Találatok a következő kifejezésre: 15 hetesen van (134 db)

11 hetesen voltam genetikai UH-n. Mindent rendben talált. Úgy tudom 18 hetesen van még egy. Akkor 15 hetesen miért hívott vissza? 12 hetes kismama

Legjobb válasz: Nekem is havonta kellett dokihoz mennem így havonta csinált UH-ot.11-15 hétig neked is az 4 hét a 18 hét meg már sok lenne...

Nekem is havonta kellett dokihoz mennem így havonta csinált UH-ot.11-15 hétig neked is az 4 hét a 18 hét meg már sok lenne...
nekem 4hetente kellett visszamennem - magánrendelésre.. Lehet aggódik.. fizetõs doki? Mondjuk én azért örültem, mert nálam volt egy rakat gond, de ugye a mani nem mindegy:S
A kérdező hozzászólása: Fizetõs igen, de még éppen ki lehet bírni. Azt mondta minden rendben.Nem emlitette hogy valamiért is aggódna, de jelét sem láttam rajta.
Nekem is 4 hetente kell menni. Lehet ezért hívott, hogy havonta lásson. Ha csinál uh-t is, talán azért, hogy megnézze, mikor leveszik a 1
Bocs, szóval mikor leveszik 16 hetesen az AFP-t, a babád méretei alapján is vagy e annyi idõs, mert ha nem, adhat fals eredményt. Nálunk a kórházban AFP levétele elõtt csinálnak ellenõrzõ uh-t, de hallottam már olyat hogy máshol nem.

15 hetes kismami vagyok, napok óta jobb oldalon lent olyan hullámzó enyhén szurkáló nem tudom megfogalmazni milyen érzést érzek, a lepény a jobb oldalon van. Lehet ez a baba mozgása?

Legjobb válasz: Lehet:-) Én is 15 hetesen kezdtem hullámzást érezni, de csak 18 hetesen lettem biztos benne, hogy ababa mozog, akkor viszont tudtam, hogymár akkor is azt éreztem. Elõbb utóbb egyre biztosabb leszel benne.-)

Lehet:-) Én is 15 hetesen kezdtem hullámzást érezni, de csak 18 hetesen lettem biztos benne, hogy ababa mozog, akkor viszont tudtam, hogymár akkor is azt éreztem. Elõbb utóbb egyre biztosabb leszel benne.-)

15 hetesen hol van a baba a pocakomban?

Angelsound magzati szívhangfigyel?vel szoktunk hallgatózni,de még mindig a "dombom" fölött halljuk csak a szívecskéjét...nem kellene már feljebb lennie kicsit?

Legjobb válasz: Még nem! Természetes, hogy olyan lenn van! 15 hetesen sem a baba, sem a méhed nem nagy még! 40+4 hkm

Még nem! Természetes, hogy olyan lenn van! 15 hetesen sem a baba, sem a méhed nem nagy még! 40+4 hkm
Szia! 15+3 hetes vagyok! Tegnap elott voltunk 4d-n, és. Baba popsijat a kiálló medencecsontom magasságában találta meg, de a mellkasat, fejecskejet teljesen lent a szemeremdombomnal :) Én meg is lepõdtem, hogy ilyen fent volt mar a popsija.:)

Terhességem alatt (most 15 hetes vagyok) jelentősen megnőtt a hüvelyi váladékom mennyisége, nem csíp, nem viszket csak nagyon zavar! Másnál is így volt/van?

Legjobb válasz: Szia! Én 15+5 hetes vagyok és rengeteg van!Szó szerint folyik:STöbb tisztasági betétet kell használnom naponta. Tudod ez tök természetes,ahogy nõ a méh és állandóan változik a hüvely flórája is ez okozza a bõ folyást.

Szia! Én 15+5 hetes vagyok és rengeteg van!Szó szerint folyik:STöbb tisztasági betétet kell használnom naponta. Tudod ez tök természetes, ahogy nõ a méh és állandóan változik a hüvely flórája is ez okozza a bõ folyást.
nekem is sok van de ez természetes. elötte is volt, most is. békülj ki vele:-)
Teljesen normális, és ez egészen el fog tartani a szülésig. A lényeg, hogy fehéres legyen, ne véres! Boldog babavárást, 31 h KM
igen, normális, ilyenkor fokozottan termelodik..ha nem csíp, nem véres, nem éget, akkor rendben van. csak figyelni kell, mert ilyenkor a fertozésekre is hajlamosabbak vagyunk sajnos....
Igen, még ha sárga is rendben van, mi itt ketten vagyunk kismamák és mindkettõnkné ugyanez a helyzet. Csak ne viszkessen, mert az elvileg már fertõzés.

Afp 15 hetesen? Pont a 15. hetet töltöttem azon a hétfőn amire mennem kellett afp re de azt olvastam ez tul korai és rossz lesz az eredményem ez valóban igy van mert most nagyon megijedtem!

Legjobb válasz: Hááát.... nem valószínû, hogy olyan fényesen jó lesz eredmény. Az én dokim elmondta 3-szor is, hogy kerek 16 hetesen menjek, esetleg max +3 nap... Persze nincs akkora jelentõsége ennek a vizsgálatnak, mint amekkora felhajtás van belõle... Bocs, hogy nem tudtam többet segíteni!

Hááát.... nem valószínû, hogy olyan fényesen jó lesz eredmény. Az én dokim elmondta 3-szor is, hogy kerek 16 hetesen menjek, esetleg max +3 nap... Persze nincs akkora jelentõsége ennek a vizsgálatnak, mint amekkora felhajtás van belõle... Bocs, hogy nem tudtam többet segíteni!
Én is aggódok, engem meg 16+5 -re jegyeztek elõ. Az nem sok? Én is úgy tudtam hogy pont 16-nak kell lenni, de nálunk csak hétfõn és kedden veszik le a vért én meg szerdán töltök be mindíg egy hetet, és nem 15+6-ra hanem 16+5 re jegyzett elõ a védõnõ. Már most parázom az eredménytõl.
Én is elõbb mentem 4 nappal és alacsony lett az eredmény.
Nem lesz rossz az eredmény!!!! Én is így jártam, mert ízt gondoltam, ha betöltöm a 15. hetet, az már 16. hét. A védõnõmnek mondtam is, bár nálam nem volt lényeges, mert volt genetikai vizsgálatom (CVS). Szóval meglepõ módon azt mondta a védõnõ, hogy régen korábban csinálták, nem a betöltött 16. héten, és sokkal jobbak voltak az eredmények. Neki is korábban volt, mert õ régebben szült. Szóval szerintem ne ijedj meg emiatt. A 18. heti ultrahang az sokkal fontosabb lesz, ott viszont várd meg, hogy betöltsd a 18. hetet. Minden jót! (29 hetes mami)
Ja! És tökéletes lett az eredményem!
az afp-re 16-17 hetesen kell menni pontosan akkor lesz jo az eredmeny!
A kérdező hozzászólása: háát köszi a válaszokat nemlettem túl nyugodt maradt a reménykedés.ma hozztam el a többi vér eredményem minden negativ, remélem ezzel sem lesz baj.ha rossz az eredmény mégegyszer vesznek majd vért??mert addigra meg elmulok 16.,
A kérdező hozzászólása: 0, 55 lett az afp-m elmenntem 4 d uh -ra és csináltak teljes genetikai uh-ot, ahol aztmondta a fõorvosnõ ez az afp egy baromság annyira megbizhatatlan elavult vizsgálat már hogy nemsoká el is törlik, ugyhogy ha valakinek ne adj isten nem a legfényesebb lesz az eredmény ne ijedjen meg

17. dik hetben vagyok van aki azt mondja az 15 hetes terhesseg pontosan, mit kell nezni, mit neznek az orvosok? Melyik alapjan vannak a vervetelek, u. h. -k?

Legjobb válasz: a magzat pontos életkora az utalsó menstruáció elsõ napjától számít, így valójában +4 hét a telejs terhességi idõ, ez alapján számolnak az orvosok is. Tehát a 12 hetes terhesség az valójában csak 8 hetes,mert az elsõ 4 hétben van a peteérés, ovuláció, megtermékenyülés és beágyazódás. A terhesgondozás menete kis mértékben eltér néhány kórházban. Pl. van ahol már 12 hetes is csinálnak genetikai UH-t, és van ahol nem végeznek vércukor mérést, csak ha valami utal terheességi cukorbetegségre.

a magzat pontos életkora az utalsó menstruáció elsõ napjától számít, így valójában +4 hét a telejs terhességi idõ, ez alapján számolnak az orvosok is. Tehát a 12 hetes terhesség az valójában csak 8 hetes, mert az elsõ 4 hétben van a peteérés, ovuláció, megtermékenyülés és beágyazódás. A terhesgondozás menete kis mértékben eltér néhány kórházban. Pl. van ahol már 12 hetes is csinálnak genetikai UH-t, és van ahol nem végeznek vércukor mérést, csak ha valami utal terheességi cukorbetegségre.
Az utolsó mensi elsõ napjától kell számolni, de ha már ennyi idõs vagy, biztosan voltál már ultrahangon is.Ott a magzat méretébõl következtetnek pontosabban, hogy mennyi idõsnek felel meg.A dokid majd úgyis tudja mikor milyen vizsgálatra rendel be.AFP vérvételed megvolt már?Azt 16 hetesen kell. 17+3 hármasikres km.
A kérdező hozzászólása: Voltam mar u.h-n, persze, ott kaptam azt az adatot ami szerint nov.5, en ma vagyunk 17 hetes 2 naposak csak en nem igy szamoltam, de koszi csajok, 3 as ikrekhez gratula en is ikreket szerettem volna

15 hetes terhes vagyok és alig van hasam, szinte semmi, ez normális?

A doki mindent rendben talált, de nem nyugtatott meg.

Legjobb válasz: Szia! nekem 16 hetesen semmi hasam nem volt vagy épp hogy látszódott egy kis dudor!én is féltem hogy nincs valami rendben de minden rendben volt!ez szerintem változó hogy kinek mekkora pocija van terhesen!én például 34 hetes vagyok most és megkérdezik hogy 24 hetes vagyok már?hát köszi ja és a babám a méretei alapján nem kicsi sõt....ugyhogy nyugodj meg!bodog babavárást:34 hetes kismama

Szia! nekem 16 hetesen semmi hasam nem volt vagy épp hogy látszódott egy kis dudor!én is féltem hogy nincs valami rendben de minden rendben volt!ez szerintem változó hogy kinek mekkora pocija van terhesen!én például 34 hetes vagyok most és megkérdezik hogy 24 hetes vagyok már?hát köszi ja és a babám a méretei alapján nem kicsi sõt....ugyhogy nyugodj meg!bodog babavárást:34 hetes kismama
Én 19 hetes vagyok, és rajtam is csak mostanában kezdik észrevenni az emberek, hogy babát várok, pedig vékony alkatú vagyok. Nyugodj meg, normálisak a méreteid!
Ne izgulj, nekem 18-19 hetesen kezdett el valami látszani, de ruhában még akkor se nagyon látszott.
Szia! Nekem kb 16 hetesen kezdett úgy látszani, mintha jóllaktam volna. Most 24+1 hetes vagyok és kb 4 hónaposnak saccolnak. A babám viszont elég fejlett, sõt a méretei alapján már kétszer csúszott elõbbre a szülés várható idõpontja. Ne aggódj, ha valami gáz lenne, a doki úgyis szólt volna.
Én picivel vagyok tobb, mint 17 hetes. Ha nincs rajtam ruha nagyon egyértelmû, de ha felöltözök, akkor csak az latja, aki azt nezi. Függ sokmindentõl, hogy hány kiló vagy, hogy mennyire széles a csipõd (ha széles az a jobb), stb
Nekem a 17. hétig semmi hasam nem volt. Most 22 hetesek vagyunk, de még mindig alig lehet látni. :)
elvileg keskeny csípõjû nöknél, vagy kevés magzatvíz és kicsi méh esetén lesz kicsi a has

12 hetesen voltam UH és legközelebb csak az AFP kell mennem ami ugye 18-19 hetesen lesz! Nem sok ez az idő? Más is így van? 15 hetes kismama

Legjobb válasz: én tegnap voltam a 12 hetes uh-n és a 16. héten kell mennem afpre ami vérvétel, most is vettek vért, de ezt nem tudom hogy minek? a köv uh 18. héten van.

én tegnap voltam a 12 hetes uh-n és a 16. héten kell mennem afpre ami vérvétel, most is vettek vért, de ezt nem tudom hogy minek? a köv uh 18. héten van.
Ha nincs magán orvosod, akkor ennyi az egész.És ez a 3-4 kötelezõ UH még mindig jóval több mint a fejlett nyugati társadalomban!!! Barátnõm Német-ben él és ott 2 UH-ja volt. 1 amivel igazolták a terhességet és egy a szülés elött, hogy kb. mekkora lesz a babája.
Szia Sajnos tényleg sok idõ telik el az uh-k között, de mikor már mozog akkor könnyebb.Volt magándokim és persze a köztes idõkbe néha elmentem hozzá meg kukkolni pindurimat.
Én se jártam gyakrabban. Ez a rutin, ha nincs semmi gond, nem kell hogy sûrûbben járj. Elég lesz majd késõbb. Az AFP a 16 héten van...
Persze. Nem ultrahangoznak minden héten. A 18. és a 32. hét között nincs is kötelezõ UH. AFP a 16. héten van, és az vérvizsgálat, nem ultrahang. A következõ kötelezõ ultrahang-vizsgálatod a 18. héten lesz.
12. hetiben van vércsoport meghatározás ill. néznek egy általános vérképet, hogy minden rendben van-e
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy a 16 héten van AFP ami a jövõhéten van csak olyan hosszú ez az idõ!
A kérdező hozzászólása: Az Afp eredményével kell menni UH-ra!
A kérdező hozzászólása: Van fogadott orvosom!De nincs magánrendelõje, mert még csak vagy 2-3 éve dolgozik!Uh-ra sincs vizsgája ezért nem is õ csinálja az UH!

Kisfiam 15 hetes, még szoptatok. Sajna, 15 kiló plusz van rajtam. Hogy tudnék lefogyni?

Az a baj, hogy nehezen fogyó típus vagyok. Nem tömöm magam csokival ízesítés nélküli szopiteát vagy vizet iszom. Szóval figyelek azokra a nagyon fontos dolgokra, amin elbukhat egy diéta. Persze eszem mindenfélét, mert azért a babám és a szoptatás mindennél fontosabb. Este csak néha eszem. Le fog menni?? Esetleg van más is így? Tapasztalatok? Er?t adó sikersztorik?? El?re is köszi

Legjobb válasz: szia, én is így vagyok, ha ez vígasztal... 6 hónapos lesz a babám, még szoptatok és pont annyi a súlyom, mint amiennyivel kijöttem a kórházból. 15 kilót szeretnék fogyni. Én úgy vagyok vele, hogy majd ha már nem szoptatok drasztikus fogyókúrába kezdek, de nem tudom, az mikor lesz. Én is eszek mindent, amit megkívánok, igyekszem nem sok édességet enni. Sokat iszom. Igazából a hasamon van sok plusz, az nagyon zavar, néhány hete hullahoppozni kezdtem, de nem valami látványos, ha van is változás. Abban bízom, hogy hamarosan itt a tavasz és akkor több kecvem lesz kimozdulni, elmenni sétálni, mivel kertes házban lakunk levegõztetni sokszor csak kirakom a fiamat az udvarra, nem megyünk sétálni. Lusta dög vagyok... :( És nagyon utálom magam ezért, de még mindig alig alszom.

szia, én is így vagyok, ha ez vígasztal... 6 hónapos lesz a babám, még szoptatok és pont annyi a súlyom, mint amiennyivel kijöttem a kórházból. 15 kilót szeretnék fogyni. Én úgy vagyok vele, hogy majd ha már nem szoptatok drasztikus fogyókúrába kezdek, de nem tudom, az mikor lesz. Én is eszek mindent, amit megkívánok, igyekszem nem sok édességet enni. Sokat iszom. Igazából a hasamon van sok plusz, az nagyon zavar, néhány hete hullahoppozni kezdtem, de nem valami látványos, ha van is változás. Abban bízom, hogy hamarosan itt a tavasz és akkor több kecvem lesz kimozdulni, elmenni sétálni, mivel kertes házban lakunk levegõztetni sokszor csak kirakom a fiamat az udvarra, nem megyünk sétálni. Lusta dög vagyok... :( És nagyon utálom magam ezért, de még mindig alig alszom.
Szia! Nekem lassan 8 hós a babám, és mióta kijöttem a kórházból vagy híztam, vagy csak stagnált a súlyom. Szoptatok, és még mindig kívámós vagyok, és édességmániás. 8 kiló van még rajtam, azzal nyerném vissza az eredeti súlyom, + kellene még 5 kiló, na akkor lenne a legjobb. Hát engem a szopi nem fogyaszt, pedig a babucim szopizik rendesen, igény szerint, és nekem is a legtöbb fölösleg a hasamon van. Szeretnék már sportolni, de zsírégetõt nem szabad, állítólag, néháyn felülés meg annyi mint halottnak a csók... Úgyhogy én is majd akkor kezdek valami komolyabba, ha már nem szopik a manóm, de remélem, hogy az még nem holnapután lesz... Mert most õ a legfontosabb! Bocsi, hogy nem szolgálhattam biztató sikersztorival, de hidd el ha tudsz szoptatni az aranyt ér, sokan mindent adnának érte... Üdv!
az elsõ válaszoló vagyok. Én minden nap eldöntöm, hogy most már elég ebbõl a bálnaságból, meg vitatkozom magammal, hogy más eddig sem tudott szoptatni, én így is büszke lehetek magamra, ideje lenne az alakommal is foglalkozni. Aztán végül mindig a következõre jutok: Elõttem az élet, még fogyókúrázhatok, sportolhatok ájulásig, van még idõm fantasztikusan kinézni. De a babám csak most, az elsõ hónapokban, egy évben szopizhat egész élete során és azt hiszem ez fontosabb, minthogy mekkora nadrágot hordok. Szóval mindig a szopi nyer. És igyekszem ritkán nézegetni magam a tükörben. Neked is kitartás! :)
ez a beszéd! :) én most vettem pár 42-es nadrágot, mert már elegem volt abból, hogy csak a kismama nadrágom jött rám. Eddig 38-ast hordtam. Te mekkorát hordasz most? :) Csak hátha ettõl jobban érzed magad...
Szia! Csak annyit, hogy ismerõs a helyzet, jaj, nagyon is! 30kg-ot híztam, még 17kg van rajtam fölösleges. De 3 hónapos még csak a kislányom, tehát a fogyókúra még várat magára. Tán sejthetõ, milyen tramplinak érezhetem magam, ha 36 és 38-as méretû ruhákkal tele van a szekrényem. A kislányomnak nemrég volt a keresztelõje és 42-es!! nadrágot kellett vennem! Még türelem és örüljünk, hogy még szoptathatunk!
elsõ válaszoló vagyok. Én Angliából jöttem haza szülni, rengeteg szuper ruhát vettem kint, még a terhességem elõtt. Nem gondoltam, hogy ilyen sok marad rajtam, be is készítettem a csini kis rucikat a szülés utánra... azóta 3 nagy bõröndben állnak az egyik szoba sarkában, mert még a szekrényben sem tudom õket elviselni... néha eszembe jut, hogy meg kéne nézegetnem, milyen cuccaim vannak, aztán úgy döntök, nem kínzom magam. Fogok én még 36os nadrágot hordani! :) Néha olyan sok elszántság van bennem, hogy azt hiszem, jobban fogok kinézni mint szülés elõtt. Remélem így lesz. csak még várni kell rá egy kicsit. kitartás nektek és élvezzétek a boldog szopis napokat! :)
A kérdező hozzászólása: Hát, köszi Nektek. Az uccsó hozzászólással egyetértek és erõt merítek abból. Hajrá, szoptassunk!! :-))

17 hetes terhes vagyok a 3 babámmal nem érzem még mozogni pedig az elsőt 19 hetesen a másodikat 15 hetesen már éreztem. Szerintetek miért van ez?

Legjobb válasz: nem fejlõdik minden baba egyforma ütemben. és a te tested is változhatott az utolsó lurkó óta. az elhelyezkedésük,fekvésük is más lehet,a méhlepény is máshol lehet. sok mindentõl függ!

nem fejlõdik minden baba egyforma ütemben. és a te tested is változhatott az utolsó lurkó óta. az elhelyezkedésük, fekvésük is más lehet, a méhlepény is máshol lehet. sok mindentõl függ!
Szia! Én a 4. Babámat csak a 20 héten éreztem...Attól függ, hogy hol tapad a méhlepény.Melsõ falinál lehet legkésöbb érezni a mozgásokat! Nyugi, nincs semmi baj! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!