Találatok a következő kifejezésre: 15 vagyok hátra (37 db)

Van egy 20 éves lány, akit szeretek, és hát én is bejövök neki. De én még csak 15 vagyok. Lehet ebből valami?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy egy 20 éves csajnak te lennél az álmai netovábbja.. persze ha megrekedt 15 éves szinten, bármi lehet. de számíts arra, hogy max. 1-2 éjszakára kellesz neki, aztán jókat vihog az egészen a barátnõkkel.

Nem hiszem, hogy egy 20 éves csajnak te lennél az álmai netovábbja.. persze ha megrekedt 15 éves szinten, bármi lehet. de számíts arra, hogy max. 1-2 éjszakára kellesz neki, aztán jókat vihog az egészen a barátnõkkel.
:D
Lehet persze. Bár nem hiszem, hogy a lány járna veled. :) Túl fiatal vagy hozzá. Hosszú távon biztos nem mûködne a dolog.
Persze. Élvezd ki az egészet, de ésszel. Sok sikert!
Szerintem csak megakar rontani.xD Biztos leakar veled feküdni max.Komolyat semmiképpen. az én öcsém 15 éves, és vh nem tudom elképzelni h az õ korabeli haverjaival bmit csináljak.Túl éretlenek... 18/L
Persze, hogy lehet.
Szia.Szerintem, ha két ember szereti egymást, akkor a kor nem számít.Vagy van még más dolog ami miatt nem lehettek együtt?
Amúgy énis ugyanebben a cipõben járok, énis egy 20 éves lány vagyok és nekem is tetszik egy 15-16éves körüli srác, csak az én gondom az hogy nem tudom hogy én tetszek-e neki....
Hát ebbõl a kérdésbõl is látszik, hogy mennyi esélyed van. Ha már így megkérdezted, akkor már semmi. Rég meg kellett volna dugnod Te balfék !! De 15 évesen kérdezgetned kell még, hogy betedd végre neki ?
Hát, ezt egy orvos tudná megmondani. Mielõtt azzal jönnél, hogy ciki: nem az.
Hát orvosa válogatja. Mert legtöbb nem vágja le az egész fitymabõrt, csak bemetszi.
Ha szorít, akkor az tényleg fitymaszûkület! Menj orvoshoz mihamarabb! Le fogják vágni a fitymát, de ettõl nem kell félni! Az én páromnak is volt, és hõsiesen kibírta, sõt, azt mondta, nem fájt! A mûtét kb 25 perc! Utána 1 óra pihenés, hogy minden rendben van-e, és már jöhettünk is haza! Egyszer kellett visszamenni 2 hét után kontrollra, utána már be sem kellett kötözni. Végülis a mûtéttõl számítva 7 hét alatt gyógyult meg teljesen! Mielõbb szánd rá magad, hogy aztán csak egy rossz emlék lehessen! :)
hu ez bizony az
Vigyázni kell azért, ha nem muszáj, akkor nem szabad csonkolni. A fitymának - csakúgy, mint mindennek, lépnek, körömnek, szempillának - FUNKCIÓJA VAN. Annyit szabad csak levágni belõle, amennyit muszáj, én póruljártam azzal, hogy meggyõzték a szüleimet, hogy csináltassák meg, a szexuális életem romokban, úgy nézek ki, mint egy nemibeteg... mivel a makk sokaknál extrém módon kiszáradhat, ami kérges, smirglipapírszerû állapothoz lesz hasonló, foltos, ronda, évek alatt egyre fehéredõ... nem túl gusztusos...
Húzd a nyakadra

Maradt még három Mercilon tabim de ma mintha világos barnás lett volna a váladékom de mostmár nem, nagyon félek mert a 15. ik tabinál szeretkeztünk a párommal, lehetséges h mégse hat? Vagy ez az első levélnél normális?

Legjobb válasz: Hát szerintem az a lett volna a legbiztonságosabb, ha megvárod a következõ "mikidet". Bár az orvos úgy mondja h 15-20 nap és már hat, én nem bíznék benne. Amikor elsõnek kezdesz el szedni fogamzásgátlót a szervezeted tudatni fogja ha esetleg nem lenne megfelelõ számodra pl. köztes vérzések stb. Ha tapasztalsz még barnás váladékot akkor szerintem menj el dokihoz.

Hát szerintem az a lett volna a legbiztonságosabb, ha megvárod a következõ "mikidet". Bár az orvos úgy mondja h 15-20 nap és már hat, én nem bíznék benne. Amikor elsõnek kezdesz el szedni fogamzásgátlót a szervezeted tudatni fogja ha esetleg nem lenne megfelelõ számodra pl. köztes vérzések stb. Ha tapasztalsz még barnás váladékot akkor szerintem menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: azért mertem mert elõzõ tabi nem vált be, ott is menzi elsõ napján kezdtem szedni es 11 napig volt meg meg minden bajom volt vele, akkor egz hót szüneteltem ...és most ezt a gzengébbet irta ki mert az elõzõ erõs volt.... és mivel nem jelentkezett semmi tünet mint az elõzõnél gondotlam nem lesz gond....és elkezdtem parázni mert 4 csepp mászínû váladékot láttam de at óta vagyis ma délutan 5 óra óta semmi....és páran irták h védve vók és kicsit megkönnzebbültem....
ja, és a tényleges választ lehagytam bocsi:D szval sztem normális, hiszen mhol ezt mondják, de én nem mertem volna az elsõ levélnél még.. de te tudod :) elvileg tényleg hatnia kell az elsõ szemtõl, ha mensi elsõ napjától szeded
nekem a dokim semmit sem mondott xD gondolta majd elolvasom..:D most tartok a második levélnél, abban is a negyedik szemnél, és ma volt elõször h elhagytunk mindenféle plusz védekezést :)
A kérdező hozzászólása: nagyon orülök h megnyugtattál. kellett volna várnom a második levélig..de lényeg h jó lesz minden ezek szerint...
Nyugi véd! Ha a elsõ három hónapba vagy ez a köztes barnázás csak egy átmeneti idõszak. Véd. De egy rendes orvos azt mondja : meg kéne várni az elsõ hónapot. De van aki azt mond elsõ hét.
A kérdező hozzászólása: és akkor is védve vagy?
tajekoztatot nem artana elovenni, meg mostansag rengeteg ilyen kerdes volt: ELSO HAROM HONAPBAN NORMALIS A KOZTES VERZES. a szervezetednek hozza kell szoknia.
A kérdező hozzászólása: Menzi elsõ napjától szedem, mondtak h akkor rögtön hat, de én kivártam a két hetet és ezért nem godnotlam h baj lesz.. és ma jelentkezett ez a váladék de nagyon pici volt és most már nem látok semmit, remélem nem is fogok :S
A kérdező hozzászólása: igen menzi elsõ napjától szedem és a 15k tabinál szeretkeztünk....

15 hetesen lehet háton, vagy hason aludni?

Hason már 1-2 hete nem merek aludni, mert félek, h baja lesz a babának, viszont mostmár háton sem nagyon. Egyébként nagyon szeretek(-nék :) ) hason aludni, de kibírom....Mostmár a háton alvást is hanyagoljam?:(

Legjobb válasz: A háton alvásból nem lehet gond addig, amíg kényelmes, nem feszül tõle a hasad vagy nem zsibbadsz. Van, aki egész sokáig tud háton aludni. Késõbb feküdj oldalt, és ha lehúz a pocak, támaszd alá párnával vagy szerezz be szoptatós párnát, az késõbb is hasznos. Jó babavárást!

A háton alvásból nem lehet gond addig, amíg kényelmes, nem feszül tõle a hasad vagy nem zsibbadsz. Van, aki egész sokáig tud háton aludni. Késõbb feküdj oldalt, és ha lehúz a pocak, támaszd alá párnával vagy szerezz be szoptatós párnát, az késõbb is hasznos. Jó babavárást!
Szia! Ha hason nem is, de háton nyugodtan, bár úgy is érzed, ha nem jó Neked vagy a Babónak, oldalt is jó, bár már én csak 39 hetesen csak háton tudok "aludni".Jó Babavárást!
Szia, A hason alvástól sem lesz semmi probléma, 15 hetesen még nem olyan nagy a baba, hogy meg tudd nyomni-meg védi õt a magzatvíz... Én 18 hetes vagyok, és szoktam hason aludni-nincs hatalmas hasam, így még elférek:)

BMW E 36-on elöl 195 60 15, hátul 195 65 15 gumi van. Abs lámpa folyamatosan világít. Okozhat ez valamilyen meghibásodást vagy maradhat így?

Legjobb válasz: Az ABS lámpa ha folyamatosan világít az azt jelenti, hogy nem mûködik a blokkolásgátló, tehát erõs fékezés esetén megcsúszhatnak a kerekek. További károsodást nem okoz és a fék is jól fog, de inkább csináltasd meg egy szervizben. Ált. szabály, hogy sárga színû visszajelzésnél szervizig el lehet vinni a kocsit saját lábán, pirosnál nem lehet továbbmenni a kocsival.

Az ABS lámpa ha folyamatosan világít az azt jelenti, hogy nem mûködik a blokkolásgátló, tehát erõs fékezés esetén megcsúszhatnak a kerekek. További károsodást nem okoz és a fék is jól fog, de inkább csináltasd meg egy szervizben. Ált. szabály, hogy sárga színû visszajelzésnél szervizig el lehet vinni a kocsit saját lábán, pirosnál nem lehet továbbmenni a kocsival.

Hat gerincsérvem van, 4 a nyakamban, 2 a hátgerincen és 45%-os vagyok. Nick Árpád érőművész és testépítő 15 éve 67%-os rokkantnyugdíjas! Hol az igazság?

Legjobb válasz: Hát az biztos, hogy nem ott, ahol kéne! Gondolom Nick Árpi más betegségben „szenved”! Nekem 4 sérvem volt, ebbõl kettõt mûtöttek, a harmadik mûtétem meg a sérv miatt volt, illetve az elsõ mûtét hegesedése miatt, 40%-ot kaptam, és én rehabilitációs járadékot szerettem volna! Most megint beadtam a papirokat, de leszázalékolásra, most volt a 4. mûtétem ami már merevítés volt az ágyéki szakaszon a 3-4-5 csigolya+keresztcsont. Kíváncsi vagyok az eredményre! Én azt értem, hogy sok csaló volt, és szigorítani kell, de leginkább ez az orvosok hibája! Csak egy fél napra élnék át azt a fájdalmat, amit a mozgásszervi betegségben szenvedõk éreznek!!!

Hát az biztos, hogy nem ott, ahol kéne! Gondolom Nick Árpi más betegségben „szenved”! Nekem 4 sérvem volt, ebbõl kettõt mûtöttek, a harmadik mûtétem meg a sérv miatt volt, illetve az elsõ mûtét hegesedése miatt, 40%-ot kaptam, és én rehabilitációs járadékot szerettem volna! Most megint beadtam a papirokat, de leszázalékolásra, most volt a 4. mûtétem ami már merevítés volt az ágyéki szakaszon a 3-4-5 csigolya+keresztcsont. Kíváncsi vagyok az eredményre! Én azt értem, hogy sok csaló volt, és szigorítani kell, de leginkább ez az orvosok hibája! Csak egy fél napra élnék át azt a fájdalmat, amit a mozgásszervi betegségben szenvedõk éreznek!!!

Hát 15 éves vagyok nem valami izmos. Hogy hogy tudnám úgymond "kigyurni magam"? Vagyis hát hasizom, bicepsz, tricepsz, csuklya, alkar, oldal izom. Vettem egy fekpadot is naponta 1-2 órát edzek de semmit nem használ.

Legjobb válasz: egy újabb felsõtestes szép fiú:D olvasd el a sárga kapszulát akkor lesz valamennyi fogalmad a dolgokról. úgymond kigyurni magad sok sok év

egy újabb felsõtestes szép fiú:D olvasd el a sárga kapszulát akkor lesz valamennyi fogalmad a dolgokról. úgymond kigyurni magad sok sok év
Étrend+normális edzés (láb is!!!)+ alapvetõ ismeretek. Ezeknek mind híján vagy, szóval én is javaslom a Sárga kapszula címû könyv olvasgatását.
És még én is az olvasást javaslom, mert neked egy könyvet kellene ide írni, de szerencsére megtette más.
Soha nem voltam testépítõ, ezért csak egy tipp, hogy kezdd el saját testsúlyos edzéssel. A fentebb említett sárga kapszula c. könyvbõl tedd rendbe az étkezésedet, mert az a legfontosabb itt is. Utána meg vedd meg / töltsd le a Fegyencedzés címû könyvet és kezdd el csinálgatni. Elindulni ezzel is el lehet, és az elsõ fél év után ha még jobban akarsz izmosodni, akkor elkezdesz súlyzókkal is edzeni.

15 hetes kismama vagyok. Nagyon fáj a hátam egy pontban, a bal lapockám és a gerincem között. Van egy kézi vibrációs masszírozónk. Használhatom?

A masszázsfotelt nem használhatom, illetve kerülni kell a rázkódást. Ebből a vibrációból mennyi jut el a picihez? Ártalmas lehet?

Legjobb válasz: jajj, nekem is ott fájt végig, a terhesség alatt és utána is elég gyakran :( nekem a torna segített, ha tornáztam, akkor aznap nem fájt a hátam! kb 5 perc, a neten találtam pont erre de nagyon jó volt :) vállforgatás, csípõ hajlítás, ilyesmit :)

jajj, nekem is ott fájt végig, a terhesség alatt és utána is elég gyakran :( nekem a torna segített, ha tornáztam, akkor aznap nem fájt a hátam! kb 5 perc, a neten találtam pont erre de nagyon jó volt :) vállforgatás, csípõ hajlítás, ilyesmit :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Szétnézek!:)

15 éves vagyok. Amikor a péniszem feláll a bőr magától nem húzódik hátra. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Ha kézzel hátra tudod húzni akkor nincs semmi baj,másnak is úgy kell magának hátrahúznia.Ha hátrahúzáskor fájna akkor ezentúl este,fürdéskor kezd el a péniszed tornáztatni,mintha csak maszturbálnál és majd lazul a fitymád és nem fog majd fájni,helyre jön.Normális amit írtál,elég sok férfinak magának kell hátrahúznia a fitymájá még ha áll is a pénisze

Ha kézzel hátra tudod húzni akkor nincs semmi baj, másnak is úgy kell magának hátrahúznia.Ha hátrahúzáskor fájna akkor ezentúl este, fürdéskor kezd el a péniszed tornáztatni, mintha csak maszturbálnál és majd lazul a fitymád és nem fog majd fájni, helyre jön.Normális amit írtál, elég sok férfinak magának kell hátrahúznia a fitymájá még ha áll is a pénisze
Úgy nekem se pedig 20 vagyok. Semmi probléma nincs vele.
Semmi mert nem is kell. Húzd hátra ès nèzz kevesebb pornót mert az rossz tanár ès össze van vágva;)

Én 15 éves fiú vagyok, és 169 cm vagyok. Pattanásaim most kezdenek a háton mellkason előjönni. Van esély még hogy növök vagy 10-15cm. Mit sportoljak vagy tegyek ami nyújthat?

Mintha mostanában többet tudnék enni, vagyis kés?bb lakok jól. Ez azt jelenti még n?hetek?

Legjobb válasz: 12/F vagyok 137.5 cm. Nem fogok annyit nõni mint te, nekem gyógyszereket kellessz szedni, hogy megnõjjek. Azt mondták, hogy sporttal NEM növök meg. 2 éve sportolok RENDSZERESEN: foci, kosár, úszás, bicikli. És nem növök.... :(

12/F vagyok 137.5 cm. Nem fogok annyit nõni mint te, nekem gyógyszereket kellessz szedni, hogy megnõjjek. Azt mondták, hogy sporttal NEM növök meg. 2 éve sportolok RENDSZERESEN: foci, kosár, úszás, bicikli. És nem növök.... :(
A kosárlabda állítólag tényleg megnyújtja az izmokat, tehát nem árt, ha belekezdesz...
NEM fog növeszteni. Hülyeség.... Nem azért magasak mert kosaraznak a kosarasok, hanem azért kosaraznak mert magasak.
Elvileg még nõhetsz, de ha a szüleid is alacsonyak, fõleg az apukád, akkor valószínûleg te is az leszel.Általában a fiúk az apjuk magasságát öröklik és pár cm-vel túl növik azt.Tehát ha az apukád 170 cm, akkor te kb 170-174 cm magas leszel, bár vannak kivételek.Az egyik ismerõsõm szülei tök picik 160cm-sek és a srác is kicsi volt, majd 18 évesen hirtelen vagy 20 cm nõt.Szóval ne aggódj.Egyébként a mostaniak közül sok a kis termetû és szinte a 174 cm kezd átlag lenni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!