Találatok a következő kifejezésre: 15-én kellett megjönnie, de azóta (2 db)

15-én kellett volna megjönnie, de azóta se hasfájás, se mellfeszülés, pedig nálam ezek szoktak lenni előtte. Terhes lehetek?

Múlt vasárnap pár csepp erejéig barnás folyásom volt. A h?m is lennvolt egész idáig (36.6-7), ma felment 37re. :S Csináltam 2 tesztet, egyiket 2 nappal rá, másikat 4, de mind2 negatív lett. Se rosszullét, se semmilyen tünet, egy ideig majdnem hüvelyszárazságom volt, mostmár rendes folyás (inkább krémesebb állagú). Még annyit érdemes tudni, hogy az utóbbi id?ben elég sokat stresszeltem, tanultam is, meg abbahagytam a béres csepp szedését. Várom személyes tapasztalataitokat!

Legjobb válasz: Szia!Én hasonló kérdést tettem fel ma.Nekem sem jön meg már egy hete és semmilyen tünetem nincs, a tesztjeim is negatívak, úgy mint Neked.Szóval szerintem menj el az orvoshoz én is azt fogom tenni.

Szia!Én hasonló kérdést tettem fel ma.Nekem sem jön meg már egy hete és semmilyen tünetem nincs, a tesztjeim is negatívak, úgy mint Neked.Szóval szerintem menj el az orvoshoz én is azt fogom tenni.
A kérdező hozzászólása: azt fogom tenni, amint el tudok menni. csak egy kicsit félek, még kiskorú vagyok és hát... :S érted
szia! ne aggodj, nem hiszem hogy terhes vagy!! nekem is volt egy csomo ilyen mikor 17éves voltam, mivel addig nem nagyon áll be a menzeszed! lehet a sok sterssz teszi. meg fog jönni csak várd törelmesen!:) a tezst már kimutatta volna! ne aggodj és nyugodj le:)

Mi lehet ez, ha 15-én volt nagyon kevés barnázásom (ciklus. Hu szerint ekkor kellett volna megjönnie), de 16-án már semmi, és azóta sem. Utolsó ciklusom 34 napos volt, előtte 28?

Jónás napom jan 11. volt. Ma reggel Gabriel tesztem negatív lett. Most menjek dokihoz, vagy mi? Mellem fáj, ami mensinél el szokott múlni, de most a barnázás után maradt. Annyira szeretnék babót!

Legjobb válasz: Szia! Várj egy-két napot, azután tesztelj újra.Szerintem baba lesz:))

Szia! Várj egy-két napot, azután tesztelj újra.Szerintem baba lesz:) )
szerintem is várj pár napot! Aztán teszt! Próbálj esetleg vmi érzékenyebbet venni! aztán írd meg, hogy sikerült! ;-)
A kérdező hozzászólása: Ma reggel is teszteltem, és negatív :( Mensim továbbra sem jött meg, mellem feszül, és néha szurkál a pocim. Szerintetek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!