Találatok a következő kifejezésre: 15. hetes vagyok, de még mindig (2 db)

Van olyan aki 2009 december.27 van kiírva? 15 hetes vagyok de még mindig nem híztam ti is vagytok vele?

Hízni akarok mert vékony vagyok de nem nagyon birok enni a melegt?l. Mit egyek hogy jól is lakjunk meg hízzak is?!

Legjobb válasz: Szia, én jan. 6-ra vagyok kiírva és még semmit nem híztam. Az elsõ terhességem idején is csak 1 kilót híztam így az elején, aztán a végére 12 lett. Ne izgulj, annyit egyél és azt amit kívánsz.

Szia, én jan. 6-ra vagyok kiírva és még semmit nem híztam. Az elsõ terhességem idején is csak 1 kilót híztam így az elején, aztán a végére 12 lett. Ne izgulj, annyit egyél és azt amit kívánsz.
Én kb 2 kilót szedtem fel a 13-14.hétig, igazából utána jött meg az étvágyam, mert elmúltak a rosszulléteim. Én is vékony alkat vagyok, sosem tudtam hízni egész életemben. Most 22 hetesen +5kg-nál járok. Majd jön az, hidd el!
Én jan 2 re vagyok kiirva sajnos hiztam mar 6 kg mert elotte cigiztem es gondolom azert, mindig csak nassolnek.Meg pihenesre vagyok itelve mert a mehlepenyem lent van
szia!én dec 7-re vagyok kiírva és én sem híztam, hanem fogytam.azt mondta a védõnõ, hogy nem kell izgulni, mert a kicsi úgyis elveszi azt, amire neki szüksége van.
Én dec 25-re vagyok kiírva, és a terhességem eleje óta 5 kg-ot fogytam ( nem ártott!!!), nem fogyózok, csak a rosszullétek miatt nem nagyon ment az evés.A bébi, mégis rendben fejlõdik. Majd hízol ha kell, ne aggódj.
Szia, én dec.13-ra vagyok kiirva, még én sem hiztam semmit, 56-al kezdtem, visszament 52-re annyira rosszul voltam, most tartok 53-nál.De a baba ettõl még szépen fejlõdik, tegnap voltam a 18 hetes uh-on, és még 1 jó héttel nagyobbra is vették.

15. hetes terhes vagyok, de még mindig nem múltak el a reggeli rosszullétek, sőt egésznap hányingerem van. Normális ez? Mikor fog elmúlni? Tényleg igaz az, hogy már csak akkor, ha megmozdul a baba?

Legjobb válasz: Szerintem nincs ezzel semmi baj valakinek egésszen a késoi szakaszig tart, de neizgulj ez normális, nekem most multak el ezek a tunetek (12.hetes kismama) de még ritkán van ugy hogy este elkap egykis hányinger...

Szerintem nincs ezzel semmi baj valakinek egésszen a késoi szakaszig tart, de neizgulj ez normális, nekem most multak el ezek a tunetek (12.hetes kismama) de még ritkán van ugy hogy este elkap egykis hányinger...
Én 35 hetes kismama vagyok, de még most is hányingerem van és legalágg heti 3-szor hányok is.A barátnõm úgy ment szülni hogy elõtte jól kihányta még magát. De a babának ettõl semmi baja nem lesz, az tuti, csak neked kellemetlen.
Nem akarlak elkeseríteni, de néhányan végig hányják az egész terhességet! Nagyon ritka, bár ez nem vigasztalja azt, akit érint! Szerintem próbáld róla elterelni a figyelmedet, hátha az segít. De a babának nem lesz tõle semmi baja, az tuti! Amúgy nem tudom ki mondta neked, hogy akkor fog elmúlni, ha megmozdul a baba, de szerintem ez nem igaz. Már csak azért se, mert a baba már most is mozog elég sokat, csak épp még te nem érzed.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!