Találatok a következő kifejezésre: 15 leszek Az (228 db)

Milyen lesz az élet 10-15 év múlva?

Szerintetek milyen lesz az élet Magyarországon 10-15 év múlva?Fura kérdés, de eléggé érdekel engem. Pl a környezet? Szerintem ezen a télen nem is lesz havazás, akkora a felmelegedés, akkor mi lesz 15 év múlva?

Legjobb válasz: Nem tudni. Havazás, hogy lesz-e majd meglátjuk. Egyszer-kétszer talán lesz. Remélhetõleg, ha lesz normális tél 10-15 év múlva az nem nukleáris tél lesz.

Nem tudni. Havazás, hogy lesz-e majd meglátjuk. Egyszer-kétszer talán lesz. Remélhetõleg, ha lesz normális tél 10-15 év múlva az nem nukleáris tél lesz.
Szerintem kisebb számítógépek lesznek és környezetbarátabb életberendezkedés (muszáj lesz). Az emberek nem sokat változnak 10-15 év alatt...
Há' nemtom testvír mér érdekelnek ezek a gádzsó dolgok, az élet sukár 2025-ben!
Szerintem egetverõ változások nem lesznek. 1998-ban is más volt még a világ, de azért nem volt olyan nagyon más...
Nézd meg Amerikát, vagy a fejlett nyugati országokat, és lesz némi fogalmad. Erkölcsi züllés.Meleg felvonulás, tanárverés, erõszak. A környezet pedig. Sajnos azt látom, hogy nem igazán érdekel ez senkit. A pénz a mozgatója ennek is. Miért nem engedik pl. a környezetbarát autókat? Senkinek nem áll érdekében, hogy Te egy egészségesebb, jobb világban élj.
Kitudja.2012-re olyan természeti katasztrófákat jósolnak, mint a rengeteg cunami, vulkán kitörés, különbözõ olyan erõs radioaktivítási sugarakat, amiktõl rengeteg ember meghal..
Magyarországon nem sok változás lesz. A környezetvédelem sajnos nem túl népszerû a 30 fölötti korosztályban. A fiatalabb generációk már sokkal tájékozattabbak és okosabak, gyökeres változás nem nagyon lesz 20-25 éven beül - szerintem.
A "Vissza a jövõbe 2." c.filmben 2015-ben már repülõ autók vannak...kíváncsi vagyok, bejön-e? :D :D :D
Szegénység!!!!

Szerintetek a gyógyszerészetiken mennyi lesz a ponthatár? Nekem kb 386 lesz . Az 15 ponttal több mint tavaly? Szerintetek elég lesz?

Legjobb válasz: Szerintem nem kizárt, hogy 15 pontot emelkedik a ponthatár. Lehet, hogy 380-390 között lesz Pesten, bár ez csak találgatás. Vidékre viszont egész biztos, hogy elég lesz!

Szerintem nem kizárt, hogy 15 pontot emelkedik a ponthatár. Lehet, hogy 380-390 között lesz Pesten, bár ez csak találgatás. Vidékre viszont egész biztos, hogy elég lesz!
A kérdező hozzászólása: Vidékre nem jelentkeztem :)
hát jól kiszámoltad, a jelentkezõk száma alapján kb 386 lesz 2012-ben ugye 400 felett volt, de akkor még nem volt kötelezõ a 2 emelt..Én a 386-t tenném meg tippmixen:)

Két szám különbsége 138. Ha az első számból kivonunk, a másodikhoz hozzáadunk 15-öt, a különbség háromszorosa lesz az összegnek. Melyik ez a két szám?

Két szomszédos egész szám négyzetének különbsége 51. Melyek ezek a számok?

Legjobb válasz: 1) elsõ egyenlet: x-y=138 második egyenlet: [(x-15)-(y+15)]/3=(x-15)+(y+15) Sima egyenletrendszer, megoldod 2) (x+1)^2-x^2=51 3) 3/(x-12)=12/x

1) elsõ egyenlet: x-y=138 második egyenlet: [(x-15)-(y+15)]/3=(x-15)+(y+15) Sima egyenletrendszer, megoldod 2) (x+1)^2-x^2=51 3) 3/(x-12)=12/x
A kérdező hozzászólása: koszonom


Hogyha felnőtt leszek próblémáim lesznek az idegrendszeremmel? 15/L

Kb.14 éves korom óta nem fekszem le 00.00 előtt (vagyis akkor egyáltalán nem pihen az agyam) és hétköznap is,mikor suliba megyek 7.00-kor kelek és,ha nagyon álmos vagyok kávé.. de a suliban hamar kifáradok és 12.00 fele már nagyon fáradt leszek. Mi fog történni felnőttkoromra vagy esetleg a közeljövőben,ha most nem fekszem le idejében és nem pihenem ki magam rendesen? Esetleg idegbeteg is lehetek emiatt ? (kisebb)

Legjobb válasz: Ártalmas a szervezetedre, nem tudod kipihenni magad soha, ebbõl még lesz elég sok bajod. 15 évesen rohadtul nem kávéznod kéne, persze hogy délben már hûznûl haza aludni... Ez nagyon nem normális. 10 körül rég aludnod kéne, nem mert anyuci rágja a füled, hanem hogy ne úgy kelj reggel, mint akit kihánytak. Mi fog történni? Állandóan fáradt, dekoncentrált leszel, nem lesz erõd tanulni, odafigyelni, lerontod a jegyeid, ha marha álmosan támolyogsz haza napközben és nem figyelsz, el is üthet akár valami félõrült. Biztos "tök menõ" így gyerekként éjjelig netezni meg haverozni meg mittomén, de elég gáz, hogy ennyire nem foglalkoznak veled a szüleid... Sokkal könnyebb lenne az életed, ha délután is még tele lennél energiával, megtanulnál gyorsan és lehet haverozni, filmet nézni, séltálni menni, amit akarsz.

Ártalmas a szervezetedre, nem tudod kipihenni magad soha, ebbõl még lesz elég sok bajod. 15 évesen rohadtul nem kávéznod kéne, persze hogy délben már hûznûl haza aludni... Ez nagyon nem normális. 10 körül rég aludnod kéne, nem mert anyuci rágja a füled, hanem hogy ne úgy kelj reggel, mint akit kihánytak. Mi fog történni? Állandóan fáradt, dekoncentrált leszel, nem lesz erõd tanulni, odafigyelni, lerontod a jegyeid, ha marha álmosan támolyogsz haza napközben és nem figyelsz, el is üthet akár valami félõrült. Biztos "tök menõ" így gyerekként éjjelig netezni meg haverozni meg mittomén, de elég gáz, hogy ennyire nem foglalkoznak veled a szüleid... Sokkal könnyebb lenne az életed, ha délután is még tele lennél energiával, megtanulnál gyorsan és lehet haverozni, filmet nézni, séltálni menni, amit akarsz.
Az hülyeség, hogy éjfél elõtt kell lefeküdni, csak akkro pihensz. Akkor aki éjjel dolgozik, az soha nem piheni ki magát, és mind idegbeteg? :) 7 óra alvás elég. Ha fáradt vagy igyál friss vizet, és lélegezz nyitott ablaknál. Végezz testmozgást napközben egy-egy percig.
"Az hülyeség, hogy éjfél elõtt kell lefeküdni, csak akkro pihensz." Ezt hol írta bárki is te észkombájn? És láthatóan nem elég a kérdezõnek a 7 óra alvás, hol normális az, hogy egy 15 éves, elvileg egészséges gyerek bár délben össze akar esni olyan fáradt? Azt be se próbálja senki adni, hogy suli, messze nem olyan megerõltetõ az.
A kérdezõ kezdte ezzel a kérdését se seggluk! "Kb.14 éves korom óta nem fekszem le 00.00 elõtt (vagyis akkor egyáltalán nem pihen az agyam)" Illetve egy téves közhiedelem. Általánosságban az embereknek az a normális ha éjjel alszanak, de megszokás kérdése. Nem lesz betegesebb aki nem este 10 és reggel hat között alszik. A fáradtságot pedig nem az alvás menyiség növelésével lehet csökkenteni mint írtam. De persze a döntés szabad. Nem feltételezem hogy szervi okai lennének egy 15 évesnél. Inkább csak a serdülõkori önmegfigyelés, aggódás.
Hogy mi fog történni? Hát, úgy kb. semmi. Nem kell túldramatizálni, mindenkinek vannak holtpontjai. Az alvás minõsége is számít egyébként, nem csak az idõtartama. Lehet 4 óra után is frissen ébredni, meg 8 óra után is hullafáradtan. Szerintem nem alszol jól. De ettõl még nem feltétlenül leszel idegbeteg.
Idõbe feküdj le. Ha nem tudsz elaludni, akkor halkan hallgass olyan zenét, ami nagyon untat és közben foglald el magad mással. Akkor feküdj csak le, ha már sehogy sem tudod nyitva tartani a szemed.

Ezt, hogy kell meg csinálni? egy 6 fős jégkorcsolya csapat átlag életkora 20 év mennyi lesz az átlag életkoruk ha kiállítanak egy 20 25 15 éves játékost ha lehet részletesen képletekkel! köszi! =)

Legjobb válasz: Jaaa :D Akkor arra gondolj, hogy az átlagot úgy számoltad ki, hogy összeadtad a tagok életkorát, és ezt osztottad a tagok számával. Tehát, ha 6 tag esetén az átlagéletkor 20 év, akkor a 6 tag életkorának összege ennek hatszorosa, azaz 120 év. Ha kiállítasz pl. egy 15 évest, akkor az életkorok összege ennyivel kevesebb lesz, tehát 105 év. Viszont ez csak 5 tag között oszlik meg, így az õ átlagéletkoruk ennek az ötöde, vagyis 21 év. Így már meg tudod csinálni a másik kettõvel is, ugye?

Jaaa :D Akkor arra gondolj, hogy az átlagot úgy számoltad ki, hogy összeadtad a tagok életkorát, és ezt osztottad a tagok számával. Tehát, ha 6 tag esetén az átlagéletkor 20 év, akkor a 6 tag életkorának összege ennek hatszorosa, azaz 120 év. Ha kiállítasz pl. egy 15 évest, akkor az életkorok összege ennyivel kevesebb lesz, tehát 105 év. Viszont ez csak 5 tag között oszlik meg, így az õ átlagéletkoruk ennek az ötöde, vagyis 21 év. Így már meg tudod csinálni a másik kettõvel is, ugye?
Milyen képletekkel? Nem változik az átlagéletkor, mert a kiállítottak átlagéletkora is 20 év. (20+25+15)/3=20
A kérdező hozzászólása: bocsi rosszul fogalmaztam külön külön állítják ki õket
A kérdező hozzászólása: igen nagyon köszönöm!

Most leszek 15 éves 2 hét múlva, és szeretnék egy orr pc-t! Nem nagyot, csak egy egészen aprót, apum azt mondta h majd ha 15 leszek, de ígysem engedné meg sztem! Hogy vegyem rá? Jah és egyedül meg nem csináltatom csak úgy meg, nem vok olyan!

Legjobb válasz: Az a 2 hét ide vagy oda. Azért mondja csak mert húzni akarja az idõt, hátha elég érett leszel ahhoz, hogy ne csináltasd meg. Nekem szemöldök piercingem volt anyám 17 évesen sem engedte meg, ezért azt mondtam neki, hogy ne aggódjon ezt bármikor kivehetem ha megunom. Így nagy nehezen megengedte.

Az a 2 hét ide vagy oda. Azért mondja csak mert húzni akarja az idõt, hátha elég érett leszel ahhoz, hogy ne csináltasd meg. Nekem szemöldök piercingem volt anyám 17 évesen sem engedte meg, ezért azt mondtam neki, hogy ne aggódjon ezt bármikor kivehetem ha megunom. Így nagy nehezen megengedte.
nekem is volt pc-m és 2-3 év után már nemtetszett kivettem és csunya heg maradt ott úgyhogy csak akkor csináltasd meg ha már 100% -ig biztos vagy benne hogy tetszik és nem divatból csináltatod

Afp 15 hetesen? Pont a 15. hetet töltöttem azon a hétfőn amire mennem kellett afp re de azt olvastam ez tul korai és rossz lesz az eredményem ez valóban igy van mert most nagyon megijedtem!

Legjobb válasz: Hááát.... nem valószínû, hogy olyan fényesen jó lesz eredmény. Az én dokim elmondta 3-szor is, hogy kerek 16 hetesen menjek, esetleg max +3 nap... Persze nincs akkora jelentõsége ennek a vizsgálatnak, mint amekkora felhajtás van belõle... Bocs, hogy nem tudtam többet segíteni!

Hááát.... nem valószínû, hogy olyan fényesen jó lesz eredmény. Az én dokim elmondta 3-szor is, hogy kerek 16 hetesen menjek, esetleg max +3 nap... Persze nincs akkora jelentõsége ennek a vizsgálatnak, mint amekkora felhajtás van belõle... Bocs, hogy nem tudtam többet segíteni!
Én is aggódok, engem meg 16+5 -re jegyeztek elõ. Az nem sok? Én is úgy tudtam hogy pont 16-nak kell lenni, de nálunk csak hétfõn és kedden veszik le a vért én meg szerdán töltök be mindíg egy hetet, és nem 15+6-ra hanem 16+5 re jegyzett elõ a védõnõ. Már most parázom az eredménytõl.
Én is elõbb mentem 4 nappal és alacsony lett az eredmény.
Nem lesz rossz az eredmény!!!! Én is így jártam, mert ízt gondoltam, ha betöltöm a 15. hetet, az már 16. hét. A védõnõmnek mondtam is, bár nálam nem volt lényeges, mert volt genetikai vizsgálatom (CVS). Szóval meglepõ módon azt mondta a védõnõ, hogy régen korábban csinálták, nem a betöltött 16. héten, és sokkal jobbak voltak az eredmények. Neki is korábban volt, mert õ régebben szült. Szóval szerintem ne ijedj meg emiatt. A 18. heti ultrahang az sokkal fontosabb lesz, ott viszont várd meg, hogy betöltsd a 18. hetet. Minden jót! (29 hetes mami)
Ja! És tökéletes lett az eredményem!
az afp-re 16-17 hetesen kell menni pontosan akkor lesz jo az eredmeny!
A kérdező hozzászólása: háát köszi a válaszokat nemlettem túl nyugodt maradt a reménykedés.ma hozztam el a többi vér eredményem minden negativ, remélem ezzel sem lesz baj.ha rossz az eredmény mégegyszer vesznek majd vért??mert addigra meg elmulok 16.,
A kérdező hozzászólása: 0, 55 lett az afp-m elmenntem 4 d uh -ra és csináltak teljes genetikai uh-ot, ahol aztmondta a fõorvosnõ ez az afp egy baromság annyira megbizhatatlan elavult vizsgálat már hogy nemsoká el is törlik, ugyhogy ha valakinek ne adj isten nem a legfényesebb lesz az eredmény ne ijedjen meg
x=15/(15+135/2)*100
Nem pont annyi. Kezdetben van 15+135 = 150 gramm oldat. Ennek a felét pároljuk el, vagyis 75 grammot. Vagyis a végén lesz 15g só és 60g vízzel 75g oldat (mert csak a víz párolog el). Ez ennyi tömegszázalék: oldott anyag tömege osztva a teljes oldat tömegével (és szorozva 100-zal): 15/75·100 = 20%
Jogos, az oldószer tömegének felével számoltam.

Jövő nyár végen leszek 15 éves azon a nyáron már tudok dolgozni?

Sokan mondták rám, hogy nagyon szép vagyok és elég magas is 16-nak nézek ki most, ez jelenthet vmi el?nyt pl. hogy vendéglátásba felvegyenek?

Legjobb válasz: Akár kinézhetnél 20 -nak is, a papírjaidon 15 lesz. De hát körül kell nézni, sok helyre bekopogni, csak akad neked is valami.

Akár kinézhetnél 20 -nak is, a papírjaidon 15 lesz. De hát körül kell nézni, sok helyre bekopogni, csak akad neked is valami.
Jelenthet elõnyt, de nem most. Még nagyon fiatal vagy szerintem 15 évesen még nem nagyon fogsz munkát találni legalábbis Én nem találtam.
Csak a betöltött 15. életéved után tudsz dolgozni (iskolai szünetben) Betöltött 16. életév után egész évben.

Március 15-én nyitva lesz az Árkád? Vagy egyéb plázák? A délalföldön lesz valami jó programra lehetőség?

Bármi szóba jöhet, a család akar valamerre elmenni :)

Legjobb válasz: Tudtommal nyitva lesznek, de maximum a szórakoztató helyiségek, pl.: mozi, játékterem meg a gyors kajáldák, az üzletek pedig zárva lesznek.

Tudtommal nyitva lesznek, de maximum a szórakoztató helyiségek, pl.: mozi, játékterem meg a gyors kajáldák, az üzletek pedig zárva lesznek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!