Találatok a következő kifejezésre: 15 vagyok még nem jött meg (46 db)

15 vagyok meg nem jott meg sose a menszim es a melleim is kicsikek. Menjek nogyogyaszhoz?

mikor mennyek el nogyogyaszhoz?gyermeknogyogyaszhoz vagy felnotthoz?feherfolyasom van neha barnafolyasom csak 1* vt korulbelul ketto honapja nem magyarorszagon vook azert nem tudok ekezettel irni

Legjobb válasz: Nyugi, szerintem is ez még belefér. 16-ig ez teljesen normális. Ha 17-18 éves korodig sem jön meg, én csak akkor mennék orvoshoz.

Nyugi, szerintem is ez még belefér. 16-ig ez teljesen normális. Ha 17-18 éves korodig sem jön meg, én csak akkor mennék orvoshoz.
Szegéény :SSS Ne aggódj 16ig normális : ) Szorítok neked : D
a és g és y van a gépeden, nem?? vAGYok
Ha jól emlékszem, 16-ig nincs baj.
A kérdező hozzászólása: es ha nem jon meg akkor gyermeknogyogyasz vagy felnott?
A kérdező hozzászólása: szegeny hugod kossz a valaszt:>
sya! a húgom is elég késõ érõ típus , neki is kb 17 évesen jött meg a mensi e , õt kellett is vinni nõdokihoz mert állndoan rosszul volt, kapott hormon tablettát aztán meg fogamzásgátlót.De nyugi nem minden nõ egyforma :)
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat :>
Én 14, 5 voltam mikor elöször megjött. De nyugi 16-17 évesen azért már érdemes elmenni dokihoz ha nincs de 15 évesen még nem. Úgyis azt mondja, hogy várd ki amíg megjön.
nyugi 17-18 éves korodig nincs baj.
Azért ha orvost megkérdezel, Te is megnyugszol.
A kérdező hozzászólása: koszonom edesanyam mar tizennegy eves koromban elakart vinni de feltem
A kérdező hozzászólása: en mar kezdek felni koszonom a valaszt
A kérdező hozzászólása: normalis valaszokat varok
A kérdező hozzászólása: edesanyamnak tizenharom eves koraban jott meg
gyermek!

15 éves lány vagyok, és nem jött meg a menstruációm, ami azért furcsa mert 3 évvel ezelőtt jött meg először és már beállt, 1 éve már pontosan jött meg. De ebben a hónapban nem jött meg. Ez mi miatt lehet?

Legjobb válasz: Élsz szexuális életet?Mert ha igen akkor esély van rá hogy babát vársz. Ha pedig még nem, akkor lehet ez a stressz miatt, az idõjárás miatt is akár...sok minden közre játszhat.

Élsz szexuális életet?Mert ha igen akkor esély van rá hogy babát vársz. Ha pedig még nem, akkor lehet ez a stressz miatt, az idõjárás miatt is akár...sok minden közre játszhat.
Lehet az oka a várandósság, stressz, keveset eszel, vérszegény vagy, de akár még hepatitis is. Hormonális gond is lehet az oka.
Ha 15 évesen már fogyókúráznod kell, akkor ott nagy gondok vannak...
A táplálkozás és a stressz is okozhatja, de még egy enyhe felfázás is. Ha terhesség kizárva, akkor ebben a korban még bõven belefér, hogy néha nem jön meg. akár 2-3 is kimaradhat, nem veszélyes. Legyen nálad betét/tampon, mert elõfordulhat, hogy nemsokára hirtelen megjön. Ettõl egyébként késõbb lehet megint rendszeres, szóval ez nem jelenti azt, hogy innentõl mindig így lesz.
Lehet a hirtelen idõjárásváltozástól vagy stressztõl, de a te korodban akár csak úgy is.
A kérdező hozzászólása: igen, de már voltam orvosnál és azt mondta teljességgel kizárt hogy terhes vagyok, kérdeztem hogy akkor mi baj lehet de csak annyit mondott hogy ne féljek ez elõfordul. de engem ez nem igazán nyugtatott meg. de amiket itt írtatok elég sok igaz jelenleg rám, nagyon stresszelek suli miatt, meg még vannak egyéb gondok. étkezés miatt is, mert most fogyókúrázom.
A kérdező hozzászólása: nem nem kéne. de az orvos mondta, mert rendszeresen csuklom de minden nap és néha órákon keresztül ami borzalmasan idegesít. Erre kaptam ezt az étrendet, nem ehetek semmi fûszeres kaját, nem ihatok szénsavas üdítõt, és kenyeret sem ehetek. Szóval zöldség, gyümölcs, meg teljes ki örlésû kaják.Ami szerintem eléggé fogyókúra hatású és ezt kell csinálnom egy hónapig állítólag utána jobb lesz.
lehet, hogy sérült a hámszövet, és gombát, vagy valamit kaptál
Sok mindentõl viszkethet. Lehet bakteriális vagy gombás fertõzés, amit jobb ha orvos is lát, de lehet hogy csak kiütéses vagy a mosóportól vagy tusfürdõtõl. Ez utóbbira megoldást jelenthet a Canesten krém. De ha nem múlik néhány napon belül akkor mindenképp menj dokihoz. Amint látod magától nem múlik el.
Legyél már eszednél. Fél éve viszket, és nem akarsz dokihoz menni? Meddõ akarsz lenni, vagy mi a szösz? Magadtól nem fogsz meggyógyulni, menjél el orvoshoz.
Ne kísérletezz semmivel mert csak sokkal rosszabb lesz! El kell menned orvoshoz mindenképpen!
nem, nem jó az aloe verás krém. intim területekre nem kenhetsz mindenfélét. elõször is: vegyél intim mosakodót, és minden fürdéskor azt használd. ne kenegesd mindenfélével. másodszor: nemi(szervi) betegséget szûzen is elkaphatsz és szûzen is el lehet menni a nõgyógyászhoz. van kifejezetten gyermek rendelés. pl ha bulizol és ott elmész wcre, hozzáérsz valamihez, kész is a fertõzés. de ezek veszélyesek, kezeltetni kell õket, mert a szervezeted úgy reagálhat rá, hogy elzáródik ott valami, ami meddõséget okozhat. ez nem játék, amikor kislányos zavarodban nem mész el az orvoshoz. legyen eszed. nem is idõpontot kell kérned már, hanem sürgõs eset vagy.
Mindenképpen el kéne menned nõgyógyászhoz, sok helyen van tini rendelés pl.
ha szégyenlõs vagy akkor keress nõi nõgyógyászt és jelentkezz be hozzá, sokkal kevésbé ciki elötte vetkõzni, terpeszteni, mint egy idegen férfi elött. Azonkívûl õ nem csak orvos, hanem nõ is, aki nyilván könnyebben megérti minden esetleges nyavajádat, mint férfi kollegája, aki csak könyvbõl tanulhatott róla és nem élhetett át.
Drágaságom. Tudom, hogy félsz menni nõgyógyászhoz, de már ilyen esetekbe muszáj. Kenni viszont semmivel se kend, amig nem voltál nõokinál. Õ majd tuggya, hogy ilyenkor mi jó és mi nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönök mindent de az jelent valamit akkor kezdett el elösszõr viszketni mikor le borotváltam??
A kérdező hozzászólása: köszönöm és az aloe verás krém jó lehet rá
hol viszket kívûl, vagy belül? folyás, büdösség nincs? Lassan azért keresni kellene egy nõgyógyászt, hogy, ha valami sürgõs dolog támad, akkor ne hirtelen essél be az ajtón, és aki éppen ott van az vizsgáljon. Szerintem egy nõi dokit keress, sokkal elviselhetõbb a vetkõzés és a terpesztés is elötte, mint egy esetleg 30 éves férfi elött. És mivel nem csak orvos, hanem nõ is, ezért feltehetõleg jóval empatikusabb, hiszen õ is átélhette a többségét annak amivel hozzá fordulsz és nem csak tanulta.

15 leszek és még nem jött meg a menzeszem. Nagyon vékony vagyok, a melleim egyre gyakrabban feszülve fájnak és szagos, sárgás-fehér folyásom van. Mikor jön meg?

Már mindenhol szõrös vagyok. Mikorra számíthatok az elsõre körülbelül? Biztos, ami biztos alapon hurcoljak magammal betétet? Kezdek beletörõdni, hogy még mindig nem jött meg :/

Legjobb válasz: Nem tudjuk megmondani, mikor jön meg, de 16 éves korig normális, ha még nincs. Az nem baj viszont, ha valóban van nálad betét.

Nem tudjuk megmondani, mikor jön meg, de 16 éves korig normális, ha még nincs. Az nem baj viszont, ha valóban van nálad betét.
Igen legyen nálad betét, mert bármikor megjöhet a menstruációd, de a szagos folyás miatt érdemes lenne orvost megkérdezni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy felfáztam, habár nagyon remélem, hogy nem. Elmegyek majd dokihoz. Egyébként mivel az elmúlt 2-3 évben pajzsmirigy-problémáim voltak (alulmûködés), elméletileg köze van a dologhoz, legalábbis az orvos úgy féléve ezt mondta. Mostanában kell majd visszamennem felülvizsgálatra. Na mindegy, és még egyszer köszönöm a válaszokat!:)
A mellfeszülést az hormonjaid okozzák, szerintem nemsokára megjön a mensesed. Érdemes lenne felkeresned egy nõgyógyászt, azért, hogy megnézzék a hormonjaidat. Családon belül volt hasonló eset, a leányzó 14éves kora óta enyhe fogamzásgátlót szed így jön meg a vérzése.Nem termelõdött neki progeszteron hormon. Igaz, õ kövér volt. Ha nagyon vékony vagy, vagy esetleg kilóra kevés, akkor az is okozhatja a gondodat. A nõknél x százalékban kell zsírszövetnek lennie a normális mûködésnek.
Az a baj, hogy ezek csak tünetek.. :/ Én 13 éves vagyok, a melleim közepesek, volt fehér folyásom kb 1 évig. És tegnap meg is jött. :) Ez teljesen független ezektõl a dolgoktól. Mindenképp vigyél magaddal a suliba betétet. bármikor megjöhet!:)
szerintem 15 éves korra már meg jön hamarosan, ha nem menj el orvoshoz, de szerintem ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Megjött ^^

15 éves vagyok, kb.165cm és 45 kg. Még nem jött meg a menzeszem. Mi lehet a baj? Menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Nekem most van kiemelve kérdésem. Én 14 éves vagyok és nekem sincs még, miközben már minden 11-12 évesnek van.Tudom milyen sz.ar érzés. Hátha megjön. :D

Nekem most van kiemelve kérdésem. Én 14 éves vagyok és nekem sincs még, miközben már minden 11-12 évesnek van.Tudom milyen sz.ar érzés. Hátha megjön. :D
Rendben, áttetelek 27-re. Legyen nálad, ami kell...
Egy évet még várhatsz, de ha 16 éves korodig sem menstruálsz, akkor jobb ha elmész orvoshoz. De ha nem tudsz megnyugodni, inkább már holnap kérj idõpontot.
nekem 15 és fél évesen jött meg elõször. én is vártam de megbántam. Örüllj hogy nem kellett ilyenekkel foglalkoznod olyan kicsin
A kérdező hozzászólása: Eleget mozgok, hetente 9 óra (nép)tánc, úszás, tesi. Hát... remélem nem 26-án délután jön meg, mert akkor fellépés lesz. xD
Ha hirtelen nõttél, és attól vagy sovány, akkor ez jó ok (nem lehet mindent egyszerre :-). Egyél, mozogj normálisan, április 26-n du 4 órakor megjön.
Vékony vagy. Szerintem még nem indokolt orvoshoz menni. Majd 16 évesen inkább. Addig ráér.
A kérdező hozzászólása: kb. 5 cm-t nõttem most hirtelen. Egyáltalán nem fogyózok, ikább hízni akarok. :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Amúgy a mellem is elég fejlett meg minden van ami elõjel lehet. pl. fehérfolyás 3 éve
1) a késõn érõk tovább élnek (valamit, valamiért :-) 2) sovány vagy. Írd be ide http://digiscience.rufftech.hu/bmi2/ az adataidat és láthatod a saját szemeddel. Tudni kéne miért vagy sovány, és azzal kéne valamit csinálni. Ha éppen most nõttél egy nagyot, akkor rendben, ha fogyózol, az nagyon nincs rendben.
A kérdező hozzászólása: Az a legrosszabb, hogy én vagyok a legidõsebb az osztályban és csak nekem nincs még meg. :S
16 éves korodig még nincs baj, de mikor betöltöd a 16-ot mindenképp menj orvoshoz. Ha viszont nagyon aggodsz és semmi elõjele nincs, akkor jó lenne, már most meglátogatnod egy nõdokit!1-2 vizsgálat nem ártana. 16/L
Muszáj lenne híznod egy kicsit. A cérnavékony modelleknek is kimaradozik a mensijük, éppen azért, mert a szervezetük annyira le van fogyasztva. Nosza, dobj be gyorsan egy kis csokit! Te mázlista!
Csak retardált vagy.
A kérdező hozzászólása: Aha miért is lennek az ?
Kicsit többet is írhattál volna, hogy tudjunk segíteni. Volt szexuális kapcsolatod védekezés nélkül? Ha ezt nem tudjuk, akkor segíteni sem tudunk.
Vegyél egy drágább tesztet (azok általában nagyobb érzékenységûek), ha az negatív, akkor csak para.
A kérdező hozzászólása: Igen volt , elsején kelett volna hogy meg Jöjjön tegnap este csináltam egy tesztet negatív lett ma reggel is csinaltam elsõ vizeletbõl és az is negatív lett..viszont nõt a mellem hányingerem van és fáradékony vagyok nem tudom mi lehet velem
Ez csak para, az elsõ tünetek 6-8 hetesen jönnek csak.
A kérdező hozzászólása: Es akkor mert késik?
Az idegességtõl is akár, vagy stresszes vagy amúgy, bármi lehet... A hormonháztartás egy összetett gépezet. :)
Sziasztok! Nem tudom a korod de bizonyára még fiatal vagy, talán most hagytad magad mögött a pubertás kort, ilyenkor a hormonális rendszer és az elsõdleges és a másodlagos nemi jegyek megváltoznak, fejlõdnek, érnek. A melled növekedése egyértelmûen arra utal hogy nemileg érsz, rendelkezel elég nõi nemi hormonnal : Ösztrogén-nel. Ha a terhességi teszt sorra negatív akkor eléggé valószínû hogy hormonális a probléma, valamelyik hormon vagy túl vagy alul termelõdik (pl: TSH, progeszteron stb...) Hogy ezt ki derítsd mi sem egyszerûbb, elmész a körzeti orvosodhoz és megbeszéled vele hogy vegyen tõled vért és csináljanak általános vérképet...remélem tudtam segíteni.. :)

15 éves vagyok és még nem jött meg! Mi baj lehet?

Legjobb válasz: Semmi, ha jobban körüljárnád a témát, akkor tudnád, hogy még nem gond. 17-18 évesen már probléma. Addig örülj.

Semmi, ha jobban körüljárnád a témát, akkor tudnád, hogy még nem gond. 17-18 évesen már probléma. Addig örülj.
15-16 éves már érdemes elmenni dokihoz. Tankönyv szerint...
Ha 16 éves korodig sem menstruálsz, akkor tényleg el kéne menned orvoshoz, bár az sem árt, ha most mész el, hiszen teljesen biztosat csak az orvos tud mondani ha megvizsgált.
2. vagyok. Elõször menj el nõgyógyászhoz, hogy a szervi okokat kizárja, ha ott minden ok, akkor keress fel egy jó endokrinológust! Lehet, hogy azt mondja, hogy még várhattok, de ha olyanok lesznek a hormonértékeid, akkor jobb, ha minél elõbb lát!
sokat stresszelsz? ha igen, akkor ez is lehet az oka, hogy késik.. De gondolom már van fehér folyásod, nyugi nekem is 15 évesen jött meg!
Igen, terhes vagy.
Mond te normális vagy? Teszt pozitív lett, voltál uh-on, ahol a petezsákot már látták. Legalábbis ezt írtad. Akkor hogy a fenébe ne lennél terhes???? Én csak azt nem értem, hogy többször nem is voltál dokinál, csak akkor egyszer?
Mondd már meg úgy õszintén, kedves kérdezõ: hátad mögött a pozi teszttel, és a petezsákkal, te mire tippelsz?
Csak remélni merem hogy ez kamu, és nincs ilyen hülye anyuka.
3-szor olvastam at, mert azt hittem rosszul ertelmeztem a kerdest. De nem. A nogyogyasz mellett keress fel egy ideggyogyaszt is.
A dátumokat én sem figyeltem annyira, de szerintem ha a kérdezõ valóban anyuka, és valóban ilyet kérdez, felesleges volna tõle elvárni egy olyan logikai bravúrt, mint a számolás... Neki két sült krumpli már egy McDonald's.
Ez vagy kamu, vagy buta vagy... Eleve ha januárba született a babád, akkor márciusba csak 2hós volt...nem tudom ez csak nekem tûnik fel? Pedig 19vagyok.. Ha volt petezsák, ha nem(mert nem tudom biztosra kivenni az írásodból), de feltételezem hogy volt, akkor mi a francért nem mentél vissza?:S Fõleg, hogy volt egy pozi teszted.
Amúgy meg tudod mit szokott tenni az ember, ha úgy érzi valami nem stimmel? Jééé, elmegy az orvoshoz. Na ezt kéne tenned, de lehetõleg neki értelmesen mond el a problémád.
szerintem menjél vissza az orvoshoz és mond el ezt neki.Egy uh.-al õ tudni fogja a választ ellentétben velünk.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál(nem megy eggyik naprol a másikra a lányom nem vihetem magammal)terhesség korai szakaszában vagyok a moszgásokat tényleg nem érzékelhettem vagyis valamit igen de nem azt!!NEM BÉLMOZGÁSOK!!!Komolyan mondom lehet h kicsit furin írtam le a kérdést (nem olvastam át)de attól nem kellene idiótának beállítan!!!Dehát titeket minõsít ez a fajta alpáriság!!Köszönöm a válaszokat!
Már ne haragudj, de nem mi állítottunk be, hanem te csináltál magadból azt amit. Az ok hogy nem olvastad át, de könyörgöm.... Remélem tervezett baba. Jó egészséget.
szia.elõzõ voltam, aki írta, hogy menjél vissza dokihoz.Gratulálok, jó egészséget mind2nek!
Jézusom! Mi az, hogy a lényeget kihagytad? Mikor a kérdést kiírtad nem vetted észre, hogy a legfontosabb dolog kimaradt? Vagy legalább utána? Tényleg fél nap kellett arra, hogy rájöjj? Gratulálok! Ha ez így történt, akkor viszont nem vagy terhes, 2 hétig véreztél, és mûvi befejezés is volt, úgyhogy kizárt, hogy a baba mozgását érzed, max bélmozgást. Az, hogy nem jött meg azóta sem, lehet a vetéléstõl is, hogy összezavarodott a hormonháztartásod. Nekem is missed ab után csak 7 hét múlva jött meg újra. Azt meg inkább ne feszegessük, hogy nem vagy hülye...ilyen trehányul kérdést kiírni, már ne is haragudj meg, de borzalmas! Értelmes ember értelmes módon írja le a problémáját, nem így, ahogy te tetted.
Nem bírtam ki hogy ne válaszoljak! Ne haragudj de ha a lényeget kihagyod így hogyan válaszoljanak neked az olvasók? Elég nagy zöldséget írtál, ezt te is tudod. Nekem is volt vetélés után mûszeres befejezés, nekem utána 3 hétre rá ellenõrzõ uh-ra kellett mennem. Nem mozog benned a gyerek, méhszalagok húzódnak vissza. Legközelebb jól gondold át a kérdésed mielõtt leírod, mert ilyen esetben csak ilyen válaszokat fogsz kapni...
A kérdező hozzászólása: A lényeget nem írtam le BOCSI!!Júli 30-án görcsösen megjött a menszi 2 hétig megvolt aug 15-én elhuzodo vetélés miatt mûvi segítséggel kikapartak!!Azóta se jött meg.Ezek után érzem h mocorog bennem a baba!!Nem vagyok hülye 2 gyerekem van csak a lényeg kimaradt!!!
A petezsák a terhesség korai formája. Igen, valószínûleg terhes vagy, és már legalább (!) 3 hónapos. Szoptatás mellett is teherbe lehet esni. Gratulálok az új családtaghoz, és keress fel egy nõorvost, de sürgõsen.
Valóban márciusban csak 2 hós kellett legyen a baba. :) Tényleg nem tûnt fel, mert lényegtelen volt a kérdés szempontjából, és kiakadtam a kérdés többi részén....
Oké, hogy még csak petezsák volt a dokinál, akkor is mond egy kb terhességi hetet és legkésõbb a 12 hetes genetikai vizsgálat elõtt visszarendeli az ember lányát! Akkor még védõnõnél sem voltál a 2.baba miatt? Amikor az elsõt viszed nem tûnik fel neki a pocakod? Mondjuk oké a védõnõd nem figyeli, de mi van a pároddal/férjeddel, õ sem vette eddig észre, hogy kezdesz gömbölyödni?
Idiótának te állítottad be saját magad. De mindegy. Egészséges, boldog babavárást kívánok!

15 éves lány vagyok! 2011 novemberében jött meg először (november, december) és februártól egészen augusztusig nem jött meg.2012. szeptemberében ismét meg jött. De már két hónapja megint semmi! Mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: az hogy nem állt még be rendesen viszont ez a fél év kihagyás nekem kicsit soknak tûnik..szólj anyukádnak hogy vigyen el orvoshoz.

az hogy nem állt még be rendesen viszont ez a fél év kihagyás nekem kicsit soknak tûnik..szólj anyukádnak hogy vigyen el orvoshoz.
Szerintem ez normális..nekem is ugyanígy volt elejébe..Megjött elsõnek utána 1 évig nem volt semmi..most 16 vagyok, igaz.. nem pontosan jön meg, de most már minden hónapba megvan. :D
Néha még nekem is rendetlenkedik a vérzésem, neked még nem állt be a "menetrend" , egyébként ezt késõbb is sok tényezõ befolyásolhatja, pl. a stressz. 28/n
Ha a következõ menstruációd is kimarad, akkor a biztonság kedvéért menj orvoshoz, mert mégis csak õ tud biztosat mondani!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tanácsokat :)
nincs még 2 éve h elõször megjött? mert akkor normális :)
Kérdezd meg édesanyád xD
A kérdező hozzászólása: novemberben volt 2éve.
A kérdező hozzászólása: édesanyám meghalt ... : )
Ez inkabb szomoru mind vidam:D
A kérdező hozzászólása: az.. de azért : ) mert már idegesítenek az ilyen parasztok..
szerintem ez normalis, be fog allni egy ido utan hidd el, van akinek par honap vanakinek 1-2 ev, de ha ez meg tart sokaig, akkor javasolnam hogy menj el egy nogyogyaszhoz, es irjonneked fel fogamzasgatlot attol tuti hogy beall, az en egyik baratnomnek fel evig kellet szedje es utana tokleten beallt neki. egy probat meger nem?
A kérdező hozzászólása: köszönöm.. : )
Ha nem feltétlen kell akkor ne szedj fogamzásgátlót! Én most 20 éves vagyok nekem kb tavaly állt be rendesen majd 5 év után...alkati kérdés. Ha szerencséd van hamar beáll, ha nem akkor, sajna ez van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!