Találatok a következő kifejezésre: 15 vagyok tavaly (7 db)

Van 1 srác 22 éves tavaly januárba ismertük meg egymást. Én 15 vagyok és ő azt mondja hogy fiatal vagyok hozzá . Pedig mikor kettesben vagyunk nem ezt lehet levenni a viselkedéséből. Aranyos és kedves velem. Mivel tudnám megszerezni? Mit kéne tennem?

Például múltkor azt mondta hogy üljek az ölébe. Elkezdett ölelgetni és vetk?ztetni. Persze nem hagytam neki mivel azt mondta hogy fiatalnak tart.

Legjobb válasz: Hát ennyi. Csak arra kellesz neki, ez abból is látszik hogy rögtön elkezd vetkõztetni. Nem kellene foglalkoznod vele, mert a végén hagyod magad, jó esetben gumi nélkül megcsinál aztán soha többé nem áll szóba veled. 22 L

Hát ennyi. Csak arra kellesz neki, ez abból is látszik hogy rögtön elkezd vetkõztetni. Nem kellene foglalkoznod vele, mert a végén hagyod magad, jó esetben gumi nélkül megcsinál aztán soha többé nem áll szóba veled. 22 L
ez azt jelenti (ne haragudj ha fájni fog..) hogy mint társ nem kellenél, mert fiatalnak tart magához, de amugy simán felpróbálna egyszer.. aztán pápá.. sajnálom.
20/F
Hát még ha úgy fájna ha közben csinálná veled, és közli is hogy csak erre kellenél neki! K.O.
Igaza van az elöttem író hölgynek. Kislányként tekint rád. Amúgy én se hagynám h vetkõztessen. 22/F
A kérdező hozzászólása: Csak lefeküdni nem akarok vele . az biztos hogy nem hagynám neki még úgy sem hogy nagyon bele szerettem . mikor utoljára beszéltem vele azt kérdezte hogy nem e tartom õt idõsnek hozzám . és hogy 1-2 év múlva járna velem meg hogy ki tudja mit hoz még a jövõ . Meg múltkor találkozni akart velem de ez nem jött össze és én döntöttem így . mert zavart hogy nem tudok kiigazodni rajta . és még jobban fájni fog ha látom és azt hogy milyen kedves és aranyos velem . köszi a válaszokat . és remélem írtok még.

15 vagyok és tavaly megismerkedtem a másod unokatesómmal aki nagyon megteccett. Járhatnák vele ha rokonom?

anyukám is célozgatott rá h járjak vele. A fiú nem vér szerinti rokonom. sürg?s!! köszönöm el?re!!

Legjobb válasz: A másodunokatesód az pontosan ki? Ezt sosem tudom. Kinek a kije?

A másodunokatesód az pontosan ki? Ezt sosem tudom. Kinek a kije?
Másodunokatesó az unokatestvér gyermekét jelenti. Nem tudom, hogy nem lehet vér szerinti rokon. Az unokatestvér anyukád vagy apukád testvérének a gyereke, tehát vér szerinti rokon, ahogy a gyermeke is, tehát a másodunokatestvér is.
A magyar törvények még az unokatestvérek házasságát is engedik, szóval nyugodtan járj vele. Hogy a retardáltság hogy jön ki az utódokban, az már más tészta...
Ha nem vér szerinti rokon, akkor nyugodtan. Egyébként úgy lehet nem vér szerinti, ha válások voltak, mástól van a gyerek, satöbbi.
Ha nem vér szerinti rokon akkor szerintem nyugodtan járhattok , és ha anyukád erre még "áldását " is adja , és télleg teccik is és te is neki és az õ rokonait sem bántja a dolog akkor szerintem nyugodtan járjatok , és legyetek boldogok:)
Hú, az nekem elég közeli. Hát az unokatesóm az vérszerinti rokon, tehát a gyereke is az. Nincs nagy korkülönbség köztetek? Én 20 vagyok és a másod unokatesóim 3-4 évesek. De persze mindenki máskor vállal gyereket, így lehetnek tolódások.
Hülyeséget írtam, utánanéztem a wikipédiában. A másodunokatesó a nagyszülõ testvérének unokáját jelenti és vérrokon.
Szerintem nem mert az vérfertõzõ.
az utolsó kommentedbõl kiderült hogy 100% hogy nem vérszerinti rokon, tehát nyugodtan járjatok nem lesz belõle komoly gáz legfeljebb a családtagok véleménye
A kérdező hozzászólása: am úgy nem vérszerinti h nekem keresztanyám vérszerint kereszapám nem és a fiú keresztapámnak a testvérének a fia...szal õ nekem másod uncsitesóm v már lassan én se tom h kim akkor. lényeg az h járhatok -e vele v nem???
Ez hihetetlen, tényleg engedik a magyar törvények az unokatestvérek közötti házasságot????? Ez tuti?????
Persze hogy járhatsz vele, semmi gond nincs ezzel. Nekem van egy ismerõsöm aki az unokatesójához ment feleségül, azóta született 2 gyönyörû egészséges kislányuk is.
Elnézést az elõttem szólóktól, de azthiszem jobb választ tudok adni. Majdnem 6 éve vagyok egy lánnyal, ebbõl 4et élettársként töltöttünk el, 1 éve a feleségem, és 1 hónapos a gyermekünk. A feleségem a másodunokatestvérem. A kislányom ép és egészséges, bár 1 hétig túlhordta a párom, de az nem gond. 6 évvel ezelõtt mi egy dokit kérdeztünk meg, semmi probléma nincs abból ha másodunokatestvérek állnak össze. Illetve a család kicsit nehezen dolgozta fel, de az idõ minket igazolt. Mi boldogok vagyunk!
nem tudom melyik okostojás pontozta le a válaszokat, de tényleg vérfertõzés. ne járj vele semmiképp ha nem akarsz debil gyerekeket.
A kérdező hozzászólása: szerintem tök jó lenne emg minden csak tod eddig bnõméket kérdeztem és mindegyik el volt hülve h rokonnal járni? hovagondolsz...szal nemtom mindenki mást mondd és már...ááá
hát ha szeretnél egy jó kis vérfertõzést akkor mindenképp járj vele
most néztem csak a dátumot hogy majdnem két évvel le vaygok maradva, amugy legutóbbi vagyok, de mostmár kiváncsi vagyok hogy hogy alakult

16 éves vagyok 1 évvel ezelőtt fejeztem be a sportot (focizás klubszínten, heti 4-5 edzés + 1 (edző) meccs) tavaly óta hiztam 15 kg-ot (67==>82) ti milyen sportot ajánlotok (olyat amit heti max.3 alkalommal csinálnák)?

és rövid íd?n belül 70-75 kg lehetnék? Szerintetek 178cm/82kg ez dagadtság?

Legjobb válasz: Nem vagy dagadt, de haladsz afelé. Miért hagytad abba? Szerintem menj vissza.

Nem vagy dagadt, de haladsz afelé. Miért hagytad abba? Szerintem menj vissza.
Mindenképp folytasd! Ha érzéked van hozzá, ne hagyd elkallódni! Próbálj olyan helyet keresni ahol a suli mellett is probléma nélkül megoldod. Késõbb báni fogod, hogy abba hagytad. :(
A kérdező hozzászólása: Elment a klubtól a fõszponzor és csõdbement a csapat (aki tudott atment másik focicsapatba) és tavaly kezdtem a középsulit és anyuék nem engedtek mert hogy nem fogom bírni az edzés + iskolát
Gondolom, szereted a focit, szerintem folytasd azt, csak olyan helyen, ahol kevesebb az edzés. És minél elõbb!! Hasonló helyzetben vagyok, mint te, csak nekem 4 év telt el komolyabb mozgás nélkül, most kezdtem újra és rettenetes, teljesen leépültek az izmaim, ezt semmiképp ne várd meg!!!
"Szerintetek 178cm/82kg ez dagadtság?" Hawer én pont te vagyok! (azzal a különbséggel, hogy én 95 kg-rõl fogytam le pont a foci, és futás segítségével 82-85 kg-ra.) És szerintem igen dagadtság, legalábbis amiket nekem mondanak. Még mindig cikiznek, ugyhogy szerintem naggyon gyorsan foggyál vissza, ha tudsz (nekem ennél több már nem megy) és minden ok lex. Fojtasd a focit nemfontos versenyszerûen...: hawerokkal összedobjátok a lóvét, és ementek terembe focizni (mosmá kint hideg, meg latyak van)Feltéve persze hogy van vmi terem. Mi pl. tavaly minden hétvégén a suli tornatermébe fociztunk valami nevetséges összegér. (kb 10 en voltunk és fejenként 200 ft kellet beadni/alkalom) Vagy ha ez nem, akor fussál sokat! (bár szertem a foci szórakoztatóbb, mint egyedül futkorászni)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszotokat
Az esélyed meg van rá.Most jönnek azok az évek, amikor a fiuk csontozata nagyot nyúlik még .
Igen, mivel magas az apukád van rá esély, kicsit furcsa hogy magas az apukád te meg még elég alacsony vagy, de lehet hogy az a típus vagy aki 16-17 éves korába kezd csak el igazán nyúlni.
tegyetek össze a kezeteket , hogy anyatok magas ferfihoz ment, csak megeygszer ezt tudom irni. Igy szinte 100 hogy te is 180 fölött leszel. en megszivtam mert 170 cm vagyok azert mert anyam olyanhoz ment aki nem eri el a 170 se...apam 168 anyam 158
A kérdező hozzászólása: igen.
nahat mindenki 180 fölött van. mindegyik fiu ?
A kérdező hozzászólása: Van egy 24 éves 180cm, És egy 19 éves 184 cm magas.
ha apad 185 akkor megvan az esely. Szerencsed hogy anyad magas palit valasztott nem 170 cm-t... Mert ha ez lenne akkor azt mondanam semmi esely ra hogy megnösz de igy van ra esely. Tesod van aaz miyle nmagas ?
A kérdező hozzászólása: Fiú.
Fiú vagy, vagy lány? Mert lányban szerintem kicsit magas...
A kérdező hozzászólása: Az magas lenne?
Szerintem simán lehetséges, bár nem hiszem, hogy sok esély lenne rá, de nem kizárt. Amúgy miért szeretnél annyira magas lenni? :O
10/11 ne keseredj el. Olyan furcsán fejezted ki hogy anyám olyanhoz ment féjhez aki nincs 170 cm. Ha jó ember akkor nem számít a magassága. Így remélem nálad csak az a gond hogy nem vagy magas és nem az hogy az apáddal gond van.

Most pénteken küldtek egy levelet a BKVtól, hogy 32500 forintot kell ki fizetnünk 15 napon belül. (Mert tavaly nyáron nem volt matrica a diákomon) De nincs ennyi pénzünk. és ezért lecsukhatnak vagy mi lesz? ><

Legjobb válasz: Jah és még annyit, hogy 5 ezer ft naponta. 6 órát dolgozol egy nap. Tényleg kibírható, engem autóval büntettek meg záróvonalazásért, ma voltam munkaügyi központba, jövõhéten megyek közmunkára. Én se tudom mibõl kifizetni, meg nem is akarom. A rohadt politikusoknak nem fogom a zsebét tömni, dögöljenek meg!

Jah és még annyit, hogy 5 ezer ft naponta. 6 órát dolgozol egy nap. Tényleg kibírható, engem autóval büntettek meg záróvonalazásért, ma voltam munkaügyi központba, jövõhéten megyek közmunkára. Én se tudom mibõl kifizetni, meg nem is akarom. A rohadt politikusoknak nem fogom a zsebét tömni, dögöljenek meg!
Letudod dolgozni közmunkán is, nem kell megijedni. És az sem egy durva dolog.
Nem kell ajánlottan feladniuk, elegendõ nekik csak a feladás tényét bizonyítani, amit a postakönyv bemutatásával meg tudnak tenni. Én a közmunkával való kiváltásra mondtam, hogy butaság, ugyanis azt bûnvétségnél illetve szabálysértésnél lehet alkalmazni, polgári jogi tényállás esetében ilyen nincs, fizetési meghagyás és végrehajtás van. Az már megint más kérdés, hogy a pótdíjazás (nem büntetés, nem bírság) mennyire jogos...
A kérdező hozzászólása: Oh értem én is gondoltam erre hogy részletekben fizetnénk be><
Én azt tudnám neked tanácsolni, hogy próbáljatok megegyezni a BKV-val, hogy részletfizetésben teljesítsd a pótdíj tartozásodat, ez lenne a könnyebb út számodra.
Nagyon nagy butaságot mondtak az elõzõ válaszolók; ha nem tudod befizetni, akkor küldenek egy fizetési meghagyást, ami a 15. napon jogerõre emelkedik, a 15 napon belül lehet ellentmondással élni, és akkor perré alakul az fmh, de lehet fellebbezni is, másodfokon a Fõvárosi Törvényszék fog eljárni. Jogerõre emelkedés után végrehajtási kérelmet fognak kérni, majd a közjegyzõ hoz egy végrehajtást elrendelõ végzést, 15 napon belül lehet fellebbezni ellene, szintén a Fõvárosi Törvényszék jár el ilyenkor másodfokon, 15. napon jogerõre emelkedik, ha nincs fellebbezés, ekkor a MOKK (országos közjegyzõi kamara) kiszignálja egy bírósági végrehajtónak, és ezután megkezdõdik a végrehajtási eljárás.
Hát igen, ezek a politikusok, Hagyó bácsi milliárdokat sikkasztott, ejtek én a büntikre!Ha ajánlottat kapsz, akkor közmunkázd le!
Ajánlottan kaptad a levelet, vagy csak simán, ládába bedobva?Mert akkor [email protected] le, nekem egy csomó van/volt, nem tellett bérletre, épp, hogy megéltünk, úgyhogy párszor kaptak el!Jah, nekem kamupecsétes leveleket küldözgettek, évek óta már semmi, metrón kívül, a többi egy éven belül elévül asszem!Tehát volt bérleted akkor, hát azt a hüe matricát rá kellett volna ragasztatni!Ilyen baromság miatt csesztél rá!
Nem választhatsz sajnos, ahova betesznek. :( Figyi ez igazából egy plusz, nem is lehet dolgozni ezt teljes állásként, megkérdeztem, mert egyébként a hülyének is megéri, hogy ezer forintos órabére van. Több mint egy diplomásnak. De ez csak egy plusz, pont ezért találták ki, meg sokan egyébként ellébecolják, csak h elteljen a idõ, nem csinálnak semmit. Engem pl. az Állatkertbe tettek be a két nap közmunkámra. Úgy van, hogy nekem pl. hogy két hetem van rá, hogy két napot dolgozzak, naponként 6 órában. Te a nagyobb összeg miatt több idõt fogsz kapni, ez biztos.
A kérdező hozzászólása: És abba van beleszólásom hogy milyen közmunkába szeretném ledolgozni? És általában hány napot vagy hetet kell dolgozni?><
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm szépen:) ).
A kérdező hozzászólása: Elõszõr is köszönöm a válaszaidat, eléggé megnyugtattál vele:) , és azóta írtam nekik egy kérvényt hogy méltányossági alapon engedjék el vagy ha nem akkor részletekben had fizessem be

15 éves lány vagyok.14 éves koromban jelentkzett először a menstruációm. Vagyis tavaly 2011. nevemberében. És azóta csak kétszer volt. Ez baj?

Legjobb válasz: Nem baj, de ha egyszerre 6 hónapnál több marad ki, akkor el kell menned orvoshoz.

Nem baj, de ha egyszerre 6 hónapnál több marad ki, akkor el kell menned orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Hú , kezdem jobban érzeni magam:) Azért még jöhet pár biztatás.:)
Dehogy baj! Az elsõ prá évben cska a szerencsésebbeknek rendszeres. Ez teljesen normális. Majd beáll. Ha esetleg 2 év múlva is így jön meg, na akkor aggódj.
Semmi baj sincs. Kamasz vagy, kialakulóban a nõiesség, felkészül a szervezeted a legnagyobb csodára a világon : megfoganni, kihordani és megszülni az utódot. Ezekhez sok minden kell, nem véletlen hogy kamaszkorban kezdõdik el a változás és se nem korábban, se nem késõbb. Egyénenként változik, hogy ez mennyi ideig tart, van akinek húsz éves kor körül fejezõdik be.
Dehogy baj én ismerek olyat, akinek legelöször megjött és következõnek sak majdnem 1 év elteltével jött meg!Szoval ne aggodj!!!!!!

15 hetes kismami vagyok, sajnos tavaly óta nagyon megromlott a fogaim állapota. Rendbe tudják még hozzni? Hogy működik ez?

Legjobb válasz: persze, hogy rendbe tudják hozni, de ehhez az kell, hogy rászánd magad, és elmenj a fogorvoshoz. ha teheted, csakis magánhoz menj. a nagyon szuvas fogaidat gyökérkezelik, azzal menthetõek. érzéstelenítést is kaphatsz. csak szánd rá magad, mert idõvel csak egyre rosszabb lesz.

persze, hogy rendbe tudják hozni, de ehhez az kell, hogy rászánd magad, és elmenj a fogorvoshoz. ha teheted, csakis magánhoz menj. a nagyon szuvas fogaidat gyökérkezelik, azzal menthetõek. érzéstelenítést is kaphatsz. csak szánd rá magad, mert idõvel csak egyre rosszabb lesz.
Nem értem a kérdésed. Mit tudnak rendbehozni? Ha romlanak a fogaid, az vissza nem fordítható (ha erre gondoltál), de természetesen kezelhetõ. El kell menni a fogorvoshoz.
Nekem a nagybátyám barátnõje (mindjárt felesége) õ már a 7. hónapban van és neki most húzták két fogát!Nem lehet semmi baja a kisbabának ha erre gondoltál! Elkell menni fogorvoshoz, én is most voltam de, én még nagyon nem vagyok kismama! =)
így mûködik: idõpontkérés, fogorvos, vizsgálat, kérdések-válaszok, kezelés. Ne halogasd, és mondd meg, hogy babát vársz!
Igen! Anyukámnak is volt ilyen. És gyönyörû fogakat csináltak neki! És mi ketten voltunk! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!