Találatok a következő kifejezésre: 16,4 cm és 4,5 (10 db)

16 évesen, 17 cm és 4, 5 cm vastag pénisz kicsi?

Mit mondtok ?

Legjobb válasz: az.. olvas vissza kérdéseket mielõtt leírod a sajátod

az.. olvas vissza kérdéseket mielõtt leírod a sajátod
Nem a méret a lényeg, hanem, hogy tudd használni.
A nõk kib*szott hüvelye ahol még érez valamit úgy 8 centis a G-pont 4-5 centi mélyen van.. Azon felül már inkább csak akadály de esztétikai szempontból nyilván 14-15 azért jó ha van .
Nekem 16 évesen 21 cm volt most meg 21 éves koromban 29cm.Szerintem kicsi.Pisilésre elég.De sztem mond meg randin hogy neked ekkora és sajnos nem tudod kielégíteni.
Nekem 15, 5 cm hosszú pontosan és 7 cm széles és nagyon sok van belõle jah és össze van firkálva valami ilyennel hogy 20 000 Ft probáld ki nagyon hasznos dolog soha nem kaptam rá még panaszt és miután oda adtam nekik mindig kielégült fejjel távoztak majd pedig jönnek vissza ugyan ezért a méretért szóval nem panaszkodhatok
Azt mondjuk rá, hogy degenerált vagy, ennyi. Olyan kurv4 nehéz használni a keresõt? 800 kérdés van már 17cm-el, másik 800 16cm-el stb... Az adminok átalakíthatnák az oldalt...a keresõ funkciónak legalább az oldal háromnegyedét el kéne foglalnia, akkor talán kevesebb lenne az ilyen idióta kérdés.

Minden férfinak megnő a farka? Már mint úgy értve hogy nem maradt 4 cm hosszú, 1, 5 vastag, és a golyói is 2 cm senkinek? 16/F vagyok, és elég kicsi, már fanszőrzetem alakul, de a hónaljamon nincs. Vagyis nőhet még sokat?

Úgy hallottam a hónaljsz?r sokat befolyásol, mihelyst elkezd n?ni a pénisz is n?.

Legjobb válasz: a péniszed nõ, kb 18 éves korodig. 4 centi semmiképpen sem fog maradni. ha 16 évesen még szõröd sincsen, a fanszõröd is csak most kezd el alakulni, akkor neked még bõven fog nõni a péniszed, kicsit késõn érõ típus vagy, még 18 éves korod után is fog nõni valszeg.

a péniszed nõ, kb 18 éves korodig. 4 centi semmiképpen sem fog maradni. ha 16 évesen még szõröd sincsen, a fanszõröd is csak most kezd el alakulni, akkor neked még bõven fog nõni a péniszed, kicsit késõn érõ típus vagy, még 18 éves korod után is fog nõni valszeg.
Elõször beszélj apukáddal (tudom, nem könnyû), lehet, hogy genetikai örökség a miniméret, ebben az esetben ne aggódj, hiszen apukád is talált párt magának, te is megszülettél. Ha apu átlagos méretû, és másról sem tud a családban ilyen méretekkel, akkor nyugodtan menj(etek) el orvoshoz, elõször a gyerekorvosodhoz, õ jó esetben (hacsak nem költöztetek ti vagy õ) csecsemõkorod óta ismer, pontos képe van az eddigi fejlõdésedrõl. Õ majd tovább küld, valószínûleg endorkinológushoz. A méreteid valóban el vannak kissé maradva a korod átlagához képest, viszont a szõrösödés arra utal, hogy már javában beindult a pubertásod. Ne halogasd az orvost, mert szükség esetén (ezt majd a vizsgálatok után az orvos eldönti) megfelelõ kezeléssel még teljesen átlagossá fejlõdhetsz!
4 cm merev állapotban, vagy nyugalmi állapotban? 1, 5 cm az átmérõje, vagy a sugara, vagy az egész kerülete? Jó lenne ha jobban kifejtenéd és így könnyebb válaszolni is!
a heréid túl picik itt sajnos valami gebasz van menj el vele orvoshoz tudom, hogy félelmetes, de meg kell tenned, ha normális felnõtt férfi akarsz lenni suliorvos is jó, vagy urulógus és ne halogasd, csak magaddal szúrsz ki
Szerintem ez megérne egy kört egy endokrinológusnál...
A mikro vagy makro pénisz nem normális. 16 évesen 4-5 centi az abnormális. Ennyi idõs korban már igen csak a tizenegynéhány centi a jellemzõ.
Ez tényleg nem normális dolog! Vannak ilyenek, csak ritkák! A szõrnövekedés jelentheti azt, hogy tombolnak a hormonok és kezdesz férfivá érni! Bár 16 évesen, már lassan de biztosan kezd vége lenni a pubertás kornak, na jó 18 éves korra, de a 16 már közel van hozzá! Annyi biztos, hogy még nõni fog, sztem várd meg a végét és lehet minden rendben lesz, de azért tudom kicsit kellemetlen, de menj el dokihoz és találjatok ki vmit!
A kérdező hozzászólása: hát 16 éves leszek májusban, tehát nincs messze! remélem minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: alap állapot: 3-3, 5 cm, mereven: 4-6cm, mint a babáknak kicsit nagyobb max. A fanszõröm 13 éves korom óta van, már kezdenek olyan 4-5 cm-s szõrszálak is lenni. A golyóm viszont 1, 5cm hosszú, és a pénisz 1, 5 cm átmérõjû, állva 2, 5cm. Lábamon is kezdenek kis szõrszálak megjelenni, a hónaljamon viszont nincs.
Van akinek akkora marad, bár ritka, valószínûleg a tiéd is nõni fog még.
véletlenül nem Ázsiai vagy? azoknak életük végéig kicsi a farkuk^^
Utolsónak. Te lüke vagy. Honnan veszed, hogy az Ázsiaiaknak kicsi a farkuk. Ez épp oly tévhit, mint ahogy a feketéknek oriási. Nem mindegyiknek nagy, és nem mindegyik Ázsiainak kicsi. Már megint az általánosítás.
Na, 4 év után mi a helyzet?

16, 4 cm hosszú és 4, 5 cm széles pénisz az jónak számít?

Legjobb válasz: Tökmindegy...jól kell vele tudni játszani!!!!:-)

Tökmindegy...jól kell vele tudni játszani!!!!:-)
Abszolút nem a méret a lényeg!Sõt, ha túl nagy az inkább szokott gondot okozni!
SZERINTEM NAGYON SZÉP MÉRET, DE NÁLUNK NÕKNÉL NEM EZ SZÁMIT, HANEM A SZERELEM!EZ NEM VÁSÁR, HOGY A MÉRET LENNE A LÉNYEG!
minden eddigi pasinak az életemben, "jooo" nagy volt, nem volt nagy szám az ágyban egyik sem. a mostani páromnak normál, nem mondanám, hogy nagy, mégis olyan dolgokat tud muvelni, hogy ....hát érted na:) szoval ezen nem kell parázni.mindenki ugy jo ahogy meg van teremtve!
Szerintem meg maradjunk abban hogy a te méreted se nem kicsi, se nem nagy, hanem átlagos.Úgyhogy akár még örülhetsz is neki! Szerintem...
Na msot dicsekszel vagy panaszkodsz??? Kicsinyelled vagy nagyolod??? Egyébként egy ujjtól vagy nyelvtõl is lehet a nõnek orgazmusa. Akkor miért pont a méreted érdekelné???
Nallam az jonak szamit, de ha a , , tulajdonosa" megfelelo modon tudja hasznalni !

Lányok! Tapasztalatok szerint egy 16-17 cm hosszú és 4.5 cm széles pénisz megfelelő?

Legjobb válasz: Ha ügyeske, akkor természetesen! A párom is nagyjából ekkora mérettel rendelkezik és 5 éve élünk felejthetetlen szexuális életet!

Ha ügyeske, akkor természetesen! A párom is nagyjából ekkora mérettel rendelkezik és 5 éve élünk felejthetetlen szexuális életet!
mi az összement?
Ez egy teljesen átlagos méret szóval tuti nem lesz vele gond, ha használni is tudod:P
Szrintem az pont jo...csak hasznald jol...
Az ex pasimnak kb. ekkora volt, õ borzasztó volt az ágyban...És mily érdekes, a mostani barátomnak is ekkora, és nagyon jó vele a szex!!!
Egyetértek az elõttem szólóval, hogy használni kell tudni, nálam ez az elsõdleges, nem pedig a méret. Mert hiába a nagy pénisz ha nem tudják használni, akkor még akár fájdalmat is okozhat.
1: túl hiszékeny vagy... az enyémnagyobb mint egy elefánté, ezt mond meg a haverodnak 2: sok a duma, érdekel, hogy egyáltalán ki mered-e csapni egy csaj elött, vagy félsz h kinevet a méreted miatt Am normális, én soha nem méregettem, de szerintem olyasmi lehet nekemis. Panasz nem volt rá
emberek az átlag az ilyen 15 centi körüli :D:D szoval ez szerintem jó :D barátomnak 19...:P

Normális, hogy 16 hós babám néha semmit nem eszik egész nap, csak mondjuk 400 ml tejet, meg 4-5 falatot a főziből, a gyümiből, a reggeli kenyérből? Aggódom, mert nagyon kis vékony. Csak 9 kg és 80 cm.

Legjobb válasz: Az enyém is ekkora volt, vagyis kicsit több csak (9,5 kg) és szintén keveset evett. Kisebb korában is rossz evõ volt és most is az (2,5 éves). Még mindig csak 12,5 kg és keveset eszik. Egyszerûen nem tudok már mit csinálni, ilyen és kész. Lényeg, hogy ne legyen beteg.

Az enyém is ekkora volt, vagyis kicsit több csak (9, 5 kg) és szintén keveset evett. Kisebb korában is rossz evõ volt és most is az (2, 5 éves). Még mindig csak 12, 5 kg és keveset eszik. Egyszerûen nem tudok már mit csinálni, ilyen és kész. Lényeg, hogy ne legyen beteg.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi, ezek szerint nincs mit tenni.... :(

13, 5 cm - es péniszem állva, lankadtan 3-4 cm es ez nagyon kicsi 16 évesen? (nemsokára 17 éves leszek)

Legjobb válasz: Tökéletesen normális méret. Tudom, hogy a haverjaidnak mind 30 centis van..., fenét van nekik akkora, a többségnek akkora van, mint neked :D A lányok számára is kb ekkora az ideális (lány vagyok), a túl hosszú pénisz ugyanis fájdalmat okoz.

Tökéletesen normális méret. Tudom, hogy a haverjaidnak mind 30 centis van..., fenét van nekik akkora, a többségnek akkora van, mint neked :D A lányok számára is kb ekkora az ideális (lány vagyok), a túl hosszú pénisz ugyanis fájdalmat okoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ(:
Ez sem kicsi, és szerintem még nõ is valamennyit. Amíg a kamaszkorod tart, a nemi érésed nem fejezõdik be, addi a növekedése is tart.
jó ez. tévedés, hogy minden nõ a nagy farkat szereti. engem pl. kidörzsöl, és szopni is a normált szeretem jobban.
én is január másodikán leszek 17 és nekem 18, 5, de ne csüggedj, mert a szexben a nagy farok nem mindig elõny! pl a csaj ordít, mert fáj neki! meg nem tudod normálisan benyomni szóval ez csajfüggõ ! :)

Az hogy lehet, hogy nekem 4, 5-5 cm vastag és mégis alig éreztem valamit a punciból? Hogy lehet ilyen tág egy 16 éves lány? Ez genetika vagy kitágult és pár éve szûk volt?

Legjobb válasz: Túl nedves volt, rövid ideig bírtad, plusz tapasztalatlan vagy és nem olyan szoros mint a markod? :D

Túl nedves volt, rövid ideig bírtad, plusz tapasztalatlan vagy és nem olyan szoros mint a markod? :D
Kérdezd meg tõle hogy hányan baszták szét:D
Valószínûleg genetika. Legközelebb kérd meg, hogy szorítson rá. Igaz, kicsit fárasztó, de nekünk is jó :)
másik pozícióban próbáljátok ki
Minél nedvesebb, annál kevésbé érzed, és ne számíts arra, hogy olyan erõsen szorít, mint a markod :D
Nem hinném, hogy 16 évesen lehetne valaki annyira tág... Ne viccelj, még szülés után is a nõk 90%-ának visszaáll az eredeti állapotába :) Lehet nagyon nedves volt, és ezért nem érezted. Vagy nagyon hozzászoktál az önkielégítéshez. Ha gumival csináltátok, ahhoz is hozzá kell szokni, lehet amiatt nem érezted annyira.

Ha egy hónapig nem eszek, kenyeret, tésztát, krumplit, meg édességet és heti 4-5 alkalommal másfél órát edzek, akk letudok egy hónap alatt fogyni 16 kilót? 169 cm vagyok és 65-66 kiló

Legjobb válasz: Biztos, hogy le tudsz fogyni valamennyit, de 16kg-ot nem valószínû. Az túl sok, és ahhoz képest neked nincs annyi felesleged!!!!!!sõt...Amúgy az ideális heti 0,5-1kg lenne, mert az tartós, ha ezt megcsinálod, lemegy hirtelen rólad esetleg több, de abban a pillanatban, hogy újra elkezdessz majd visszatérni a szénhidráthoz, vissza fog jönni belõle. De ez egy életmódváltás, nem is fogyókúra annyira,ha utána is tudod ezt tartani, nem lesz gondod. Sok sikert hozzá, fõleg, hogy sportolsz is, az meg mindennél jobb lesz!!!Majd írj, hogy hogy állsz!!!!!

Biztos, hogy le tudsz fogyni valamennyit, de 16kg-ot nem valószínû. Az túl sok, és ahhoz képest neked nincs annyi felesleged!!!!!!sõt...Amúgy az ideális heti 0, 5-1kg lenne, mert az tartós, ha ezt megcsinálod, lemegy hirtelen rólad esetleg több, de abban a pillanatban, hogy újra elkezdessz majd visszatérni a szénhidráthoz, vissza fog jönni belõle. De ez egy életmódváltás, nem is fogyókúra annyira, ha utána is tudod ezt tartani, nem lesz gondod. Sok sikert hozzá, fõleg, hogy sportolsz is, az meg mindennél jobb lesz!!!Majd írj, hogy hogy állsz!!!!!
A 169 cm-hez az ideális vékony súly az 54, 5 kg. Úgyhogy ez alá nem kell menned! Max. 10 kilót kellene fogynod Ezt két hónap alatt úgy leadod, hogy sportolsz mellette, és tényleg kihagyod a kenyeret, tésztét, akkor szupi. Én igazából hiába vagyok 50 kiló (de 162cm) egy kis izmosítással még jobb lennék. Szóval sport (akár otthoni torna is). Néha azért egyél ebédre egyél fõtt krumplit vagy barna rízst, hidd el, én is azt tettem. És fogytam !!!! Ha nassolni lenne kedved, igyál meg egy bögre kakaót édesítõvel! 169 cm-hez az 50 kiló nagyon kevés. Azt nem értem, miért egy hónap? Miért? Eddig miért nem volt fontos? Ezzel az étrenddel és sporttal lefogysz 2 hónap alatt 10 kilót. így nem fog lötyögni a bõröd és lógni a melled a gyors fogyás miatt.
Mindenki úgy akar fogyni hogy nem eszik ez nem helyes!!!! Fogyni úgy kell hogy kevés szénhidrátot kell bevinni heti 3x valamilyen testmozgás és a ételt fokozatosan kell úgymond megvonni magadtól egyél napi 4-5x és keveset ezáltal jobb lesz az anyagcseréd a szervezeted könnyebben be tudja építeni a testedbe nem marad felesleges tápanyag vagyis biztos marad csak nem annyi mint ha hirtelen sokat viszel be.És 16 kg-ot ne akarj fogyni szerintem én 168 cm vagyok és 68 kg igaz testépítéssel foglalkozom.már olyan szálkás lennél mint egy hal ha lefogynál annyit.Remélem segítettem
Nagyon nem így kéne, de legalább már akarsz. Tehát a válasz nem, több okból is. A többit majd akkor ha érdekel.
A kérdező hozzászólása: ahham érdekel:) szerintem 1 hónapra nem olyan sok ez, vagy akk legyen másfél hónap
Akkor tuti hogy le fogsz fogyni hogy ha tényleg rendesen be tartod hogy nem eszel szénhidrátot meg 4-5 alkalommal sportolsz de tényleg rendesen kell csinálnod. De mért egy hónap alatt szeretnél?
Mi is a testvéremmel minden nap edzünk és nem is az a fontos hogy ne egyél szénhidrát ott persze ha 1 hónap alatt akarod le adni ezt a 16 kilót akkor semmi szénhidrátot ne egyél de ha nem 1 hónap alatt akkor elég ha 5-6óra után már semmit nem eszel!Persze az edzést be kell tartanod!Meg sok gyümit joghurtot egyél az a lényeg hogy nehéz kaját és mérsékelten egyél szénhidrátot mert az sem jó ha egybõl mindent megvonsz magadtól mert ugyanúgy vissza hízód!Ajánlom neked mint mondtam a joghurtot.gyümölcsöket, barna kenyereket, elõször nagyon nagyon rossz lesz de egy idõvel már egész kellemes az íze .Ez csak egy jó tanács egy megértõ testvérpártól!
Útólsó válaszoló vagyok de a 16 kiló tényleg sok lenne mert akkor márt nagyon sovány lennél szerintem elég lenne leadnod azt az 5-6 kilót.
Szerintem is iszonyatosan sok a 16kg 1 hónap alatt. Felteszem, hogy ezt a "súlytöbbletet" felszedni sem egy hónap volt, akkor miért várod a szervezetedtõl, hogy ilyen rövid idõ alatt adja le? Másrészt ennek a 16 kg-nak valóban csak egy része lenne zsírveszteség, és a zsírvesztéssel is vigyázni kell. A zsírszövet ugyanis méreganyagokat raktároz, amik a zsírégetés során felszabadulnak, és a májadat meg a vesédet terhelik...sõt akár tönkre is tehetik. Heti 1-1, 5 kg-nál többet fogyni nem egészséges.

16 cm es és 4.5 vastag péniszre mien kotont vegyek? Nem vagyok otthon a témában, kezdő vagyok

Legjobb válasz: Erre én már egy komoly szemeteszsákot adnék.

Erre én már egy komoly szemeteszsákot adnék.
normál óvszer jó neked, pl durex elit.
A kérdező hozzászólása: Kösz mind a 2töknek
Ez egy átlagos méret, úgyhogy az átlagos (nem XL vagy egyéb megkülönböztetõ jelzéssel ellátott) óvszerek bármelyike megfelelõ lesz szerintem.
A kérdező hozzászólása: Kössz :DD
Durex Elite ponthogy nagy péniszre kell. Nekem is ekkorra van kb, és Durex Jeans-et használok.

Lányok, mit szólnátok egy 4, 3 cm vastag és 16, 5 cm hosszú farokhoz?

Ekkora méret már megfelel? lenne ?

Legjobb válasz: Elég érdekes lenne,ha holnapra nõne nekem egy ilyen.Azt hiszem elkezdenék félni,vagy elküldeném Justin Biebernek

Elég érdekes lenne, ha holnapra nõne nekem egy ilyen.Azt hiszem elkezdenék félni, vagy elküldeném Justin Biebernek
Nem, nyújtsd még.
Hát tesó pont ekkora nekem is! 14/f
Ez egy jó átlagos méret jelenleg. Kiválóan alkalmas arra, hogy elkezdj csajozni és szexuális életet élni. :) Akinek átlag alatti a pénisze, annak tény, hogy minden alkalommal izgulnia kell miatta, hogy a csaj mit fog szólni hozzá. Te viszont igazán megnyugodhatsz, ez már biztosan megfelelõ lesz akármelyik általad kiszemelt lánynak. ;)
A kérdező hozzászólása: A 2.-on én is nagyot röhögtem :D Amúgy tényleg elég hülyén tettem fel a kérdést. Na mindegy, azért kössz a normális (és vicces) válaszokat :)
elég hülyén állna rajtam...
Nekem hasonló jutott eszembe mint a másodiknak:D Amúgy nekem még épp beleférne, de már a maximum ez a méret ami még jó tud lenni. Felsõ határ.
ott a pont 1-es
nem rossz az...
:D 2. válaszoló ez jó volt :D igen, elég félreérthetõen fogalmazott a kérdezõ :) és miért ne felelne meg? persze mindjárt jönnek a kis hülyék válaszai, hogy minimum 19cm kell vagy 20 -.-" 16 cm is elég jó
Utolsó, akkor te is kezdhetsz lassan készülni a csajokra. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!