Találatok a következő kifejezésre: 15 napja volna (22 db)

02.24én kellett volna megjönnie, 15 napja késik.3-szor teszteltem, mindhárom negatív. Semmim nem fáj már, kb.2 hete, csak a mellbimbóim fájnak. Néha a jobb petefészkem szurkál. Hányingerem volt, a hasam aljában húzás szerű fájdalmat éreztem. Mi lehet?

A h?m 36,1-36,3 között mozog. A normális hÕm 35,7-35,8 fok. Mi bajom lehet? Babára nem merek gondolni, de jó lenne.Szerintetek mi lehet????

Legjobb válasz: Én is hasonlóan jártam (csak én febr.10-re "nem vártam") telt múlt az idõ és nem is reménykedtem babában. Aztán 14 napra mégiscsak csináltam egy tesztet egész halvány pozi lett, késõbb UH-kon jártam mostanában és kiderült h a ciklusom vége felé (tehát pont mikor meg kellett volna jöjjön, akkor jött össze a kis bébi) :) Így abban a hónapban már nem mensizetm sé azóta se, még egész picike, de ott van:) Szóval sztem irány egy doki. Illetve csinálj még tesztet mostanában. Ja nekem is csak a mellbimbóm volt fura, semmi egyéb jelet nem észleltem.

Én is hasonlóan jártam (csak én febr.10-re "nem vártam") telt múlt az idõ és nem is reménykedtem babában. Aztán 14 napra mégiscsak csináltam egy tesztet egész halvány pozi lett, késõbb UH-kon jártam mostanában és kiderült h a ciklusom vége felé (tehát pont mikor meg kellett volna jöjjön, akkor jött össze a kis bébi) :) Így abban a hónapban már nem mensizetm sé azóta se, még egész picike, de ott van:) Szóval sztem irány egy doki. Illetve csinálj még tesztet mostanában. Ja nekem is csak a mellbimbóm volt fura, semmi egyéb jelet nem észleltem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Holnap megyek dokihoz.
Képzeld én pont ugyanígy vagyok!! És a tüneteim is hajszálra ugyanazok. és a tesztjeim is negatívak. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond neked az orvos. Én jövõ hétre kaptam idõpontot.
A kérdező hozzászólása: Mégsem holnap, mert a doki szabira megy. Majd csak március vége.....Nem tudom, hogy hogyan bírom ki......Ez az én formám.

15 napja kellett volna megjönni, de semmi. A teszt negatív. Hányingerem van és méhtágulást is érzek. Dokihoz kedden megyek. Lehetek terhes a teszt ellenére?

kettöt csináltam és negativ.

Legjobb válasz: Azt nem írtad, mikor csináltad a teszteket... Ha ma, vagy tegnap, akkor már kellett volna mutatnia valamit. A doki az uh-on mindenképp többet lát majd, van-e petezsák vagy nincs, de az is lehet hogy apró ciszták miatt nem jött még meg. Ezt tudják kezelni, ne aggódj, de mindenképp jó, hogy mész dokihoz!! Még a terhesség sincs kizárva, hiszen van akinél nagyon késõn jelez valamit a teszt, de te elvileg most már 6-7 hetes terhes kellene hogy legyél, a ciklusodtól függõen.

Azt nem írtad, mikor csináltad a teszteket... Ha ma, vagy tegnap, akkor már kellett volna mutatnia valamit. A doki az uh-on mindenképp többet lát majd, van-e petezsák vagy nincs, de az is lehet hogy apró ciszták miatt nem jött még meg. Ezt tudják kezelni, ne aggódj, de mindenképp jó, hogy mész dokihoz!! Még a terhesség sincs kizárva, hiszen van akinél nagyon késõn jelez valamit a teszt, de te elvileg most már 6-7 hetes terhes kellene hogy legyél, a ciklusodtól függõen.
ha a teszt negativ nem vagy terhes mert 2 szer nem teved a teszt, es ha 15 napja kellett volna megjonnie akkor kb 29-30 napja volt peteeresed azota tehat igen magas lenne a hcg-d.a megtermekenyules utan 10-12 nappal mar 20 u/l es 2-3 naponta megduplazodik tehat ha ha az elmult par napban negativ a teszt es esetleg ma is csinalsz egyet az is negativ akkor tuti nem vagy az.sajnalom, egyebkent majd a doki is meglatja az uh-n hogy van e petezsakod vagy nincs.kivanom hogy tevedjek
Mielõtt mész a dokihoz, még csinálhatnál egy tesztet, hátha emelkedett a hormonszint. Ha az is negatív, még hátravan az ultrahang, az biztos választ ad a kérdésedre.
Mikor volt az inszemináció? Szedsz valamilyen gyógyszert (pl. utrogestan, duphaston)? Mikor kell visszamenned vérvételre?
A kérdező hozzászólása: holnap lesz két hete hogy volt az insem utrogestánt szedek
Akkor, ha jól számolom 12 nappal inszemináció után csináltál tesztet. Amikor én terhes lettem én is 12 nappal inszemináció után teszteltem és egyértelmûen negatív lett, tehát még van esély. Tesztelj holnap reggel. Viszont az utrogestan miatt valószínûleg akkor sem jön meg, ha nem vagy terhes, tehát ez is benne van a pakliban.
A kérdező hozzászólása: hát elég sokmindenen keresztülmentünk már sajnos többször szedtem már az utrogestánt és nekem mindig megjött közben

23. napon 10-es érzékenységű teszt kimutatta volna halványan a babát, ha a 15. napon volt ovum?

Tudom, hogy nem kène mèg ilyen hamar tesztelgetni, de gyógyszert kell szednem, ès fontos lenne.

Legjobb válasz: Tuti nem,mert csak most ágyazódik be,ha sikerült!

Tuti nem, mert csak most ágyazódik be, ha sikerült!
Nem. Egy kis türelem, ha már most ennyire türelmetlen vagy, mi lesz a 9 hónap alatt?! Várd ki a nemvárt napját.
A kérdező hozzászólása: Az igaz... 8. nap. Akkor mikor lehetne leghamarabb? Mert a hõm ugyan fent van, 37 felett folyamatosan, ami elèg meglepõ, dehàt ez mèg a mensi 2. napjàig is fent maradhat.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok türelmetlen, csak nem tudom, hogy a gyógyszer nem àrt- e, az orvosok meg àltalàban leszarjàk a lehet terhes vagyok jelzèseket...
Ovu után legkorábban kb. 10 nappal érdemes 10-es érzékenységûvel, reggeli elsõ vizeletbõl. De még akkor sem biztos, hogy mutatja.
clearblue dm-es nekem 2 nappal a 26.napon (de 28-as ciklusom van, ami pontos, mint az óramû) kimutatta délelõtti vizeletbõl, de reggelibõl tesztelj, az a tuti! Azt mondják nem árt a gyógyszer az elsõ 3 hétben, mert csak utána kezd kapcsolódni az anyához a magzat...én is meg voltam fázva neocitránoztam, pedig nem lehet, de leálltam vele 2 nap után, mert én sem akartam, h baj legyen belõle...és még jó, h leálltam 2 nap múlva pozi teszt...Elvileg clearblue-ra rá van írva, h leghamarabb nemvárt elõtti 4.napon mutatja ki! Ezzel próbálkozz sztem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A ciklusom többnyire 29. nèha 30. napos. Akkor vàrok mèg pàr napot, hàtha....

Mit gondoltok, lehetek terhes? Arról van szó, hogy a barátommal együtt voltunk úgy kb.2 hete. Akkor a ciklusom 15. napjában lehettem. Szóval most kellett volna megjönnie.30. napban járok és még nem jött meg.

Gumival védekeztünk, köszben ellen?riztük is és most mégsem akar megjönni. Nagyon megijedtem, vajon terhes lehetek?

Legjobb válasz: Minden kétséget kizáróan terhes vagy.

Minden kétséget kizáróan terhes vagy.
Nem, egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy, azért is nem, mert gumival védekeztetek, és nem volt gond, nem lyukadt ki. Azt ajánlom, vegyél egy tesztet, nem drága, 1000 Ft körül van max., s akkor majd biztosra tudod, hogy mi a helyzet. De ha védekeztetek, akkor nem lehet semmi baj. Sok dolog késleltetheti a menstruációt, ez lehet hangulatingadozás, idegesség, stressz. Szóval nyugi, tesztelj, aztán írj, hogy mi lett a vége!!
nem hiszem h terhes vagy sõt elég kicsi az esélye, valószínûleg az idegeskedés miatt késik
A kérdező hozzászólása: Köszi a válszokat. megjött már. nagyon megkönnyebbültem...

Tegnap délben tesztelem egy negatívat. Holnap reggel teszteljek újra? Inszem után vagyok 15. nap. Van még remény? Vagy már //-os tesztemnek kellett volna lennie?

Legjobb válasz: Még nagyon korai! A tesztre hiába van ráírva, hogy a 10 napos terhességet is kimutatja, szerinem ez nem teljesen igaz. Nekem is csak az elmaradt 9. napon lett pozitív. Várj még legalább egy hetet az újabb teszttel és reménykedj!

Még nagyon korai! A tesztre hiába van ráírva, hogy a 10 napos terhességet is kimutatja, szerinem ez nem teljesen igaz. Nekem is csak az elmaradt 9. napon lett pozitív. Várj még legalább egy hetet az újabb teszttel és reménykedj!
Én még 3-4 napot várnék!
A kérdező hozzászólása: És 4.válaszoló, neked mikor esedékes a 17.nap? Az elsö válaszolónak pedig gratulálok, mikor tudtad meg, hogy babát vársz?
A kérdező hozzászólása: azt még elfelejttem írni, hogy ma van a 29.nap. egyébként 30-32 naposak a ciklusaim
Elsõ válaszoló vagyok. Nekem órára pontosan 28 napra jött meg, egészen a fogantatás elõtti két hónapig. Akkor 3-4 napot csúszott. Mindkétszer megcsináltam a tesztet a 2. késéses napon, mindkettõ negatív lett. A elsõ esetben valóban megjött a 4. napra, a másodikban viszont 5. napon megint csináltam egy tesztet, amin egy nagyon halvány második csík megjelent, de nem tekintettem mérvadónak, hiszen 10 perc után jelent meg. Ráadásul úgy fájt a hasam, mintha meg akarna jönni. Aztán 9. napon már nem bírtam tovább. Már a nõdokihoz is bejelentkeztem, hogy mondja meg, mi van. Elõtte megcsináltam a tetsztet, s már 3-5 mp. után megjelent a 2. csík. A doki 2 nappal azután megerõsítette ezt. Ma léptem pont a 20. hétbe, s úgy néz ki minden rendben van, egészséges kisfiú lakik a pocakomban:-) Neked meg nagyon szurkolok!
Nekem 15-én telik le a 17 nap, de már kedden, mához egy hétre reggel csinálok egy tesztet. Nem fáj semmim, vagyis ha nagyon figyelek, akkor érzem hogy kicsit feszül odalent. Nekem a BMC-ben csinálták, Neked?
A kérdező hozzászólása: Nem Utrogestant kaptam, hanem Duphastont, amit tegnapig szedtem is. de víz lett a térdemben, pedig nem történt semmi olyan, ami ezt okozhatja. utána elolvastam a betegtájékoztatót, mellékhatása a gyógyszernek lehet ödéma. Egyébként nekem is a 14.napot mondta az orvos. Te, aki a 17.napon fogsz tesztelni, hogy érzed magad? nekem ugyanis már nem fáj a hasam, mint pár nappal ezelött.
Hát, bizonytalan. Inszemes fórumon az egyik kismama a 16. nap reggelén tesztelt halvány pozitívat, viszont van olyan doki, aki azt mondja, hogy a 14. napon teszt és ha negatív, akkor abba kell hagyni az Utrot és várni hogy megjöjjön. Nekem az inszem utáni 17. napon kell mennem kontrollra, nem véletlen csak akkor. Az mindegy hogy hány napos a ciklusod, itt most mesterséges volt minden. Amúgy a tüszõrepedés után 14 nappal szokott megjönni, de az Utro is bezavar...
szia ne keseredj el, sztem pénteken tesztelj, elöbb ne, és remélem öröm lesz 32
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babócához, és további boldog terhességet kívánok! nekem sajnos most sem jött össze a Forgácsban volt az inszem
Tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl! Nem védekeztettek?
Csinálj tesztet! Talán már értékelhetõ eredményt kapsz.
Elvileg már a 16. jó volt, de mi a biztonság kedvéért 5 napig végig próbáltuk úgy sikerült.
elsõ vagyok . Sõt még annyit, hogy a 16.-ai spermák tudnAK ám bent várni 1-2 napot ugyhogy szerintem jó lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, remélem összejön, ez a második clostys hónapom és azért izgulok már!

Mennyi az esélye annak, hogy terhes vagyok? Április 15 jött meg a menstruációm és május 15-én meg kellett volna jönnnie. Tehát már 6 napot késik.

A párommal utoljára május 1-én és 11-én voltunk együtt. Abban az esetben ha terhes lennék a teszt kimutatná már?

Legjobb válasz: Igen, kimutatná.

Igen, kimutatná.
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy tesztet a tegnap és negativ lett. Van még esély arra h pozitiv legyen?
szia! szerintem meg lehet belole pozitiv. ketnaponta erdemes tesztelni amig ki nem mutatja ill. amig meg nem jon. drukkolok h az legyen amit akarsz!(nem irtad hogy tervezett baba e vagy nem)... tuneteid vannak esetleg?
A kérdező hozzászólása: Nem tervezett baba lenne....meglepetés lenne inkább. Nem nincsenek tüneteim. Minden esetre holnap vagy holnapután csinálok még egy tesztet aztán ha negativ nem tudom hogy érdemes e még utána is csinálnom még.
Az elsejeit már kimutatja, ha abból fogant. Ha 11-i aktusból, akkor még nem. Mivel 15-re vártad, az elsejei elég esélyes is.
A kérdező hozzászólása: Igen az 1-i sokkal esélyesebb lett volna és azt már egyértelmûen kimutatta volna a teszt. Aztán a 11-i esélytelenebb és még akkor várnom kell a teszteléssel ezek szerint.
A kérdező hozzászólása: Ma csináltam tesztet és negativ ismét. Nincsenek tüneteim. Még mindig nem jött meg. Van még rá esély h terhes lehetek? vagy valami fertõzés az oka annak h ennyit késik?
3.valaszolo vagyok. Meg lehet belole pozi, a 11-ei egyuttlet ota meg "csak" 11nap telt el, mivel nincsenek tuneteid nekem gyanus h pozi lesz :-) csak meg varj par napot. En most a helyedben varnek es csak negy nap mulva, 25-en csinalnek tesztet mert akkor mar tutibban kimutatja a valos eredmenyt. Persze ha addig nem jon meg. Majd irj!

A 10-15-16. napon voltunk együtt a párommal és a 14. nap óta egy kicsit fáj a hasam alul és mintha a mellem is megnőtt volna. Lehetek terhes?

Ez volt az els? próbálkozásunk. A mensesem általában a 28. napra jön meg.

Legjobb válasz: Hát ez érdekes ,velem is ez tõrténik egy két nap el téréssel.Nagyon bizok benne hogy terhesek vagyunk.Ez aztán válasz.

Hát ez érdekes , velem is ez tõrténik egy két nap el téréssel.Nagyon bizok benne hogy terhesek vagyunk.Ez aztán válasz.
Elvileg igen lehetsz terhes hiszen a peteérésed környékén voltatok együtt.A tünetek azonban még koraiak mert ugyanezek jelezhetik a mensit is, de drukkolok a babához!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!