Találatok a következő kifejezésre: 15 vagyok van (888 db)

Szerelmes vagyok egy 21 éves srácba, én 15 vagyok. Szerintetek van esélyem?

Legjobb válasz: Sajnos van korhatár.15 évesen még nem vagy olyan párkapcsolati szinten mint egy 21 éves.Teljesen más igények,életfelfogás stb.Nagyon aranyosak a 15 évesek,meg jól néznek ki,de még naivak és kicsit éretlenek.A srác csak akkor választ téged,ha a saját korosztályánál nincs esély.Én biztos nem járnék 15 évessel,és én 18 vagyok..

Sajnos van korhatár.15 évesen még nem vagy olyan párkapcsolati szinten mint egy 21 éves.Teljesen más igények, életfelfogás stb.Nagyon aranyosak a 15 évesek, meg jól néznek ki, de még naivak és kicsit éretlenek.A srác csak akkor választ téged, ha a saját korosztályánál nincs esély.Én biztos nem járnék 15 évessel, és én 18 vagyok..
Ha gyerekes a srác akkor igen, de ha rendes, akkor nem..
A kérdező hozzászólása: Nem láttál még nem tudod mennyire vagyok érett..:) és talán valaki a szívére hallgat.
De miért választana egy 15 évest, a testileg-szellemileg sokkal érettebb 16-20 éves lányok helyett?
A kor a kevésbé fontos dolgok közé tartozik... simán lehet esélyed.
Hát, talán. De ezt csak akkor tudhatod meg, ha megpróbálod. Mi látatlanba nem tudunk errõl véleményt mondani, mert nem ismerünk se téged, se a srácot. Elég sok mindentõl függ, leginkább a személyiségetektõl és a kapcsolatotokon.
Mivel azt írta, hogy szerelmes egy 21 éves srácba.
Kérdezõ! Te lány vagy?
A kérdező hozzászólása: mi az, hogy gyerekes?!:D Szerintem szerelemben nincs korhatár..
Határeset, talán igen
Nem vagy érettebb a korosztályodnál sajnos, mindenki ezt hiszi.De arra mondj egy okot miért szeretne beléd?(nem azért írom ezt, hogy kritizáljalak, hanem hogy megértsd, miért nincs sok esélyed)

Egész családomban minden nőnek/lánynak nagy melle van, csak nekem pici.15 vagyok, és kezdek félni, hogy ha lesz egy pasim, nem fog neki tetszeni. Mit tegyek?

meg a nagyobb mellűekre jobban odafigyelnek. nem piszkálnak vele, de már nekem kellemetlen a dolog.

Legjobb válasz: nekem is 15 évesen ilyen érzésem volt és amikor elõször fogták meg biztos voltam benne,hogy csalódás neki de nem egy pasim volt már és mindenki imádta igaz nekem 15 éves korom óta nem sokat nõtt picit teltebb csak most 21 vagyok.Nyugi bejön a pasiknak de én is szeretnék nagyobbat ttõl függetlenül.

nekem is 15 évesen ilyen érzésem volt és amikor elõször fogták meg biztos voltam benne, hogy csalódás neki de nem egy pasim volt már és mindenki imádta igaz nekem 15 éves korom óta nem sokat nõtt picit teltebb csak most 21 vagyok.Nyugi bejön a pasiknak de én is szeretnék nagyobbat ttõl függetlenül.
Szerintem is félj! Nem lesz nagy melled annak ellenére hogy mindenkinek az van a családodban, és te MÁR 15 éves vagy! Szerintem kezdj el push-up melltartót hordani és/vagy tömd ki a melltartót! Remélem kielégítõ választ adtam! Puszika
15 éves vagy, még vagy 6 évig fog nõni a melled... Persze lehet hogy kicsi marad, de nem értem mit számít ez. Senki nem lesz szebb meg jobb nagy mellektõl. Én tök lapos vagyok mint egy fiú, mégis mindig körbeugráltak a pasik. Senkit (aki értelmes) nem zavar a mellméret. Teljesen lényegtelen dolog.
Normális pasinak nem számít a melled mérete.

15 éves fiú vagyok van egy kis felesleg rajtam de csak a hasamon a többi testrészemen alig van, vékony combjaim izmosabb karjaim vannak Most 175cm 68 kg vagyok Rendszeresen mozgok tenisz+kondizok eddig lefogytam 15 kg-ot de most nem megy tovább xD?

Legjobb válasz: Ezek mellett, amiket leírtál fontos a megfelelõ táplálkozás. Nem mindegy mikor eszel, mennyit és mit! Ha rendszeresen sportolsz a legjobb ha 2 óránként eszel, de keveset (tapasztaltam). Kevesebb kenyeret kell enni és ha megteheted teljes kiõrlésû vagy rozskenyeret egyél. Ha ezekre odafigyelsz a hasad néhány hónap alatt le fog menni. L/22

Ezek mellett, amiket leírtál fontos a megfelelõ táplálkozás. Nem mindegy mikor eszel, mennyit és mit! Ha rendszeresen sportolsz a legjobb ha 2 óránként eszel, de keveset (tapasztaltam). Kevesebb kenyeret kell enni és ha megteheted teljes kiõrlésû vagy rozskenyeret egyél. Ha ezekre odafigyelsz a hasad néhány hónap alatt le fog menni. L/22
nem hiszem, hogy 175 cm-hez sok lenne a 68 kg. Ez egy férfinál ráadásul sovány alkatot jelent. Ne akarj fogyni, ha jól akarsz kinézni.
fogyhatsz ebbõl még bõven ha szeretnél, lehet izmot növelni, a tenisz, ha heti legalább 7alkalommal csinálod, olyan alkatot csinál, mint amilyen a profi rövidtáv futóknak van.Nekem is ilyen alkatom lett a tenisztõl, a második válaszolóval nem értek eggyet, 15évesen nem kell az embernek férfias kinézet az magától ki fog alakulni pár év múlva.
A kérdező hozzászólása: Nos az a helyzet h keveset eszek és általában 1 nap 3szor kenyeret nem eszek, mivel testépítek mellé sok fehérjét eszek szeretem a zöldséget meg a rizst is krumplit ritkán eszek, lehet h jót tenne hogyha futni járnék?


25 éves barátom van. Nem tudom mit tegyek mert a barátok szerint jol kijövünk tökre össze illünk, én nem tudom hogy mi legyen mert anyuméknak nem monhatom meg mert a 20-at se nagyon "engedik". deh szakitani sem szakithatok. Most mit tegyek? 15 vagyok

Legjobb válasz: Azért a 15-25 nem ugyanaz, mint az 5-15. :) A középkorban meg ennél jóval durvább dolgok voltak, sõt, csak manapság ciki, ha a pasi jóval idõsebb. Egyébként meg hülyeség, hogy mindenáron a "korosztályában" keressen. Többet ér egy rendes 25 éves, mint egy perverz, hataloméhes, durva 18 éves. Kedves kérdezõ, szerintem ameddig nem komoly a kapcsoalt, nem muszáj egybõl világgá kürtölni. De azért tényleg bizonyosodj meg róla, hogy normális a pasi, és nem csak le akar fektetni! Ekkora korkülönbségnél ritka a türelmes, megértõ pasi, de azért van néhány ilyen. ;)

Azért a 15-25 nem ugyanaz, mint az 5-15. :) A középkorban meg ennél jóval durvább dolgok voltak, sõt, csak manapság ciki, ha a pasi jóval idõsebb. Egyébként meg hülyeség, hogy mindenáron a "korosztályában" keressen. Többet ér egy rendes 25 éves, mint egy perverz, hataloméhes, durva 18 éves. Kedves kérdezõ, szerintem ameddig nem komoly a kapcsoalt, nem muszáj egybõl világgá kürtölni. De azért tényleg bizonyosodj meg róla, hogy normális a pasi, és nem csak le akar fektetni! Ekkora korkülönbségnél ritka a türelmes, megértõ pasi, de azért van néhány ilyen. ;)
Nekem 16-17 évesen volt egy 10 évvel idõsebb barátom. Megértettük egymást, beszélgetni is tudtunk mindenrõl, szóval jól elvoltunk. Mások furán néztek, hogy 10 év, milyen sok... De igazából a velem egykorúaknak olyan a felfogása, hogy inkább el se kezdek köztük keresgélni... Én is hazudtam a korával kapcsolatban a szüleimnek. (Bár akkor még nem gondoltam hogy sokáig együtt leszünk.) Késõbb kiderült, és kaptam fejmosást rendesen. De engedték a kapcsolatot. 1 évig tartott. Aztán rájöttem, hogy annyira nem is illettünk össze. (Amíg õt az zavarta hogy hol lakjon, mit dolgozzon, engem az kötött le hogy mikor plázázzak, milyenre fessem a körmöm...) Ja, és a végén meg kiderült hogy a szüleim utálták... Szóval gondold át. A korával kapcsolatban meg jobb az õszinteség. Egyszer úgyis kiderül, és akkor rossz lesz. Merthogy nem elég hogy 10 év, még hazudtál is... Amúgy miért nem szakíthatsz? 19/L
Szerintem ez hatalmas korkülönbség, fõleg ebben a korban. Attól még, hogy menõ, jól néz ki, még nem biztos, hogy összeilletek, sõt, ebben a korban biztos is vagyok, hogy nem illetek össze. Tudtok önfeledten beszélgetni akármikor, akármirõl? Van közös témátok? Van közös hobbitok? Mit szoktatok együtt csinálni? Mit érzel érzelmileg? Ezek fontos kérdések, és ha néhányra nem tudtál válaszolni, akkor lépj tovább és keress egy korodbeli fiút. Nem éri meg ilyen idõsekkel együtt lenni, mert valószínûleg csak egy dolgot akarnak tõled... Remélem segítettem! 15/F
Szerintem nem jó titkolózni, pláne nem a szüleid elõtt. Mondd el nekik, és beszéld meg velük, de fontold meg, amit elsõnek írtam
Igazuk van, a 20 is sok. Bocsi hogy ezt írom, de keresgélj a saját korosztályodból. Ez nem normális! 15/F
egyetértek... :S a középkorban már halott lennél :) Ma más idõk vannak, de ez olyan, mintha egy 5 éves lánnyal járna egy 15 éves fiú (sajnos undorító, de a volt sulimban egyik évfolyamtársam ezt csinálta :S )
és miért "nem szakíthatsz?" :S
Nem kell mindent az orrukra kötni. Ha tényleg normális a pasid, akkor ezt megérti. Meg aztán ne a szakítás legyen az elsõ gondolatod, ha szereted! Mellesleg 3 év múlva már senki nem szólhat bele, hogy kivel jársz. Addig meg nem olyan nehéz titkolózni.
egykoru vagyok veled kedves kérdezõ, nekem is volt idõs pasim bár õ csak 23 volt. de te érzed hogy mit kell tenni. én apukámnak elmondtam, nem tartotta jó ötletnek de nem tiltott tõle... most már van egy komoly kapcsolatom de õ 20 alatt van :)
A 10 év korkülönbség nagyon sok.Szakítanod kell vele...képzeld el mikor te 20 leszel õ 30.... Amúgy megértem a mai lányokat..15-16 éves lány barátaim panaszkodnak nekem, hogy nincsen a korosztályukban egy normális pasi mert mindenki csak dugni akar stb.... Ezért keressnek 20 éves pasit mert egy 15 éves lány 20 éves pasihoz már majdnem érett, de magánvéleményem szerint inkább egy 16 éves csaj érett annyira mint egy 20 éves pasi. 20F
:) Én 25 éves vagyok a férjem 37 és kb 10 éve ismerjük egymást... Annó mikor én 15 éves voltam õ akkor 27 volt... haverok voltunk... de már akkor nagyon vonzódtunk egymáshoz...Persze az sokat számított, hogy én kb 20 nak néztem ki, õ pedig max 24 nek... de a tényeken ez nem változtatott semmit... 30éves korában kiment külföldre 2 évre, 32 éves volt mikor visszajött és elkezdtünk találkozgatni, járni... 3 év után pedig összeházasodtunk... Ha boldog vagy vele, és szeret téged ill. te is õt, akkor ne foglalkozz senki véleményével..!!! Ja és amúgy igaz, h 37 éves, de sokkal jobban néz ki, és jobb formában van, mint egy néhány huszonéves :) ) De nem is nagyon hagyhatja el magát, egy fiatal feleség mellett :) ) üdv
12:18 anno másabb volt a helyzet, akkor még nem is fajult el ennyire a világ. Nekem 22évesen volt egy párom, 2évig éltünk együtt a legnagyobb szerelemben, Õ 42éves volt. De egy mostani 25éves a szexre hajt, senki nem mondja azt, hogy nem! Szóval kedves kérdezõ, nem cselekszel helyesen. Nem kellene, hogy egy 25éves ember színvonalán élj. Te még tini vagy, ott keresd az életed. Kerülj ki a csapatból, ha máshogy nem megy. Lesznek más barátaid. Nem egészséges, amit csinálsz. De ha Te már elhatároztad magad az "öreged" mellett, akkor ne kérdezd a véleményünket!
Ne haragudj, de nem tartom jó ötletnek ezt a kapcsolatot. Neked biztos nagyon érdekes, hogy egy tapasztalt férfival lehetsz, de ez beteges. Egy 20éves srác bõven elég melléd. De amúgy is annyira ráérsz még!! Az iskolával törõdj (tudom, most szünet van), hogy 25évesen már igényes kapcsolatod lehessen, saját egzisztenciával! Hidd el, van tapasztalatom, jót akarok. Ez a 25éves pasi biztos örül, hogy kifogott egy hamvas barackot. És ha fáj is, Õ ezt látja benned, ezt szereti. Biztos nem a fõztödet stb.. Nyisd ki a szemed, légy kemény és a saját érdekedben szakíts! Minden jót!
a pasid egy pedofil allat hiaba vagy te mar 15 az agyad meg nincs a helyen es o ezt tudja es csak ki akar hasznalni. Annyira nem tudom megerteni az ilyen csajokat! Miert nem jo neked egy egykoru vagy egy 18 eves? hanyok az ilyen csajoktol de komolyan 18/F Muhaha
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok az ágyasa ha ezt hiszitek. szakitani meg azért nem szakithatok vele mert egy baráti körben vagyunk és ha most szakitunk nem lesz olyan mint régen hogy ha öszejön a "kis CSapat" akor ne legyen feszültség. amugy türelmes mert már lassan fél éve küzködött hogy az elsõ randi meglegyen.
A pasid kiéli perverz vágyait (ha nem így lenne, megvárna, de tutira fogadom, hogy ilyesmirõl szó sincs), te pedig a hülye kis fejeddel azt hiszed, hogy ettõl leszel nagylány. Egy 25 éves pasi semmi mást nem akar egy 15 éves csajtól, mint dugni, amennyit csak lehet. Neki ez jó játék, te pedig nem gondolkozol. Ennyit lehet ebbõl leszûrni. A szüleidnek pedig igaza van, de mint oly sok esetben, ez most sem érdekel senkit, különösen nem téged, hiszen annyival okosabbnak hiszed már most magad. Ha azt hiszed neked ez a jó, és 18 évesen kiégve visszagondolsz, majd meglátod, valójában ki akart neked jót, a szüleid, vagy ez a pasas. L27
még kis csitri vagy, ne haragudj. manapság a huszon, sõt harminc évesek is buknak az ostoba, hamvas börû, kemény combú friss husikra, akik valljuk be, egyre korábban érnek és néznek ki valós koruknál 4-5-6 évvel idõsebbeknek. de egy ilyen kapcsolat neked nem adhat semmi pluszt, ami a javadra válhat. neked még moziba kéne járnod az osztálytársaiddal, és hannah montanat hallgatni, nem egy 25 éves pasi ágyasává válni. mert nem tudom elképzeni, hogy szexen kivül mi mást is tudnátok együtt csinálni. elhiszem, hogy imponál a kora, hogy esetleg van pénze és kocsija, és iszod minden szavát amit mond neked, de ez nem minden. számára csak egy ostoba csitri vagy, aki õt bálványozza.
Próbáld valahogy megismertetni szüleiddel de az elején ne úgy mint a barátod így hátha megkedvelik és akkor sokkal több esély arra hogy nem zavarná õket. Azokkal nem értek egyet akik szerint szakítanod kéne ha szereted csak ez számít! 19/f
A kérdező hozzászólása: köszönöm a véleményeket volt amelyik segített volt ameik nem vagy volt ameik össze zavart. A történethez még anyit hogy nem kellet sokat gondolkozni mostanság ezen a témán mert egy hete pénteken találkoztunk jol el voltunk együtt és utánna eltünt pár napra tegnap mikor öszejöttünk páran hogy bulizzunk nem is foglalkozott velem igy én se vele aztán igy megoldodott a helyzetem. Köszi mindenkinek a véleményt

Kint 15 fok van, egy 2, 5éves gyerekre adnátok-e harisnyát? Egy kicsit fuj a szél de nem vészes. Adjak vagy ne?

Legjobb válasz: Érdekes kérdés :) mert tavasszal én mindig adok rájuk harisnyát 15-18 fokban is (pedig tudom, hogy meleg van csak valahogy nem tudok leszokni róla) õsszel meg néha még 10 fokban sem. Egyébként én még szoktam adni a 1.5 évesemre ( a nagyobbal azért bátrabb vagyok jóval), de hogy ez jó-e avagy sem passz. (lehet ma bátor leszek és nem kap gatyát harisnya fölé csak szoknyát, ha ilyen szép idõ van :))

Érdekes kérdés :) mert tavasszal én mindig adok rájuk harisnyát 15-18 fokban is (pedig tudom, hogy meleg van csak valahogy nem tudok leszokni róla) õsszel meg néha még 10 fokban sem. Egyébként én még szoktam adni a 1.5 évesemre ( a nagyobbal azért bátrabb vagyok jóval), de hogy ez jó-e avagy sem passz. (lehet ma bátor leszek és nem kap gatyát harisnya fölé csak szoknyát, ha ilyen szép idõ van :) )
Utolsó vagyok. Vannak ilyen elvetemült szülõk! Az ilyen gyerekek éppen azért fáznak meg mert túl vannak öltöztetve. Amúgy télen akkor mit adott rá? :O
Ne adjál. Nagyon sok anyuka esik abba a hibába, hogy agyonöltözteti a gyereket, mondván, hogy olyan pici még, nehogy megfázzon. Egy kisbabára (már egy hónaposan is) max 1 fokozattal kell melegebb ruha, mint amit te magad felvennél, az is csak azért, mert õ fekszik, és alszik is séta közben. Ez azt jelenti, hogy ha te kellemesen érzed magad rövid ujjúban, akkor rá mehet egy vékony hosszú ujjú, plusz dobj rá egy vékony takarót, ha elalszik. 22 fok az szoba hõmérséklet, ilyen melegben SEMMIKÉPPEN ne adj a gyerekre harisnyát, mert megizzad, és a legkisebb szellõtõl megfázhat! (A megfázás leggyakoribb oka pici babáknál a túlöltöztetés.) Inkább legyen nálatok mindig egy takaró, ha kicsit lehûlne az idõ, mint hogy túlöltöztesd a picit! Majd ha bölcsis, ovis lesz, akkor fogsz rájönni, hogy túlzásba viszed az öltöztetést, mikor elviszed nagykabátban a gyereket, és egy szál pólóban játszik kint a többiekkel együtt, mikor mész érte - és még így is szakad róla a víz...:) Én nem adtam harisnyát a gyerekre 10 fok fölött, teljesen fölösleges, nem is volt soha beteg, amíg közösségbe nem került, és ott nem kapott el ezt-azt. 6 hetesen, mikor vittem a kötelezõ vizsgálatra (nyár volt, 35 fok), az összes gyereken (20-30 pici volt még rajtunk kívül) hosszúujjú volt, és vékony sapka, némelyiken még vékony takaró is, az egyik szerencsétlenen még párnázott pólya is. Az én kisfiamon egy ujjatlan body volt, és napernyõvel leárnyékoltam, hogy ne érje a nap (otthon amúgy még ennyi sem, egy szál pelusban volt egész nap, ha elaludt, letakartam egy vékony ruhapelenkával). Mikor bevittük a doktornõhöz, kivitte megmutatni a folyosóra a többieknek, hogy tessék, ez a megfelelõ viselet egy ekkora picinek ilyen idõben.
Az elmúlt napokban hidegebb volt, 10-12 fok, én akkor se adtam rá harisnyát. Tegnap is csak vékonyan bélelt kord nadrág volt rajta. Ma meg már melegebb van.
3. vagyok. Végül én sem adtam rá, vagyis harisnyát igen, de szoknyával, sõt a tavaszi szandiját húztam a lábára. Nem bántam meg, mert iszonyat meleg volt ma :) Remélem holnap is ilyen nap lesz.
A kérdező hozzászólása: ok.köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: a szomszéd kislányon aki 6, 5 éves van harisnya , zokni , vastag tréning nadrág, csizma , emellett a fiamon volt egy vékony harisnya vékony nadrággal, sportcipövel, megkérdezték, hogy nem félek, hogy megfázik?lába igy is bele volt izzadva a cipöbe.
Ne adj. Én 10 fok alatt adok ha még a nap se süt.
Nem adtam: délelõtt volt dolgunk a városban, szél volt ugyan, de nincs olyan hideg.
Sétához, bolthoz nem, motorozáshoz, csúzdához igen, mert ott felcsúszik a naci, ki van a lábszára.
mi vékony nejlonharisnyát használunk
Milyen "lelki" gondok? :D Szörnyû lelki gondjaid lehetnek 15 évesen... Tudom, mert én is annyi vagyok.
Keress valami hobbit vagy tevékenységet ami eltereli a figyelmedet a problémákról. Valamint az is sokat segíthet ha valakivel meg tudod beszélni a gondokat.
Elõször is szerintem az lenne a legjobb, ha keresnél egy olyan személyt, akiben megbízol és elmondod neki a gondodat.( gondolok itt elsõsorban anyukádra, legjobb barátnõre, nagyszülõkre). Ha nagyon bizalmas a téma, akkor inkább olyat válassz, aki a családban van, mert a barátnõkben sem lehet mindig megbízni!

Gumikkal kapcsolatban kérdeznék, hogy gondolom több fajta van, de hosszra is? Vagy van egy méret? Nekem 15-16 centis van arra milyen a jó méret?

Legjobb válasz: 15 centivel mit akarsz kezdeni? valószínûleg 13éves lehetsz.úgyhogy ez inkább még legyen neked mind1.

15 centivel mit akarsz kezdeni? valószínûleg 13éves lehetsz.úgyhogy ez inkább még legyen neked mind1.
Szia! Nincs S L XL méret. Egy márka, egy méret, de egyes márkák között lehet eltérés. Átmérõben. A hossza nem számít, mivel akkora, hogy egy lónak is elég lenne, te pedig addig tekered le, hogy épp a tövéig érjen.
Második válaszolónak! Hogy lehetsz ilyen BUNKÓ? Semmi baj nencs a 15 cm-rel. A magyar átlag 13! Amúgyse a hossz a lényeg, hanem a vastagság és a technika. A túl hosszú egyébként fájdalmat tud okozni a nõnek a méhnyakban egy erõsebb lökésnél.
hát az a baj, hogy sok irigy ember van a földön, és mindenki lenéz mindenki(2.válaszolónak). Am. a kérdésedre a válasz az elsõ válaszolóval eggyet értek!
mindenkit*
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat!
méretek nincsenek.bár láttam már ilyen hogy xl meg ilyenek de azt a négereknek találták ki sztem :D. am meg nem tudom h a 2. kommentelõ mit írt, mert már nincs meg, de az biztos h rosszat szal ANYÁD!! :P jah és nekem 18 és a barátnõm kcisit alacsony és néha félek attól h "túl" hosszú. szal azon ne parázz h túl rövid. "Nem a méret a lényeg!"
De meg van, csak fent rá kell kattintani a "Szeretnéd a haszontalan válaszokat is látni?" kérdésre.

Van egy Férfi 20 30 éves körül van és nekem bejön de én 15 vagyok és szemezget velem ez nem gáz? De tetszik is a hapsi mert izmos kék szemű de nem tudom mit tegyek.

Legjobb válasz: Próbálkozz a korosztályodból! Nem normális, ha egy felnõtt férfi egy 15 évessel szemezget...tuti, hogy az ilyen defektes!

Próbálkozz a korosztályodból! Nem normális, ha egy felnõtt férfi egy 15 évessel szemezget...tuti, hogy az ilyen defektes!
Most 20 vagy 30 éves? Nem mindegy. De egyébként igen, gáz!
Elõször ezt akartam tanácsolni, csak gondoltam neked ciki lenne esetleg...de az a legjobb megoldás, ha szólsz a szüleidnek, minél elõbb!
A kérdező hozzászólása: Hát jó megpróbálok úgy ülni de már amúgy próbáltam de akkor meg mellém állt! :( lehet inkább szólok a szüleimnek!:(
Én a helyedben szólnék a srácnak akivel dumálni szoktam, hogy menjünk-jöjjünk együtt, a pasit meg felejtsd el és ülj úgy, hogy ne lásson!!!
A kérdező hozzászólása: Minden reggel a buszon van kivéve ha nem megy dolgozni gondolom.Igen suliba megyek.Hát vannak ott lányok a suliból de nem barátkoznak velem nagyon ugyhogy nem nagyon szoktam beszélgetni velük de van egy fiú azzal NÉH szoktam csak reggel beszélni de akk a buszon végig melletem van .Hát olyan megkívántalak szexis nézés ez mert már volt egy barátom még alsóban na jó tudom alsóban de megtudom külömböztetni ezt a nézést tehát olyan nézés hogy nem akar tõlem semmit de néz mintha tetszenék neki de mondom idõsebbnek nézek ki lehet ezért kb 19 évesnek nézek ki szal.. :=/
Ha nem pedomaci, akkor úgyis tojni fog rád. Ha meg az, akkor...
És minden alkalommal együtt buszoztok vagy csak néha összefuttok? Suliba mész ilyenkor? Egyedül? Ha egyedül mész, akkor jobb lenne valakihez csapódni, osztálytársakhoz pl. és együtt menni. Ha csak néha összefutsz vele, akkor nem kell agyonaggódni szerintem, biztos véletlen. Egyébként mégis hogyan néz? Ne viszonozd a szemezést!
A kérdező hozzászólása: a buszon az ilyen forgó részénél áll én meg ugye elõtte vannak ülõhelyek ott ülök.
Hát de, az elég gáz! Pontosan hol szoktál találkozni vele?
A kérdező hozzászólása: Akkor kerülöm de az a fura ide sem jön szerencsére csak szemébõl látom hogy figyel de semmi csak figyel de nem kéne szólnom valakinek hátha elfajul a dolog ha pl megfigyeli hol lakok vagy valakit elküld az már gondolom gáz. nem? :(
Maradjon a szemezés, még fiatal vagy egy idõsebb palihoz.Sajnos nem csak beszélgetni szeretne ez a korosztály.
A kérdező hozzászólása: De azt érzem hogy bejövök neki mert én mondjuk többnek nézek ki a koromnál lehet azt hiszi középsulis vagyok már de mindegy csak mintha akarna valamit.....:/
:D kiröhögne, ne is menj oda.
A kérdező hozzászólása: inkább 28 éves majdnem 30 a KINÉZET ALAPJÁN MERT NEM MEGYEK ODA HOZZÁ.
A kérdező hozzászólása: Akkor szólok nekik. Köszönöm akik kommenteltek!

17 vagyok, van egy lány, aki lassan 15. Nagyon szimpatikus, csak párszor találkoztam, hála a net-nek tudtam neki levelet küldeni, elhívtam randira.1 hete ignorálja a levelem. Létezik, hogy ennyire bunkó lenne, hogy egy nemet sem tud kinyögni?

Legjobb válasz: Létezik - hiszen ha nem válaszol, az a könnyebb megoldás... Biztos szégyellené megírni az elutasító levelet, vagy nem tudja hogy fogalmazza meg, fél az ismételt válaszodtól... Az a legkönnyebb, ha úgy csinál, mintha meg sem kapta volna. Amúgy meg lehet hogy csak nagyon félénk, és nem tudja mit meg hogyan reagáljon, de lehet, hogy szívesen elmenne veled valahova. :) Én pl. 15 évesen odavoltam egy fiúért, aztán mikor elhívott pizzázni msn-en, kb egy óráig képtelen voltam neki egy betût is visszaírni, mert annyit agyaltam a dolgon :D Szerintem jobb, ha személyesen kérdezed meg. Akkor nem térhet ki a válaszadás elõl. :)

Létezik - hiszen ha nem válaszol, az a könnyebb megoldás... Biztos szégyellené megírni az elutasító levelet, vagy nem tudja hogy fogalmazza meg, fél az ismételt válaszodtól... Az a legkönnyebb, ha úgy csinál, mintha meg sem kapta volna. Amúgy meg lehet hogy csak nagyon félénk, és nem tudja mit meg hogyan reagáljon, de lehet, hogy szívesen elmenne veled valahova. :) Én pl. 15 évesen odavoltam egy fiúért, aztán mikor elhívott pizzázni msn-en, kb egy óráig képtelen voltam neki egy betût is visszaírni, mert annyit agyaltam a dolgon :D Szerintem jobb, ha személyesen kérdezed meg. Akkor nem térhet ki a válaszadás elõl. :)
A kérdező hozzászólása: na mindegy, egyszerûen nem tudom megérteni a nõket. :)
Vannak ilyen bunkó nõk, ne is foglalkozz vele, nem ér annyit
A nõket senki sem érti!!! Am már én is írtam sok lánynak és nagyrészük nem válaszolt nekem sem... Ez van barátom.... Ilyenek a nõk! 20/F
létezik nyugi :D én sokszor próbálok úgy elkezdeni egy kapcsolatot (ha pl egy suliba járok azzal a valkivel), hogy ráírok iwiwen modnjuk és kb a fele nem ír vissza :D ezért jobb discoba ismerkedni.. :D akk már éjszaka meg is répázhatod XD
A kérdező hozzászólása: gyûlölöm a disco-kat.
Lehet, hogy nem tettszel neki és olyan sznob, hogy vissza se ír.Vagy félénkebb, nem mer veled menni nehogy leégjen és otthagyjad


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!