Találatok a következő kifejezésre: 16, 17 vagyunk (191 db)

Változóan 16, 17 vagy 18 naponta menstruálok, ez komoly baj? Miért van ez?

Legjobb válasz: Szerintem meg valaki megint unatkozik! :DDD

Szerintem meg valaki megint unatkozik! :DDD
Háát szerintem emeld a hõmérsékletett és egy szûrõõ sem ártana....xD [email protected] a kérdésednek mi köze a halakhoz??:O
Az elsõ naptól számolod, vagy az utolsótól? Nem mindegy. Az elsõ naptól kell számítani. Egyébként hormonzavar, ha ilyen rövid idõközönként jön. A kategória viszont fals. :)
Elõzõ vagyok! Azt azárt irtam, mert azt hittem direkt írtál oda elõször. Ha nem igy volt, bocsi!

Amíg nem töltöm be a 17-et, addig a jogsinak csak az elméleti részét csinálhatom meg? Vezetni nem vezethetek? (16, 5 vagyok)

Legjobb válasz: Éppen most csinálom, szóval tisztában vagyok vele, mondom is: - 16 és fél évesen kezdheted el a KRESZ tanfolyamot. - 16 és háromnegyed évesen vizsgázhatsz KRESZ-bõl és elkezdheted a rutint ( jármûkezelés ). - 17 évesen vizsgázhatsz rutinból, majd mehetsz forgalomba vezetni. Utána forgalmi vizsga. Szóval, ha 17-et betöltöd, akkor nincs több korlátozás. Nem ajánlom, hogy elkezdd, mivel negyed év alatt simán el lehet felejteni, nincs értelme. Hidd el.

Éppen most csinálom, szóval tisztában vagyok vele, mondom is: - 16 és fél évesen kezdheted el a KRESZ tanfolyamot. - 16 és háromnegyed évesen vizsgázhatsz KRESZ-bõl és elkezdheted a rutint ( jármûkezelés ). - 17 évesen vizsgázhatsz rutinból, majd mehetsz forgalomba vezetni. Utána forgalmi vizsga. Szóval, ha 17-et betöltöd, akkor nincs több korlátozás. Nem ajánlom, hogy elkezdd, mivel negyed év alatt simán el lehet felejteni, nincs értelme. Hidd el.
Vezetési gyakorlati órákat is elvégezheted szerintem, talán a vizsgát is le teheted de éles forgalomba kész jogosítvánnyal nem hiszem hogy kiengednek.
én elméletit leraktam, januárban kezdtem el vezetni, márciusban vizsga szülinapomon egy héttel késõbb pedig forgalomban. párhuzamosan csináltuk a vezetést, hogy hamar meglegyen jogsim.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszi szépen. Szerintem elkezdem a kreszt, így is elég sokat tudok belõle, ezeket már úgysem fogom elfelejteni. De azért köszi.

Mi a férfi ideállja a nőknek? 16-17 évesen vagy idősebben egy kicsit.

Legjobb válasz: 16-17 évesen FÉRFI/NÕ. Hehehe... kisfiú/kislány talán... Ettõl függetlenül 16-17 éves kiscsajok álma tipikusan valami menõ egyetemista srác... persze csak a looserok kezdenek ilyen kis pisisekkel, de a kiscsajoknak õk is "olyan érett, igazi férfi" érzést adnak. :)

16-17 évesen FÉRFI/NÕ. Hehehe... kisfiú/kislány talán... Ettõl függetlenül 16-17 éves kiscsajok álma tipikusan valami menõ egyetemista srác... persze csak a looserok kezdenek ilyen kis pisisekkel, de a kiscsajoknak õk is "olyan érett, igazi férfi" érzést adnak. :)
Én pont a korba vagyok, de engem nem vonz se a "túl szépfiú"-s arc, se a vékony testalkat, se az izmos....Egy férfi legyen férfi!Legyen magas, legyen hasa....na meg a másik....egy férfi ne borotválja magát(persze nem az arcra gondolok)hanem úgy összeségbe...:) Üdv:16/L
vereset nagy pitsával...
A kérdező hozzászólása: Miva'?
mer mi bajod az egyetemistákkal? nem mindegyik lúzer meg kocka, am meg egyetemen qrva jó csajok vannak:D különben rosszul értelmeztétek a kérdést, itt arról van szó, hogy a nõknek bejönnek e a 16-17 éves srácok vagy inkább az idõsebbek jönnek be nekik? a kérdésre a válasz, a huszon éves csajoknak bejönnek a korombeliek(17), tapasztalat.
NÉzd meg a 16-20 éves sztárokat. Nah, õk...
Hát én azt mondanám, hogy arcra legyen átlagos, testalkatra szintén. A barnahajúakat elõnyben részesítem, de ez nem meghatározó. Ne legyen nálam alacsonyabb, mert azt én kínosnak érzem. Legyen jó humora, intelligens, és különféle témákról lehessen vele beszélgetni. Ne legyen se emo, se rocker, rapper stb.

19 hetes vagyok, de meg mindig nem erzem a manomat mozogni! Meddig kell meg varnom? Mindenki irja hogy 16-17 hetesen mar erzi!

Legjobb válasz: Feltételezem elsõ babás vagy. Nézz utána a neten,van olyan aki csak 22-23 hetesen érzi az elsõ babát.Sokat számít a testalkatod is.Ha kicsit husisabb vagy akkor lehet hogy több idõbe telik,mire megérzed. Én elsõt 18 hetesen éreztem EGYÉRTELMÛEN,pedig elõtte héten is éreztem már valamit,de mindenki lebeszélt. most a másodikat 17 hetesen éreztem EGYÉRTELMÛEN,most is éreztem már 15-16 héten is valamit,de most én beszéltem le saját magamat,hogy korai lenne. nem vagyunk egyformák,nem gyõzöm hangsúlyozni.

Feltételezem elsõ babás vagy. Nézz utána a neten, van olyan aki csak 22-23 hetesen érzi az elsõ babát.Sokat számít a testalkatod is.Ha kicsit husisabb vagy akkor lehet hogy több idõbe telik, mire megérzed. Én elsõt 18 hetesen éreztem EGYÉRTELMÛEN, pedig elõtte héten is éreztem már valamit, de mindenki lebeszélt. most a másodikat 17 hetesen éreztem EGYÉRTELMÛEN, most is éreztem már 15-16 héten is valamit, de most én beszéltem le saját magamat, hogy korai lenne. nem vagyunk egyformák, nem gyõzöm hangsúlyozni.
Most már biztosan nem kell sokat várnod, bármelyik pillanatban észreveheted!Én az elején csak akkor éreztem ha feküdtem.Próbáld meg.Sok boldogságot a manódhoz!
Én elõször 20 hetesen éreztem (elsõ baba) álló testhelyzetben. Ne aggódj, két terhesség sem egyforma!
Szia ne aggodj én is aggodtam tudom mit érzel nekem a 20.betöltött héten mozdult meg azota folyamatosan...:-)) NE AGGODJ NINCS BAJ FOG MOZOGNI!!! Lassan 25 hetes.
22 hetes terhes vagyok és most kezdem érezgetni a babát, de még mindig nem olyan intenzíven, én is nagyon türelmetlen voltam, szerintem nem testalkat függõ mert alig voltam 50 kg a terhesség elején.

14 éves fiú vagyok és sajnos kövér (de már jól halad a fogyókúra 20kg le ment már) a lényeg szépen fogalmazva hogy a hímtagom 10-11 cm. Ugye ha lemegy a felesleg és leszek 16-17 éves lesz kb olyan 16-17 cm? Elég kevés ez miatt az önbizalmam

emélem megnyugtató válaszokat kapok :(((

Legjobb válasz: Szia! Szerintem teljesen normális ilyen idõs korba, hogy csak ekkora még a pénisz..d. Nem kell emiatt bánkódnod, egy nõ azért fog kívánni téged, mert szeret és nem azért, mert mekkora a bráner. Még nõni fog ne aggódj, bár nem vagyok egy szakember, de mivel még növésben vagy, nagy valószínûséggel nem fog cserbenhagyni a szervezeted. Üdv: 14/L

Szia! Szerintem teljesen normális ilyen idõs korba, hogy csak ekkora még a pénisz..d. Nem kell emiatt bánkódnod, egy nõ azért fog kívánni téged, mert szeret és nem azért, mert mekkora a bráner. Még nõni fog ne aggódj, bár nem vagyok egy szakember, de mivel még növésben vagy, nagy valószínûséggel nem fog cserbenhagyni a szervezeted. Üdv: 14/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) )
ha lemegy a felesleg nagyobb eséllyel fogsz megtetszeni valakinek és nem a farkad miatt! :) És fog még nõni egészen felnõttkorodig valószínûleg, lehet hogy még az után is.

Moziba 18-as korhatáros filmre nagykorú felügyelete mellett be lehet menni? Vagy hogy lehet bemenni 16-17 évesen?

udapesti mozikra gondolok

Legjobb válasz: 13 vagyok és voltam már 16os filmen is moziban, beengednek saját felelõsségedre hiszen csak nem AJÁNLOTT 18 éven aluliaknak, szóval te döntesz... fõleg, hogy vagy már 16-17 éves... gondolom simán ki is nézel 18-nak :P

13 vagyok és voltam már 16os filmen is moziban, beengednek saját felelõsségedre hiszen csak nem AJÁNLOTT 18 éven aluliaknak, szóval te döntesz... fõleg, hogy vagy már 16-17 éves... gondolom simán ki is nézel 18-nak :P
A kérdező hozzászólása: édesapám szerint még 19nek is :D
Figyelj: 15éves vagyok és Pesten(sõt ország szerte) is nem egyszer bementünk egy-egy kocsmába piálni. És kiadták a legtöbb helyen. Szóval szerintem egy moziba simán beengednek. 16-17évesen. Fõleg hogy idõsebbnek nézel ki. Mondjuk ez hülyeség. Mert engem is néztek már 18nak. Sõt legtöbbször 18-19nek tippelnek meg.

14 évesen 170 cm voltam, most 17 vagyok és csak 174 cm. Olvastam hogy 15-16 éves korban átlagosan 9-10 cm-t növünk. Lehet hogy későn érő vagyok, vagy már nem fogok nőni?

Legjobb válasz: KedveS Kérdezõ! A testi növekedés általában 16-17 éves kor körül véget ér. A 174 cm-es testmagasság teljesen normális, nem kell aggódni. Üdv: dr. Szalai Krisztián

KedveS Kérdezõ! A testi növekedés általában 16-17 éves kor körül véget ér. A 174 cm-es testmagasság teljesen normális, nem kell aggódni. Üdv: dr. Szalai Krisztián
Ne aggódj, normális a fejlõdésed. Képzeld én is kb 170cm magas voltam 13-14évesen és azóta 1 centit sem nõttem :) Most 20éves vagyok.
Szedjél vitaminokat, calciumokat, ezek elengedhetetlenek a növekedéshez.
Szia, én 166 cm vagyok kb. 14 éves korom óta, most 19 vagyok. Ha lány vagy, akkor már ne is akarj tovább nõni, ha meg fiú, akkor se bánkódj, nem lehet mindenki 2 méteres, és az alacsonyabb, vagy veled egymagas lányoknak nem lesz gondod a magaságoddal :)
Én még a katonaságban is nöttem 4 centit, 21 évesen. A lábam is akkor váltott 44-rõl 45-re. :)
Én most 16 vagyok és 196 cm. Szerintetek nõni fogok még? Nagyon nem szeretnék már. Csak hízni! :D
Na, nõttetek még?

Szerintetek gáz hogy 18 éves vagyok és a péniszem mérete 16-17 cm állva?

Legjobb válasz: Nem az,16 átlag a 17 átlag feletti. Igen mindenkinek más a jó méret. Hallottam olyat,hogy a csaj elküldött egy olyan csávot akinek am 21 cm volt,hogy figyi jofej vagy de ha 23 cm alatt van a farkad akkor hagyjuk egymást. Van akinek 15 fáj (ismerek nem 1 ilyet) van akibe harangozol 20 cm-el. Kinek mi. Én pl nem szeretem az orbitálisan nagy melleket. Van akinek ezjön be. Ennyi :)

Nem az, 16 átlag a 17 átlag feletti. Igen mindenkinek más a jó méret. Hallottam olyat, hogy a csaj elküldött egy olyan csávot akinek am 21 cm volt, hogy figyi jofej vagy de ha 23 cm alatt van a farkad akkor hagyjuk egymást. Van akinek 15 fáj (ismerek nem 1 ilyet) van akibe harangozol 20 cm-el. Kinek mi. Én pl nem szeretem az orbitálisan nagy melleket. Van akinek ezjön be. Ennyi :)
és ülve?
nem, mar mert lene gaz?
Úgy tûnik lassan kellesz nyitni egy újabb témakört is... Mégpedig azt, hogy szerintetek melyen a farkam? Ma ez legalább a 6. ilyen jellegû kérdés, és rengeteg hasonló gyûlt össze... Ne legyél már ekkora barom, nem minden lánynak ugyan az a méret jön be. Ezt többen is mondták.
nekem tökéletes ;P 17/L

Honda Civic vagy Mazda 323? 16"/17" felni?

mind a kettõ 96-98 évjárat kb.

Legjobb válasz: A fogyasztás nagyban függ hogy mekkora motorral veszed! Nekem 98-as civicem van 1.6 vti a fogyasztás 7.5l-tõl a csillagos égig,lábfüggõ!:-D 16'' felni van alatta 205/50-es gumikkal! 17''-os nem kellene így is elég kemény!

A fogyasztás nagyban függ hogy mekkora motorral veszed! Nekem 98-as civicem van 1.6 vti a fogyasztás 7.5l-tõl a csillagos égig, lábfüggõ!:-D 16'' felni van alatta 205/50-es gumikkal! 17''-os nem kellene így is elég kemény!
A kérdező hozzászólása: 1.5ös motorral venném amibe 88lovat építettek bele.
Arra ne rakj semmiképpen 17-est mert nem túl izmos a motor csak a fogyasztás nõne!
Ha "rendes, kedves, normális és átlgos 17 éves srác vagy" akkor ne skypon ismerkedj, ha nem az vagy akkor még hazudtál is !
A kérdező hozzászólása: Csak hogy képzeld nem kamuzok.
Nem biztos hogy találsz itt pont olyat aki gyõri...de sok szerencst.17/L😊
Félreírtam😊 sok szerencsét

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!