Találatok a következő kifejezésre: 15 vok még (32 db)

Nekem is tetszik a nõvérem oszttársa és ? úgyse lenne nála esélyem ezt tudom épp ezért meg próbálok rajta túllépni :)
vans :( hát nekemis valami éretteb csaj kéne csak a csajoknak ált. idõsebb pasi kell szal :'( kénytelen vagyok a korosztályomban nézelõdni :/ ergo. maradnak a ribancok
Nem kell rögtön feladni. Nekem is bejön egy nálam egy évvel fiatalabb, szal szerintem bármi lehetséges. :) Elõször szemezz vele, mosolyogj rá, hogy észrevegye a jelzéseket, aztán akár kereshetsz egy alkalmas pillanatot is, amikor elkezdtek beszélgetni. Akk felméred, milyen, és ha ezek után is tetszik, egy másik alkalommal meg is invitálhatod valahová. Légy humoros, magabiztos (de ne bunkó), és ha amúgy sem vagy rossz pasi, akkor már csak a lányon múlik minden. :) 16/L
Ne haragudj, de nem tudlak nem kijavítani. nem nagyobb, idõsebb egy évvel. Egyébként remény van, hugom 2 évvel fiatalabb fiúval jár. Szerintem a lénye, hogy ne játtszd meg magad, ne légy komolytalan, légy vele figyelmes, érdeklõdõ, de ne mássz a fejére. Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: köszi :D

Léteznek még olyan emberek mint pl az oviban akik tök rendesek, nem szemlyeskedõ szemetek? 15 vok és rohadtul hiányzik az ovi, és az óvónénim. és a barátaim. Hol találhatok olyan embereket akikkel pl legózhatok, vagy építhetek meg gamelhetek?

Legjobb válasz: Ajánlom kedves figyelmedbe a Belga együttes "Ovi rap" címû számát! Õk is így éreznek. Legózni legózhatunk 30 évesen is. http://www.youtube.com/watch?v=dreTvumjNyw http://www.youtube.com/watch?v=staapsj3eRQ Ha egyszer lesz gyereked, vagy unoka öcséd, vele is játszhatsz.

Ajánlom kedves figyelmedbe a Belga együttes "Ovi rap" címû számát! Õk is így éreznek. Legózni legózhatunk 30 évesen is. http://www.youtube.com/watch?v=dreTvumjNyw http://www.youtube.com/watch?v=staapsj3eRQ Ha egyszer lesz gyereked, vagy unoka öcséd, vele is játszhatsz.
trolika..
A kérdező hozzászólása: jah, és fiú vagyok NEM LÁNY!!
és hová lett az eperízû cumim?
A kérdező hozzászólása: nem láttam sehol!! :D de nem is tudtam hogy olyan is van xD
Azt ugye tudod, hogy ez nem kicsi méret? Nefossál.
A kérdező hozzászólása: Aha komoj:DAm meg csak 14 jovohonapba toltom a 15ot:D
szia komolyan 16? huhh.nos, szerintem egy kicsit ujjazd meg ilyenek, hog tág is legyen. meg jól nedvesítsd be, és csak lassan, mivel elég hosszú. :)
Nem valószínû hogy elsõnél elfog..
A kérdező hozzászólása: Amugy az elsonel a csaj eltud-e elvezni??vagy kulombozo?
A kérdező hozzászólása: Meglessz remelem:D
Egy kicsit de már a világ vége lesz nem sokára, úgy hogy nyugodtan csináld meg a csajt.
A kérdező hozzászólása: Nem ere gondoltam:) )..am szerintetek tul korai?
"emlekezetes maradjon" erõszakold meg, aszt tuti hogy nem felejti el.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat csak erdeklodom h jolegyen mind 2onknek s h csinaljam h nefajon erost neki:D
"vok", "lessz" - nyelvtan órából viszont még nem volt elég
ha õ is szûz akkor ez bazinagy lesz neki nekem is ekkora amúgy xd
uff

15 vok. Fogszabályzót akartak betenni nekem, de megharaptam az orvos ujját, az meg nem vol hajlandó tovább foglalkozni velem. Szobafogságot kaptam. Ez fer?

úgysem engedem betetetni, de anyám aszongya addig max iskolába mehetek amíg nem megyek bele, meg nem internetezhetek elvileg, meg nem lehet telefonom:S szerencsére a gépekhez jobban értek mint ?, bármit csinálhat vele.... és ma nincs itthon ezért tok írni.

Legjobb válasz: Miért nem engeded, hogy betegyék? Amúgy szerintem egy kicsit túlzás a net eltiltás, inkább meg kéne beszélnie veled a dolgot.

Miért nem engeded, hogy betegyék? Amúgy szerintem egy kicsit túlzás a net eltiltás, inkább meg kéne beszélnie veled a dolgot.
inkább örülnöd kellene hogy a szüleidnek van pénze ilyesmire. tévhit hogy a fogszabályzó csak szépséget, önbizalmat ad. az egyenetlen fogak vezethetnek sérülésekhez, fogmosási nehézségekhez, majd végül a fog romlásához és elvesztéséhez. ha pedig egy kiesik, elindul a lavina. magyarul ha most belemész, nem kell 10 év múlva kihúzni vagy gyökérkezelni õket. elég buta lehet az a szülõ aki ezt nem képes elmagyarázni
A kérdező hozzászólása: Megbeszéltem anyámmal, bocsánatot kértem hogy az orvossal úgy viselkedtem, de megmondtam hogy sehogy nem megyek bele a fogszabályzóba, és hiába próbált gyõzködni ellenálltam. Most csak az van, hogy kéne valami diák munka, vagy nem bejelentett munka bármi, amivel segíthetek anyukámnak visszakeresni a fogszabályzóra költött pénzt... tippek?
A te életed, a te döntésed. De nem csak esztétikai oka van a fogszabályzásnak, hanem egészségügyi is. Persze még így is te döntesz. Viszont ne a szerencsétlen fogorvosnak okozz testi sértést, felesleges stresszt és idõpocsékolást, hanem beszéld meg szépen a szüleiddel elõre, értelmes ember módjára. A büntetésedrõl pedig azt gondolom, hogy mivel ilyen minõsíthetetlen viselkedést tanúsítottál az orvosnál, egyáltalán nem kéne felháborodnod rajta, hogy mit kapsz érte. Nehogy még neked álljon feljebb...
akkor meg menj oda anyádhoz , mond el neki hogy jó neked így ahogy van, ne akarjon beleszólni az életedbe ennyire..jó azért egy fokkal ennél lágyabban:D
A kérdező hozzászólása: én? nem a fogam adja az önbizalmamat. én cuki vagyok alapból, és mondták már hogy tök aranyos a mosolyom is:) Nem akarok élyszakait sem. semilyen nem lesz. és punktum!
5 évig húztam, és most van 18 évesen, kb úgy felnagyítotam mint ahogy azt más nem tudná, na mind1 én cask azt mondom ha muszáj az állandó és nem lehet észjakaival korrigálni akkor gondold végig a jövõdet, és lásd magad elõtt milyen önbizalmad lenne 30 évesen elálló fogakkal, meg milyen egyenes fogakkal
Épp elég fogszabályzós embert ismerek, hogy tudjam, nagy butaságot mûvelsz. Most miért baj, ha beteszik? Ciki? Maximum az elsõ pár napban fog újdonságnak számítani, utána az lesz a furcsa, ha már nem lesz rajtad :) És ha leveszik, olyan szép fogsorod lesz, hogy csak na! :D
Én is azt ajánlom, hogy beszéld meg vele az éjszakait.
Nekem éjszakai van, mert az állandó nagyon kényelmetlen volna és hülyén állna, ha nálad is ez a gond, akkor próbáld meg õket rábeszélni az éjszakaira.
A kérdező hozzászólása: állandó.
Megpróbáltál beszélni vele? Vagy akkor se engedne?? Állandó vagy éjszakai fogszabályzó lenne?
A kérdező hozzászólása: hiába, már csak ilyen. én meg nem engedem ez fix.
Rendkívül gyerekesen viselkedtél így szerintem ne is csodálkozz a büntetésen.Nekem 12 évesen mondták a szüleim hogy fogszabályzóm lesz és akkor nagyon hisztériáztam.Most 2 éve van már és nem bántam meg hogy hagytam fölrakatni, még úgy sem hogy tudom még évekig fenn lesz, mert nagyon durva állkapocs problémám van.A bátyámat a nyáron mûtötték ugyanezért.A fogszabályzó jót tesz neked és a szüleid is a Te érdekeidet tartják szem elõtt hidd el.
mindenféleképpen kezeltesd magad !! mert ez csak roszab lesz :SSS
Nyugodtan menj el pszichológushoz, de tudjad, hogy az nem csodaszer. Neked is akarni kell rendbe jönni.
Én azon a véleményen vagyok h beszélj a szüleiddel mert hatalmas lelki segítséget tud adni ha vki melletted áll a szeretteid közül (lehet az szülõ, testvér, barát/barátnõ). Ha velem történt volna ez én velük próbálkoztam volna elõször és ha nem segít akkor jöjjön csak a szakember :)
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm nagyon nagyon sokat segithettek szerintem el fogok menni egy ilyen külön pszichológushoz
a szüleidnek nem kell tudniuk róla. biztos van az iskolában is, de ha mégsem, akkor keresel egyet a környéken, és elmész hozzá
A kérdező hozzászólása: jó tudom hogy ez el kéne mennem csak nem akarom hogy megtudja a családom, mert én nem szeretek beszélni a problémáimról a családomnak. a szihológushoz csak azért mondanám el , mert tudom hogy csak segiteni akar meg van ilyen titok tartási szerzõdése is asszem
Igen. A hánytatás és a vagdosás súlyos jelek, és most még meg tudsz állni a lejtõn, ha idejében segítséget kérsz. Ne tudd meg, mit elõzhetsz meg vele, ezt õszintén kívánom.
az egy dolog. most nézd, ha elmész pszichológushoz, semmi gond nem lesz belõle, az önértékelésed reális lesz. nem veszítesz vele semmit :)
A kérdező hozzászólása: biztosak vagytok benne mert tök vidám csaj vagyok csak vannak önértékelési gondom . sokat nevetek meg szorakazok
keress fel egy pszichológust. mindenkinek jót tesz :)
Igen, jobb lenne ha idõben elmennél pszichiáterhez, mert ez az állapot az idõ múlásával egyre rosszabb lesz és a késõbbi életedre, kapcsolataidra is ki fog hatni.
Ezt hívják mazochizmusnak :) Ha zavar és úgy érzed, nem tudod ésszel kontrollálni, akkor menj el dokihoz. Nincs más az életedben, lehet, ami ennél jobb érzést ad (extrém sport, valami hobbi, stb), ez a gond és ebben segíteni fog neked. :)
Nem.
Már miért lenne ciki? Egyáltalán nem az. A szerelem nem életkorhoz kötött. Nekem sok barátnõm van, akiknek 2-3 évvel fiatalabb pasijaik vannak és senkit sem zavar.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi!!!Mondjuk az anyja azt mondta h nem fog sokáig tartani, mert õ 1 évvel idõsebb!!!
1 év nem sok.
A kérdező hozzászólása: Az nem sok
A kérdező hozzászólása: Mondjuk õt nem zavarja
18:07-es vagyok: Akkor az édesanyja lehet, hogy csak így akar titeket eltántorítani a kapcsolattól, mert nem akarja még, hogy a lányának barátja legyen vagy esetleg elkezdjen nemi életet élni. Az az 1 év meg tényleg nem sok. Nézz csak körül hány olyan pár van ahol az egyik fél akár kétszer annyi idõs mint a másik. Van akinek kifejezetten a fiatalabb fiúk tetszenek. Ez egyénfüggõ. De az az 1 év olyan kevés, hogy még csak azt sem lehet mondani hogy más korosztály, más igények....

Teherbeeses utan meddig marad fenn a reggeli ho? 15 hetesen meg normalis, vagy beteg vok?

37 egyebkent...

Legjobb válasz: Nem vagy beteg, teljesen normális!

Nem vagy beteg, teljesen normális!
szerintem végig fennt marad, én 31 hetes vagyok, néha én is mérem, mert forrónak érzem magam, de nekem is 37, söt 37, 3is volt, és még ez mindig normális.kellemes baba várást.
Kocc, ez nem pasi, csak egy lúzer.
Õ maga is tudja, hogy nem normális 22 éves felnõtt ffi létére egy 15 éves csitrivel kezdeni, ezért bizonytalakodik. nem lesz semmi komoly, felejtsd el. (tapasztalat, mikor én voltam 14, én is voltam hasonló helyzetben.)
csak normális, van türelme várni rád
talán a kor különbség zavarhatja(van ilyen)kérdezz rá.
vagy csak havernak tekinti. Ha én ha 22 éves pasi lennék, biztos nem 15 éves kislánnyal állnék le foglalkozni, hiába szép és csinos meg aranyos...
Hát én nem látom, hogy nagyon akarna téged :/ lehet csak kell valaki akivel elmehet mikor senki más nincs.
Ha védekeztek és mindketten akarjátok nem lehet gond
Az írásodból ítélve még várnod kellene. Mennyire ismeritek egymást? Petting volt már?
Hát szerintem ez nem azt jelenti, hogy még nem vagy rá készen.. talán épp az ellenkezõjétXD:D Hát azt meg, hogy akarjátok-e könnyen el lehet dönteni:D Szerintem pettingeljetek...és ha azt élvezitek mind2-en és benne vagytok a "továbbiakban" is akor hajrá!:D Nah sok sikert! 16/F Menyus
A kérdező hozzászólása: mindkettõnknek ez az elsõ komoly kapcsolata!és ezét még petting se volt mert "félénkek vagyunk".én már szeretném meg sztem õ is de egyrészrõl nincs rá megfelelõ alkalom se.és most ilyenkor mit csináljunk??:S
Nekem is eddig még csak 1 komoly kapcsolatom volt...és mi se csináltunk olyasmit:S De így utólag már bánom hogy nem kezdeményeztem. Amúgy hogyhogy nincs rá megfelelõ alkalom? Szerintem kezdésnek az is jó ha úgy csókolod meg, hogy nem 1bõl szájra csókolsz, hanem nyakra(egy kicsit csókolgatod), majd szép lassan mész felfele az archoz, majd a szájhoz:D:P közben simogatod a csaj derekát(én is így csináltam, bnõm odavolt ezért)H Ha ilyesmi még nem volt akkor szerintem próbáld ki.Ezzel kezdheted a pettinget. (de ha nem akarja akor nem kell erõltetni, meg am. is látod majd a reakciójábólXD) Isnét én, 16/F MenyusXD:D
A kérdező hozzászólása: az h csak hétvégente tudunk találkozni:S(sajnos)!+ még a szülök féltenek minket és ezért még nem igazán tudtunk érted 1másnál aludni se, és ha 1másnál vagyunk akkor általában a szülök is otthon vannak...és néha ránk nyitnak mikor már kezdenénk belejönni... simogatás stb.!szall elég xar helyzet
menjetek szobára akkor

15 vok és még nem hordok melltartót. Hogy vezessem rá anyumat h már szeretnék hordani?

Legjobb válasz: Vagy egyszerûen megmondod, h már mindenki hord csak te nem, tök cikinek érzed, és h vegyen.

Vagy egyszerûen megmondod, h már mindenki hord csak te nem, tök cikinek érzed, és h vegyen.
sztem nyugodtan kéRdezz rä, hogy szte mit szolna ha....vagy eleve mondd meg hogy azon gondokoztàl hogy szeretnél egyet.ha fiatalos anyud van, ne paräzz a välasztol, ha meg nem annyira ...akkkor meg lehet azt mondja hogy vàrj még bla bla.egy melltarto nem kurväs, nem ciki, söt...de sztem nem kell"rävezetés"..nyugodtan mond meg nkei hogy pl lättäl egy tök szépet egy boltban...böa bla..:) .puszii
Egyszerûen mond meg neki hogy szeretnél egyet. Nem ciki az anyukádnak szólni. Mond neki hogy kényelmesebb lenne melltartóba, meg már nagy vagy hiszen 15éves vagy. Én 12-13évesen már hordtam. Nekem anyu mondta hogy vehetnénk nekem melltartót. Amúgy meg tényleg vehetsz is magadnak. Ha nincs nagyon nagy melled, akkor a kínai boltokba kaphatók közül is választhatsz. Ott is vannak szépek, és már 600Ft-ért is lehet kapni.
én is 15 vok... fogtam magam, és vettem:P anyukád is volt ennyi idõs, biztos megérti, ha beszélsz vele errõl...(bár én nem szóltam neki...:D)amikor majd meglátja a szennyesbe, biztos leesik neki....sztem nem lesz ebböl verekedés...:)
Mond meg anyudnak en 12 eves vok es mar hordok!
Nekem fura ez, hogy valakinek kérni kell, bár lehet, hogy azért mert anyud is "cikinek" érzi, mármint azt, hogy errõl beszéljetek, de pl én anyum úgy 13 éves koromban csak úgy vett nekem és most a húgomnak is...
a boltba és veszel! Meg leülsz vele szembe és kijelented hogy nõ vagy és hogy neked szükséged van rá, meg fogja érteni, és szte még örülni is fog neki!:)
"Anyu, melltartót szeretnék"
érvelj esetleg azzal, hogy ha az elején nem támogatod meg kicsit a cicidet, akkor nem lesz késöbb szép formás. Ennek mondjuk kb. csak a fele igaz, de érvnek jó. :)
vedd meg magadnak:D nem lenne könnyebb?
Nekem anyum azt mondta hogy õk fiatal korukban egyáltalán nem hordtak melltartót:S:S így nekem is elég problémás rávezetni! :(
Egy fiú ismerõsöm is hord már 15 évesen melltartót:) ) Igaz csak alkalmanként, ha szoknyában van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!