Találatok a következő kifejezésre: 16,4 a lehet hogy (23 db)

16, 4 a Bmi-m. lehet hogy ezért késik a mensesem már pár napja?

még egy kérdés: ha már terhes vagyok akkor 2 hónapos. ennyi id? alatt már észre vettem voltna a tüneteket nem?f?leg h nagyon sovány vagyok.46 kg.

Legjobb válasz: Hízókúra, mert nem fasza zörgõcsontú lányokkal lefeküdni, 60 kg alatt nem lehet mit fogni rajtatok, ráadásul az egészségedet is tönkreteszed! Legyen eszed csaj!

Hízókúra, mert nem fasza zörgõcsontú lányokkal lefeküdni, 60 kg alatt nem lehet mit fogni rajtatok, ráadásul az egészségedet is tönkreteszed! Legyen eszed csaj!
Én 45 kg vagyok és még sosem volt panasza a barátomnak arra, hogy nincs mit fognia rajtam! Szerintem badarság ez a hozzászólás, hogy 60 kg alatti lányokon ninc smit fogni... ekkora hülyeséget...
persze jhogy észrevetted volna! és ha azóta megjött akkor nem is lehetsz. ne aggódj, pár nap késés még nem a világ!!
A kérdező hozzászólása: hoppá ezt véáletlenül kétszer írtam le:)
A kérdező hozzászólása: én eszek de nem bírok sokat. már kaptam is a dokitól injekciót, vitaminosat 6* is de nem sok eredménye mert nincs étvágyam:S
A kérdező hozzászólása: én eszek de egyszerûen nem hízok. már voltam dokinál és kaptam vitamininjekciót 6 szor is de ez sem használ túl sokat:S
pff... a 45 kg-hoz 160 cm vagyok és izmos kis fenekem van, mivel táncolok és van mellem is! a barátom pedig 192 cm szép nagy kezei vannak! Minden arányos rajtam, látható és fogható! Nem tudom, de szerintem eddig olyen csajokat láttál, akik nem nõiesek 60 kg alatt... pedig vannak ilyenek ám! De persze van olyan pasi, aki azt mondja, hogy nagy bõröndbe jó pakolni....
Jó akkor a haverodnak biztok kicsi kezei vannak vagy te vagy másfél méterhez 45kg-hoz, nekem biztos nem a nõiesség ugrana be errõl a súlyról... ennyi
Felborult a hormonhaztartasod. Van anorexias ismerosom, a BMI-je hasonlo, es masfel eve nem menstrual. Orvoshoz kene menni, ha igy marad, de ha eveszavarod van, azzal is mihamarabb.
a 16, 4 bmi kib*szott kevés, már elnézést. nem csoda, hogy nem jön meg a menstruációd!!!! egyél, könyörgöm.
mármint pont hogy nem súlyos... egyél valamit
16, 4 a bmi-d??? nekem már 18-nál kimaradt... szoktál te enni?? ez súlyos...
Bocsi mi az a bmi? Am igen 2 hónaposan észre vetted volna már...
A kérdező hozzászólása: msot megnyugtattál:) köszi:) lehet h az idegeskedés miatt is. túl parázós vagyok ilyen téren. egyébként a "dolog" után már 2szer is megvolt.és igazából nem is volt konkrétan szex hanem csak petting mégis féltem h esetleg nem került e barátom ujjára elõváladék...de akkor remélem nem:) meg az egész a mensi elõtt volt 3 nappal. tényleg köszi a megnyugtatást:)
Szia! Igen, simán lehet, hogy emiatt késik. A 16.4 tényleg baromi alacsony (18 alatt már kórosan sovány az ember, 20-25 a jó). Tényleg vannak olyan emberkék, akik egyszerûen képtelenek hízni - hogy én hogy irigylem õket ;-) De ennek valószínûleg valamilyen belsõ szervi gond lehet a kiváltó oka (pl. pajzsmirigy problémák). Szerintem minél hamarabb keress fel egy orvost, aki alaposan kivizsgál. És az sem árt, ha nõgyógyász tanácsát is kikéred, hátha tud valami olyan védekezési módot ajánlani, ami neked megfelel.

(16/l) 2 éve jött meg a mensim elsőnek, aztán mindig 4, 5 sőt volt, hogy 6 hónapot is késett. Mitől? Ugye semmi komoly? Lehet, hogy fertőzéstől?

Szűz vagyok,de fertőzésre gyanakszom. Nem értem,hogy mivel még nem voltam fiúval kapcsolatban ez,hogy alakulhatott ki esetleg lehet,hogy ezért nem állt még be a mensim?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 13 évesen jött meg. 17 éves koromig rendszertelen volt. 1x voltam vele dokinál, azt mondta "majd beáll". Hát nem állt. Sajnos azóta már túl vagyok egy sürgõs petefészek-mûtéten. :( Nem akarlak megijeszteni, ez a rendszertelenség bármitõl lehet, de nekem soha nem volt olyan hogy akár fél évre kimaradt volna.. Keress fel egy orvost, nincs mit vesztened vele. Mivel még szûz vagy nem fog megvizsgálni ott, vagy csak max. megnézi h minden ok-e. Én is szûzen voltam dokinál, nem csinált semmi olyat, nincs mitõl félned. De tényleg menj el, mert rosszabb is lehet, mint pl. nekem, hogy most itt vagyok 18 évesen és már csak 1 petefészkem van... :( Mielõbbi gyógyulást, nem lesz semmi baj.

Szia! Nekem 13 évesen jött meg. 17 éves koromig rendszertelen volt. 1x voltam vele dokinál, azt mondta "majd beáll". Hát nem állt. Sajnos azóta már túl vagyok egy sürgõs petefészek-mûtéten. :( Nem akarlak megijeszteni, ez a rendszertelenség bármitõl lehet, de nekem soha nem volt olyan hogy akár fél évre kimaradt volna.. Keress fel egy orvost, nincs mit vesztened vele. Mivel még szûz vagy nem fog megvizsgálni ott, vagy csak max. megnézi h minden ok-e. Én is szûzen voltam dokinál, nem csinált semmi olyat, nincs mitõl félned. De tényleg menj el, mert rosszabb is lehet, mint pl. nekem, hogy most itt vagyok 18 évesen és már csak 1 petefészkem van... :( Mielõbbi gyógyulást, nem lesz semmi baj.
A legjobb megoldás ha orvoshoz mész.
A kérdező hozzászólása: És, ha fertõzésem van (?) :O Condylomára gyanakszom... a neten utánna olvastam elég rendesen és a tünetek egyeznek. Lehet, hogy ezért nem állt még be? Illetve, ha tényleg ilyen fertõzésem van, hogy alakulhatott ki.Ugyanis mint ahogy említettem szûz vagyok. Orvoshoz mindenképpen el fogok menni.
Keress egy nõi dokit elsõre, kevésbé ciki a meztelenkedés elötte.

Hogy lehet hogy 103 cm, 16 kg-s 3 éves lányomra 4-5 vagy 5-6 éves méretű ruhák jók? Csak én találkozom ezzel a problémával?

Nadrágban 4-5 év, fels?ben 5-6 éves méret kell rá, akármilyen eddig hordott márkát is veszek (george,next,tescós stb.) Nagy lenne a súlya ehhez a magassághoz? Más ekkora gyereke milyen méretet hord?

Legjobb válasz: Tudom sose legyen nagyobb bajom, csak nem értem mert mérete alapján 104est kéne hordjon de nadrágból is kicsi az rá felsõbõl meg teljesen, nyári ruhából is a 3-4 éves méret eszméletlen kicsi rá. (sajnos mert most kaptunk jó pár db-ot). Illetve nem értem, késõbb mit fog akkor hordani mindig 2 számmal nagyobbat? Hogy méretezik ezeket a ruhákat ?

A kérdező hozzászólása: Tudom sose legyen nagyobb bajom, csak nem értem mert mérete alapján 104est kéne hordjon de nadrágból is kicsi az rá felsõbõl meg teljesen, nyári ruhából is a 3-4 éves méret eszméletlen kicsi rá. (sajnos mert most kaptunk jó pár db-ot). Illetve nem értem, késõbb mit fog akkor hordani mindig 2 számmal nagyobbat? Hogy méretezik ezeket a ruhákat ?
Mi is 4-5-6 éves ruhákat hordunk már 110-116-os, sokan kérdezik a lányom, hogy milyen lesz iskolába menni várja-e már. Erre a "kicsi" közli, hogy most kezdte az ovit. :D 108 cm és 15 kg. 3 éves kislány. Szép magas növésû. Még szerencse, hogy vegyes csoportba jár, mert nem lóg ki annyira a sorból, mint sima kiscsopotba :)
Fiam pont 4 éves, 109cm, 17, 5kg. Teljesen jó rá az új next és tescos 4-5 éves, 110-es méretû ruhák minden tekintetben. Használtban már én is találkoztam sokkal kisebbel, mint aminek lennie kellene.
kislányom 93cm 13kg 98-104 ruhák kellenek neki vagy 3-4 évesre valok, ha turikbol veszem.
Nem egyszerû a felpróbáltatás(két kicsivel csinálom, a lányom sem konfekció, súly-magasság szerint normál méret, mégis kicsi, így nagy amit veszek rá) Egy bõ napos program a ruhavásárlás, pontosabban kettõ, A nap nagy, B nap a kicsivel, és fél év múlva újra. És pont ezért nem merek netrõl rendelni.
3 éves a lányom 95 cm és 14 kg, szóval teljesen átlagos testalkatú kislány! De én sem értem a méretezést. Van amelyikbõl kellene már a 104-es, pedig hol van még ahhoz a mérethez, van olyan 98-as ruhája amelyikbõl már kinõtt. Én úgy vásárolok, hogy ha jön õ is akkor hozzámérem, vagy viszek olyan nadrágot-pólót ami jó rá és akkor összemérem...mert sokszor a beleírt méretre nem lehet hagyatkozni. Én most úgy jártam a Tescoban, hogy megvettük a 98-as ruhát, és éppen-hogy jó rá...
Az én kisfiam 3 éves múlt pár nappal 96, 5 cm és összevissza 12 kilo. Csak gumis derekú nadrágot tudok ráadni, hosszra pedig elkelne a nagyobb is. A ruhavásárlás egyik esetben sem könnyû:)
A kérdező hozzászólása: Hát igen csak olyan nehéz minden szituációban próbálgatni rá meg sok mindent így netrõl rendelek, mindegy most már tudom hogy nem lesz jó rá a 3-4 éves nyári ruhában is 5-6 évest nézek neki (ez az egész ruha) illetve ujjatlan trikóból rövidujjú felsõbõl is minimum 4-5 évest. Csak nem értettem a jelenséget mert nem látom daginak vagy nem is gondoltam hogy esetleg sok lehet ez a súly, én úgy láttam hogy jó vannak nála vékonyabbak meg dagibbak és õ olyan középméret tehát elvileg rá pont hogy jó kéne legyen a szabvány:) De ezekszerint akkor nem szabvány :)
8-as vagyok azt elfelejtettem, hogy most volt 3 éves.:)
Az én fiacskám is 105cm és 17kg, teljesen átlagos testalkatú, tehát senki nem mondta hogy kövér, és nem is az. Na õ is 5-6 éves ruhákat hord. 2 éves koráig a korának megfelelõt hordta, de az utóbbi egy évben sokat nõtt, nyúlt. Most külföldrõl hazaérkezõ keresztszülõktõl kapott egy 3 évesre való nagyon csini ruhát, hát nagyon kicsi rá, de sebaj örökli a most 8 hónapos öcsikéje.:)
Fiam 3, 5éves 110cm 17kg. Hát a 110es overál szûk, és egy picit hosszú(1cm-vel) Szóval én már nem is értem. Viszont volt egy nadrágja, ami 2-3évesekre volt írva, és most nõtt bele. Széles és hosszú volt a nadrág. Szóval én már csak úgy veszek rá ruhát, mint magamra, csak ha felveszi, és jó rá.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó értem. A tescóson kívül mondjuk Nextet meg Georget is fõképp használtan veszem, de nemrég vettem újonnan is és a 3-4 éves george felsõ RÖVID a lányomra :((( Pedig nem is volt olcsó, na mindegy:) A te kicsikéd akkor kicsit alacsonyabb meg súlyra is kevesebb ezekszerint õ rá azért jó a szabvány 104-es. Érdekes egyébként a dolog mert egyébként egészen a mostani õszig mindig jó volt rá a saját mérete. Tehát nyáron 2-3 évest hordott és tavasszal is. Elõtte levõ télen mikor 2 éves volt akkor 18-24 hó illetve 92-98 ast hordott de inkább 92 est. Holott 2 évesen 93 cm volt és 13.7-14 kiló, nem értem én se. Ezek szerint akkor sem volt kis súlya.
Én ezt nem értem. Kislányom most lesz 3 éves, kb. 100 cm és 14, 5-15 kg, vékony testalkatú. Neki az összes ruhája 98-104-110-es, de a 110-esek még kicsit nagyok. Ha az évszám van beleírva, akkor pedig a 3-4 éves címkéjû ruhák jó rá, a 2-3 éves már mindenhol rövid. Van egy-két 4-5 éves darab is, azok még lötyögõsek. Én is veszem azokat a márkákat amiket Te, de én mindig megnézem, hogy valóban akkora legyen ami bele van írva. Ha pedig turisat veszel, sok az összement ruha, ott tök mindegy mi van a címkébe írva, azok közül sok összement már, nem számít a méretezés. (mindhárom említett márkára jellemzõ, hogy összemegy, fõleg a next felsõkre)
Szintén zenész :) A fiam is nagyobb az átlagnál. Õ is 4-5-6 éves cuccokat hord. Ez mind nem zavar amíg én veszem a ruháit:) De ha a korához képest kap rokonoktól tuti kicsi ...:)
A kérdező hozzászólása: aha szóval dagi :) ) Na csak mert nekem õ elsõ gyerek, nem tudom mennyi súly a szokásos ennyi idõsen, percentilen mindig 75 körül volt /van, orvos, védõnõ se mondta hogy dagi lenne de ezekszerint akkor mondjuk úgy 14 kilóra szabják ezeket a rucikat?
Azért mert súlyban és hosszban is a lányod kicsivel nagyobb, mint az átlag 3 éves gyerekek. A hossza még annyira nem is, de a súlya igen. Az én fiam méretei is mindig meghaladták az átlagos méreteket, de nála inkább hosszban, bár súlyban se volt annyira elmaradva, így mindig fél évvel vagy 1 évvel nagyobb ruhákat hordott, mint amennyi idõs volt.
Nekem is mindig nagyobb méretet kell venni a lányomnak. 3 évesen 101 cm és 17 kg volt, én sem láttam daginak egyáltalán, nem is volt az, max husisabb. Már 6 éves, most a 8-9 éves (128-134-es) ruhákat hordja. 125 cm és 22, 5 kg. Nemrég együtt vettünk ruhát, õ kereste is magának a 6 éves méretet, és szegényem csodálkozott, mikor mondtam, hogy ne azt nézze, hiszen õ még nincs is 8 éves. :) )

16 hónapos a kisfiam és van úgy, sőt szinte mindig, hogy 3-4 naponként kakil csak. Akkor is nem kemény, nem erölködik. Mitől lehet ez? Mit csináljak?

Ez így megy már jó pár hónapja. Létezik ilyen, hogy neki csak ilyen ritkán kell kakilnia?

Legjobb válasz: nem hiszem. étrendet kéne változtatnod, sok rostosat kéne adnod neki és több folyadékot. semmi kuki, keksz, csoki, kakaó. sok joghurt, rozskenyér, gyümölcs, tej, fõzelék fiam 2 éves, 2 naponta kakil :S múltkor napokig nem tudott, véres kaki lett a vége, azóta is szenvedünk vele :( kapja a hashajtót, így is 2 naponta kakil. de szerintem ez belefér, 4 nap az már nagyon sok :S

nem hiszem. étrendet kéne változtatnod, sok rostosat kéne adnod neki és több folyadékot. semmi kuki, keksz, csoki, kakaó. sok joghurt, rozskenyér, gyümölcs, tej, fõzelék fiam 2 éves, 2 naponta kakil :S múltkor napokig nem tudott, véres kaki lett a vége, azóta is szenvedünk vele :( kapja a hashajtót, így is 2 naponta kakil. de szerintem ez belefér, 4 nap az már nagyon sok :S
Szerintem ez nem egy egészséges állapot. Naponta 2-szer, de legalább 1-szer kellene kakilnia, vagyis nem hiszem, hogy az õ szervezete lenne speciális. A táplálással tudsz ezen segíteni. Adj neki minden nap pépesített gyümölcsöt, de abból is olyat, ami hajt, pl. almát (banánt pl. ne adj neki, megfogja), illetve probiotikus joghurtot minden nap (az én kicsim nagyon szereti az 1 dl-es kiszerelésû joghurt italokat, szívószállal egy húzásra is képes meginni 17 hónaposan), kefírt és pudingot tízóraira. Az ételek közül is a hígabbakat add neki szerintem, mondjuk fõzeléket tejföllel habarva (nem rántással) legalább hetente 2-szer vagy 3-szor. Ezekkel sokat segíthetsz neki, biztosan nem érzi komfortosan magát a ritka ürítés miatt a kicsid.
Lehet, hogy ilyen alkat, fõleg ha semmi panaszt nem okoz neki... Az én kislányommal is így volt de mivel engem aggasztott kerestünk rá megoldást a gyerekorvossal. Nekünk a BioGaia csepp kúra vált be... kb 3-4 hét alatt nagyon szépen rendbe hozta picikém bélmûködését... azóta kétnaponta biztos hogy mindíg kakil.

Az hogy lehet, hogy nekem 4, 5-5 cm vastag és mégis alig éreztem valamit a punciból? Hogy lehet ilyen tág egy 16 éves lány? Ez genetika vagy kitágult és pár éve szûk volt?

Legjobb válasz: Túl nedves volt, rövid ideig bírtad, plusz tapasztalatlan vagy és nem olyan szoros mint a markod? :D

Túl nedves volt, rövid ideig bírtad, plusz tapasztalatlan vagy és nem olyan szoros mint a markod? :D
Kérdezd meg tõle hogy hányan baszták szét:D
Valószínûleg genetika. Legközelebb kérd meg, hogy szorítson rá. Igaz, kicsit fárasztó, de nekünk is jó :)
másik pozícióban próbáljátok ki
Minél nedvesebb, annál kevésbé érzed, és ne számíts arra, hogy olyan erõsen szorít, mint a markod :D
Nem hinném, hogy 16 évesen lehetne valaki annyira tág... Ne viccelj, még szülés után is a nõk 90%-ának visszaáll az eredeti állapotába :) Lehet nagyon nedves volt, és ezért nem érezted. Vagy nagyon hozzászoktál az önkielégítéshez. Ha gumival csináltátok, ahhoz is hozzá kell szokni, lehet amiatt nem érezted annyira.

A 12. héttől érzem hogy mocorog a pici odabenn, most vagyok 16+4 és ezen a héten szinten semmit nem éreztem. Lehet baj?

vagy csak az van, hogy befelé fordult és nem úgy érzem

Legjobb válasz: Ha eddig folyamatosan érezted, akkor lehet baj, én már rég mentem volna kórházba a helyedben. Szerintem most menj be, hátha gond van. Kétlányos 22hkm.

Ha eddig folyamatosan érezted, akkor lehet baj, én már rég mentem volna kórházba a helyedben. Szerintem most menj be, hátha gond van. Kétlányos 22hkm.
Szerintem sincs semmi gond, ilyenkor még nagyon picike. Valószínûleg megfordult és azért nem érzed. 20. héttõl már minden nap fogod érezni nyugi :)
Hányadik terhességed hogy a 12. héttõl érzed? Az elsõ terhességet 17-22 hetes között kezdik érzékelni, de 12 hetesen? Szerintem semmi gond. De egy UH nem árt
Holnap úgyis mész dokihoz, szólj neki, hogy pillantson rá.
A kérdező hozzászólása: itt a védõnõknél nincs ilyesmi, csak a orosházán ( a nagy védõnõnél :D ) aggódóm.... rég várt bab , egy tavaly elment 13 hetesen, de minden orvos azt mondja hogy nem kell semmit túlreagálni
Elvileg minden hónapban kellene csinálnia, de az enyém csak akkor csinál, ha kérem és akkor is húzza a száját. De szerintem holnap menj el hozzá, mindenképp nézesd meg.
A kérdező hozzászólása: a holnapi véreredményt meg kell várnom, és azzal uh
A kérdező hozzászólása: azt mondta a dokim, hogy majd 24-én menjek. viszont egy szívhangot szeretnék nézetni, de nem tudom hogy azt a védõnõ csinál?
És mikor mész legközelebb uh-ra, vagy szívhangra?
A kérdező hozzászólása: nem tudom, holnap vérvétel, eddig minden rendben volt az afp, is meg minden. a dokim szerint majd csak a 20. hét körül fogom érezni, ......
Az szerintem összehúzódás, nem?
A kérdező hozzászólása: olyat érzek viszont mintha nyujtózna és feszül a pocakom. de nem fáj semmim,
A kérdező hozzászólása: a doki ma nem nézett rá, mondván ne aggódjak. MÁr nem az elsõ terhességem, lassan 8 éve annak hogy szültem, van egy gyönyörû kisfiam, elõtte volt egy akit 24 hetesen elvesztettem, és tavaly, akit 13 hetesen. õt már nagyon várjuk, ezért is aggódom ennyire :) nehezen jött össze....

Hallottam olyat hogy 2magos procinál feloldották a rejtett 2 magot és így 4 magos lett. Hogy is van ez, mi jelzi a rejtett magogak? Nem lesz baja a procinak? És tényleg egy 16-ezres 2magos prociból egy 26-ezres 4magosat lehet csinálni?

Legjobb válasz: Igen elõfordul, van, hogy olyan 2 magot tiltanak le amik nem megfelelõen mûködnek, és ezért eladják inkább 2 magosnak, minthogy kidobják a kukába, de van, hogy teljesen jó, mûködõ magokat tiltanak le, ebben az esetben ha sikerül feloldani, akkor nagy szerencséje van az embernek.

Igen elõfordul, van, hogy olyan 2 magot tiltanak le amik nem megfelelõen mûködnek, és ezért eladják inkább 2 magosnak, minthogy kidobják a kukába, de van, hogy teljesen jó, mûködõ magokat tiltanak le, ebben az esetben ha sikerül feloldani, akkor nagy szerencséje van az embernek.
Nem mindegyiknél mûködik a magfeloldás. És ha a magot fel is oldod, többnyire nem véletlen van letiltva: hibákat fog összehozni (kékhalál és társai). Amikor a boltban megveszed, nem tudhatod, hogy az a proci mûködni fog-e 4 maggal. Vissza meg nem viheted azzal, hogy cseréljék ki, mert nem lehet belõle 4-magosat csinálni. Ha viszont mûködik, akkor nyertél.

Lehet, hogy mindig csak egyik oldalon érzem a babát? 16+4 hetes vagyok, és már nagyon várom, hogy érezzem Õt! Ilyenkor hogy fekszik a baba? Oldalra lóghat a lába?

Ma éppen fizettem a pénztárnál (szóval annyira nem tudtam odafigyelni) és valami kapirgászást éreztem a köldököm alatt kb. 3 ujjnyival. Tutira nem bélmozgás volt! És korábban is éreztem hasonlókat, de akkoris csak bal oldalon.

Legjobb válasz: Ha a bal oldalon "tapadt" akkor bizony ÕT érezted:):) Nekem jobb oldalon tapadt és sokáig 1.5 hétig csak ott éreztem mocorogni. Vagyis jobban ott.És most hogy már "nagylány" most is inkább azon az oldalon érzem:)

Ha a bal oldalon "tapadt" akkor bizony ÕT érezted:) :) Nekem jobb oldalon tapadt és sokáig 1.5 hétig csak ott éreztem mocorogni. Vagyis jobban ott.És most hogy már "nagylány" most is inkább azon az oldalon érzem:)
Bárhogy feküdhet. Bár én a 19. héttõl már folyamataosan tudom követni, hogy mikor hol fekszik. Akkor volt haránt. Aztán faros, most fejvégû. Mindig máshol éreztem. Tök jó neked, hogy már a 16. héten érezted! Én csak a 18. héttõl aktívan. Az én babám borzasztóan erõs. Nagyon aktív. Amikor kereszte vol (haránt), akkor éreztem két oldalt köldök alatt kicsivel a mocorgást. Majd farosan lent éreztem fõleg rúgdosni, fent csak ritkán. Most fejvégû és mindenfele dolgozik már a 21. héttõl. Lent a keze, feje, fent pedig a lábával és mindenfele. Körbe rugdosta már a pocim. Van hogy a mellem alatt érzem, amikor úgy ülök. Ja és az én babám a jobb oldalamat szereti jobban. Mármint ott szokta kinyomni a popóját. Kicsivel a köldököm alatt. Bal oldalra nagyon ritkán kucorodik. :) 24 hetes kismami

16 napja a hőm 36, 2 és 36, 4 között van. Lehet, hogy ebben a hónapban nem lesz peteérésem, vagy nem fogok menstruálni?

Legjobb válasz: ha a menzid 28 napos akkor nem lessz peteérésed. de ha 32 akkor majd lesz csak késõbb.

ha a menzid 28 napos akkor nem lessz peteérésed. de ha 32 akkor majd lesz csak késõbb.
Még megugorhat, nyugi! Nem vagyunk könyvek, hogy 28 napos legyen... :)
Nekem is 28naposak a ciklusaim de a mult honapban a mensi elott 5 nappal volt a peteeresem igy meg is nyult a ciklus hossza 12 nappal.en is azt hittem nem lesz peteeres de volt csak kesobb es igaza van az elottem szolonak nem vagyunk konyvek hogy minden eloirasszeruen tortenjen.

Meg lehet oldani egy geforce gtx650 vga-n, hogy a 16:9-es kijelzõn a 4:3-as tartalom 4:3-ban én ne széthúzva jelenjen meg? (régi need for speed játékok, dosbox-os játékok)

Legjobb válasz: Sok esetben ilyenkor keretben jelenik meg a kép, rendes képarányokkal. A Need For Speed 4 speciel pont 16:9-es képarányú, így régen pont azzal volt a gond, hogy függõlegesen nyújtott a kép a 4:3-as monitorokon. :-D Ha a játék nem támogatja a torzulásmentes megjelenítést, akkor valami segédprogrammal kell rábírni. Most így kapásból nem tudom hogy a Power Strip tud e ilyet, de érdemes megnézni. Ezen az oldalon nézelõdj, hátha találsz megoldást. [link] Ha igen, tedd közzé! ;-)

Sok esetben ilyenkor keretben jelenik meg a kép, rendes képarányokkal. A Need For Speed 4 speciel pont 16:9-es képarányú, így régen pont azzal volt a gond, hogy függõlegesen nyújtott a kép a 4:3-as monitorokon. :-D Ha a játék nem támogatja a torzulásmentes megjelenítést, akkor valami segédprogrammal kell rábírni. Most így kapásból nem tudom hogy a Power Strip tud e ilyet, de érdemes megnézni. Ezen az oldalon nézelõdj, hátha találsz megoldást. [link] Ha igen, tedd közzé! ;-)
Nálam ezt a monitoron lehet beállítani (Samsung 2043BW), hogy ha 4:3-as képet kap, akkor úgy jelenítse meg (a monitor két szélén sötét csíkkal), de választható az is, hogy szétnyújtsa.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!