Találatok a következő kifejezésre: 15 hetesen nem érzek semmi mozgást (2 db)

szia! kb. a 19-20. héttõl fogsz mozgást érezni.
Én csak kb a 20.hét körül éreztem ugy tényleg hogy rugdos!egyén függö hogy ki mikor...Nyugi szerintem mostmár majd egy-két hét és érezni fogod:) Meg utánna még nagyon sokat.Üdv 32hetes kismama
Azok a szép tizenvalahányadik-hetek....:-) Én mondjuk a 14. héttõl már éreztem, leheletfinoman, mintha egy kis halacska úszkálna odabent. De legtöbben valóban a 20. hét körül érzik elõször. Óriási öröm, ha érzed a babád mozgását, fõleg az elsõ idõkben. Aztán a végén már mindent megtennél, csak átadhatnád apának egy órácskára pocakostól és te meg alhatnál kényelmesen....:-)) Boldog babavárást!
En is 15 hetes vagyok egy par nappal ezelott mintha ereztem volna 2-3 napig valamit de 2 napja megint semmi ezert nem tudom hogy a babat ereztem e.Szerintem figyeljuk csak barmikor erezhetjuk!A kis dombot erzem a hasam aljan jobb oldalt remeljuk hamarosan jelez is hogy ott van..
Szió!Én 16 hetesen érztem babót, volt párnap amikor kimaradt a mózgása.De most jellentkezik minden nap 19 hetes kismami vagyok.
Én kb. a 16. héten éreztem pici nyomásokat, de az még nagyon aligérzés, erõsebb nyomást a 18. héttõl és most vagyok a 19. hétben. Amúgy attól is függ, milyen a testalkatod, azt mondják, a vékonyabbak elõbb megérzik, én is elég vékony vagyok, talán ezért is éreztem hamarabb, olyan volt, mintha kaparásznának bent.

15 hetes terhes vagyok és még nem érzem a baba mozgását, holott nagyon sokan írták, hogy 14-15 hetesen már érezték. Amikor a méhem környékére teszem a kezem, akkor koncentrálok erősen, de nem érzek semmi, miért nem?

tudom, hogy van aki kés?bb érzi meg a mozgolódást. Csak aggódom, hogy én még buborékokat sem érzek.

Legjobb válasz: Én az elsõ babát 19hetesen éreztem meg.A másodikat már 15hetesen, elõször nem fogod a kezeddel érezni, csak a pocidban fogsz fura bélmozgás szerû buborékolást érezni, az késõbb lesz mikor már a kezeddel is érzed:) Boldog babavárást. 24hetes kismama

Én az elsõ babát 19hetesen éreztem meg.A másodikat már 15hetesen, elõször nem fogod a kezeddel érezni, csak a pocidban fogsz fura bélmozgás szerû buborékolást érezni, az késõbb lesz mikor már a kezeddel is érzed:) Boldog babavárást. 24hetes kismama
Elsõ babánál a védõnõ is csak 19-20-21 hét körül kérdezgeti hogy érzed-e már, nyugi.Azonkívül függ a lepény helyzetétõl és a testalkattól is.A második babádat fogod hamarabb megérezni :) mert akkor már tuti érzed mit is kell érezni.Nálam "buborék" nem is volt csak kis bökdösések.Elsõmet 20h., kistesót 16h.éreztem elõször.Még egy kis türelem, az aggódást pedik felejtsd el! :) 31h.kismama
Szia! Ne aggódj én is csak a 20. héten kezdtem el érezni elõtte én is "csak" ugyanazt éreztem amit Te is kis "vonulásokat", bekeményedést! Most 21 hetesen érzem teljesen biztosra, hogy Õ az! :) ) Boldog babavárást!
Én elég korán megéreztem, 16hetesen. De általában az elsõ babát mások késõbb szokták. A kezemmel ilyenkor még semmit nem éreztem, csak a finom mocorgást belül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor ezért nem érzek a kezemmel még semmit :) Akkor türelmes leszek tényleg :)
szia! én csak 21 hetesen éreztem elõször, de utána folyamatosan :-) most már itt szuszog az ágyon a kis lurkó, 11 hetes
Nekem elsõ baba, és a 13. heti védõnõi találkozón azt mondta a védõnõ, hogy 3 hét múlva már figyelgethetem a mozgásokat. Be is jött, mert a 16. hét vége óta mocorog a bébim. "Mászkál" ide-oda, mozgolódik ezerrel, naponta többször is. De kívülrõl -a dokim szerint- kb. a 20-21. héttõl lehet majd figyelni.
az elsõ babát késõbb érzi az ember, mint a másodikat, harmadikat, majd a 17-18 hét környékén valószínûbb hogy megérzed a pillangószárnyverdesést:) amúgy van már pocakod?
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok. Én azt gondoltam, elõbb fogok a kezemmel érezni valamit, mielõtt magától is megérzem a mozgolódásokat. Hát akkor türelmes leszek és várok. És a keményedések, az már lehet a baba helyezkedése?
A kérdező hozzászólása: szia! Akkor én sem vagyok elkésve. Csak már jó lenne érezni. :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!