Találatok a következő kifejezésre: 16,4 cm és 4,5 cm széles (2 db)

16, 4 cm hosszú és 4, 5 cm széles pénisz az jónak számít?

Legjobb válasz: Tökmindegy...jól kell vele tudni játszani!!!!:-)

Tökmindegy...jól kell vele tudni játszani!!!!:-)
Abszolút nem a méret a lényeg!Sõt, ha túl nagy az inkább szokott gondot okozni!
SZERINTEM NAGYON SZÉP MÉRET, DE NÁLUNK NÕKNÉL NEM EZ SZÁMIT, HANEM A SZERELEM!EZ NEM VÁSÁR, HOGY A MÉRET LENNE A LÉNYEG!
minden eddigi pasinak az életemben, "jooo" nagy volt, nem volt nagy szám az ágyban egyik sem. a mostani páromnak normál, nem mondanám, hogy nagy, mégis olyan dolgokat tud muvelni, hogy ....hát érted na:) szoval ezen nem kell parázni.mindenki ugy jo ahogy meg van teremtve!
Szerintem meg maradjunk abban hogy a te méreted se nem kicsi, se nem nagy, hanem átlagos.Úgyhogy akár még örülhetsz is neki! Szerintem...
Na msot dicsekszel vagy panaszkodsz??? Kicsinyelled vagy nagyolod??? Egyébként egy ujjtól vagy nyelvtõl is lehet a nõnek orgazmusa. Akkor miért pont a méreted érdekelné???
Nallam az jonak szamit, de ha a , , tulajdonosa" megfelelo modon tudja hasznalni !

Lányok! Tapasztalatok szerint egy 16-17 cm hosszú és 4.5 cm széles pénisz megfelelő?

Legjobb válasz: Ha ügyeske, akkor természetesen! A párom is nagyjából ekkora mérettel rendelkezik és 5 éve élünk felejthetetlen szexuális életet!

Ha ügyeske, akkor természetesen! A párom is nagyjából ekkora mérettel rendelkezik és 5 éve élünk felejthetetlen szexuális életet!
mi az összement?
Ez egy teljesen átlagos méret szóval tuti nem lesz vele gond, ha használni is tudod:P
Szrintem az pont jo...csak hasznald jol...
Az ex pasimnak kb. ekkora volt, õ borzasztó volt az ágyban...És mily érdekes, a mostani barátomnak is ekkora, és nagyon jó vele a szex!!!
Egyetértek az elõttem szólóval, hogy használni kell tudni, nálam ez az elsõdleges, nem pedig a méret. Mert hiába a nagy pénisz ha nem tudják használni, akkor még akár fájdalmat is okozhat.
1: túl hiszékeny vagy... az enyémnagyobb mint egy elefánté, ezt mond meg a haverodnak 2: sok a duma, érdekel, hogy egyáltalán ki mered-e csapni egy csaj elött, vagy félsz h kinevet a méreted miatt Am normális, én soha nem méregettem, de szerintem olyasmi lehet nekemis. Panasz nem volt rá
emberek az átlag az ilyen 15 centi körüli :D:D szoval ez szerintem jó :D barátomnak 19...:P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!