Találatok a következő kifejezésre: 154 cm es (20 db)

Nem vagyok kövér? 13 éves fiú vagyok 154 cm és 53 kg. Értelmes válaszokat szeretnék! ;)

Tudom, általában ezt lányok szokták kérdezni csak egy kicsit én is agódóm a súlyom miatt! Ja és ha kövér vagyok (szerintem az vagyok) mennyit kéne lefogynom?

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy kövér! Én 13 éves fiú vagyok, 179 cm és 76 kiló körül vagyok! :-)

Szerintem nem vagy kövér! Én 13 éves fiú vagyok, 179 cm és 76 kiló körül vagyok! :-)
13 évesen még ezen nem aggódnék, persze értem én, hogy zavar kicsit. szerintem nem vészes arány, még úgy is sokat fogsz nõni. ha kicsit figyelsz arra, hogy mit eszel, nem olyan sok csokit, csipszet, kenyeret vagy tésztát, máris jobb lesz. Esetleg mászkálj többet a barátaiddal a szabadban, ne bent ülj a gép elõtt. Ha szeretsz valamit sportolni, akkor csináld azt a szabadidõdben. De drasztikus fogyókúrába szerintem ne fogj :)
de.
egyátalán nem.:) én is 13 éves vagyok és lány..a magasságodhoz és a korodhoz viszonyítva teljesen jó a súllyod..
A kérdező hozzászólása: köszönöm az ediggi válaszokat! :) jöhet több is! ;)
nekem azt monják hogy "anorexiás" vok!sztem nem igaz de mind1 !! parométerek : 13/L 157 cm és 38 kg...

Rövid idő alatt 2 gyereket szültem.154 cm és 60 kg vagyok. Hogyan tudok 5 kg-ot leadni könnyen?

F?leg a hasamon van úszógumi, a többi testrészem inkább olyan lötyike lett. 34 éves vagyok és még szeretnék babát,de el?tte rendbe hoznám magam valamennyire. Szívesen fogadok jól bevált ötleteket.

Legjobb válasz: Nekem is hasonló gondjaim voltak. Ami segitett, hogy az étrendemben föleg zöldségfélék és gyümölcsök szerepeltek, de ezen kivül ettem minden mást is, csak azokból sokkal kevesebbet (csoki, csülökpörkölt, zsiros kenyér - szóval tényleg minden, csak az ilyesmikböl keveset). Ezenkivül rendszeresen tornáztam: minden második nap (nekem hétfö-szerda-péntek lett az optimális) a Rubint Réka: van 5 perced - videokra, meg hasizomgyakorlatokat is, de legalább fél órát, legtöbbször egy órát. Már pár hét alatt látszott eredmény - föként a centikben, a kilók sokkal lassabban változtak. Ennek viszont az az elönye, hogy a börömnek is volt ideje visszaalakulni, mert ha gyorsabban fogysz, akkor nagyon csúnya lesz, amit késöbb már nem lehet kijavitani (csak mütéttel, de azt meg nem tartom jónak)

Nekem is hasonló gondjaim voltak. Ami segitett, hogy az étrendemben föleg zöldségfélék és gyümölcsök szerepeltek, de ezen kivül ettem minden mást is, csak azokból sokkal kevesebbet (csoki, csülökpörkölt, zsiros kenyér - szóval tényleg minden, csak az ilyesmikböl keveset). Ezenkivül rendszeresen tornáztam: minden második nap (nekem hétfö-szerda-péntek lett az optimális) a Rubint Réka: van 5 perced - videokra, meg hasizomgyakorlatokat is, de legalább fél órát, legtöbbször egy órát. Már pár hét alatt látszott eredmény - föként a centikben, a kilók sokkal lassabban változtak. Ennek viszont az az elönye, hogy a börömnek is volt ideje visszaalakulni, mert ha gyorsabban fogysz, akkor nagyon csúnya lesz, amit késöbb már nem lehet kijavitani (csak mütéttel, de azt meg nem tartom jónak)

154 cm és 43, 5 kg vagyok, szeretnék fogyni egy kicsit, hogyan tehetném?

Nem akarom sanyargatni magam, tehát enni szeretnék. Combból szeretnék leadni, mit kellene csinálnom?

Legjobb válasz: Combból tornával a legegyszerûbb.

Combból tornával a legegyszerûbb.
Nincsen helyi fogyás. Hagyd el a lisztes, cukros ételeket. Hozzáteszem, a számok alapján inkább csak erõsítened, formálnod kell magad, a fogyást nem erõltetném. Egyél sok fehérjét, zöldségeket. eddz keményen és a hatás nem marad el!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:)
Semmi szükséged fogyásra. A súlyod tartsd és végezz testformáló edzéseket.
44 kg
39
inkább nõjjél még
44-48 kg.
hármaska, nem tehet arról hogy hány centi.

Mekkora pataharang kell egy szalaggal mérve 154 cm es lóra? S, M vagy L?

Nem nagy patájú lóról van szó pont a megfelel? méret? a patája örülnék a segítségeknek :)

Legjobb válasz: szerintem M :)

szerintem M :)
Szia! A pata mérete dönti el, nem a ló magassága :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)

154 cm-es testmagasság nagyon alacsony egy lánynál?

Legjobb válasz: én 10 centivel vagyok magasabb nálad, de még sokszor én is alacsonynak érzem magam:S szerintem elég kicsi.

én 10 centivel vagyok magasabb nálad, de még sokszor én is alacsonynak érzem magam:S szerintem elég kicsi.
utolsó vagyok ugy értettem h fiú pár jut, hogy ha tesin tornasor szerint osztanak minket vmilyen gyakorlathoz
én 12 vagyok és 151 cm én vagyok a legkisebb lány az osztályban és nagyon zavar. az csak haggyán hogy nekem mindig fiú pár jut, de még le is néznek páran a magasságom miatt..:( 2.osnak néztek pedig 6.os vagyok. aztán a barátnõm (12, 165 cm) járt egy fiúval (12, 155) és naaaagyon bénán néztek ki így ölelgették egymást ami eleve gáz, de olyan volt mint a néni és a kisfia.. ráadásul õ MINDEGYIK helyesebb fiúnál magasabb az osztályból, szóval nekem még egész jó:)
hihi....én meg 156cm, és 22! De se baj, nem kell mindenkinek tökéletsnek lennie, vagy ha az akar lenni z ember akkor olyanon próbálkozzon javítani amin lehet.:)
Sziiia a. Nyugtasson meg meg az hogy 1-2 cmvel kisebb vagyok nálad :D. Engen is nagyon zavar, ismerõs az érzés :S . Mondjuk én 13 éves vagyok TALÁN még növök egy-két cmt ....
Alacsonynak alacsony... De ha arányos testalkatod van, akkor tökéletes :)
162-164 cm a magyar átlag a nõknél, szóval igen, kicsinek számít, de ez a lányoknál annyira nem fontos szerintem.
152 cm vagyok:"D 14| szerintem még mindig jobb mint 170 centinek lenni.
A kérdező hozzászólása: arányosnak arányos vagyok, de néha mégis úgy érzem magam, mint egy ufo. Tegnap sorbanállás közben is beszóltak. Eléggé elegem van már ebbõl :-(
Én 155 vagyok, de szeretem!:) Nem kell attól félnem, h magasabb vagyok a fiúknál, bátran vehetek fel akármekkora sarkú cipõt.Na és annyira jó érzés odabújni a szerelmemhez, érezni h kisebb vagyok..olyan biztonságot nyújtó érzés:$ Örülj neki!!!:)
Elég alacsony.
nAGYON ALACSONY!!!!!

13 eves lany vagyok es 154 cm. Hany cm-nek kene lennem? Nagyon alacsony vagyok? :d

Legjobb válasz: Nem vagy alacsony. 20 éves korodig amúgy is nõni fogsz még. Én 159 cm vagyok, és 16 éves, lány.

Nem vagy alacsony. 20 éves korodig amúgy is nõni fogsz még. Én 159 cm vagyok, és 16 éves, lány.
Én 149 vagyok és 13 éves.
Velem van a baj?12 éves vagyok, 167 cm
en 12 eves es 160cm

Idén leszek 15 éves, és kb 152-154 cm vagyok, ez normális?

szerintetek fogok nőni? Tehetek valamit azért, h nőjek? A szüleim : anya:170cm apa 185cm. Este 21kor fekszek le, és 6óra fele kelek fel... Ha kellene még infó a válaszhoz, akkor mondok szívesen.

Legjobb válasz: Simán megfogsz nõni. A szüleid méretét figyelembe véve leszel legalább 170 cm. Gondolom még nem is menstruálsz, vagy nem régóta!

Simán megfogsz nõni. A szüleid méretét figyelembe véve leszel legalább 170 cm. Gondolom még nem is menstruálsz, vagy nem régóta!
F vagy N vagy ?
Hát igen ehhez kellene a nemed! De szerintem jobb ha kisebb vagy, mintha akkora lennél mint egy fa! Szerintem jobb az alacsony alkat, meg vannak az elõnyei
A kérdező hozzászólása: fiú vagyok, köszi a válaszokat eddig is.
A kérdező hozzászólása: Ez változtat a válaszokon? :O
Elsõ válaszoló vagyok! Na látod, ha fiú vagy, akkor leszel 180-185cm! Mivel apukád és anyukád is magas! A szülõkbõl ilyen számolást végeznek a gyerek várható magasságára: A két szülõ magasságának középértéke +9=186, 5cm a várható magasságod. Persze ez lehet picit kevesebb is, ha más genetikai tényezõ (pl egy alacsony nagyszülõ) és benne lehet.
A férjem annó 15 és 16 éves kora közt „nyúlt meg” egyszer csak, addig minden osztályfényképén úgy néz ki, mintha valakinek az öccse lett volna. :)
Szia! Én ugyan lány vagyok, 16 és fél éves a rokonaim is alacsonyak olyannyira, hogy már magasabb vagyok mint anyukám a magam 1, 51 m-rével. Szerintem nincs okod aggódni hisz a tested felnõttéválása (és a növekedés) igazán csak 14-16 éves korban kezd elindulni.

15 éves vagyok és 154 cm ez normális?

Ez normális? Sokszor mondják hogy alacsony vagyok, és aggódok hogy ilyen alacsony maradok, pedig szeretnék még n?ni.

Legjobb válasz: Én 24vagyok és 160cm, szóval ne aggódj:)

Én 24vagyok és 160cm, szóval ne aggódj:)
Nincs kizárva, hogy ilyen maradsz, de az ellentetje sem.Én 30 éves vagyok, és 150cm.Ha csajszi vagy, és ilyen maradsz még elõnyöd is lehet belõle.Engem körül zsongtak a srácok, mindig védelmezni akartak.Szupi volt.
én 13 vok és 163 cm
Én 13 vagyok, és 164 cm az emberek 18 éves korukig nõnek, szóval szerintem normális.
Én 19 vagyok és 160 cm. Szerintem az alacsonyabb nõk arányosabbak, szóval jól oszlik el a lábszárak és felsõtest aránya.
kylie minogue is csak 154 körül, van
tt zl vagyok 40-év ff ne ezzel törõdj, persze megértelek biztos kitûnsz a sorbol. de a génekbe nincs beleszolás inkább arra vigyáz ebe a pár évbe hogy egészségesen élj pl nem szabad belekostolni a cigibe aki nem kostol bele nem is szokik rá, mert az életbe nagyon sok hátulütöjevan , neki, ne tetováltas derekadra mert akkor ugye mutatni is szeretnéd híd el nem kell, hogy a fiúk lássák az utcán szebb vagy nélküle és nem fázol át.Most azt érzitek ezek a fontosak .majd foj. köv.
tt zl fojt. tudom hogy undorító amit írok gondoljatok bele az emberi életbe vegyetek élõ példákat.születünk és talán 70 évig élünk.ahhoz, hogy pl az utolsó 40 évet hogy töltöd el nem mindegy.Tehát 10évtöl mondjuk 20ig dõl el az életetek a halálig.A kábítószert kerüljétek nekünk könnyû volt mert még nem volt, de sajnos mai fiataloknak nagyon nehéz az biztos a szülõknek nagyon topon kell lenni, hogy, egészséges felnõttek legyetek.Mert akkor, kezdõdik, az, élet persze aki megéri.Reméljük, hogy igen, egészségesen , erkölcsileg is, lelkileg is, és mások elõtt legyen becsülete, mert ha érzed, hogy becsülnek akkor az is nagyon sokat számít, a felnõtt korban ehhez viszont szót kell fogadni a szülõknek.Ha valakit megsértettem ne haragudjon.tt zl.
Én 13 vagyok, 141 cm. Az osztálytársaim 150 cm körül vannak. Az alacsony lányok elõnyébõl én még semmit sem vettem észre. Engem csak folyton cikiznek miatta. =(
Lehet hogy még nõni fogsz, de ha nem az akkor se nagy gond szerintem. =) én 2 éve nem növök semmit. én is 15 vok, de viszont 165 cm... lehet hogy te még leszel magasabb is.
Én imádogm a kicsi csajszikat. Sokkal jobb mint egy hegyre felnézni. Ne agódj ez miatt! Légy rá büszke. Igan télleg alacsony vagy, de ez nem baj. Mint mondtam énimádom az alacsonyakat. :) Persze mindig lesznek akik leszólnak érte, de le kell õket szarni! Mindenkibe bele lehet kötni, angedd el a füled mellet. Légy büszke és járj egyenes háttal :) További szép napot.
20cm felett már nagynak számít.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, lány vagyok :) )
én 21 vagyok és 153 és tök jó.
én 16 éves vagyok és 156cm, elvileg 18 éves korig nõnek a lányok, nekem nem ártana 10 cm:S
te tt zl és ennek az egész hablatynak mi köze a kérdéshez? Holdkóros vagy?

Ha szeretnék fogyni, és főleg a pocakomat leadni, elég napi 30-40 felülés? (154 cm, 60kg)

Legjobb válasz: ez elég furcsa kérdés. 30-40 felülés? Ha annyit tudsz megcsinálni összesen 1 nap akkor használ ha tudnál 200at akkor nem használ. Mellékesen a felülés a has edzésére alkalmatlan. Lokális zsírégetés nincs és maga a zsírégetés is csak egy jól hangzó szó ami a reklámokban kell, hogy eltudják adni a terméket.A felesleg leadás a táplálkozás függvénye, a test formáját adó izmok alakítása pedig edzéssel érhetõ el. ha érdekel bõvebben írj mailt (személyi edzõ)

ez elég furcsa kérdés. 30-40 felülés? Ha annyit tudsz megcsinálni összesen 1 nap akkor használ ha tudnál 200at akkor nem használ. Mellékesen a felülés a has edzésére alkalmatlan. Lokális zsírégetés nincs és maga a zsírégetés is csak egy jól hangzó szó ami a reklámokban kell, hogy eltudják adni a terméket.A felesleg leadás a táplálkozás függvénye, a test formáját adó izmok alakítása pedig edzéssel érhetõ el. ha érdekel bõvebben írj mailt (személyi edzõ)
De akkor is kevés a 30-40 felülés. Szinte semmit sem ér. Elõször 45-50 percig csinálj valamilyen kardió mozgást és utánna 4-5-ször 30 felülést pl. minden másnap. Igy már ér valamit.
Röviden: nem elég. A mozgásfajtának a közhiedelemmel ellentétben nincs hatása arra, hogy honnan fogyunk. Másrészt - és ez a legrosszabb hír - az emberi test sajnos nagyon jó hatásfokú szerkezet: a mozgás nagyon kevés energiát használ el. Még napi 8 órás bánya(!)munkával is csak az alap energiaszükséglet dupláját lehet elhasználni. 300-400 felülés?
Sziasztok! Nem tudok privát emailt küldeni annak aki ekkor írt a kommentet A válasz megírásának idõpontja: 2008-12-15 17:52 ha olvasod lécci jelentkezz...mert engem érdekelne a dolog elõre is köszi
nem eleg. napi 300-400 felules a minimum. csak hogy tudd!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!