Találatok a következő kifejezésre: 15. hetes vagyok, de még (17 db)

Van olyan aki 2009 december.27 van kiírva? 15 hetes vagyok de még mindig nem híztam ti is vagytok vele?

Hízni akarok mert vékony vagyok de nem nagyon birok enni a melegt?l. Mit egyek hogy jól is lakjunk meg hízzak is?!

Legjobb válasz: Szia, én jan. 6-ra vagyok kiírva és még semmit nem híztam. Az elsõ terhességem idején is csak 1 kilót híztam így az elején, aztán a végére 12 lett. Ne izgulj, annyit egyél és azt amit kívánsz.

Szia, én jan. 6-ra vagyok kiírva és még semmit nem híztam. Az elsõ terhességem idején is csak 1 kilót híztam így az elején, aztán a végére 12 lett. Ne izgulj, annyit egyél és azt amit kívánsz.
Én kb 2 kilót szedtem fel a 13-14.hétig, igazából utána jött meg az étvágyam, mert elmúltak a rosszulléteim. Én is vékony alkat vagyok, sosem tudtam hízni egész életemben. Most 22 hetesen +5kg-nál járok. Majd jön az, hidd el!
Én jan 2 re vagyok kiirva sajnos hiztam mar 6 kg mert elotte cigiztem es gondolom azert, mindig csak nassolnek.Meg pihenesre vagyok itelve mert a mehlepenyem lent van
szia!én dec 7-re vagyok kiírva és én sem híztam, hanem fogytam.azt mondta a védõnõ, hogy nem kell izgulni, mert a kicsi úgyis elveszi azt, amire neki szüksége van.
Én dec 25-re vagyok kiírva, és a terhességem eleje óta 5 kg-ot fogytam ( nem ártott!!!), nem fogyózok, csak a rosszullétek miatt nem nagyon ment az evés.A bébi, mégis rendben fejlõdik. Majd hízol ha kell, ne aggódj.
Szia, én dec.13-ra vagyok kiirva, még én sem hiztam semmit, 56-al kezdtem, visszament 52-re annyira rosszul voltam, most tartok 53-nál.De a baba ettõl még szépen fejlõdik, tegnap voltam a 18 hetes uh-on, és még 1 jó héttel nagyobbra is vették.

15. hetes terhes vagyok, de még mindig nem múltak el a reggeli rosszullétek, sőt egésznap hányingerem van. Normális ez? Mikor fog elmúlni? Tényleg igaz az, hogy már csak akkor, ha megmozdul a baba?

Legjobb válasz: Szerintem nincs ezzel semmi baj valakinek egésszen a késoi szakaszig tart, de neizgulj ez normális, nekem most multak el ezek a tunetek (12.hetes kismama) de még ritkán van ugy hogy este elkap egykis hányinger...

Szerintem nincs ezzel semmi baj valakinek egésszen a késoi szakaszig tart, de neizgulj ez normális, nekem most multak el ezek a tunetek (12.hetes kismama) de még ritkán van ugy hogy este elkap egykis hányinger...
Én 35 hetes kismama vagyok, de még most is hányingerem van és legalágg heti 3-szor hányok is.A barátnõm úgy ment szülni hogy elõtte jól kihányta még magát. De a babának ettõl semmi baja nem lesz, az tuti, csak neked kellemetlen.
Nem akarlak elkeseríteni, de néhányan végig hányják az egész terhességet! Nagyon ritka, bár ez nem vigasztalja azt, akit érint! Szerintem próbáld róla elterelni a figyelmedet, hátha az segít. De a babának nem lesz tõle semmi baja, az tuti! Amúgy nem tudom ki mondta neked, hogy akkor fog elmúlni, ha megmozdul a baba, de szerintem ez nem igaz. Már csak azért se, mert a baba már most is mozog elég sokat, csak épp még te nem érzed.

Már 15. hetes vagyok és gyakran még most is feszít, fájdogál a hasam. Normális ez? Nem görcsöl de néha alig bírok kiegyenesedni.

Legjobb válasz: Normális, sajnos.A mai napig van nálam is. magnéziumot szedj rendszeresen és pihenj amennyit csak tudsz. napközben dõlj le minimum 2 órára. orvosom szerint 1 óra pihenés azoknak a kismamáknak is kötelezõ, akik panaszmentesek. kitartás:) 21.hetes kismama

Normális, sajnos.A mai napig van nálam is. magnéziumot szedj rendszeresen és pihenj amennyit csak tudsz. napközben dõlj le minimum 2 órára. orvosom szerint 1 óra pihenés azoknak a kismamáknak is kötelezõ, akik panaszmentesek. kitartás:) 21.hetes kismama
Igen normális, akkor lenne nem az ha görcsölnél vagy véreznél.Sokat kell pihenned, de azért nem egész nap.a mozgás, sétálás nyáron lehetõleg ne a nagy melegbe nagyon fontos.Egyél sok vitamint, de kerüld a puffadást okozó zöldségeket.Idõvel szerintem enyhül ez a panasz.A terhesség az édes teher, mert a végeredmény a legcsodálatosabb amit egy nõ átélhet.Nekem négy fiam van és a világon a legboldogabb anyuka vagyok!

15 hetes vagyok. Elsö baba. De nem érzem úgy mintha terhes lennék. Gondolom azért mert nem éreztem még mozogni a babám. Más is volt már így?

Legjobb válasz: már érzem mozogni, de mikor nem nyüzizik, akkor én is sokszor vagyok így mint Te kedves kérdezõ :( majd akkor nem lesz ilyen "problémánk" mikor már akkora lesz a pocink, hogy a lábunk úját sem látjuk tõle :)

már érzem mozogni, de mikor nem nyüzizik, akkor én is sokszor vagyok így mint Te kedves kérdezõ :( majd akkor nem lesz ilyen "problémánk" mikor már akkora lesz a pocink, hogy a lábunk úját sem látjuk tõle :)
Szerintem normális, nehéz felfogni a dolgot. De késõbb hidd el elhiszed :D. 31h km
Én 16 hetes vagyok (pont ma) és én se érzem magam terhesnek néha még a rossz gondolatok is elõ jönnek de hamar elmúlnak :) Én se tudom még pontosan, hogy a babámat éreztem vagy nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! :-) gondolom h késöbb már jobban elhiszem úgym. H bennem van a kis drágám :-D ti am mikor éreztétek 1x a babátokat mozogni?
A kérdező hozzászólása: Jaj nekem is sokszor vannak rossz gondolataim. De gondolom ez már így fog maradni :-/ alig várom h 18 hetes legyek és menyjek uhra és tudjam h minden rendbe van a babámmal! :-)
15 hetes vagyok, én sem érezném magam terhesnek csak kezd kerekedni a pocim igy könnyebb elhinni, a rossz gondolatok azok nálam is sajnos jelentkeznek, de elhessegtetem magam elöl!
Pont igy éreztem mint te, kedves kérdezõ, nem is éreztem magam terhesnek, csak abból, hogy már nem csinálhattam ezt-azt. De ez meg inkább zavaró volt, mert ugye terhesnek nem éreztem magam, de mégis meg kellett vonnom magamtól dolgokat. Aztán teltek a hetek, 18.hetesen éreztem a kis buborékokat, de akkor még nem tudtam, hogy az a baba, de már kezdtem rménykedni, aztán 20hetesen biztos voltam benne, hogy "megrugdosott", ez már õ! Azóta elhiszem, hogy terhes vagyok, és csodálatos amikor a tenyeredet a pocidra teszed, a babát pedig rúgkapál alatta :) Az aggódás nem fog elmulni, mert mindig lesz mi miatt paráznod, /én is paramami vagyok/, de ez talán természetes is, nemigaz? :) Boldog babavárást!
Nekem a 18-19. hétig gyakran volt ez az érzés. Utána elmúlt. :) 23 hetes vagyok most.
Nyugodtan mehetsz, nem lesz semmi gond!De jó neked, hogy elutazhatsz, irígyellek!
Én úgy tudom, hogy kb 7. hónapig lehet repülni! De úgyis lassan mész orvoshoz, majd õ megmondja a tutit! Gratula!! Üdv 19 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Aranyosak vagytok! Csak annyian ilyesztgetnek a "nyomáskülönbséggel" meg a "detektorral", meg hogy "12 óra azért elég hosszú"....
Nyugodtan repülhetsz, de a bõröndöket nem viheted! Ilyenkor nem szabad emelgetni, cipekedni, az elsõ 12hétben ez fontos!
Nyugodtan repülhetsz, nem lesz semmi gond, a detektor miatt pedig nem kell izgulnod, ha megmondod, hogy terhes vagy esetleg igazolást is viszel róla, amit doki ad, akkor nem kell a kapun átmenned, nagyon rendesek ez ügyben a repülõtéren. Gratula a pöttömhöz!
Én 28 és 30 hetesen is repültem. Semmi bajunk nem lett. A detektoron is nyugodtan átmehetsz, olyan rövid ideig tart, hogy az semmi bajt nem okozhat. Jó utat!
nem lesz semmi bajotok, nyugodtan menjél el. én 1 hónapos voltam amikor Görögországba utaztunk busszal. oda is és vissza is 30 óra volt az út.....semmi baj nem lett. jó nyaralást majd nektek. 8 hetes kisfiú anyukája.
Mi picimmel most repkedtunk, igaz nem 12 orat.... Egyaltalan nem volt problema. Arra figyelj, hogy legalabb orankent allj fol es mozogj egy kicsit, mert a hosszu ules esetleg vizesedest okozhat. 20 hetes mamo
Nem lehet semmi bajod, de a dokinak mindenképpen kell szólnod róla, csak azért, hogy tudjon róla, és kérdezzetek rá a légitársaságnál, mert mindegyiknek más a szabályzata. Valamelyik egészen a 7-8-dik hónapig utaztat kismamákat, de van, amelyik nem vállal semmilyen kockázatot, és olyanról is tudok, ahol kell vinni egy orvosi igazolást, hogy repülhetsz...

15 hetes kismama vagyok, de meg egyaltalan nincs pocakom. Kellene hogy legyen? Ugye?

Legjobb válasz: Nem kell aggódni!Nekem is a 18.hét környékén kezdett el nõni a babás pocak,addig csak puffadós volt.Még egyelõre nem nagy.Aztán majd megunod még azt is,h nagy! Amúgy van,akinek késõbb kezd el látszani.Alkati kérdés,h mikor!

Nem kell aggódni!Nekem is a 18.hét környékén kezdett el nõni a babás pocak, addig csak puffadós volt.Még egyelõre nem nagy.Aztán majd megunod még azt is, h nagy! Amúgy van, akinek késõbb kezd el látszani.Alkati kérdés, h mikor!
Mindenki más, nem egyformák a babók, és mi sem vagyunk.Ne félj, elõbb-utóbb neked is lesz majd pocid, és lehet hogy nem is kicsi.Türelem! 13 hetes kimami
Szia, a merete es formaja alkati kerdes, nekem a 20. het kornyeken kezdett "kiugrani" es egyertelmuen baba pocak lenni. Most kezdtem a 40. hetet es hidd el nem bannam ha mar semmi nem lenne ott :)
Szia! No én is ezen paráztam/parázom, most vagyok a 24. hétben és most kezd csak nõni a pocakom. Én is feltettem ezt a kérdést, valaki azt válaszolta, hogy biztos, hogy széles a csípõm és nagy a méhem (ez így is van), tehát én is és lehet, hogy te is a "csípõdben hordod a babát". De nyugi, ki fog ugrani, nem biztos, hogy óriási lesz, de biztos, hogy lesz :-)) Jó babavárást!
Szia! Én is kicsit pánikoltam emiatt, most a 23. hétben járok és kb. 4 hete kezdett el látványosan növögetni a pocim, olyan mintha minden nap egy kicsit nagyobb-nagyobb lenne, addig úgy néztem ki mint aki kétszer vacsizott. Ne aggódj biztosan lesz pocid neked is! :) Boldog babavárást!
Szia! Szerintem nem késtél le semmirõl Én most vagyok a 16. hétben és kb 1 hete kezdett látszani a pocakom. Nyugi leszel még akkora, mint a két ajtós konyhaszekrény:)
Szia! Ne aggódj, ez normális. Nekem a 18. hétig semmi se látszott, simán a rendes szûk farmeremet hordtam, addig szinte nem is híztam. Aztán egy hét alatt hatalmasat nõtt, a végén már nagyon durván nagy pocim volt. Amikor mentem szülni, elõször megkérdezték, hogy ikreim lesznek-e, de a nagy poci sem jelent feltétlenül nagyon nagy babát, pl. a fiam is egy normál 3070 grammal született, pedig mindenki óriásbébire számított a pocakméret alapján.
38 hetes vagyok és semmi hasam.nagyon sokan észre se veszik, aki észre veszi, 4ik 5ik hétre saccolja.
Emiatt ne aggódj, az elsõ babámmal a hetedik hónapig nem akarták elhinni, hogy babát várok, mert csak a csípõm lett egy kicsit szélesebb. Mégis 3750 g-mal született. A másodikkal pedig már a negyedik hónap vége felé úgy néztem ki, mint aki bármelyik pillanatban szülhet. 3900 g-os 59 cm-es baba lett. Ha az UH és minden más rendben egyszerûen csak így kényelmes neki. Most a harmadikat várom, Holnap megyek AFP-re, és a pocakomon semmi sem látszik, de nem aggódom. Jó babavárást Nektek is!

15 hetes terhes vagyok és még nem érzem a baba mozgását, holott nagyon sokan írták, hogy 14-15 hetesen már érezték. Amikor a méhem környékére teszem a kezem, akkor koncentrálok erősen, de nem érzek semmi, miért nem?

tudom, hogy van aki kés?bb érzi meg a mozgolódást. Csak aggódom, hogy én még buborékokat sem érzek.

Legjobb válasz: Én az elsõ babát 19hetesen éreztem meg.A másodikat már 15hetesen, elõször nem fogod a kezeddel érezni, csak a pocidban fogsz fura bélmozgás szerû buborékolást érezni, az késõbb lesz mikor már a kezeddel is érzed:) Boldog babavárást. 24hetes kismama

Én az elsõ babát 19hetesen éreztem meg.A másodikat már 15hetesen, elõször nem fogod a kezeddel érezni, csak a pocidban fogsz fura bélmozgás szerû buborékolást érezni, az késõbb lesz mikor már a kezeddel is érzed:) Boldog babavárást. 24hetes kismama
Elsõ babánál a védõnõ is csak 19-20-21 hét körül kérdezgeti hogy érzed-e már, nyugi.Azonkívül függ a lepény helyzetétõl és a testalkattól is.A második babádat fogod hamarabb megérezni :) mert akkor már tuti érzed mit is kell érezni.Nálam "buborék" nem is volt csak kis bökdösések.Elsõmet 20h., kistesót 16h.éreztem elõször.Még egy kis türelem, az aggódást pedik felejtsd el! :) 31h.kismama
Szia! Ne aggódj én is csak a 20. héten kezdtem el érezni elõtte én is "csak" ugyanazt éreztem amit Te is kis "vonulásokat", bekeményedést! Most 21 hetesen érzem teljesen biztosra, hogy Õ az! :) ) Boldog babavárást!
Én elég korán megéreztem, 16hetesen. De általában az elsõ babát mások késõbb szokták. A kezemmel ilyenkor még semmit nem éreztem, csak a finom mocorgást belül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor ezért nem érzek a kezemmel még semmit :) Akkor türelmes leszek tényleg :)
szia! én csak 21 hetesen éreztem elõször, de utána folyamatosan :-) most már itt szuszog az ágyon a kis lurkó, 11 hetes
Nekem elsõ baba, és a 13. heti védõnõi találkozón azt mondta a védõnõ, hogy 3 hét múlva már figyelgethetem a mozgásokat. Be is jött, mert a 16. hét vége óta mocorog a bébim. "Mászkál" ide-oda, mozgolódik ezerrel, naponta többször is. De kívülrõl -a dokim szerint- kb. a 20-21. héttõl lehet majd figyelni.
az elsõ babát késõbb érzi az ember, mint a másodikat, harmadikat, majd a 17-18 hét környékén valószínûbb hogy megérzed a pillangószárnyverdesést:) amúgy van már pocakod?
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok. Én azt gondoltam, elõbb fogok a kezemmel érezni valamit, mielõtt magától is megérzem a mozgolódásokat. Hát akkor türelmes leszek és várok. És a keményedések, az már lehet a baba helyezkedése?
A kérdező hozzászólása: szia! Akkor én sem vagyok elkésve. Csak már jó lenne érezni. :) )

15 hetes terhes vagyok, a 12 heti uh vizsgálaton 3.2mm lett a nyaki redő vastagsága. Voltam genetikai vzsgálaton, de még várom az eredményt. Szretném megtudni hogy sürün eőfordul ilyen érték vagy van okom az aggodalomra? Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia, sajnos sürün elõfordul, és általában nincs gond. Nekem a kombi tesztem lett rossz 12 hetesen, elküldtek magzatvízvételre, de szerencsére ott minden rendben volt. Ne izgulj, minden ok lesz. 35 hetes km.

Szia, sajnos sürün elõfordul, és általában nincs gond. Nekem a kombi tesztem lett rossz 12 hetesen, elküldtek magzatvízvételre, de szerencsére ott minden rendben volt. Ne izgulj, minden ok lesz. 35 hetes km.
3-ig teljesen normális, a tiéd csak minimálisan van fölötte.Nem lesz gond!
Az én babucimnak 1, 7 mm volt a 12.heti uth-on a nyaki redõ vastagsága. Rá is írták a leletre, hogy nincs deformáció. Úgy tudom, ha a redõ vastagabb 3-4 mm-nél, fokozott a Down-kór kockázata, de ettõl függetlenül lehet egészséges a magzat!!! Még nem ess pánikba! Megkérdezhetem, h mennyi idõs vagy? Mert úgy tudom ez is befolyásolja a kockázatát. Ha 30 alatt vagy, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: 26 éves vagyok. A családomban soha nem volt ilyen probléma, de a párom családjában sem. Remélem nem nem lesz gond!!!

15 hetes terhes vagyok és még nem nőttek a melleim. Mikor fognak? Mintha erősebben látszanának az erek, de más változás nincs.

Legjobb válasz: Szia!Hát nem tudom.....de azt igen,hogy 37 hetes vagyok és még mindig nem nõtt,jók rám a terhesség elötti melltartóim:(( De azt mondják hogy lesz e tejem nem ezen múlik,majd meglátjuk! Boldog babavárást

Szia!Hát nem tudom.....de azt igen, hogy 37 hetes vagyok és még mindig nem nõtt, jók rám a terhesség elötti melltartóim:(( De azt mondják hogy lesz e tejem nem ezen múlik, majd meglátjuk! Boldog babavárást
majd ha megjön a tej, majd akkor lesz nagyobb. Kinek szülés elõtt kinek utána.
aszülés után 2 nappal neféj megindúl majd csa kazt mondo jajj nekem! sokat maszírozni akkor majd erõsen akárhogy fáj majd.

Baj ha egy nap többször (5x-6x) van méhösszehúzódásom. Ilyenkor megkeményedik az egész hasam, de nagyon. Ez eltart úgy kb.15-20 mp-ig. Nem korai még? 30 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Kisebb terhességben nem nagy baj, Magne B6-ot szoktak rá adni, de ilyen korban már oda kell figyelni rá tudtommal, mert a méhösszehúzódás már jelezhet valamit. nehogy megijedj, lehet, hogy még ez is teljesen belefér, ezt arra mondom, hogy a Magne B6-ot már egy bizonyos idõtõl nem szabad szedni, mert elfedheti a tüneteket a simaizom lazító hatása miatt. De szerintem ez több, mint 30 hét után igaz. A lényeg, hogy mielõtt tovább izgulnál, én izgulós fajta vagyok, irány a doki és beszéld meg vele, hogy mi a teendõ. Magne B6 vagy valami más, vagy totál belefér a dolog? Jó babvárást és keményedés mentes napokat!!!!sõt még heteket!!!!

Kisebb terhességben nem nagy baj, Magne B6-ot szoktak rá adni, de ilyen korban már oda kell figyelni rá tudtommal, mert a méhösszehúzódás már jelezhet valamit. nehogy megijedj, lehet, hogy még ez is teljesen belefér, ezt arra mondom, hogy a Magne B6-ot már egy bizonyos idõtõl nem szabad szedni, mert elfedheti a tüneteket a simaizom lazító hatása miatt. De szerintem ez több, mint 30 hét után igaz. A lényeg, hogy mielõtt tovább izgulnál, én izgulós fajta vagyok, irány a doki és beszéld meg vele, hogy mi a teendõ. Magne B6 vagy valami más, vagy totál belefér a dolog? Jó babvárást és keményedés mentes napokat!!!!sõt még heteket!!!!
Naponta 10méhösszehúzódás normális, és csak akkor, ha megkeményedik, majd 1 max 2 mély lassú belégzés és kilégzés után el is múlik.A tiedé még belefér, de próbálj meg pihengetni kicsit!Meg lehet 1-2 napig nem ártana 1-1 szem magnézium sem.De baj az még nincs.
A kérdező hozzászólása: Béres Magne B6-ot szedek napi 3x2 szemet. Köszi a válaszokat.
Nekem is sokat keményedett a hasam, aminek az lett a következménye, hogy a 33. héten megszületett a kisfiam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!