Találatok a következő kifejezésre: 15-diken jott a (10 db)

Utolso menstruaciom Augusztus 15-diken jott meg. Most Szeptember 15-diken kellett hogy megjojjon, de a tesztjeim pozitivak lettek. Babat varok, de most akkor en hany hetes lehetek? Sargar neha feheres folyas mit jelent?

Legjobb válasz: http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Szia.Itt megtudod nézni,kb.6hetes vagy . Gratula :) Minden jót,35hetes kismama

http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Szia.Itt megtudod nézni, kb.6hetes vagy . Gratula :) Minden jót, 35hetes kismama
Szia! Nekem is aug.15-én jött meg utoljára. 6 betöltött hét, valószínû a 7. hétben vagy. Gratulálok!

Ha nekem megjott a menzeszem Julius 15-diken, es most Augusztusban ugyszinten 15-diken jott meg az asztjelenti hogy 32-napos a ciklusom? Most akkor Augusztusban mikor hanyadikan van eselyem teherbeesi? Mikor probalkozzunk?

Legjobb válasz: jobban jársz ha veszel LH tesztet, az pontosabb, mint a számolgatás. Vagy hõmérõzhetsz is, de a teszt kényelmesebb. Gyógyszertárban kapható és pontosan mindent leírnak benn, hogyan kell használni. Nekünk jó volt. Sok sikert!

jobban jársz ha veszel LH tesztet, az pontosabb, mint a számolgatás. Vagy hõmérõzhetsz is, de a teszt kényelmesebb. Gyógyszertárban kapható és pontosan mindent leírnak benn, hogyan kell használni. Nekünk jó volt. Sok sikert!
Azt, hogy mikor próbálkozzatok, sajnos így nem lehet megmondani...valakinek 10.cn-on van pé-je, van akinek 20.cn. Változó....vagy ovu teszt, vagy hõmérõzés...

Julius 15-diken jott meg a menzeszem, ma van a 15-dik napom es meg mindig nemvettem eszre hogy lenne atlatszos tojasfeherje alaku folyasom, ovulaciom! Juniusban nemvolt menzeszem. Meg lehet?

Meg lehet holnap ovulaciom?Illetve az a bizonyos atlatszo folyasom?Babat szeretnenk a parommal!Ehonapba meg sikerulhet?

Legjobb válasz: A peteérés idõpontja (már ha van egyáltalán) a menstruációs ciklusod hosszától is függ! Sztem még nem vagytok elkésve! Próbálkozni Kell! Nekem sem a 14. napon szokott lenni, inkább kitolódik, 18 körülire. De ez persze teljesen egyéni.

A peteérés idõpontja (már ha van egyáltalán) a menstruációs ciklusod hosszától is függ! Sztem még nem vagytok elkésve! Próbálkozni Kell! Nekem sem a 14. napon szokott lenni, inkább kitolódik, 18 körülire. De ez persze teljesen egyéni.
Persze, nekem csak menses elõtt egy héttel volt peteérésem. A lényeg, hogy ne ezt nézzétek, hanem próbálkozzatok rendszeresen, amikor jól esik, mert a görcsös akarásból sok jó nem sülhet ki, hidd el.

Multhet Csutortokon reggel vettem be az utolso Dubhazton tablettat. Most 15-diken jott meg a menzeszem, de ma mar inkabb csak sotet barna menstrualasom van! Igazabol mikor erdemes eggyuttlenni ahoz hogy osszejojjon a baba, a parommal?

Legjobb válasz: 15. volt a ciklusod elsõ napja.Ha átlagosan 28 napos ciklusaid vannak, akkor a peteérésed nagyjából a 14. nap körül van, tehát szerintem júli 28.(hétfõ) körüli napokat kell megcélozni. Ha van rá módod, próbálj ovu tesztet használni, vagy törpemikroszkópot, vagy rendszeresen mérd az ébredési hõdet. De használhatsz ovuláció kalkulátort is, a neten elég sok van. Abban nem tudok segíteni,hogy a gyógyszer milyen hatással van erre a ciklusra.

15. volt a ciklusod elsõ napja.Ha átlagosan 28 napos ciklusaid vannak, akkor a peteérésed nagyjából a 14. nap körül van, tehát szerintem júli 28.(hétfõ) körüli napokat kell megcélozni. Ha van rá módod, próbálj ovu tesztet használni, vagy törpemikroszkópot, vagy rendszeresen mérd az ébredési hõdet. De használhatsz ovuláció kalkulátort is, a neten elég sok van. Abban nem tudok segíteni, hogy a gyógyszer milyen hatással van erre a ciklusra.
Én úgy tudom hogy a Dubhastont nem szabad rögtön abbahagyni csak folyamatosan csökkentve.

Ha 32-napos a ciklusom nemhomerozok, akkor mas modon hogyn tudjam meg hanyadik napon erdemes eggyuttlenni a parommal, hogy osszejojjon a baba? Most Augusztus 15-diken jott meg utoljara.

Legjobb válasz: Szia.Van egy oldal ciklus.hu!!Ott regisztrálj és minden kérdésedre megkapod a választ :-) Sok sikert!

Szia.Van egy oldal ciklus.hu!!Ott regisztrálj és minden kérdésedre megkapod a választ :-) Sok sikert!
A menstruáció elsõ napjától visszaszámolva 15 nap a peteérés. Én se hõmérõzöm, max. figyelem a nyákom. Amikor tojásfehérés akkor van peteérés.

15-diken jott meg a menzeszem, mar elmult de ma sarga folyast vettem eszre. Ez mit jelent? Es mikor erdemes eggytuttlennem a parommal hogy osszejojjon a baba?

Legjobb válasz: Mikorra várod a következõ menstruációdat? Attól a naptól számolj vissza 14-et és ott körül lesz peteérésed. De én vennék a helyedbe ovulációs tesztet.

Mikorra várod a következõ menstruációdat? Attól a naptól számolj vissza 14-et és ott körül lesz peteérésed. De én vennék a helyedbe ovulációs tesztet.

Eddig mindig olyan jot szexeltünk a párommal 13és14-dik napon fel sem állt neki. Mitől van? Ma vagyok a 15-dik napomon. Akkor lekéstem a peteérést?

Legjobb válasz: Lehet, a stressz okozta neki. A tudat, hogy most mennie kell. Nem biztos, hogy lekésted a peteérést, próbálkozzatok. De ne görcsöljetek rá, mert annak látod az eredményét. Ha most le is késtétek, ott a jövõ hónap. Tudom ez nem jó vigasz, és az még olyan sok idõ. Sok kitartást! És türelmet!

Lehet, a stressz okozta neki. A tudat, hogy most mennie kell. Nem biztos, hogy lekésted a peteérést, próbálkozzatok. De ne görcsöljetek rá, mert annak látod az eredményét. Ha most le is késtétek, ott a jövõ hónap. Tudom ez nem jó vigasz, és az még olyan sok idõ. Sok kitartást! És türelmet!
próbáld meg nagyon felizgatni. mondjuk egy nagyon csinos fehérnemû, erotikus tánc stb. na nem akarok tippeket adni, biztosan tudod ezeket a praktikákat, de tényleg ne görcsöltesd be, hogy ma kell, mert ma van a nap, amikor termékeny vagy, mert az nem jó. szeretkezzetek akkor és annyiszor, amikor nektek jó,
Biztos a kényszer miatt!Tudod amikor a sex kényszerré válik, parancsszóra nem mûködik. Amikor mi is azért voltunk együtt 2 nap mert pé volt(igaz a páromnak ment a dolog), de egyikõnknek sem volt jó.Szeretkezzetek amikor jólesik!
Nem értem. Mi múlt el?
A kérdező hozzászólása: a PETEÉRÉS
érezted a peteérést? (hasfájás, duzzadt mell). Mert ha nem érzel semmit és az ovuteszt sem mutatja, akkor valszleg már elmult
Ha az ovu teszt azt mutatta, akkor biztosan volt, de tüszõrepedésnek is kell lennie, hogy kiszabaduljon a pete! Mérjél hõt reggelente a 11.naptól és mellé ovu teszt! Így biztosabbra lehet menni! 1-2 napig lehet érezni a peteérést, de nem mindíg és nem mindenki érzi azt.
A kérdező hozzászólása: és honnend tudom volt e tûszõrepedés?
Idióta.
Kell vagy nem kell, ezen már kár vitatkozni! Megtörtént. De hogy lehet ilyen ész nélkül egymásnak esni? Egyiknek sem volt több esze? Nem jutott eszetekbe, hogy nem lehet mindent úgy, ahogy a pillanat kínálja? Olyan tudatlanok és felelõtlenek vagytok, hogy nem igaz! Nem vagytok képesek uralkodni magatokon! Elkezditek gyerekfejjel, felelõtlenül és ez van belõle! Mind a kettõt fel kéne pofozni! Megérde- melnék! Ha baj lesz, akkor hozza helyre más! Csakhogy a kislánynak oda kell feküdni, hogy kikaparják! Komolyan mondom, nem vagytok normálisak! Csak a szex és más semmi!
látod utolsó itt kezdõdnek a gondok 15 évesen nem szabad tablettát szedni, akárki akár mit mond egy 15 éves még gyerek nem kell szexelnie
most mér korai? én is 15 évesen kezdtem, csak mi gomival meg tablettával. nem rosszkor, csak rosszul csináltátok. használtatok volta óvszert.
Elég korán kezdtétek, ami azt illeti! Most pedig borzal- masan felelõtlenek voltatok! Nehogy még egyszer elõforduljon ez!
annyi ilyen kérdés van itt fent....miért nem nézel utána, kedves kérdezõ? am meg lehetnétek igényesebbek is a gumira. ennyire nem lehetsz suta 17 évesen.
mondjuk azért mert egy éretlen gyerek aki még ki sincs fejlõdve, tapasztalatlan mint látod felelõtlen, tanuljon és barátnõzzön, ráér még 17-18 évesen elkezdeni
Miért ne szexelhetne egy 15 éves? Ugyanannyi joga van hozzá mint másnak...am meg szerintem kamu a kérdés.
egy 15 éves kislánynak minek kell szexelni?? ráadásul felelõtlenek is vagytok, ha még mindig nem jött meg neki érdemes tesztet venni és dokihoz menni, mert lehet megesett a kislány
ahogy írsz abból látszik, hogy nem is neked való még a sex. Elég valószínû, hogy a barátnõd terhes lett.
Minden nap van legalább egy ehhez hasonló kérdés. Ha nem védekezel, ne csodálkozz, ha teherbe esik a csaj. Imádkozzatok és vegyetek tesztet. Máskor meg vegyetek kotont.
Igen lehetséges. Velünk is elõfordult hasonló egyszer csak nálunk fentmaradt a gumi de idõben ki tudtam venni és nem lett semmi baj. Gumira adjatok!
A kérdező hozzászólása: Ma csináltunk tesztet :D nem terhes :DD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!