Találatok a következő kifejezésre: 16, 17 vagyunk. A barátaimmal (12 db)

Mit tegyek? 16/l vagyok, a barátom 17, 5/f

még csak 3 hete járunk...nem non figyel rám,és néha msn-r?l is hamar lelép.már nem tetszem neki

Legjobb válasz: "non" "vokk" bazm*g.

"non" "vokk" bazm*g.
mondd meg neki ha komolyan gondolja, foglalkozzon veled, ha ezek után sem csinál semmit felejtõs
Ha tényleg így áll a dolgokhoz, akkor ez felejtõs... szerintem cska az ágyba akar eljuttatni, és utána vége.. Ismerõsöm már járt így. Ha egyoldalú a kapcsolat akkor nincs értelme a folytatásnak. De ez csak az én véleményem, az hogy hogy cselekedsz az a te dolgod.
"szóval úgy viselkedtem, ahogy olvastam, hogy mit szeretnek a fiúk" Nem jó hozzáállás. Csak önmagadat add! Egy életen át nem tudod megjáccani magadat, viszont ha önmagadért szeret valaki, akkor nyerõ vagy. Sokáig ne tipródj egyhelybe, lépj tovább, ha nem jön össze. Lessz még más, aki majd felfigyel rád!
vegyél egy kutyát

16 éves vagyok a barátom 17.2 éves kapcsolat után megengednétek hogy a lányotok a barátjánál aludjon?

Mert nálunk nem engedik hogy együtt aludjunk! csak azt hogy ? itt aludjon...

Legjobb válasz: es az nem eleg? egyebkent megengednem, de a szuleidnek nem az a baja, hogy egyutt alszotok, hanem valami mas. ismerik a srac szuleit? mert ha nem akkor teljesen ertheto a dolog? esetleg a srac messze lakik, vagy talan nem olyan kornyeken ami a szuleidnek netan nem szimpatikus? szerintem az teljesen eleg, hogy nalatok aludhat, de ha tobbet akarsz akkor kerdezd meg, hogy miert nem.

es az nem eleg? egyebkent megengednem, de a szuleidnek nem az a baja, hogy egyutt alszotok, hanem valami mas. ismerik a srac szuleit? mert ha nem akkor teljesen ertheto a dolog? esetleg a srac messze lakik, vagy talan nem olyan kornyeken ami a szuleidnek netan nem szimpatikus? szerintem az teljesen eleg, hogy nalatok aludhat, de ha tobbet akarsz akkor kerdezd meg, hogy miert nem.
Nem.
16 évesen egy ilyen hosszú kapcsolat után már igen:) de tényleg inkább a fiú aludjon nálatok. én egyébként csak a 16 alatti szexet ellenzem, bár pont én beszélek, én fél évvel alatta voltam a korhatárnak:) de páommal azóa is együtt vagyunk, együtt élünk. 17L
21:34 vagyok, nekem úgy látszik Neked nem tetszik valami:D Belenéztél a javallott válaszaimba? gondolom nem:-S
Megengedném, mert szexelni lehet fél kettõkor suli után is, amikor a szülõk dolgoznak... Amúgy nekem megengedték (17 voltam), mégsem lettem terhes, meg könnyûvérû, 28 voltam, amikor megszületett a fiam. Házasságból tervezett babaként. :) Bár nekem szimpatikusabb, hogy a fiú aludjon a lánynál. (Nekem így engedték.)
Azt én is megengedném, hogy a lányom barátja itt aludjon, de én sem engedném el egy másik településre egy vadidegen családhoz. Ráadásul honnan tudhatnám biztosra, hogy valóban ott lesznek és nem mondjuk az éjszakában buliznak. Más lenne a helyzet, ha ismerem a szülõket a fiú részérõl. De ennyi info után, amit megadtál, ezt tudom mondani.
A kérdező hozzászólása: 21:34-es ha valami problémád van nem kell válaszolni... a többi választ köszönöm:)
21.34. váó, eddig ilyenekbe nem is nagyon gondoltam bele, de ahogy ezt így írtad...: TÉNYLEG!!!:D amúgy ha nagyon akartok szexelni azt akár nappal is lehet, nem kell ahhoz ott aludni, ha meg nem, és tényleg csak "alvásról" van szó, akkor nem tökmindegy??
én engedném. elég régóta jártok, hogy komolynak lehessen gondolni.
A kérdező hozzászólása: én szegeden lakom õ algyõn és ismerik a szüleim
Az én lányom is 17 éves. Én nem engedem bár tudom hogy már nem szûz. Minden szülõ más, de mind azt szeretné ha értékes ember válna a gyerekébõl. A korlátok amiket szabunk nem rosszindulaból vannak. tetszik vagy sem, még gyerekek vagytok, ezt igazán majd akkor tudjátok meg ha ti is szülõk lesztek. Még 18 évesen is nehéz lesz elfogadni hogy felnõttetek, ez az idõszak nemcsak nektek nehéz, nekünk is. Fogadd el a szüleid döntését, ha eddig mûködött így a kapcsolatotok, ezután is mûködni fog!

16 eves lany vagyok a baratom pedig 17 lesz majusba. Masfel eve jarunk. Az az erzesem h a szulei azert "tarjak" ot hogy dolgozzon. Mit tegyek?

eggeltol estig dolgozik az abc-ben es nem engedik iskolaba (vagy mivel epitenek hazat ott dolgozik)

Legjobb válasz: Ha a barátod nagyon nem akarja a munkát akk szépen bementek a családsegítõbe és elmondjátok h "szüleim nem engedik h tanuljak. és már most dolgoznom kell" am ha nálunk így menne leköpném anyámékat h dolgozzanak õk. miaz h dolgoztatnak.?!

Ha a barátod nagyon nem akarja a munkát akk szépen bementek a családsegítõbe és elmondjátok h "szüleim nem engedik h tanuljak. és már most dolgoznom kell" am ha nálunk így menne leköpném anyámékat h dolgozzanak õk. miaz h dolgoztatnak.?!
egyet ertek az elottem szoloval!
Ha még csak 17 éves, akkor tanköteles. A tankötelezettség alsó határa már 18 év, nem 16.
Az iskolában nem szólnak érte, hogy nem jár be? Mert ha ez van, akkor a sulinak hivatalból intézkedni kéne. Akár ott is szólhattok. Felháborító, hogy egyes szülõk saját tulajdonú ingyenmunkásként tekintenek a gyerekükre.


Szűz vagyok, a barátom már nem. Ki akartam verni, de nem csak h alig jött belőle néhány csepp g*ci, még csak fel sem áll neki. Én 16 vagyok, ő 17. Mit csináljak? És mit csináltam rosszul?

szeretném, ha ti magatok véleményt mondanátok, ÉS linkelnétek olyan oldalt, ahol leírják, hogyan kell ezt csinálni.

Legjobb válasz: Sztem mielõtt te kiverted neki, õ már elõtte megtette nemrég, szval a mennyiség hiánya ennek tudható be. Am 17évesen örül az ember h valaki megfogja a farkát, szval tökmind1 h csinálod...

Sztem mielõtt te kiverted neki, õ már elõtte megtette nemrég, szval a mennyiség hiánya ennek tudható be. Am 17évesen örül az ember h valaki megfogja a farkát, szval tökmind1 h csinálod...
Pl. ne vasmarokkal fogd. az fájhat.
Terhes vagy.
Rámarkolsz és fel le, nem kell ide semmilyen útmutató. Elõször próbáld meg felizgatni. Ha elkezdem úgy verni, hogy nyugalmi állapotba van akkor az úgy nekem sz*r érzés. Sztriptízelj, súgj a fülébe perverz dolgokat vagy valami.
Hogy mit csináltál rosszul? Ne rángasd a szegény pö*sikét, amíg nem áll fel, innen indulunk. Amíg puha, vagy nagyon finoman közelíts hozzá (lágy simogatás, ilyenek), vagy izgasd a barátodat máshol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmesebb. Azért az megjegyezném, hogy rángatni nem szoktam neki xD És kizárt, h kiverje elõtte. Az fizikai képtelenség, de maradjon az én titkom, hogy miért. És most kivételesen, nem haragudtam meg a hülye beszólásért, valamiért még mosolyogtam is rajta, már nem mintha terhes lennék :D
A kérdező hozzászólása: Kimaradt a "válaszokat" az 1. mondatból, ezért elõre is bocsánat.
Honnan tudod hogy nem veri ki elõtte? Mozgássérült gyépés vagy mi?

16, 17 évesek vagyunk. A barátaimmal lemennénk a balcsira. Kempingbe beengednek felnőtt nélkül?

Legjobb válasz: Szerintem van olyan hely ahol igen. Ha normálisan néztek ki és úgy is viselkedtek, szerintem ebbõl nem kellene, hogy baj legyen. Mi is sokfele mentünk már 14 évesen is, igaz többnek is néztek a koromnál.

Szerintem van olyan hely ahol igen. Ha normálisan néztek ki és úgy is viselkedtek, szerintem ebbõl nem kellene, hogy baj legyen. Mi is sokfele mentünk már 14 évesen is, igaz többnek is néztek a koromnál.
de kel engedniük mindenhova szulöi levélel a szülöi levél az egy ojan levél mi feljogosit 14 éves kortol hogy de engedjenek
Hát minimum egy nagykorú kellene menjen veletek.
A kérdező hozzászólása: ne márr:(nincs senki:(
Be kell engedniük szerintem. Ha a szülõk tudtával mentek, akkor írassatok mindannyian egy papírt a szüleitekkel, hogy az õ engedélyükkel vagytok ott stb. Akkor nem lesz gond.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Persze hogy beengednek. Már nem kiskorúak vagytok, hanem fiatalkorúak. Mehettek nyugodtan, be lesztek engedve. Mi is mentünk mindenfelé tizenévesen (most 21 vagyok), és soha sehol nem kérdezték meg hogy hány évesek vagyunk, megy hogy van-e közöttünk felnõtt.

4 hónapja vagyunk együtt, én 16 éves lány vagyok es a barátom 17, Szerintetek korai a szex?

Legjobb válasz: A sex nincsen idõhöz kötve hogy mikor korai és mikor nem... Nem szabad ezt így megtervezni amikor jön akkor kell mert ha megtervezitek olyan sablonos lesz az egész a spontán sex a legjobb :) 16 F

A sex nincsen idõhöz kötve hogy mikor korai és mikor nem... Nem szabad ezt így megtervezni amikor jön akkor kell mert ha megtervezitek olyan sablonos lesz az egész a spontán sex a legjobb :) 16 F
ha úgy érzitek mind 2en mért ne?just do it! ...de védekezni!!!
Egyetértek :) 17/l
Lehet hogy szerinted régi módi vagyok de szerintem egy lány akkor igazán szép ha addig szûz, ameddig férjhez nem megy!Egyébként meg akkor hogy jönnél a fehér ruhához???Csak mert az a tisztaság jelképe.Ha meg tényleg igazán szeret a barátod megvárja az idõpontot. Ha meg nem akkor nincs semmi értelme hogy odaadd magad neki!ez az én véleményem!:)
nem korai mert nincs idõhöz kötve..de tapasztalatból: nem éri meg elsietni..
A kérdező hozzászólása: köszonöm a válaszokat.:)
Ha tényleg úgy érzed akkor nem korai.
sztem sem ez igazából tõled függ h mennyire szereted és ha akk úgy érzed h készen állsz rá akkor :) :)
A kérdező hozzászólása: igen-igen nagyon komoly :) még 1x mindenkinek köszönöm a válaszokat !!! :)
Mióta jártok? És õ mennyire szeret téged?
A kérdező hozzászólása: igen úgy érzem:) és köszi szépen a válaszod !!! :)
majd utána nézd meg mikor kívándo a farkat :-j és nem bírsz ki egy napot anélkül :) te tudod
A kérdező hozzászólása: 20 hónapja járunk..csak eddig azért nem fekudtem le vele mert korainak tartottam...és majd inkább nyáron.. :) ô nagyon szeret engem..képes lenne bármit megtenni értem..én vagyok az élete :) .. mindenkinek köszi a válaszokat !!!
Nem 17, de talán 16 éves korodig még várhatnál. Addig nem árt, ha jól megismeritek egymást meztelenül is - és azt is, hogyan mûködik a másik teste. A védekezést ugye nem felejtitek el? Ha ennyire komoly a kapcsolat, akkor lehet gondolkozni a tablettán is (orvos).

A barátom egy 17 éves afgán, én pedig 16 éves magyar lány vagyok. Ha ezzel kapcsolatba kérdezek valamit, mért írja mindenki, hogy ez most ugye kamu? Mért lenne az?

Nagyon szeretem, és úgy érzem, ő is engem. A probléma csak az, hogy Németországban él, és ritkán tudunk találkozni, de a nyáron hosszabb időre tudok elmenni, ő pedig jönni... :) A családom nagyon nem örül a 'kapcsolatnak', én mondom nekik, hogy ő most egyből nem a férjem lesz, és ne aggódjanak, de sehogy se akarják bevenni :/ Veszélyes lehet valóban? :/ Vagy vannak kivételek??? Mert olyan, mintha ő más lenne :) Ismerem a családjával való kapcsolatát... szóval biztos lehetek abba, hogy soha sem menne vissza Afganisztánba. Engem meg pláne nem akar oda elvinni :/ Szóval nem tudom. Az biztos, hogy szeretem. :) De mért furcsálja mindenki? És néznek ránk olyan... másképp?! :/

Legjobb válasz: Jihaaaad! Jihaaaad! Jihaaaad!

Jihaaaad! Jihaaaad! Jihaaaad!
mert nem szokványos...nem minden magyar lány jár külföldi lánnyal
Ha van kerdesed irhatsz privibe!
En arabokat ismerek.De meg az arab is azt mondja hogybaz aranok veszelyesek!!! Nem vicc! Es volt felig holland felig algeriai baratom, algir mentalitassal....sunyi, hazug, lopos. Ketszinu! Volt egy afgan ismerosom, belgiumi, szinten mocskos sunyi diszno! Torok baratom is volt....szinten zenesz....csak papirt akart! Szerencsere idoben levagtam.Talan a libanoniak meg elmennek...Az iraki nok borzalmasak voltak, akikkel en talalkoztam, a ferfiak hmmmm so-so. Persze ezek egyeni esetek es semmi esetre sem altalanositok es lebeszelni sem akarlak....csak leirtm a tapasztalataim nagyon nagybvonalakban.Szoval nem vagyok ellne , de legyel nagyon ovatos!w;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. :( Hát nem tudom. Bízok benne, hogy õ más?! De... nem tudom, tényleg nem tudom. Kezdenek összekavarni a történések. De nagyon hiányzik, és sajnos nagyon szeretem... Akkor most mit tegyek?
hát szerintem csak te szereted õt mert az afgán fiúk nem tudnak szeretni õk csak kihasználják az embert... szerintem is jobb lenne a jövõddel foglalkozni mert késõbb úgyis megbánod hogy összejöttél vele. tapasztalatból mondom... õk csak magukkal foglalkoznak mind rohadik
Képes lennél másodrangú lénnyé alacsonyodni egy kultúra kedvéért? Afganisztánban és környékén a nõket nem kezelik teljes rangú emberként. Vedd figyelembe. Bár most nagy a rózsaszín köd meg minden, de gondolj a jövõdre...
A kérdező hozzászólása: csak ennyi lenne akkor? :D Hát, köszönöm. :) Az tény, hogy akármit mondanak... nem hallgatok senkire :$:/ Nagyon megbolondítottuk egymást, azt hiszem : )))
Afgán? ha nem agár akkor semmi gond:D de komolyabban.. ha szerelmes vagy tök mind1 ki mit mond..azt fogod tennia mit érzel , )
vagyis férfival* :D:D:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Hát sajnos a környezetemben is hasonló a helyzet ://

Nem figyel rám eléggé a barátom. Most ezt mondjam meg neki, vagy inkább törõdjek bele? én 16/l, õ 17/f

A barátom eléggé "furcsa" személyiség,de jó értelemben.A szabadidejében sokat olvas,tanul stb.. Mondta,hogy nem szereti kimutatni az érzéseit,de akkor is rossz ez nekem.Van hogy nem válaszol az üzenetemre,vagy nem fogja meg a kezem a haverjai elõtt,és ez nekem elég kellemetlen érzés :/ Persze szokta mondani, hogy hiányzom neki,meg hogy szeret,de én a szavaknál többre vágyom... Amugy ezt már egyszer megbeszéltük,de azt mondta,hogy neki ilyen a stilusa :p

Legjobb válasz: Jobb ha megbeszéled vele mintsem magadban fojtod a problémákat.

Jobb ha megbeszéled vele mintsem magadban fojtod a problémákat.
hàt ha ilyen a stìlusa, akkor nem valòszinu, h meg fog vàltozni. azèrt mondd el neki mègegyszer, h kicsit tobb torodèsre vàgysz. aztàn ha nem tortènik semmi, akkor nyugodj bele h ez van. szeretot mèg mindig tarthatsz :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :* :D jaaaa, és eszemben sincs megcsalni :p
Khm.... aki szeret valakit, az képes változni! :D Ez nem csak szóbeszéd, hanem tapasztalat! :) Kicsit hanyagold, hagy vegye észre magát! :) Lehet, hogy még túl korai Neki... az én barátom 3-4 hónapig nem fogta meg a kezem és eléggé tartózkodó volt velem... aztán megtört a jég! :D Sok szerencsét! :)
csak vicceltem a megcsalàsal :) 4-es, ninc 100&ig igazad, mert hiàba szeretunk valakit, màsok akkor em tudunk lenni, mint amik vagyunk. valamennyit persze mindenki tud idomulni a pàrjàhoz, de az alapveto tulajdonsàgainak nem tudjuk megvàltoztatni. zòval, ha ez a fiù nem egy bùjo, romantikus alkat, akkor sosem lesz az, senkivel. kàr is eroltetni
bocs a ok hibàèrt, telòrol ìrok. remèlem azèrt èrtheto :)
A kérdező hozzászólása: Érthetõ és semmi baj :D Kösziii mindenkinek :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!