Találatok a következő kifejezésre: 15 vagyok, cm, (298 db)

Most 15 vagyok és 15 cm a farkam. Még mennyit fog nőni kb?

Nem mintha nem lennék elégedetlen, de kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: hát max 1 centit de nyugizzál bõven jó a 15

hát max 1 centit de nyugizzál bõven jó a 15
A: Kor=15 Pénisz hossza=15 ------ 2*k=2*p=? 15+15=30 ------ tehát 30 éves korodra 30cm-es péniszed lesz.
"Nem mintha nem lennék elégedetlen" Ezt biztos így akartad írni? :) )
Zsugorodni fog.
16 év fölött gyök 29-el kell beszorozni+"pi" Ez nem kis szám lesz elárulom(270, 5) De, ha ezt a kapott számot még elosztod az IQ-al garantáltan reális képet kapsz a péniszed méretérõl!
Nos max neked drag szivem ha izmos a farkad mikor all akkor max 18 cm lesz ugy 17 eves korodra ..

L/15 164 cm 43kg Szntetek van köze a vékonyságomnak ahhoz h nincs pasim Mrt naon akarok de aszem fiúknál az gond h iylen vagyok. Hlegyen barátom? és nem tok meghízni bárh is próbálom nemmegy. Mit tegyek? :/

Legjobb válasz: Szerintem még csak fiatal vagy :) Ne aggódj,majd lesz valaki. Amúgy szerintem nem baj. Bár nem látlak,de ismerek nálad 2 kilóval nehezebb lányt és neki ettõl még egyáltalán nincs rossz alakja,sõt szép. Szóval ne aggódj.

#5: Azért tudod ugye, hogy edzés nélkül ilyen étrenddel úgy fog kinézni a kiscsaj mint egy vágósertés?
Szerintem még csak fiatal vagy :) Ne aggódj, majd lesz valaki. Amúgy szerintem nem baj. Bár nem látlak, de ismerek nálad 2 kilóval nehezebb lányt és neki ettõl még egyáltalán nincs rossz alakja, sõt szép. Szóval ne aggódj.
Az írásod alapján az igénytelenséged lehet a probléma. Meg fiatal is vagy.
Igen van köze sajnos. Legalább 20 kilót fel kéne szedjj gyorsan. Egyél egy nap minimum 6x olyan két óránként rengeteg szénhidrátot, fehérjét, vitaminokat. Elején nem lesz könnyû, de át fogsz állni hamar utána már lazán be fogsz tudni nyomni mondjuk ebédre egy fél kiló húst 30-40 deka rizzsel utána vacsorára egy jó rántottát 10-12 tojásból. Ezt ha eléred már nyert ügyed van, mert a testalkatod miatt sajnos ennyi kell a látványos változáshoz. A gyomor is olyan mint az test többi része, ha megterheled, egyre többet fog bírni. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: irnék én de nem enged._.tul sok üzit irtam:oo
Írj rám!:D 15f
Pedig a vékony lányok is tudnak vonzóak lenni. Az már más kérdés, hogy 7-8 kilót még minimum elbírnál ehhez a magassághoz, de így sem zavarnálak el szerintem :)
15 éves vagy. A szerelmet nem akarni kell, az jön. Csak azért párkapcsolatban lenni valakivel "mer' a többiek is" iszonyatosan alacsony intelligenciára utal, gyerekes hozzáállás.
Nekem tökéletes lennél!
Szerintem felesleges ezen gorcsolni, a testeddel meg nincs semmi baj.
hidd el majd lesz nem kell parázni:) 15/f

16 éves fiu vagyok és 15.5 cm, a kerülete 13cm. Kicsi?

még n?ni fog? vagy ez kicsi? ekkora marad?

Legjobb válasz: Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. Amúgy kicsi.

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. Amúgy kicsi.
Jóaz. Mehetsz aludni.
Nem fog nõni, igen ez kicsi, igen ekkora marad.Le kell vágni, nincs más megoldás.
miért van a mai fiatalság ekkora ökörségekkel elfoglalva? Istenem -.- egy csaj ha komolyan szeretni fog téged, nem a f*szodat fogja nézni ! 18/F
Olvasd el mégegyszer, amit kiírtál. Úgy hangzik, mintha te magad lennél 15.5 cm. :D :D Am sztem pont jó méret, ne akarj nagyobbat... 19/N
Kérdezõ, az utólagos megjegyzésedre reagálva: Millió ilyen kérdés van az oldalon. Annyi, hogy szerintem milliméterre ekkora méretût is találsz. Szerintem ne csodálkozz azon, ha a legtöbb ember már csak komolytalankodik, amikor egy újabb ilyen kérdést meglát.
Azért szép, hogy a kérdezõ kezd el retardált jelzõt használni a válaszolókra, holott a kérdés feltevése inkább erre utal
Nem a mérettel van a baj, hanem az önbizalommal, vagyis a hiányával. Ez ua. mint amikor a csaj kérdezi, hogy kicsi-e a melle.
Nekem valahogy soha a rohadt éledbe nem jutott eszembe megmérni :D és két hosszú kapcsolaton vagyok túl és nem panaszkodtak :D 19/f
Minden fiatal azzal van elfoglalva, hogy mekkora farka van! Nincs jobb dolgotok? Van olyan aki 12 évesen írta ezt. Mi a f*szt akar még az kezdeni magával 12 évesen? Ne azzal foglalkozz már mekkora, mert k*rvára nem az számít! Ugylátom fiatal vagy még, ezért olvass utána neten! Van sok ilyen oldal!
IGEN.Nagyon nagyon nagyon kicsi.Az ideális méret a 30 cm de a minimum is 20 cm az alatt nem jó semmire.De ne aggódj tudom hogy növelheted meg.Elõször kend be mézzel aztán keress egy méhkast és lógasd bele.Ez beválik, próbáld csak ki ha nem hiszed.
Illetve GyK aranyszabály 3. pont 3. A péniszt NEM tudod növelni, akkor sem, ha naponta mondogatod neki, hogy "nõj már végre" és akkor sem ha naponta ötször végzel önkielégítést.
GyK aranyszabály, 2. pont: 2.Tök mindegy, hogy kinek mekkora! Minek akarnak egyesek 20 centis péniszt? A nõi hüvely kb. 9-12 cm hosszú és 17 cm-tõl már fáj a nõknek általában./Ez persze emberenként eltérõ, vagy ha nagyon fel van izgulva a nõ, akkor a 18-20 centit is élvezi./
De retardált vagy kérdezö.. Te hívod a válaszolókat fogyatékosnak miközben még beszélni se tudsz és a kukikáddal vagy elfoglalva.... Ki a fenét érdekel, hogy mekkora? Ha itt kérdezgeted akkor pedig nem hinném, hogy neked lenne kivel elfoglalnod magad ;) Na menj alukálni.
Bocs, de a fogyatékos te vagy. Felteszel egy ilyen kérdést ahelyett, hogy használnád a keresõt. Legalább 20 ugyan ilyen kérdést dobna ki neked :) Amúgy meg mivan ha azt mondjuk kicsi? Akkor mit csinálsz? Használni tanuld meg, ne méregetni.
Annyira szeretem, hogy valaki elkezdi, és akkor egymás után jön 5-6 péniszméretes kérdés :D használjátok a keresõt, én már tényleg rohadtul unom leírni, hogy "tökmindegy mekkora, ne itt sírj, hanem tanuld meg használni, és akkor minden rendben lesz", pláne, hogy a legtöbben nem hiszik el, csak tudnám akkor minek kérdezik...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a sok fogyatékosnak akik normális választ nem tudnak írni mert ahoz egyszerüen értelmileg visszamaradottak, mást meg nem tudnak csinálni mert nincs mivel/kivel.
úristen, hát mekkorát akarnak a mai fiatalok? 160 centiset???? és nemkicsi, pontjó.
Mi vagyunk a fogyatékosok? Te kérdeztél már megint ekkora f4szságot, mert képtelen vagy használni a keresõt, ahol 0, 1 cm-s beosztással vannak 10-25 centiig ilyen idióta kérdések. R4hadt idegesítõ, hogy a kérdések felét ilyen szerencsétlenek teszik fel, akik egész nap azon rinyálnak, hogy "JAJJ ELÉG LESZ-E, JAJJ ISTENEM MI LESZ MOST" Ha 16 évesen eddig jutottál el agyilag akkor még egy jó darabig úgy se lesz rá szükséged ne aggódj.
hát eléggé gáz vagy öreg. hadd ne fejtsem ki, majd más megteszi.
Éretlen vagy még, ez minden szavadból látszik. 15 évesen nagyon korai. Elõbb tanulj meg rendesen magyarul írni, mert ilyen helyesírással nem leszel valami sikeres az életben.
hát az más romániába tenyésztés van már fiatalon ... légy oly kedves mond meg a haverjaidnak , hogy gratulálunk !elérték életük csúcspontját innentõl már nem lesz feljebb -.- szégyen hova fejlõdik a fiatalság..
várj még 5 évet a szexel kisgyerek, és utána nem leszel iylen tudatlan
A kérdező hozzászólása: OKCSÆ
utolsónál a pont. ha azzal foglalkoznál amit leirtál akkor nem kérdeznéd , hogy cikki ?! szóval tanulj még az iskolapadban és maradj a hokinál minthogy mennél az ágyba .
Akkor ne a haverjaidra akarj hasonlitani, hanem annak az egy lanynak megfelelni.Ezzel a gondolkodassal meg varj par evet.
A kérdező hozzászólása: hát ez a szar hogy nem tudom hogy mijen a szeretkezés. És én ojannal akarom majd aki teljes szivbõl szeret.Én attól félek hogy ez a lány nyomulna de akkor nemfognám magam vissza a sextõl ha tudnám hogy nagyon szeret.
18 évesen vesztettem el barátnõm is annyi volt. és még neki is furcsa volt akkor nehogy egy 15 éves feltudja már fogni , hogy mit csináltok. kiváncsi vagyok , hogy neked mit jelent az a szó , hogy : szeretkezés .-.- hülye [email protected]
Ha a gyökér haverjaidról kiderülne, hogy egytõl egyig drogosok, akkor te is elkezdenél drogozni? Vagy talán már most is drogozol? Gondolkodj már, mielõtt birkaként követed a többieket.
A kérdező hozzászólása: hát külföldön lakok és itt a lányok nagyon érettek és a haverjaim nem szüzek és van egy lány aki nagyon tetszik és már sokszor csinálta és már irta hogy akarja mit csináljak lol és ez nem cink mert minden ismerösöm 15 vagy 16 évesen vesztette el
Ha arra vagy kíváncsi, hogy a 16 cm kicsi-e, akkor a válasz : nem.
dehogynem tudod kielégíteni. ( csak úgy mellékesen megjegyzem h a farokméret keveset számít, nem csak az kell egy nõ kielégítéséhez. de még kicsi vagy. )
mivan? ne kínaiul.
annyira hülyék vagytok! hiába vár 5 évet még, nem fog semmivel tapasztaltabb lenni! csináld csak öcskös, majd jön aminek jönnie kell:)

15 vagyok, életemben nem gyurtam még komolyabban. De igy is a karom átmérője ( kevés zsir van rajta) 42 cm, szerintetek érdemes lenne elkezdenem komolyabban gyurni?

Legjobb válasz: Elsõ válaszolónak 1 +. Szerintem van ott zsír dögivel, egy 42-es száraz!! bicepsz évek munkája. Én diétát kezdenék a helyeden meg sok kardio/aerob edzést. De én biztos hülye vagyok :)

Elsõ válaszolónak 1 +. Szerintem van ott zsír dögivel, egy 42-es száraz!! bicepsz évek munkája. Én diétát kezdenék a helyeden meg sok kardio/aerob edzést. De én biztos hülye vagyok :)
Gyúrni a parasztok járnak, amúgy meg képzelem, hogy mennyi az a kevés zsír.
mért a szerelem, szex kategoribá irtad ezt??
Hát igen, félek is a 42-es karodtól, vedd úgy, hogy nem szóltam semmit.:D
Még mindig nem kaptunk félmeztelen képet! Ne az arcod járjon, hanem a kezed! Mutasd magad, kiváncsiak vagyunk! :D Te csak szeretnél kinézni úgy, mint én kisbarátom, hidd el nekem ;)
Ide figyelj te kis zsírhegy, ne pofázzál már, azt hiszed, hogy most 42 cm-es a karod (aminek a 120%-a zsír :D ), akkor már beletartozol a nagyon komoly testépítõk közé?!! Pontosan ezért gúnyolódnak itt rajtad. Nehogy már te akarj itt észt osztani és megmagyarázni dolgokat olyan embereknek, akik már régebb óta testépítéssel foglalkoznak! És én nekem meg ne szólj be, hogy az én sportom a sz*pás, csak azért mert poénból egy szumós videó linkjét idetettem kommentként. Nem is értél még el semmit csak teszed az agyad a 42 cm-es kezeddel, én egyáltalán nem vagyok egy nagy kondis testépítõ, de legalább aikijitsu mester vagyok (és most nem dicsekvésképpen, de tényleg), és már oktatok. Ne pofázzál te kis szánalmas gyökér, ha melléd ütnék, a huzat akkor is ketté törné a derekadat. Kis 15 éves és már nagy a pofája!
20.40-es köszönöm neked ezt a pár mosolygós pillanatod :D
Kedves 20:42-es! nagyon szívesen. Most õszintén nincs igazam? :D
Dehogynem, tökéletesen... Néha már unom ám, hogy a leghülyébbeknek van a legnagyobb arca... káposzta diéta, 90 napos, norbi, zsírból izom lesz, koplalunk, fogyasztó öv, kapszula, level diéta, egész nap csak gyümölcs... és hasonló baromságok. És még nekik áll feljebb, mikor olyan sötétek, lusták és akaratgyengék, mint a seg.gem!!!!
Köszi az egyetértést! :D Amúgy te mit sportolsz? Én meg úgy bírom mikor így látatlanban akarnak megfenyegetni vkit, hogy így megverlek, úgy megöllek ...stb. Velem kötekedjen a kis lúzer a "42"-es kezével! :D
Ezek mind ilyenek... Én már mondtam egyszer-kétszer, hogy hova kell jönni, sosem jöttek... Vízilabdán nõttem fel, aztán tenisz, végül megtanultam síelni. Utóbbi kettõt máig imádom, ha tehetem mûvelem is. Amúgy meg a jó öreg konditerem már 14. éve... 45-ös karral, kockás hassal, szerényen... [email protected] de büszkén ;)
Jól van öreg, legalább te értelmes, normális józan gondolkodású jó arcnak tûnsz! Van msn-ed? (de ha nem akarod megadni akkor, nem muszáj, akkor sincs semmi gond! :) )
Ide nem írnám ki, de ha gondolod tudsz dobni nekem privát mélt... és akkor ott megadom!
Hehe amúgy nézem a %-aidat... te sem válogatod meg a szavaidat úgy általában mi? :D
A kérdező hozzászólása: Az a zsirbödön lehet sokkal erõsebb mint te édesem:)
LOL utolsónál a pont :D :D :D:D:D :D
A hülyéket gúnyolni kell, aki benézi magának, hogy õ az izmos, közbe meg egy zsírbödön.:D
A kérdező hozzászólása: kb, 20% de miért gondolod ezt hogy gyurni a parasztok járnak?
Csak az olcsó [email protected] kellenek a kigyúrt pasik. Az igazi nõknek izmos férfiak kellenek. Az meg nem egyenló a gyúrással...
A kérdező hozzászólása: nem ide akartam bocsi.
Ne gyúrjál, menjél szumózni! :D
Így van... 42 centis kar alapból 15 évesen, az tiszta zsír. :) De nagyon egyszerû... hány kiló és milyen magas vagy??? Aki meg írta, hogy gyúrni a parasztok járnak annak teljesen igaza van. Tudod ezt arra mondta, hogy ha lemész egy nagy terembe és meglátod, hogy kik használják ezt a szót... na akkor látni fogod miért mondtuk :D Edzeni járunk, terembe megyünk... nem gyúrunk.
Szerintem is neked a szumó állna jól! :D http://www.youtube.com/watch?v=CEe-UIvftUg Ezt az ideális sport neked! :D
A kérdező hozzászólása: Utolsó, te meg szopjle tövig, neked az az ideális sport oké?
Én voltam az elsõ.:) Köszi mindenkinek, végre valahol egyet értenek velem.:D Én edzek már egy ideje, és most kezdem majd súrolni a 40 cm-et, igaz full vékony alkat vagyok, szóval nem sok zsír.Tehát neked 15 évesen a karodnak nem sok köze van az izomhoz, punnyadással nem lehet izmot építeni.:)
Kérdezõ! Ne a kis zsírpö_csödet kínálgasd, hanem linkelj egy képet magadról ahol félmeztelen vagy! Hagy röhögjünk már egy kicsit! :D
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy van rajtam kicsi sulyfelesleg, de leglább nem vagyok anorexiás. mint a jo k*rv* *ny*d!
A kérdező hozzászólása: nem értem hogy miért egybõl gunyolódni!!
Nem nagyon az tény de a sok lúzernek, nem lehet szép szavakat írni, mert úgy sajnos nem érti meg.

15 vagyok, 148 cm, 54 kg. Nem eszek sokat, mégis molett vagyok. Sportolni nem tudok egy betegség miatt. Hogyan fogyhatnék le?

sportolni nem tudok mert van egy két betegségem amiért nem lehet de akkor mit tegyek

Legjobb válasz: egyél sok gyumolcsot.foleg ananászt,narancsot,mandarint.és igyál sok sok citromosvizet,amennyit csak lehet.nagyon jol égetik ezek a zsírt.én kiprobáltam,sokat fogytam vele. sok sikert!!

egyél sok gyumolcsot.foleg ananászt, narancsot, mandarint.és igyál sok sok citromosvizet, amennyit csak lehet.nagyon jol égetik ezek a zsírt.én kiprobáltam, sokat fogytam vele. sok sikert!!
Mivel még csak 15 éves vagy én a helyedben nem kezdenék bele csak úgy saját szakállamra semmilyen diétába (hiszen nem tudhatod, hogy nem okozol e valamilyen kárt a szervezetednek...), hanem kérném dietetikus segítségét (ezzel foglalkozó szekember, aki segít a számodra diétás étrendet összeállítani az életkorodnak megfelelõen, hogy minden létfontosságú vitaminhoz és ásványi anyaghoz hozzájuss...)
picit tornázni esetleg nem lehet otthon? mert az is sokat számít!
Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, húsból csak soványat. Lehetõleg ne egyél kenyeret, esetleg teljes õrlésût vagy hasonlót, abból se sokat, se tésztát, a húst zöldséggel edd. Este már ne egyél sokat és lehetõleg ne édességet és ne is túl késõn. Így meglesz a megfelelõ vitaminbeviteled egészséges ételekbõl, mégsem hízlaló. Ha sportolni nem is, de azért kicsit biciklizni, sétálni biztos szabad. Sok sikert!
Távcsõ építéshez lesz?
A kérdező hozzászólása: igen a fizika könyvbõl szeretnék építeni 1 kepler féle távcsövet
http://tavcso.hu/ http://makszutov.hu/ Ezekben a boltokban kapsz mindeféle alkatrészt, ami egy távcsõ építéséhez kell. Szakmai tanáccsal is ellátnak. A Fórumon pedig sok hasznos infot találsz. Jó építést! Az sem haszontalan, ha regisztrálsz az alábbi honlapon: http://www.csillagvaros.hu/
ha úgy tapad az izmod, akkor sehogy se. meg amúgy is 65 kiló? majd 85-90 kilónál érdekeljen az ilyesmi, addig felejtõs.
Így van, az izomtapadást nem lehet megváltoztatni. Van akinek sosem lesz szimmetrikus.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi kár semmit nem lehet ellene tenni? vagy van rá esély hogy még kialakul? Sajna nagyon látszik hogy nem szimmetrikus 1. válaszra: tudom még fejlõdöm csak úgy akartam hogy kifejlesztem egyforma erõsre és utána nyomom mindkét oldalt egyszerre
Nekem 27 év edzéssel sem szimmetrikus.:)
A kérdező hozzászólása: Értem én. És nemfog valahogy tolódni? mert ha látnád durvább mint az 1. képen pedig sem túl szép... picit kisebb is mint a másik. így hogy neked már 27 év alatt kivan fejlõdve látod ezt?
Az izmokat nem lehet tologatni, máshová helyezni. Max a nagyságán változtathatsz, de a genetika ott is behatárol.
Nekem is ilyen... De szerintem ne aggódj, mert rengeteg embernek ferde a hasizma, és szerintem ez nem hátrány. Modelleknél is rengetegszer elõfordul, ha ez megnyugtat. :)

15, 5 cm hosszú és 12cm kerületű a péniszem, az átlagos? Vagy kicsi?

Komoly választ!

Legjobb válasz: és mikor feláll akkor mekkora?

és mikor feláll akkor mekkora?
15, 5??? 15, 5?????? Azt a fél centi mit árválkodik ott egyedül!Csapd már le egy húsvágó bárddal...anyádnak biztos van a konyhában. 23N
komoly
Átlagos, rendben van. Ne higyj a hülyegyerekeknek, akik a sajátjukat is csalva mérik, és a tinilányoknak, akiknek szemre fogalmuk sincs, mi mekkora.
Most komolyan, nem unjátok még ezeket a kérdéseket újra és újra feltenni? De most komolyan, annyiszor fel van téve hasonló kérdés. Utána kéne nézni.
És a félbevágott keresztfelülete mennyi?
A kérdező hozzászólása: Merev állapotban! 18 vagyok!
az enyém 100km de nekem az kényelmetlen mondjuk 1743cm magas vagyok ....és 20000 éves :D
Korodtól függ! Ha 2 éves vagy akkor jó a méreted ha 15 akkor már nem az igazi ha pedig 18 felett akkor ...
Ha gondolod küldhetsz róla képet privátban:)

14 éves fiu vagyok 15.5 cm-es pénisszel. Az kicsi? :O

Legjobb válasz: Ki a francot érdekel? Hányszor fogják még ezt megkérdezni?! Igen kicsi, szerintem vágd le és nem lesz több gond vele, úgyse használod még...

Ki a francot érdekel? Hányszor fogják még ezt megkérdezni?! Igen kicsi, szerintem vágd le és nem lesz több gond vele, úgyse használod még...
enyém 17 körüli, te döntöd el kicsit avagy nem 14/f
utolsó::D
Tylia, 30 centis gyönyörû példány jöjjön ki a szádon :) !
Azonnal vágd le, hátha visszanõ normális mérettel.. Amúgy nehéz használni a keresõt??
Minden csak viszonyítás kérdése. Egy 12 évesnek még sok is. De egy mai 18 éves lánynak aki már igencsak korban van, hát barátom, nem leszel valami nagy kaland. Ha majd megtalálod az igazit, neki meg (remélhetõleg) a te 15, 5 centid lesz a legjobb hímvesszõ a világon. Jegyezd meg, hogy az ilyen nevetséges méricskélés csak szubjektív vélemény, és a világban minden csak viszonyítás kérdése. És ne izgulj. A tested 21 éves korodig fejlõdik, szóval még az is elképzelhetõ, hogy 18 évesen már egy 30centis gyönyörû példánynak leszel gazdája :) )))
Minden csak viszonyítás kérdése. Egy 12 évesnek még sok is. De egy mai 18 éves lánynak aki már igencsak korban van, hát barátom, nem leszel valami nagy kaland. Ha majd megtalálod az igazit, neki meg (remélhetõleg) a te 15, 5 centid lesz a legjobb hímvesszõ a világon. Jegyezd meg, hogy az ilyen nevetséges méricskélés csak szubjektív vélemény
14 évesen nem full mindegy???? mit akarsz vele csinálni? hagyd el ezt a kategóriát, mert nem vagy 18 még.. -.-
Wampa! nem hülyeség, de kellene oda még egy csökkentõ korrekciós tényezõ
A helyes formula: gyök(életkor)*magasság/testsúly*1, 5
hányszor kérdezitekmeg??????bolond emberek
legalább a duplájának kéne lenni ilyen korba. szóval igen kicsi..
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt. AMENNYIBEN MÉG NEM VAGY 18 ÉVES, A BÖNGÉSZÕD VISSZA GOMBJA SEGÍTSÉGÉVEL HAGYD EL AZ OLDALT!!!!!
Rendben, neked is hasonló szépeket, csak az irány befele legyen a végbeledbe :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!