Találatok a következő kifejezésre: 16,4 cm és (16 db)

16, 4 cm hosszú és 4, 5 cm széles pénisz az jónak számít?

Legjobb válasz: Tökmindegy...jól kell vele tudni játszani!!!!:-)

Tökmindegy...jól kell vele tudni játszani!!!!:-)
Abszolút nem a méret a lényeg!Sõt, ha túl nagy az inkább szokott gondot okozni!
SZERINTEM NAGYON SZÉP MÉRET, DE NÁLUNK NÕKNÉL NEM EZ SZÁMIT, HANEM A SZERELEM!EZ NEM VÁSÁR, HOGY A MÉRET LENNE A LÉNYEG!
minden eddigi pasinak az életemben, "jooo" nagy volt, nem volt nagy szám az ágyban egyik sem. a mostani páromnak normál, nem mondanám, hogy nagy, mégis olyan dolgokat tud muvelni, hogy ....hát érted na:) szoval ezen nem kell parázni.mindenki ugy jo ahogy meg van teremtve!
Szerintem meg maradjunk abban hogy a te méreted se nem kicsi, se nem nagy, hanem átlagos.Úgyhogy akár még örülhetsz is neki! Szerintem...
Na msot dicsekszel vagy panaszkodsz??? Kicsinyelled vagy nagyolod??? Egyébként egy ujjtól vagy nyelvtõl is lehet a nõnek orgazmusa. Akkor miért pont a méreted érdekelné???
Nallam az jonak szamit, de ha a , , tulajdonosa" megfelelo modon tudja hasznalni !

13, 5 cm - es péniszem állva, lankadtan 3-4 cm es ez nagyon kicsi 16 évesen? (nemsokára 17 éves leszek)

Legjobb válasz: Tökéletesen normális méret. Tudom, hogy a haverjaidnak mind 30 centis van..., fenét van nekik akkora, a többségnek akkora van, mint neked :D A lányok számára is kb ekkora az ideális (lány vagyok), a túl hosszú pénisz ugyanis fájdalmat okoz.

Tökéletesen normális méret. Tudom, hogy a haverjaidnak mind 30 centis van..., fenét van nekik akkora, a többségnek akkora van, mint neked :D A lányok számára is kb ekkora az ideális (lány vagyok), a túl hosszú pénisz ugyanis fájdalmat okoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ(:
Ez sem kicsi, és szerintem még nõ is valamennyit. Amíg a kamaszkorod tart, a nemi érésed nem fejezõdik be, addi a növekedése is tart.
jó ez. tévedés, hogy minden nõ a nagy farkat szereti. engem pl. kidörzsöl, és szopni is a normált szeretem jobban.
én is január másodikán leszek 17 és nekem 18, 5, de ne csüggedj, mert a szexben a nagy farok nem mindig elõny! pl a csaj ordít, mert fáj neki! meg nem tudod normálisan benyomni szóval ez csajfüggõ ! :)

Minden férfinak megnő a farka? Már mint úgy értve hogy nem maradt 4 cm hosszú, 1, 5 vastag, és a golyói is 2 cm senkinek? 16/F vagyok, és elég kicsi, már fanszőrzetem alakul, de a hónaljamon nincs. Vagyis nőhet még sokat?

Úgy hallottam a hónaljsz?r sokat befolyásol, mihelyst elkezd n?ni a pénisz is n?.

Legjobb válasz: a péniszed nõ, kb 18 éves korodig. 4 centi semmiképpen sem fog maradni. ha 16 évesen még szõröd sincsen, a fanszõröd is csak most kezd el alakulni, akkor neked még bõven fog nõni a péniszed, kicsit késõn érõ típus vagy, még 18 éves korod után is fog nõni valszeg.

a péniszed nõ, kb 18 éves korodig. 4 centi semmiképpen sem fog maradni. ha 16 évesen még szõröd sincsen, a fanszõröd is csak most kezd el alakulni, akkor neked még bõven fog nõni a péniszed, kicsit késõn érõ típus vagy, még 18 éves korod után is fog nõni valszeg.
Elõször beszélj apukáddal (tudom, nem könnyû), lehet, hogy genetikai örökség a miniméret, ebben az esetben ne aggódj, hiszen apukád is talált párt magának, te is megszülettél. Ha apu átlagos méretû, és másról sem tud a családban ilyen méretekkel, akkor nyugodtan menj(etek) el orvoshoz, elõször a gyerekorvosodhoz, õ jó esetben (hacsak nem költöztetek ti vagy õ) csecsemõkorod óta ismer, pontos képe van az eddigi fejlõdésedrõl. Õ majd tovább küld, valószínûleg endorkinológushoz. A méreteid valóban el vannak kissé maradva a korod átlagához képest, viszont a szõrösödés arra utal, hogy már javában beindult a pubertásod. Ne halogasd az orvost, mert szükség esetén (ezt majd a vizsgálatok után az orvos eldönti) megfelelõ kezeléssel még teljesen átlagossá fejlõdhetsz!
4 cm merev állapotban, vagy nyugalmi állapotban? 1, 5 cm az átmérõje, vagy a sugara, vagy az egész kerülete? Jó lenne ha jobban kifejtenéd és így könnyebb válaszolni is!
a heréid túl picik itt sajnos valami gebasz van menj el vele orvoshoz tudom, hogy félelmetes, de meg kell tenned, ha normális felnõtt férfi akarsz lenni suliorvos is jó, vagy urulógus és ne halogasd, csak magaddal szúrsz ki
Szerintem ez megérne egy kört egy endokrinológusnál...
A mikro vagy makro pénisz nem normális. 16 évesen 4-5 centi az abnormális. Ennyi idõs korban már igen csak a tizenegynéhány centi a jellemzõ.
Ez tényleg nem normális dolog! Vannak ilyenek, csak ritkák! A szõrnövekedés jelentheti azt, hogy tombolnak a hormonok és kezdesz férfivá érni! Bár 16 évesen, már lassan de biztosan kezd vége lenni a pubertás kornak, na jó 18 éves korra, de a 16 már közel van hozzá! Annyi biztos, hogy még nõni fog, sztem várd meg a végét és lehet minden rendben lesz, de azért tudom kicsit kellemetlen, de menj el dokihoz és találjatok ki vmit!
A kérdező hozzászólása: hát 16 éves leszek májusban, tehát nincs messze! remélem minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: alap állapot: 3-3, 5 cm, mereven: 4-6cm, mint a babáknak kicsit nagyobb max. A fanszõröm 13 éves korom óta van, már kezdenek olyan 4-5 cm-s szõrszálak is lenni. A golyóm viszont 1, 5cm hosszú, és a pénisz 1, 5 cm átmérõjû, állva 2, 5cm. Lábamon is kezdenek kis szõrszálak megjelenni, a hónaljamon viszont nincs.
Van akinek akkora marad, bár ritka, valószínûleg a tiéd is nõni fog még.
véletlenül nem Ázsiai vagy? azoknak életük végéig kicsi a farkuk^^
Utolsónak. Te lüke vagy. Honnan veszed, hogy az Ázsiaiaknak kicsi a farkuk. Ez épp oly tévhit, mint ahogy a feketéknek oriási. Nem mindegyiknek nagy, és nem mindegyik Ázsiainak kicsi. Már megint az általánosítás.
Na, 4 év után mi a helyzet?
1 éves korában kb 50cm és 24kg lessz.
Biztos nagyon ari de nem duci egy kicsit?Nekem egy 5 h kan van aki 45 cm marmagas és 14 kg .Van róla képed?
A kérdező hozzászólása: van de nem tudom ide feltenni:(

13 cm es a péniszem, vastagsága 4 cm, mekkora óvszert vegyek rá? 16/F

Legjobb válasz: Erre a normál is jó.Nem fog lecsúszni,hátul meg elfér .

Erre a normál is jó.Nem fog lecsúszni, hátul meg elfér .

Lányok, mit szólnátok egy 4, 3 cm vastag és 16, 5 cm hosszú farokhoz?

Ekkora méret már megfelel? lenne ?

Legjobb válasz: Elég érdekes lenne,ha holnapra nõne nekem egy ilyen.Azt hiszem elkezdenék félni,vagy elküldeném Justin Biebernek

Elég érdekes lenne, ha holnapra nõne nekem egy ilyen.Azt hiszem elkezdenék félni, vagy elküldeném Justin Biebernek
Nem, nyújtsd még.
Hát tesó pont ekkora nekem is! 14/f
Ez egy jó átlagos méret jelenleg. Kiválóan alkalmas arra, hogy elkezdj csajozni és szexuális életet élni. :) Akinek átlag alatti a pénisze, annak tény, hogy minden alkalommal izgulnia kell miatta, hogy a csaj mit fog szólni hozzá. Te viszont igazán megnyugodhatsz, ez már biztosan megfelelõ lesz akármelyik általad kiszemelt lánynak. ;)
A kérdező hozzászólása: A 2.-on én is nagyot röhögtem :D Amúgy tényleg elég hülyén tettem fel a kérdést. Na mindegy, azért kössz a normális (és vicces) válaszokat :)
elég hülyén állna rajtam...
Nekem hasonló jutott eszembe mint a másodiknak:D Amúgy nekem még épp beleférne, de már a maximum ez a méret ami még jó tud lenni. Felsõ határ.
ott a pont 1-es
nem rossz az...
:D 2. válaszoló ez jó volt :D igen, elég félreérthetõen fogalmazott a kérdezõ :) és miért ne felelne meg? persze mindjárt jönnek a kis hülyék válaszai, hogy minimum 19cm kell vagy 20 -.-" 16 cm is elég jó
Utolsó, akkor te is kezdhetsz lassan készülni a csajokra. :)

16 cm-re és 4 cm vastagsághoz milyen óvszer a legjobb?

emegyek a teszkóba és megveszem de melyiket? első alkalomra készülünk a barátnőmmel és ezért érdekelne, hogy nehogy nagyot vagy kicsit vegyek.

Legjobb válasz: Nyugodtan megvehetsz több félét is és otthon felpróbálhatod... Így megtudod számodra melyik a kényelmesebb, jobb.

Nyugodtan megvehetsz több félét is és otthon felpróbálhatod... Így megtudod számodra melyik a kényelmesebb, jobb.
Masculan 3-as. Kb. :) (de lehet, hogy a kettes) Vegyél 1-1 dobozzal és próbáld fel melyik kényelmesebb.
Elég sztenderd a méret, úh gyakorlatilag bármelyk jó egy átlag méretre
Az óvszerek dobozára rá szokták írnia a névleges szélességet, hosszt, szóval ha van idõd és nem szégyelled, nyugodtan nézd végig melyik lenne a legmegfelelõbb neked. Ez egyébként nem csak márka, hanem típus függõ is. A sima lyfestyles szerintem elég bõ, csúszkálós, ha csak nincs akkora farka valakinek mint egy fél literes kólásüveg. De pl. a német import, szakadásbiztos lyfestyles amit csak a Müllerben lehet kapni, már sokkal kisebb, nekünk szûk, a Skyn pedig valahol a kettõ között van, azt szeretjük. A Masculant is szeretjük egyébként, jó minõségû, nem drága, a szupervékony PUR pedig egészen egészen jó.
A Masculan számai egyébként nem a méretet jelölik hanem a típust, pl az egyik bordázott a másik meg nem stb... http://www.masculan.hu/termekek/ovszerek A mértehez nincs köze a számozásnak.

16 évesen, 17 cm és 4, 5 cm vastag pénisz kicsi?

Mit mondtok ?

Legjobb válasz: az.. olvas vissza kérdéseket mielõtt leírod a sajátod

az.. olvas vissza kérdéseket mielõtt leírod a sajátod
Nem a méret a lényeg, hanem, hogy tudd használni.
A nõk kib*szott hüvelye ahol még érez valamit úgy 8 centis a G-pont 4-5 centi mélyen van.. Azon felül már inkább csak akadály de esztétikai szempontból nyilván 14-15 azért jó ha van .
Nekem 16 évesen 21 cm volt most meg 21 éves koromban 29cm.Szerintem kicsi.Pisilésre elég.De sztem mond meg randin hogy neked ekkora és sajnos nem tudod kielégíteni.
Nekem 15, 5 cm hosszú pontosan és 7 cm széles és nagyon sok van belõle jah és össze van firkálva valami ilyennel hogy 20 000 Ft probáld ki nagyon hasznos dolog soha nem kaptam rá még panaszt és miután oda adtam nekik mindig kielégült fejjel távoztak majd pedig jönnek vissza ugyan ezért a méretért szóval nem panaszkodhatok
Azt mondjuk rá, hogy degenerált vagy, ennyi. Olyan kurv4 nehéz használni a keresõt? 800 kérdés van már 17cm-el, másik 800 16cm-el stb... Az adminok átalakíthatnák az oldalt...a keresõ funkciónak legalább az oldal háromnegyedét el kéne foglalnia, akkor talán kevesebb lenne az ilyen idióta kérdés.

Ciki ha 15 évesen 16 cm a farkam? és 4 cm vastag?

Legjobb válasz: Akár mennyire is hihetetlen, de tényleg az az átlag. Felmérések ezt mutatják.

Akár mennyire is hihetetlen, de tényleg az az átlag. Felmérések ezt mutatják.
NEEM. Haveromnak is annyi.:D 15L
Miért teszik fel szinte minden nap ezt a kérdést? Minden nap felraknak legalább 10 kérdést, amikor 10 évesen a felnõtt átlagot is eléri a férfiasság mérete. olvass vissza, van ehhez külön keresõ is. Most menõzni jöttél ide? Én 20 vagyok és nekem is 16 cm. Most boldog vagy? Jobban érzed magad tõle? Hát gratulálok neked. Egyáltalán nem ciki. 10 centivel is ki lehet elégíteni egy nõt. Legközelebb olvass vissza!
20-22 éves korodig nõhet. Mo. átlag méret 12-14 cm. Ezek a tények, a többit meg magadtól kérdezd...
12-14 az átlag? hol a hobitoknál? Ha nem lesz sok pénzed akkor egy nõt se fogsz tudni megtartani. 21/L

Lányok! Tapasztalatok szerint egy 16-17 cm hosszú és 4.5 cm széles pénisz megfelelő?

Legjobb válasz: Ha ügyeske, akkor természetesen! A párom is nagyjából ekkora mérettel rendelkezik és 5 éve élünk felejthetetlen szexuális életet!

Ha ügyeske, akkor természetesen! A párom is nagyjából ekkora mérettel rendelkezik és 5 éve élünk felejthetetlen szexuális életet!
mi az összement?
Ez egy teljesen átlagos méret szóval tuti nem lesz vele gond, ha használni is tudod:P
Szrintem az pont jo...csak hasznald jol...
Az ex pasimnak kb. ekkora volt, õ borzasztó volt az ágyban...És mily érdekes, a mostani barátomnak is ekkora, és nagyon jó vele a szex!!!
Egyetértek az elõttem szólóval, hogy használni kell tudni, nálam ez az elsõdleges, nem pedig a méret. Mert hiába a nagy pénisz ha nem tudják használni, akkor még akár fájdalmat is okozhat.
1: túl hiszékeny vagy... az enyémnagyobb mint egy elefánté, ezt mond meg a haverodnak 2: sok a duma, érdekel, hogy egyáltalán ki mered-e csapni egy csaj elött, vagy félsz h kinevet a méreted miatt Am normális, én soha nem méregettem, de szerintem olyasmi lehet nekemis. Panasz nem volt rá
emberek az átlag az ilyen 15 centi körüli :D:D szoval ez szerintem jó :D barátomnak 19...:P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!