Találatok a következő kifejezésre: 15 leszek, barátom (42 db)

15 leszek, a barátom 20, Ö már természetesen nem szüz, tudja hogy én igen, mind2en szeretnénk 1ütt lenni. Szeretném ha segitenétek mégis hogy lenne a legjobb 1. re, és hogy milyen lesz, mennyire fog fájni?

A családomat nem zavarja hogy idösebb barátom van, mindigis idösebb fiukkal jartam csak hogy egyikkel sem jutottam volna el odaig hogy elvesztenem a szüzességem vele. Viszont most ott tartunk, es sokat beszelünk errol a temarol otthon testvereimmel ugyanis mindenki ebben a korban vesztette el a szüzességet, ezekmellett megbizom a baratomban.

Legjobb válasz: Helyes, hogy beszélgettek errõl! :) A legfontosabb, hogy bízz benne. És persze, hogy védekezzetek. Az hogy kinek mennyire fáj az egyénfüggõ! Nekem például egy pillanatig fájt (mikor átszakadt a szûzhártyám) és nem is véreztem. Másoknak viszont jobban fáj, és véreznek is. Ha rendesen fel vagy izgulva, és figyelmes a barátod nem hiszem hogy rossz lesz :) De akkor se keseredj el, ha elsõre nem a legjobb lesz, mert lesz jobb hidd el! :) Remélem, azért kellemesen fogsz majd visszaemlékezni az elsõre! Mert meghtározó az biztos :) szorítok. pusz: klyd

Helyes, hogy beszélgettek errõl! :) A legfontosabb, hogy bízz benne. És persze, hogy védekezzetek. Az hogy kinek mennyire fáj az egyénfüggõ! Nekem például egy pillanatig fájt (mikor átszakadt a szûzhártyám) és nem is véreztem. Másoknak viszont jobban fáj, és véreznek is. Ha rendesen fel vagy izgulva, és figyelmes a barátod nem hiszem hogy rossz lesz :) De akkor se keseredj el, ha elsõre nem a legjobb lesz, mert lesz jobb hidd el! :) Remélem, azért kellemesen fogsz majd visszaemlékezni az elsõre! Mert meghtározó az biztos :) szorítok. pusz: klyd
A legjobb az elsõre jól felkészülni, hangolódjatok egymásra egy közös fürdõvel, masszázzsal. Legyen jó hosszú az elõjáték, kommunikáljatok a barátoddal, mond el neki mi esik jól neked. Elsõre valószínûleg nem lesz orgazmusod, de ez nem baj hiszen így is csodálatos érzés lesz, meglátod. A fájdalomtól ne félj, ha elég nedves vagy és a barátod elég gyengéd akkor nem lesz vészes. Én például semmi fájdalmat nem éreztem nem is véreztem. Mivel számítottam rá ezért volt egy kis hiányérzetem is:)
A lényeg, hogy ne félj!Csak akkor csináld, ha érzed hogy eljött az ideje!Bár fiú vagyok, de sokat értek a biológiához:) Az én legfõbb tanácsom, hogy lovagló pózban csináljátok, így te tudod irányitani a barátodat, nempedig õ téged, így te érzed hogy mikor meddig mennyire!Lehet ez most arcosan hangzik, de már néhány csajnak elvettem a szüzességét!ÉS szerintem nem csak a csajon múlik az hogy mennyire fáj...én elég gyengéd voltam mindegyikõjükel, ezért nem fájt nekik annyira.De a fájdalmat ne fojtsd magadba!Ha érzed hogy fáj, bátran monnd ki!Sok-sok petting legyen elõtte, és lehetõleg ne feszengjél hogy jajj most milesz!Ne a fájdalomra és hasonló egyebekre gondolj, hanem arra hogy jólesz, és hogy erre vártál!A körülményektõl és a hangulattól sokminden függ!Nemtudom mennyire gyengéd hozzád a barátod, de kérd meg hogy most az legyen veled!A mostani barátnõm nagyon félt tõle, mint általában a többség, és hála Istennek, olyannyira jól sikerült, hogy aznap este bevállalt mégegyet:) Ha esetleg még kérdésed van, szívesen válaszolok(ha tudok)! Remélem hogy segithetttem, és sok sikert:) Pepe
Az elõzõeken túl talán annyit, hogy a síkosító is segíthat a behatolásnál, ha nem lennél elég nedves, vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: köszi klyd, örülnék neki ha nem fájna, vagy legalábbis nem annyira, akkok biztosan kellemesebb, jobb érzés az együttlét.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segitséget mindenkinek!:D Pux Pepe ;)
Nagyon szívesen édeske:) xD:D Puszka:Pepe
egzotikus vagy erotikus?
Én úgy veszem, hogy erotikus :p Én a Barátomnak nagyon szerettem volna egy naptárat csináltatni karácsonyra, (igaz mi 18 évesek vagyunk, és 2 és fél éve vagyunk együtt), csak az volt a baj vele, hogy egy szobába lakik a tesójával, és azért nem lett volna okos dolog az én "erotikus" fotóimat kirakni. De ha minden adott ez egy egész ó ötlet. Továbbá egy szexi fehérnemûs elõadás sem az utolsó helyet foglalja el a pasiknál. Csak az ilyen cuki bögrés, párnás plüssös izéket hanyagold, mert a pasik általában azoknak nem annyira és úgy örülnek, mint mi csajok...
Még nem élünk együtt a barátnõmmel így ilyen "különleges" alkalmakkor finom vacsorát csinál, majd egész este kényeztet. De a vacsi fontos! :)

Mit vegyek barátom szülinapjára? (15 lesz)

Legjobb válasz: Ha te a barátja vagy, és nem tudod, hogy minek örülne, akkor mi, idegenek honnan tudjuk?

Ha te a barátja vagy, és nem tudod, hogy minek örülne, akkor mi, idegenek honnan tudjuk?

Már pettingeltem pár barátommal és a mostani barátmat nagyon szeretem vele is pettingeltem már 15 leszek. Készen állok a sexre?

1 hónap mulva és szerintem kész vagyok a sexre nagyon kívánom és tudom hogy nem fogom megbánni az els?t! szerintetek megtegyem......tényleg igaz hogy 1 sz?z lány jobban élvezi a sex-et???

Legjobb válasz: Azt nem mondanám hoyg egy szûz lány jobban élvezi a szexet, mivel tapasztalatlan, meg fájhat is, ahhoz idõ kell hogy jó legyen, meg kell tapasztalni mi a jó, és ha az emberlányának új partnere van, akkor megintcsak idõ kell hogy összeszokjanak. Akkor tedd meg ha úgy érzed, nem kényszerítenek és ne mások mondják már meg, ha felkészültél akkor megteheted, de mindenképpen védekezzetek, mert teherbe eshetsz akár már az elsõ alkalommal.

Azt nem mondanám hoyg egy szûz lány jobban élvezi a szexet, mivel tapasztalatlan, meg fájhat is, ahhoz idõ kell hogy jó legyen, meg kell tapasztalni mi a jó, és ha az emberlányának új partnere van, akkor megintcsak idõ kell hogy összeszokjanak. Akkor tedd meg ha úgy érzed, nem kényszerítenek és ne mások mondják már meg, ha felkészültél akkor megteheted, de mindenképpen védekezzetek, mert teherbe eshetsz akár már az elsõ alkalommal.
Az elsõ párat nem hinném hogy igazán fogod élvezni mivel valószínû, hogy azok még fájni fognak de utána egyre jobb és jobb lesz. Ez most jó kérdés hogy készen állsz-e, mert nekem úgy tûnik hogy érettebben gondolkodsz mint pár korodbeli és õk már mûvelik. Ezért én azt mondanám hogy igen, viszont még mindig fiatalnak tünsz nagyon és azért meg azt mondanám hogy nem. Mennyi ideje vagy együtt a barátoddal ?
A kérdező hozzászólása: 10 hónapja..:D és õ már nem szûz.
Azért azt megsúgom: a petting már szex. Ha azt élvezed, tetszik, és ügyesek vagytok, örömet szereztek egymásnak, akkor rajtad áll, tovább mentek-e. A tested készen áll rá.
h MAR 15 vagy ugy irtad, mintha MAR 18 lennel legalabb...a jo szexhez nem eleg az h kivanod, es MAR 15 vagy...kellenek oda erzelmek...egy olyan biztonsag amit a baratod megad neked...es meg sorolhatnam...a helyedben varnek meg egy kicsit
A kérdező hozzászólása: Teljesen megbízok a barátomban biztonságérzetem is megvan amikor vele vagyok és szeretem nagyon nagyon nagyon!!!és 1000% ig biztos vagyok benne hogy szeret õ is!
A petting alatt azt érted, hogy meg is ujjazott az illetõ? Ha igen, akkor a szûzhártyád már átszakadt... nincs igazam? Az engem isérdekelne, hogy ígyis élvezi az a lány a szexet, akibe még hímvesszõ nem került, de már a szûzhártyája nincs meg!?
A kérdező hozzászólása: Lefeküdtem a mostani pasimmal nem tom csak ugy jött és nem is volt roszz.... csak rám mászot mondom jó akor én is..(L) Jó volt az elsõ nem is éreztem hogy fájna meg semmi..:) jó volt..nem kell félni...én nem tervezgettem jó a cotton a pénztárcámból el is ment de jó....:)

Így sosem lesznek barátaim. Hogyan változtassak magamon? 15/L

Voltak barátaim, de velük csak megszokásból "voltunk jóban" azért mert mindig barátok voltunk. Viszont én nem éreztem magam jól velük, nem tudtam velük beszélgetni. A találkozásaink alatt végig a facebook ment, hogy ki mit tett ki, kivel jött össze, hogy néz ki. Valamint csöndben ülni kellett a padon és vizslatni az utcán a srácokat, közben "szexi arcot" vágni. Én ebbõl nem kértem...és mások véleményei is hozzá segítettek ahhoz, hogy megszakítsam velük a kapcsolatot. Megtettem, de most egyedül maradtam. Próbálkoztam az osztályomban és azon kívül is barátkozni, még olyanokkal is akik nem voltak túl szimpatikusak, de semmi. Nem találtam megfelelõ alanyt. Voltak egész jófej lányok, de én nem tudtam velük beszélgetni. Én nem voltam kíváncsi egyetlen fiúbanda fürdési, étkezési szokásaira vagy éppen Neymar szerelmi ügyeire, nem tudok arról beszélgetni, hogy "de cuki az a srác". Pedig, nem vagyok fiús lány és teljesen unalmasnak sem tartom magam (mondjuk nem hallgatok zenét). Velem is lehet filmet nézni csak nálam az nem arról szól, hogy "de édi/cuki meg szexi az a srác" vagy lehet velem sétálni, bicajozni, kirándulni. Volt egy lány, akivel elõször tök jól kijöttem, de késõbb már ott lyukadtunk ki a beszélgetésben, hogy "Ki tetszik?Ki tetszik?Ki tetszik?". Volt aki szerint teljesen gáz meg béna vagyok azért mert nem olvasok ilyen szerelmes meg vörös pöttyös könyveket és az alkonyatot sem láttam és nem is tervezem megnézni. Az pedig, hogy nem szoktam zenét hallgatni mindenkit letaglóz. Nem olyan barátot keresek, aki teljesen ugyanolyan mint én csak tudjunk már beszélgetni valamirõl és legyen bennünk valami közös, viszont úgy vagyok vele, hogy ilyen nem lesz, amíg nem megyek bele pasis témákba.

Legjobb válasz: nyugi nem vagy egyedül! nálam is hasonló a helyzet! en próbálom elfogadni szar nagyon de ez van

nyugi nem vagy egyedül! nálam is hasonló a helyzet! en próbálom elfogadni szar nagyon de ez van
Hát a te korosztályodból sajnos kevés lesz aki nem ilyen mint amit leírtál... Próbálj idõsebbekkel barátkozni. Egyébként meg te vagy a normális, a ti korosztályotok sajna egyre eltorzultabb a technikának, netenek köszönhetõen...
Szerintem biztos megtalálod a hozzád hasonló embereket. Egy barátságban fontos, hogy azonos legyen az értékrendetek, és hasonlóképpen gondolkozzatok. Persze ez nem azt jelenti, hogy teljesen ugyanolyanok lesznek a barátaid mint te, de hasonló dolgok fognak érdekelni titeket. Én is rosszul vagyok ettõl a 'nézzük a helyes pasikat' és 'Ki tetszik? De biztos tetszik valaki!' dolgoktól, és az amerikai romantikus nyálas filmeket is nagyon utálom, mert szerintem az élet nem errõl szól. A facebookról meg csak annyi, hogy felesleges egész nap azt nézegetni. Ez volt a megnyugtatós rész, és szeretnék adni pár ötletet, hogy találj hozzád illõ barátokat. Szerintem kezdj bele valami új hobbiba, például kezdj el táncolni, vagy járj rajzszakkörre, vagy menj el egy nyári nyelvtanfolyamra, vagy csinálj bármit ami érdekel, és csoportban lehet csinálni, el lehet járni rendszeresen. Az a lényeg hogy ne ülj otthon, próbálj ki sok-sok új dolgot, bármit ami kicsit is érdekel, és biztos hogy meg fogsz ismerni jópár új embert:)
Hova valosi vagy?
nem
Nekem se volt még barátom, pedig állítólag nem is vagyok csúnya :) ráérsz még, ne azzal foglalkozz mások mit mondanak.
nem, még nekem sem volt
Egyáltalán nem :) Nekem 18 éves koromban volt az 1. barátom. Megérte rá várni, bár már nem vagyunk együtt. :) 21/L
Eléggé.De hogy bepótóljuk az elmaradást járunk fél napot megduglak azt kidoblak. írj
ha nagyon sietsz, én leszek :D
tudod mit? még mindig nem
Egyáltalán nem gáz, ne siettesd majd jön ha eljön az ideje :)
Ha kaposvári vagy írj xd
Azt hittem, már abbamaradtak ezek a kérdések:)
Szerintem nem gaz. Nem kell senkivel se ossze jonnod csak azert, hogy azt mondd "nekem is volt mar pasim". :)
Nem gáz. És akinek 21 évesen se volt még senkije se?
Ráérsz aggódni emiatt 10 év múlva...ha 25 vagy, akkor már gáz.
Legyen egy playstation
Manapság milyen nagy ügy lett ebbõl a hónapfordulóból... Régebben még az évfordulók se voltak olyan nagy számok, de ma már mindenki naponta vagy hetente cserélgeti a partnereit.
Õszíntén szólva biztos õ is azon agyal, mi legyen az ajándék. Személy szerint ha semmit se kapnék "csak" egy közösen töltött nap, az is megtenné (nem feltétlen szex legyen, csak a közösen töltött idõ)
1 hónap? Az lóf a sz már bocsi. Elég lenne évente megünnepelni, nem pedig havonta.

100% hogy sosem lesz barátom ha rengeteg, elég csúnya pattanás utáni nyom van az arcomon? 15/L

Képet nem fogok küldeni senkinek.Elég mélyen van némelyik,meg elég csúnya.Tetszeni nem tetszettem még senkinek,suliban meg beszólnak hogy milyen undorító a pofám stb...Olyan nyomok hogy mindenki,kozmetikus is azt mondja hogy csak kozmetikus tudná eltüntetni,de erre nincs pénze a szüleimnek,semmilyen rokonomnak sem...Szóval változtatni nem tudok rajta,max megbékélni vele,de így sose lesz barátom? Õszinte véleményeket várok.

Legjobb válasz: Mindenen lehet változtatni. Nem rosszból, de tudod...ezzel a hozzáállással sokra nem viszed majd.

Mindenen lehet változtatni. Nem rosszból, de tudod...ezzel a hozzáállással sokra nem viszed majd.
elég szadista kijelentés ez így 15 évesen.. nem gondolod .. ?
nem 100% vannak házi módszerek is, szerintem nem kell egybõl gyógyszer
A kérdező hozzászólása: 9.Korod, nemed? Amúgy beszélgethetünk, írj privit.
Nem a szerencsén múlik hanem csak rajtad, neki sem szerencséje volt csak megváltoztatta a hozzá állását és sikerrel járt. Ne romboljon semmit az önbizalmadon az hogy olyan az arcod amilyen.
Szerintem nem kéne ilyen miatt aggódnod. Nem tehetsz róla, a génjeidben van, hogy sajnos sok pattanásod volt. Élõ példa: Van egy barátnõm szintén 15 éves és neki még most is tele van az arca, van amikor durván.. És mégis tapadnak rá a fiúk mert nagyon jó fej csajszi. :) Szóval nem hiszem, hogy akinek tetszel azt érdekelné bármennyire is a bõröd hibája.. :DD
A kérdező hozzászólása: 13.Oké értem, így logikus mondjuk hogy a hozzáállásán is, vagyis fõképp azon múlt...Megpróbálok így gondolkodni, vagyis inkább továbbra is próbálkozom, igyekszem így gondolkodni. 14.Majd kiderül idõvel hogyan alakulnak nálam, az én életemben a dolgok...Köszi a választ.:)
Az alapozó nem jó. Csak kiszárítja a bõrt, és ha van pattanásod, akkor alatta is látszik. A gyógyszer sem a legjobb megoldás. Miért nem tesztek félre mindig kozmetikusra? Egyszer csak meglenne az a pénz és hidd el, megérné. Tényleg a kozmetikus a legjobb. 17/L
Az elsõ komoly barátnõm sem volt egy szépségkirálynõ, mindenki húzta a száját az ismerõseim közül, õt meg folyton bántották az õ ismerõsei, mert nem menõ ruhákban járt és szintén gondjai voltak a pattanásokkal. De ez fõleg a neveltetésébõl fakadt, hisz otthon már azért is azzal fenyegették, hogy intézetbe záratják, mert lemosható tetoválást mert tenni magára 16 évesen. Már régóta nem vagyunk együtt és ezer okot adott arra, hogy haragudjak rá, de persze máig szeretem, mint embert. Amit mondani akarok az az, hogy volt egy csodálatos kisugárzása, amit szerettem benne, és ami számomra megszépítette õt, én azt hiszem nagyon sok múlik azon, hogy aki közeledik feléd azt hogyan kezeled te is akár. Lesz barátod, ha felül tudsz emelkedni a külsõn és elfogadni, szeretni magad, mert azt helyetted más is képtelen megtenni, csak egy amolyan plusz lehet, hogy õ szépnek tekint, nem helyettesítheti azt, hogy te annak érezd magad.
A kérdező hozzászólása: 8.Próbálok nem csüggedni, meg önbizalmat szerezni, de nem nagyon megy...Köszi, a körömvirág krémet kipróbálom.
A kérdező hozzászólása: 1.Például milyen házi módszerek? 2.Van ilyen alapozóm, de nem lehet örökké, mindenki elõtt rajtam, de azért igaz, hogy több mint a semmi. 3.Lehet hogy igazad van, csakhogy erre kb senki szerint nem nagyon van más megoldás...egyébként alapvetõen nem ilyen a hozzáállásom semmihez, változtattam már néhány dolgon az életemben, amire a környezetem nagyrésze, kevés kivétellel azt mondta hogy úgysem fogok tudni. 4.Egyelõre még csak inkább kérdés, bár lehet hogy kijelentésként is megállja majd a helyét elõbb-utóbb...egyébként nem, nem gondolom. 5.Köszi, próbálok nem aggódni ezen, nem sok sikerrel. 6.Én sem vagyok felszínes, igaz, sok lány az, de úgyanúgy sok fiú is... 7.Én is tudom, hogy majd összespórolhatom rá, de az még pár év...Mindenesetre hátha lesz olyan szerencsém mint annak a lánynak.
ha gondolod akk velem beszélgethetsz ha akarsz
Elég fiatal vagy még ahhoz, hogy ennyire elkeseredett legyél. Kicsit több önbizalmat! Egyébként ajánlanám a körömvirág krémet, nem drága. Mindennap vékony rétegben!
Miért ne lenne? Ha valaki beléd fog szeretni a legkevésbé fogja érdekelni a bõrhibás arcbõröd. Idõvel majd helyre jön. Legvégsõ esetben pedig lehet ilyen bõrhámlasztó orvosi bizbaszt csinálni (nem tudom mi a pontos neve). A lényeg az hogy a bõr felsõ részét lemaratják. Ha majd dolgozol össze spórolhatsz rá. Ne csüggedj így is lehetsz tökéletes csaj. Nálunk dolgozott egy gépbeállító csaj aki nap vagy fény érzékeny volt nem is tudom. Adott a külsejére bár az arcbõrével nem tudott mit csinálni mégis csajosan öltözködött de nem viselkedett ribancként. Gyakran elbeszélgettem vele de nem akartam semmit nem azért ahogy kinézett. Elég sok mindent elmondott nekem azt is hogy kiskorában csúfolták és hogy sokáig nem néztek rá a fiúk. Aztán egy nap úgy döntött hogy nem érdekli õ akkor is szép lány és teljesen megváltozott mint külsõleg mint belsõleg. Azóta elég sok pasija volt. Egyiket sem érdekelte az arcbõre.
De lesz. Fiúként ugyanilyen helyzetben valóban esélytelen lennél, de mi nem vagyunk olyan felszínesek, mint ti lányok.
hidd el lesz csak ezt nem tudni mikor de ne legyél el keseredve
Biztos akad fiú aki elfogad ilyennek. A többiekkel meg ne foglalkozz, bunkó parasztok. Ha nagyon zavar, próbáld meg az alapozót, vékonyan, ami bõrbarát!
A kérdező hozzászólása: 16.Az alapozó tudom hogy nem a legjobb megoldás, egyébként pattanásom nincs, vagy nagyon ritkán, csak a nyomai, ezek többségét eltakarja az alapozó.Félretenni maximum én tudok majd ha dolgozom, mert anyámat annyira nem érdekli hogy elmúljanak, szóval nem tesz félre, csak ígérgeti, aztán azt mondja hogy de most erre kell, aztán meg arra stb és végül sosem tesz félre, meg mindig azt mondja hogy aki szeret így fogadjon el.A bátyámnak meg 2 max 3 ezer forinton kivül oda kell adnia anyámnak az egész fizetését, mert anyám azzal jön hogy kirakja(és képes is megtenni, tapasztalat)ha nem adja neki, a bátyám meg tervezi barátokkal a külön költözést, de még nem tudna hova menni. 17.Köszi a választ.Nem semmi szülei vannak annak a lánynak...Egyébként aranyos, és ritka a ti történetetek, legalábbis az én környetemben igen.

A kamasz fiúk (15-20 évesek), a jó rátapadós nyomulós csajokra buknak? Ha én nem vagyok ilyen lány, akkor adjam fel, hogy lesz barátom 20 éves kor alatt?

Én nem vagyok olyan típusú lány, és ahogy látom a környezetemben, a fiúknak az olyan lányok kellenek, akik ribancosan viselkednek..:/

Legjobb válasz: A könnyen kapható lányok ribancok, egy estére kellenek a pasiknak, lényegében kortól függetlenül. Bennük semmi kihívás nincs, ne akarj szánalmas k**va lenni, nem az kell egy normális fiúnak.

A könnyen kapható lányok ribancok, egy estére kellenek a pasiknak, lényegében kortól függetlenül. Bennük semmi kihívás nincs, ne akarj szánalmas k**va lenni, nem az kell egy normális fiúnak.
A tizenéves fiúkák nem nagyon tudnak csajozni, persze, h az olyan lány kell nekik, aki felkínálkozik. Akihez nem kell nagy tehetség. 28L
15-16 évesen 23 éves srácba voltam szerelmes. Miután összejöttünk, 2 évig jártunk. 18 évesen megint szerelmes lettem, akkor 27 éves volt a barátom. Szintén 2 évig jártunk. Most 21 vagyok, 30 éves a párom, 10 hónapja élünk együtt. Szerintem te is keress idõsebb pasikat, persze azért húzz egy határt!
Én normális vagyok és imádom a kis cédákat!
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: nem is akartam olyan lenni 2. válaszoló: köszi, amúgy már nekem is az idõsebbek jönnek be, de hát nekik meg én nem kellek, van a saját korosztályukban is "cédák" ahogy a 3. fogalmaz..:(
Nekem is mindig idõsebb barátaim voltak pont azért mert a korombeliek éretlenek és õk még csak "arra" hajtanak amit megkapnak a szintén korombeli kis k*rváktól. 15 évesen az elsõ barátom 21 éves volt, 16 évesen jöttem össze a 25 éves barátommal és azóta is együtt vagyunk. 21/L
A kérdező hozzászólása: hát, szerencsések vagytok, hogy nektek így összejött!:)
Az lényegtelen hogy tapadós , nyomulós-e.Az a lényeg hogy jól nézzél ki.Ha jól nézel ki akkor még ha visszahúzódóbb vagy akkor is megtalálnak a fiúk.
A kérdező hozzászólása: értem, igazatok van..

A kamasz fiúk (15-20 évesek), a jó rátapadós nyomulós csajokra buknak? Ha én nem vagyok ilyen lány, akkor adjam fel, hogy lesz barátom 20 éves kor alatt?

Legjobb válasz: Hát azokat könnyû megd..ni. Meg ebben egyébknét semmi rossz nincs, csak akkor kezd gáz lenni, amikor a csaj másra is nyomul is kiderül, hogy egy jellemtelen, ostoba, üresfejû liba. Amúgy én a csendes lányokat is szeretem. Az sem baj, ha elvont, beteges, kicsit suicid, csak tapló és gonosz ne legyen.

Hát azokat könnyû megd..ni. Meg ebben egyébknét semmi rossz nincs, csak akkor kezd gáz lenni, amikor a csaj másra is nyomul is kiderül, hogy egy jellemtelen, ostoba, üresfejû liba. Amúgy én a csendes lányokat is szeretem. Az sem baj, ha elvont, beteges, kicsit suicid, csak tapló és gonosz ne legyen.
inkább ez fordítva igaz
Igen, a késõbb szoknyapecér, csak [email protected] akaró srácok igen. Mint amilyenek a nyomulós csajok is. Te légy büszke, hogy nem vagy olyan. És ha 20 éves korod elõtt nem lesz barátod, akkor mi van? Jobban megbecsülnek majd, mint azt akinek addigra már 10 is volt... És nem leszel kiégve se....
Kinek mi jön be. Viszont a rámenõs csajok nagyságrendekkel több sráccal ismerkednek és ki is mutatják mit akarnak. Így nem csoda, hogy több kapcsolatuk van. Az önbizalmadon pedig nem ártana javítani. A külsõdrõl pedig nem írtál.
A kérdező hozzászólása: Olvasd el normálisan a kérdést, ha akkor sem érted vess magadra.
Ja és nem baj, ha nincs barátod:P Amúgy az ilyen tapadás arra utalhat, hogy kiakarsz tõlem csalni valamit. El akarsz érni valamit. Ami nem biztos, hogy én vagyok. Lehet a pénzem is, vagy információ. Meg utalhat arra is, hogy egy gyökér vagy, aki ismeretlenek karjába ugrik.
Én megismerkednék veled, kíváncsivá tettél. :D
nem értelek...
De az a legjobb, ha nem vagy lotyó sem, meg azért lehet veled élni.
"A jó rátapadós nyomulós csaj"-al az a baj, hogy csak ideiglenes az esetek nagy százalákában... hûtlenek... :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!