Találatok a következő kifejezésre: 15 vagyok hátra tudom húzni (2 db)

Hát, ezt egy orvos tudná megmondani. Mielõtt azzal jönnél, hogy ciki: nem az.
Hát orvosa válogatja. Mert legtöbb nem vágja le az egész fitymabõrt, csak bemetszi.
Ha szorít, akkor az tényleg fitymaszûkület! Menj orvoshoz mihamarabb! Le fogják vágni a fitymát, de ettõl nem kell félni! Az én páromnak is volt, és hõsiesen kibírta, sõt, azt mondta, nem fájt! A mûtét kb 25 perc! Utána 1 óra pihenés, hogy minden rendben van-e, és már jöhettünk is haza! Egyszer kellett visszamenni 2 hét után kontrollra, utána már be sem kellett kötözni. Végülis a mûtéttõl számítva 7 hét alatt gyógyult meg teljesen! Mielõbb szánd rá magad, hogy aztán csak egy rossz emlék lehessen! :)
hu ez bizony az
Vigyázni kell azért, ha nem muszáj, akkor nem szabad csonkolni. A fitymának - csakúgy, mint mindennek, lépnek, körömnek, szempillának - FUNKCIÓJA VAN. Annyit szabad csak levágni belõle, amennyit muszáj, én póruljártam azzal, hogy meggyõzték a szüleimet, hogy csináltassák meg, a szexuális életem romokban, úgy nézek ki, mint egy nemibeteg... mivel a makk sokaknál extrém módon kiszáradhat, ami kérges, smirglipapírszerû állapothoz lesz hasonló, foltos, ronda, évek alatt egyre fehéredõ... nem túl gusztusos...
Húzd a nyakadra

15 éves fiú vagyok, és mikor nem merev a nemiszervem akkor hátra tudom húzni a bőrt, amikor merev akkor egy kicsit és kicsit fáj is, ez fitymaszűkület lehet. De én nem akarok körülmetélést, nem akarok. Most mi lesz?

szólni fogok anyukámnak, de izgulok:S

Legjobb válasz: Szia. Régebben nekem is ugyan ez volt a problémám.Bizony erre a megoldás a körülmetélés...De egyáltalán ne aggódj csak az elején lesz furcsa,de alkalmazkodni fog az érzékenysége és UGYANOLYAN érzés lesz mint az elõtt! Jah és nem a teljes bõrt távolítják el csak a tetejét... Ne aggódj,és addig kell megoldani mielõtt tényleg fontos lesz :D ! Sõt sokkal egészségesebb mert tisztább is marad.

Szia. Régebben nekem is ugyan ez volt a problémám.Bizony erre a megoldás a körülmetélés...De egyáltalán ne aggódj csak az elején lesz furcsa, de alkalmazkodni fog az érzékenysége és UGYANOLYAN érzés lesz mint az elõtt! Jah és nem a teljes bõrt távolítják el csak a tetejét... Ne aggódj, és addig kell megoldani mielõtt tényleg fontos lesz :D ! Sõt sokkal egészségesebb mert tisztább is marad.
Ne foglalkozz az elsõ válaszadóval!Attól csak bereped, és vérezhet.Minél elõbb ess csak túl a mûtéten!
Én kés alá feküdtem és most iszom a levét. A makk ki van száradva, mivel nincs, ami természetes nedvességét megtartaná rajta. Emiatt kérges, foltos, hámlik a makk. Egyre fehéredik, nem túl esztétikus. Egyéb gondok is vannak, fáj...
màr ne haragudj, de azért mert az elso hozzàszolo durvàn irta meg a véleményét attol még nem hulyeség. nekem is az volt, 10 évesen, elkezdtem huzogatni rajta a bort(akkor is fedeztem fel a gyonyort) és szépen kitàgult. miért kell rogton mindig kés alà fekudni??
Recskázz többet! (az pontozzon le csak, aki jobb fitymatágítást javasol helyette)
A kérdező hozzászólása: értem:) mindenképp azlesz a mûtét, de akkor jó ha csak egy kis bõrt távolítanak el:) igazából már masztrubáltam egyszer miután elélveztem azután fájni kezdett is, szóval mindenképp megkkelnézni. köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!