldogsággal meg akart ajándékozni téged és nagy embernek látott a jövõben. és te meg egyszercsak felnõttél, de minden tapasztalat, érettségi, diploma minden nélkül anyuka akarsz lenni! ez egy anya számára igenis ilyesztõ, rémisztõ stb. ráadásul korodból kiindulva erõsenlóga levegõben, haz unokáját majd felnevelheti helyetted, hisz te vagy tanulni akarsz, vagy rájössz, h még nem éltél vagy csak meg akarod valósítani önmagad... szóval erõs esély van rá, h lepattintsd a gyereket, pláne, he még a párod is lelép, vagy te jössz rá, h vele mégsem... szóval inkább egy közös kutyán gyakoroljátok a papás mamásat, tanuljatok tõle szeretni és nevelni és a kutya is megtanít, h milyen is felelõsséget vállalni! ha a kutyával már minden tökéletesen alakul és a sok kutyakaki összeszedése után is ti még mindig együtt vagytok, akkor elgondolkozhatsz a gyerekvállaláson. de addig bizony én is azt javasolnám, h intsetek búcsút egymásnak a babával... MONDOM MINDANNAK ELENÉRE, H ELVEIMBE ÜTKÖZIK AZ ABORTUSZ!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a sok véleményt/segítséget! Nem tudom mi lesz! Sajnos a házasság tényleg nem jó mert ezt már érdeklõdtük mert ...!Az apa nagykorú, remélem van esélyünk!Még egyszer köszönet mindenkinek!
Szia.Szerintem még túl fiatal vagy egy babához.Nekem is van több ismerõsöm, aki ilyen idõsen szült, ott a nagyszülõk nevelik a picit.Ez nem normális élet!.Most nem Magadra kell gondolnod, hogy Neked milyen rossz lesz az abortusz.Elõször is fel kell nõnöd egy gyerekhez!Van még idõd hidd el...Nekem is volt fiatalon abortuszom(akkor is tudtam, hogy jól cselekszem), ma már 23évesen férjem van, lakásom, és egy 34 hetes csöppség a pocakomban...Nem bántam meg, hogy elvetettem az elsõt!
szia .én 16 voltam..az a kérdés hogy a párod hány éves?mert amikor velem ez volt a párom már nagykoru volt és dolgozott..be mentünk a gyámhatoságra ahol kérvényeztük hogy kerüljek a párom gyámsága alá nagykoruságomig és a gyerek is...nekem a szüleim engedélyezték..vagy van még az a lehetöség hogy gyámhatoság engedélyezi a háézasságotokat mint nekem, és onnantol nagykoru leszel
A kérdező hozzászólása: A párom nagykorú, de az édesanyám (õ nevel) nem engedélyez semmi ilyet.Voltunk már a családsegitõ központban is mert voltak otthon gondok, de azt mondták szülõi beleegyezés nélkül sehogysem oldható meg hogy az elõtt mielõtt betöltöm a 18-at nagykorú legyek!Ezért félek annyira hogy kötelezhetnek az abortuszra illetve bármire!Tudom mekkora felelõsség, de a párom már dolgozik, megtudjuk teremteni a szükséges feltételeket!De nem tudom mi lesz mert anyukám nem járul hozzá semmihez!
Arról nem írtál, hogy a párod szülei hogyan fogadták a hírt, õk hogyan állnak hozzá a kérdéshez. Ha megtartod a babát akkor nyugodt lesz a lelkiismereted. Az abortusznak lehetnek sajnos nem várt következményei is pl: egy meddõség. Ha ez bekövetkezne bánnád egész életedben, hogy elvetetted. Az iskolát estin is be tudod fejezni, baba mellett is. Biztos nehezebb lesz, de meg lehet oldani.
szia..én nem tudom..én vagyok az aki 16 volt..és mi van apukáddal?azt irtad hogy anyukád nevel?apukáddal tartod a kapcsolatot?mert ö is jo lenne engedélyezésénél.nekem szülés elött 1 honappal lett m, eg az engedély.de nekem nem volt ilyen probléma.a gyámságot probáld meg akkor mert mi is ugy kezdtük..a gyerekre hivatkozva és hogy komoly kapcsolaltban éltek, kérjétek hogy kerülj a párod gyámsága alá.nála mindenképp csinálnak egy környezet tanulmány hogy megfelelö háttere van e ahhoz hogy eltartson titeket.ezt probáld meg.
A kérdező hozzászólása: Ez a baj hogy apukámmal sem tartom a kapcsolatot más családtag meg nincs aki bevállalná a gyámságomat!És nekem kb fél éve azt mondták hogy nem lehet megoldani hogy más legyen a gyámom!Sõt.. még majdnem elzavartak hogy 16 évesen anyám mellett a helyem!De majd megpróbálom akkor ezt hogy a babára hivatkozok! Köszönöm a segitségeket!
Szia! Úgy tudom, ma Magyarországon nem kötelezhetnek senkit abortuszra. Fõleg nem 16 évesen! Számolj azért azzal, ha megszülöd, nagyon nehéz lesz az életed. A párod bármikor leléphet, de a babát akkor is neked kell felnevelned, csak akkor már egyedül. Csak anyukádra támaszkodhatsz. De ha megszülöd, biztos nem fog megromlani anyukáddal a kapcsolatod, ahogy valaki írta, mert egy babát öröm nevelni, és ahogy kézbe veszi meg fogja szeretni. Ahogy téged is szeret, és támogatni fog késõbb is mindenben...
A házasságkötéshez sajnos a gyámhatóság meg fogja hallgatni a szüleidet, ez törvényi kötelességük, úgyhogy úgy nem tudtok összeházasodni, hogy a szüleid ne tudjanak róla... Sajna.
szia. kötelezhetnek, de ez már a te vagy ti döntésetek mivel már 14 felett vagy. szerintem tarsd meg. ha még nem tudják a szülõk akkor ne mondjátok el még nekik, csak akkor ha már nem lehet elvetetni.
A kérdező hozzászólása: Épp ez a gond hogy anyukám nem engedélyezné! Nem érti meg a mi érveinket, már meg sem hallgat! Kötelezhet abortuszra?? Mit tegyek?
A kérdező hozzászólása: Tehát ha már tudják akkor semmi esély??
Több ismerõsömis szült 18 év alatt.A kolléganõm 17 volt, mikor megszületett a lánya.Imádja és nem bánta meg.Eztnektek kell tudni, hogy mit szeretnétek.Úgy tûnik Te nagyon ragaszkodsz a picihez.Ha ebben az esetben mégis elvennék Tõled, szerintem nem tudnád feldolgozni nagyon sokáig.Biztos a szüleidet okolnád mindenért.Igazad is lenne, bár Õk valószínû csak jót akarnak.Akkor is meg tud viselni valakit nagyon egy abortusz ha nem akarja a picit.Így még belegondolni is rossz, hogy mit éreznél.Próbáld meggyõzni a szüleidet szerintem.Én drukkolok Neked, hogy sikerüljön!:)
szia még ne mond el a szüleidnek csak majd 13 hetesen és akkor már nem lehet gond belõle de azért jól gondold meg mert egy baba nagyon nagy felelõség, és még iskolád sem lesz mi lesz veled ha dolgoznod kell menni, nem lesz szakmád, még az sem biztos hogy a párod kitart melletted én is azt hittem hogy örökké tert de aztán 4 év után elhagyott
Szia! Én úgy tudom, hogy senkit nem lehet abortuszra kényszeríteni Mo-n. Még egy kiskorút sem, Te pedig már fiatalkorú vagy. Gondold át az egész dolgot: nem lesz egyszerû életed sem Neked, sem a babának ha megtartod. Sok sikert kívánok akárhogy döntesz!!!
ez tényleg nagyon nehéz döntés...én is pont így vagyok jelenleg, annyi különbséggel hogy még nem tudom biztosra az eredményt.azt írtad, hogy a szeretet megvan, akkor beszélj szüleiddel és próbáld meggyõzni ész érvekkel.hányadik hétben vagy?ha még nem mondtad el és nem is szeretnéd, mert tudod hogy nem engednék akkor sztem is várj a 3. hónapig!sulival mi lesz?hogy fogod befejezni?:S az egészben az a legrosszabb, hogy ilyen fiatalok vagyunk, és ez nagyon megnehezíti a döntést:( drukkolok, hogy úgy alakuljon ahogy szeretnéd!
Nem akarlak elkeseríteni, de még 12 hét után is el vehetik ha nem vagy nagykorú, vagy ha erõszak áldozata lettél. Azt hiszem 16 hét a legfelsõ határ. Kórházban voltam és ott feküdt egy kislány abortuszra várva. A szülei kötelezték. Egész nap vígasztaltuk, amikor az anyja nem hallotta. Nagyon szomorú volt. A barátja is vele volt. Õk is a 12. hét után mondták el, mert akarták a babát, de hiába, így is elvették, mert nem nagykorú és még nem volt 16 hetes. Hát ebbõl gondolom. Ez évekkel ezelõtt történt, ha csak a törvények azóta nem változtak, akkor ez van.
Jól gondold meg, mert már nemcsak a te életedrõl van szó! Még nagyon fiatal vagy, elõtted az egész élet, én elhiszem, hogy nehéz, de még annyi aranyos pici babát szülhetsz! Szerintem elõször fejezd be a sulit, és ha még mindig együtt vagytok, és szeretitek egymást, akkor hajrá! Persze ez csak az én véleményem, a döntés a Te kezedben van!
Azt javaslom, hogy mindenképpen kérdezz meg egy ügyvédet! Õ fog tudni valami kiskaput, hogy megtartsd a babát. Te ugyanis, mivel korlátozottan cselekvõképes vagy, a 18. hétig vetetheted el a babát! Azt kéne elérni, hogy addig húzzátok az idõt valahogy! Erre az ügyvédeknek vannak módszereik, csak akkor ne habozz, hanem keress fel egyet! Szánjatok rá némi pénzt, és menjetek segítségért egy jogi szakemberhez! Mert ha összeházasodnátok, hogy nagykorú legyél, azt is csak a gyámhatóság engedélyével lehetne, amihez meg a szülõk meghallgatására van szükség... Szóval, sehogy sem jó... Menj ügyvédhez! Ha akarjátok a babát, akkor tûzön-vizen át...!!! Majd írd meg, hogy mi van veletek! Gondolok Rád, Rátok! Judit
Régi kérdés, de meglepõdtem, hogy régen kötelezhettek abortuszra a szülõk? Jelenleg nem, a megszülésre igen, de ha nagykorúsítja magát a kismama, akkor megintcsak nem. A nõ teste, ezért õ dönt( nem mindig helyesen:(). Az abortuszhoz kell szülõi engedély, de kényszeríteni nem kényszeríthetik a mûtétre...stb

16, 5 éves fiú vagyok, szerintetek még korai a szex?

Van egy 18 éves barátnőm, 3 hónapja járunk, nagyon jó érzés, mikor simogat, meg ilyenek és már felhozta, h szeretne mást is csinálni. Nem tudom, hogy hol lehetne a megfelelő hely, mert az ő szülei mindig otthon vannak, nálunk meg a húgom..meg picit félek is, h mi van, ha béna leszek, de már én is eléggé szeretném, mert nehéz magamat visszafogni és olyan szép a barátnőm. Szerintetek korai?

Legjobb válasz: nem korai, csak találjatok ki vmi jó helyet.

nem korai, csak találjatok ki vmi jó helyet.
69%-ban adok hasznos válaszokat:DDD
mi a neved? hol laksz? csak mert talán ha közel laknánk egymáshoz, akkor tuti h van olyan hely amit tudnék mondani, hogy hol csináljátok... 18/F
szerintem tényleg nem korai, ha szereted a lányt. És nem hiszem, hogy béna leszel.Barátnõd gondolom tapasztalt, majd mondani fogja úgyis ha valamit nem jól csinálsz.:)
Az nem baj, ha otthon vannak, a szobába csak nem mennek be a szülõk.Ha meg igen, zárjátok be az ajtót, mondjátok meg, hogy most ne zavarjanak.Bár ezt maguktól is felérhetnék ésszel, nem vagytok már olyan kicsik. Amúgy szerintem sem lesz korai.Úgy veszem észre, szereted a barátnõdet.Neki már gondolom van tapasztalata és biztosan élvezni fogja, hogy õ vezethet be a szex rejtelmeibe! :) Ne aggódj amiatt, hogy béna leszel, elõször senki sem szexisten!:)
Nem. Vidd el kirándulni és ott....
A kérdező hozzászólása: Kösz, úgy lesz. (FÚJ)
reggel hugom este dugom sztem vágjátok partiba és nem kell a szülõk elött szexelni
Nem korai, had menjen!
Szerintem sem korai ..
Ugyanabba a sulibaa jártok?

Korai lenne 16, 5 évesen lefeküdni a barátommal? (1 éve együtt vagyunk)

Legjobb válasz: Már elmúlt 10 óra, szóval lassan ideje, mert holnap iskola.

Már elmúlt 10 óra, szóval lassan ideje, mert holnap iskola.
ha szerelmes vagy és úgy érzed felvagy készülve rá akkor nem:)
Szerintem nem korai, ha te se érzed korainak. 16.5 évesen már lehetsz érett ehhez simán.
Mivel ezt így megkérdezted, ez azt jelenti, hogy nem vagy biztos magadban. Tehát neked korai.
Ízlések és pofonok.Én speciel 1 hónap után voltam a két elsõ barátnõmmel.Hozzáteszem az elsõ 15 a második 16 évesen.
Nem korai, de értelem szerûen védekezzetek, használjatok óvszert!:)
Nem
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem. Pont jó.
Mondanám, hogy "ha fel vagy rá készülve akkor se gáz" De mivel 1. feltetted a kérdést! 2. dobálózol itt a fél évekkel amivel megsúgom egy perccel sem tûnsz érettebbnek vagy idõsebbnek mint ami vagy :D Így IGEN korai!
A barátod egy lóf*sz, feküdj le velem
itt az ideje!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!