Találatok a következő kifejezésre: 16, 17 vagyunk. A (122 db)

Ma 16 hetes + 1 napos vagyok. Most akkor mely dolgok vonatkoznak rám? A 16 hetes vagy a 17 hetes?

A neten vannak olyan oldalak, ahol el lehet olvasni, hogy a kicsi bizonyos héten hol tart a fejl?désben, stb. Viszont nem tudom, hogy mely hetet is kell néznem.

Legjobb válasz: mindig a betöltött hetet nézd!

mindig a betöltött hetet nézd!
A 16 hetes vonatkozik rá!De én ha pl 16hét 6 napnál már a 17 heteset nézem!
Második válaszolóval érek egyet. Én 24+6 napos vagyok, de 25- hetesnek mondom magam már.
Szia! Én csak azért írok, mert pontosan ugyanott járunk :) Én is éppen ma vagyok 16 hetes és 1 napos :) Gratulálok és boldog babavárást!

Mit tegyek? 16/l vagyok, a barátom 17, 5/f

még csak 3 hete járunk...nem non figyel rám,és néha msn-r?l is hamar lelép.már nem tetszem neki

Legjobb válasz: "non" "vokk" bazm*g.

"non" "vokk" bazm*g.
mondd meg neki ha komolyan gondolja, foglalkozzon veled, ha ezek után sem csinál semmit felejtõs
Ha tényleg így áll a dolgokhoz, akkor ez felejtõs... szerintem cska az ágyba akar eljuttatni, és utána vége.. Ismerõsöm már járt így. Ha egyoldalú a kapcsolat akkor nincs értelme a folytatásnak. De ez csak az én véleményem, az hogy hogy cselekedsz az a te dolgod.
"szóval úgy viselkedtem, ahogy olvastam, hogy mit szeretnek a fiúk" Nem jó hozzáállás. Csak önmagadat add! Egy életen át nem tudod megjáccani magadat, viszont ha önmagadért szeret valaki, akkor nyerõ vagy. Sokáig ne tipródj egyhelybe, lépj tovább, ha nem jön össze. Lessz még más, aki majd felfigyel rád!
vegyél egy kutyát

Valaki esetleg nem tud valami röplabda edzést a 17. vagy a 10. vagy a 16. kerületben pécelen vagy valahol ezek közelében? Ahol van [gyerek edzés] 12év

Legjobb válasz: attol fugg milyen komolyan akarod. pl. zugloban ott van a runkil de az nem tul jo egyesulet. en peceli vagyok es a vasasba jarok ami 3. kerulet es az eleg jo hely, vagy esetleg meg ujpest godollo

attol fugg milyen komolyan akarod. pl. zugloban ott van a runkil de az nem tul jo egyesulet. en peceli vagyok es a vasasba jarok ami 3. kerulet es az eleg jo hely, vagy esetleg meg ujpest godollo

17 vagyok a barátnőm 16 lefeküdtünk egymással párszor gumi nélkül de mindig időben kihúztam, ez kb 5 alkalom volt a többiben védekeztünk. A napokban volt megfázása, és stressz is. Van mitől félnünk?

A menzesze 2 napja késik, egyik éjjel kicsit vérzett pár piros folt de nem barna, de semmi tünet alhas, vagy has fájás.

Legjobb válasz: F2000 BNO kódotok van!

F2000 BNO kódotok van!
igen van okotok aggódni. A megszakitás az nem védekezés, sok baba fogan belöle. Csak akkor szabad igy nemi életet élni ha nem nagy gond ha becsúszik a baba.Hiol voltál a felvilágositás órán???? ott beszélnek az elöváldékról és ha ahhoz van eszed hogy betedd neki érdemes lenne utána járni ezeknek a dolgoknak. Csináljon egy tesztet a barátnöd és akkor kiderül mi a helyzet. Egyébként a tezst aktus után 2 héttel mutatja ki a terhességet leghamarabb.
Vegyetek egy tesztet. Azért azt nem lehet mondani, hogy "nagyon nagy" lenne az esély a terhességre, de van rá esély. Enyhe vérzés a terhesség elején is meglehet, sõt van akinek végig a terhesség alatt (többnyire enyhébben) megjön a menzesz.
Ha nem akartok gyereket, akkor lehetett volna annyi eszed, hogy gumit húzz a f.....ra!!!
Pedig kedves kérdezô az elôváladékban lévô spermától is lehet terhes.. Sajnos nem mondhatjuk, hogy nem terhes a barátnôd, mert nagyon nagy az esély rá, hogy babát vár. Mindenesetre vegyetek egy tesztet és akkor kiderül. Amúgy ezek a pecsételô foltok nekem is megjelentek terhességem elején.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék gyereket, és ez elõtt elõvaladékban lévõ spermáról nem hallotam :S, de csak 2 napot késik neki a mezije és volt megfázva attol nem lehet? kicsit vérzett foltokban az mit jelent?
Egy év alatt 100 megszakítással védekezõ nõ közül 40 teherbe esik. Sajnos van mitõl félnetek.
Lehet terhes sajnos, vegyetek egy tesztet és csinálja meg. A megszakításos módszer nem biztonságos.
Gratulálok! Bár sokkal kisebb eséllyel, mintha beleélveznél, de annál nagyobb eséllyel, mintha normálisan védekeznétek csináltok gyereket! Elõváladékról és abban lévõ spermiumokról hallottál már? Mert ha nem, akkor most hallasz. Amitõl meg teherbe lehet esni! És igen, van mitõl félnetek. Csináljon egy tesztet a barátnõd. De ha mégsem jött össze a baba, akkor eztán tegyetek róla, hogy ne is jöjjön össze és az aktus legelejétõl védekezzetek gumival!
Hát, hogy félni való van e azt nem tudom de inkább a baba neveket nézegessétek. :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos, mérges vagyok magamra mert az hittem az elõváladék csak jobbá teszi a sexet páran mondták igy nekem .. Holnap megy orvoshoz mert még fel van fázva beteg is kicsit szóva nem 100% a terhesség, de ezek után mindig védekezni fogunk!

16 éves vagyok a barátom 17.2 éves kapcsolat után megengednétek hogy a lányotok a barátjánál aludjon?

Mert nálunk nem engedik hogy együtt aludjunk! csak azt hogy ? itt aludjon...

Legjobb válasz: es az nem eleg? egyebkent megengednem, de a szuleidnek nem az a baja, hogy egyutt alszotok, hanem valami mas. ismerik a srac szuleit? mert ha nem akkor teljesen ertheto a dolog? esetleg a srac messze lakik, vagy talan nem olyan kornyeken ami a szuleidnek netan nem szimpatikus? szerintem az teljesen eleg, hogy nalatok aludhat, de ha tobbet akarsz akkor kerdezd meg, hogy miert nem.

es az nem eleg? egyebkent megengednem, de a szuleidnek nem az a baja, hogy egyutt alszotok, hanem valami mas. ismerik a srac szuleit? mert ha nem akkor teljesen ertheto a dolog? esetleg a srac messze lakik, vagy talan nem olyan kornyeken ami a szuleidnek netan nem szimpatikus? szerintem az teljesen eleg, hogy nalatok aludhat, de ha tobbet akarsz akkor kerdezd meg, hogy miert nem.
Nem.
16 évesen egy ilyen hosszú kapcsolat után már igen:) de tényleg inkább a fiú aludjon nálatok. én egyébként csak a 16 alatti szexet ellenzem, bár pont én beszélek, én fél évvel alatta voltam a korhatárnak:) de páommal azóa is együtt vagyunk, együtt élünk. 17L
21:34 vagyok, nekem úgy látszik Neked nem tetszik valami:D Belenéztél a javallott válaszaimba? gondolom nem:-S
Megengedném, mert szexelni lehet fél kettõkor suli után is, amikor a szülõk dolgoznak... Amúgy nekem megengedték (17 voltam), mégsem lettem terhes, meg könnyûvérû, 28 voltam, amikor megszületett a fiam. Házasságból tervezett babaként. :) Bár nekem szimpatikusabb, hogy a fiú aludjon a lánynál. (Nekem így engedték.)
Azt én is megengedném, hogy a lányom barátja itt aludjon, de én sem engedném el egy másik településre egy vadidegen családhoz. Ráadásul honnan tudhatnám biztosra, hogy valóban ott lesznek és nem mondjuk az éjszakában buliznak. Más lenne a helyzet, ha ismerem a szülõket a fiú részérõl. De ennyi info után, amit megadtál, ezt tudom mondani.
A kérdező hozzászólása: 21:34-es ha valami problémád van nem kell válaszolni... a többi választ köszönöm:)
21.34. váó, eddig ilyenekbe nem is nagyon gondoltam bele, de ahogy ezt így írtad...: TÉNYLEG!!!:D amúgy ha nagyon akartok szexelni azt akár nappal is lehet, nem kell ahhoz ott aludni, ha meg nem, és tényleg csak "alvásról" van szó, akkor nem tökmindegy??
én engedném. elég régóta jártok, hogy komolynak lehessen gondolni.
A kérdező hozzászólása: én szegeden lakom õ algyõn és ismerik a szüleim
Az én lányom is 17 éves. Én nem engedem bár tudom hogy már nem szûz. Minden szülõ más, de mind azt szeretné ha értékes ember válna a gyerekébõl. A korlátok amiket szabunk nem rosszindulaból vannak. tetszik vagy sem, még gyerekek vagytok, ezt igazán majd akkor tudjátok meg ha ti is szülõk lesztek. Még 18 évesen is nehéz lesz elfogadni hogy felnõttetek, ez az idõszak nemcsak nektek nehéz, nekünk is. Fogadd el a szüleid döntését, ha eddig mûködött így a kapcsolatotok, ezután is mûködni fog!

Ha ma lepek be a 16. hetbe, akor most a 16. vagy a 17. hetbe megyek? Vagy a 16+1 az mar 17. hetnek szamit?

Legjobb válasz: A kalkulátor mindig a betöltött heteket számolja. 16+1 az már a 17. hét kezdetét jelenti, de betöltött 17 hetes majd csak a forduló napon leszel.

A kalkulátor mindig a betöltött heteket számolja. 16+1 az már a 17. hét kezdetét jelenti, de betöltött 17 hetes majd csak a forduló napon leszel.
Ha 16 hetes és 1 napos vagy, az azt jelenti, hogy betöltötted a 16. hetedet és a 17. be léptél. Tehát a 17. hétben vagy. Itt akár ki is kalkulálhatod: http://www.babaszoba.hu/topics/9month

Amíg nem töltöm be a 17-et, addig a jogsinak csak az elméleti részét csinálhatom meg? Vezetni nem vezethetek? (16, 5 vagyok)

Legjobb válasz: Éppen most csinálom, szóval tisztában vagyok vele, mondom is: - 16 és fél évesen kezdheted el a KRESZ tanfolyamot. - 16 és háromnegyed évesen vizsgázhatsz KRESZ-bõl és elkezdheted a rutint ( jármûkezelés ). - 17 évesen vizsgázhatsz rutinból, majd mehetsz forgalomba vezetni. Utána forgalmi vizsga. Szóval, ha 17-et betöltöd, akkor nincs több korlátozás. Nem ajánlom, hogy elkezdd, mivel negyed év alatt simán el lehet felejteni, nincs értelme. Hidd el.

Éppen most csinálom, szóval tisztában vagyok vele, mondom is: - 16 és fél évesen kezdheted el a KRESZ tanfolyamot. - 16 és háromnegyed évesen vizsgázhatsz KRESZ-bõl és elkezdheted a rutint ( jármûkezelés ). - 17 évesen vizsgázhatsz rutinból, majd mehetsz forgalomba vezetni. Utána forgalmi vizsga. Szóval, ha 17-et betöltöd, akkor nincs több korlátozás. Nem ajánlom, hogy elkezdd, mivel negyed év alatt simán el lehet felejteni, nincs értelme. Hidd el.
Vezetési gyakorlati órákat is elvégezheted szerintem, talán a vizsgát is le teheted de éles forgalomba kész jogosítvánnyal nem hiszem hogy kiengednek.
én elméletit leraktam, januárban kezdtem el vezetni, márciusban vizsga szülinapomon egy héttel késõbb pedig forgalomban. párhuzamosan csináltuk a vezetést, hogy hamar meglegyen jogsim.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi szépen. Szerintem elkezdem a kreszt, így is elég sokat tudok belõle, ezeket már úgysem fogom elfelejteni. De azért köszi.

Mi a férfi ideállja a nőknek? 16-17 évesen vagy idősebben egy kicsit.

Legjobb válasz: 16-17 évesen FÉRFI/NÕ. Hehehe... kisfiú/kislány talán... Ettõl függetlenül 16-17 éves kiscsajok álma tipikusan valami menõ egyetemista srác... persze csak a looserok kezdenek ilyen kis pisisekkel, de a kiscsajoknak õk is "olyan érett, igazi férfi" érzést adnak. :)

16-17 évesen FÉRFI/NÕ. Hehehe... kisfiú/kislány talán... Ettõl függetlenül 16-17 éves kiscsajok álma tipikusan valami menõ egyetemista srác... persze csak a looserok kezdenek ilyen kis pisisekkel, de a kiscsajoknak õk is "olyan érett, igazi férfi" érzést adnak. :)
Én pont a korba vagyok, de engem nem vonz se a "túl szépfiú"-s arc, se a vékony testalkat, se az izmos....Egy férfi legyen férfi!Legyen magas, legyen hasa....na meg a másik....egy férfi ne borotválja magát(persze nem az arcra gondolok)hanem úgy összeségbe...:) Üdv:16/L
vereset nagy pitsával...
A kérdező hozzászólása: Miva'?
mer mi bajod az egyetemistákkal? nem mindegyik lúzer meg kocka, am meg egyetemen qrva jó csajok vannak:D különben rosszul értelmeztétek a kérdést, itt arról van szó, hogy a nõknek bejönnek e a 16-17 éves srácok vagy inkább az idõsebbek jönnek be nekik? a kérdésre a válasz, a huszon éves csajoknak bejönnek a korombeliek(17), tapasztalat.
NÉzd meg a 16-20 éves sztárokat. Nah, õk...
Hát én azt mondanám, hogy arcra legyen átlagos, testalkatra szintén. A barnahajúakat elõnyben részesítem, de ez nem meghatározó. Ne legyen nálam alacsonyabb, mert azt én kínosnak érzem. Legyen jó humora, intelligens, és különféle témákról lehessen vele beszélgetni. Ne legyen se emo, se rocker, rapper stb.

El küldtek afp-re arra vizsgálatra amit a 16. héten csinálnak de én akárhogy is számolom amit az orvosom megadott idöpontot a vizsgálatra az a 17. hétnek a második napja ez baj vagy ilyenkor még aktuális ez vizsgálat? és ha nem akkor mit kell tennem?

Legjobb válasz: Mindig a betöltött 16. hét után, tehát azon a héten, amíg a 17. hét tart. Így a számítás megfelelõ, pont egy közép határidõt kell kikalkulálni, azaz betöltött 16. hét plusz 2-3 nap. Nyugi. Védõnõ vagyok.

Mindig a betöltött 16. hét után, tehát azon a héten, amíg a 17. hét tart. Így a számítás megfelelõ, pont egy közép határidõt kell kikalkulálni, azaz betöltött 16. hét plusz 2-3 nap. Nyugi. Védõnõ vagyok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm akkor mostmár nyugodt vagyok hogy semmit nem számoltam el.
De a kérdezõ épp azt írta, hogy a 17. hét második napja! De szerintem is izgulj emiatt, fõleg, hogy júliustól már nem is kötelezõ megcsináltatni.
Nem rég kaptam meg az Afp met. Ami 0, 28. Szerintem legalább 1 héttel dl vagyok számolva. Ill az én védõnõm pont 16 hetesen küldött. Szerintem ez lehet a baj. Ne aggódj menj nyugodtan

19 hetes vagyok, de meg mindig nem erzem a manomat mozogni! Meddig kell meg varnom? Mindenki irja hogy 16-17 hetesen mar erzi!

Legjobb válasz: Feltételezem elsõ babás vagy. Nézz utána a neten,van olyan aki csak 22-23 hetesen érzi az elsõ babát.Sokat számít a testalkatod is.Ha kicsit husisabb vagy akkor lehet hogy több idõbe telik,mire megérzed. Én elsõt 18 hetesen éreztem EGYÉRTELMÛEN,pedig elõtte héten is éreztem már valamit,de mindenki lebeszélt. most a másodikat 17 hetesen éreztem EGYÉRTELMÛEN,most is éreztem már 15-16 héten is valamit,de most én beszéltem le saját magamat,hogy korai lenne. nem vagyunk egyformák,nem gyõzöm hangsúlyozni.

Feltételezem elsõ babás vagy. Nézz utána a neten, van olyan aki csak 22-23 hetesen érzi az elsõ babát.Sokat számít a testalkatod is.Ha kicsit husisabb vagy akkor lehet hogy több idõbe telik, mire megérzed. Én elsõt 18 hetesen éreztem EGYÉRTELMÛEN, pedig elõtte héten is éreztem már valamit, de mindenki lebeszélt. most a másodikat 17 hetesen éreztem EGYÉRTELMÛEN, most is éreztem már 15-16 héten is valamit, de most én beszéltem le saját magamat, hogy korai lenne. nem vagyunk egyformák, nem gyõzöm hangsúlyozni.
Most már biztosan nem kell sokat várnod, bármelyik pillanatban észreveheted!Én az elején csak akkor éreztem ha feküdtem.Próbáld meg.Sok boldogságot a manódhoz!
Én elõször 20 hetesen éreztem (elsõ baba) álló testhelyzetben. Ne aggódj, két terhesség sem egyforma!
Szia ne aggodj én is aggodtam tudom mit érzel nekem a 20.betöltött héten mozdult meg azota folyamatosan...:-)) NE AGGODJ NINCS BAJ FOG MOZOGNI!!! Lassan 25 hetes.
22 hetes terhes vagyok és most kezdem érezgetni a babát, de még mindig nem olyan intenzíven, én is nagyon türelmetlen voltam, szerintem nem testalkat függõ mert alig voltam 50 kg a terhesség elején.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!