Találatok a következő kifejezésre: 15 hetesen nem érzek semmi (4 db)

15 hetes terhes vagyok és még nem érzem a baba mozgását, holott nagyon sokan írták, hogy 14-15 hetesen már érezték. Amikor a méhem környékére teszem a kezem, akkor koncentrálok erősen, de nem érzek semmi, miért nem?

tudom, hogy van aki kés?bb érzi meg a mozgolódást. Csak aggódom, hogy én még buborékokat sem érzek.

Legjobb válasz: Én az elsõ babát 19hetesen éreztem meg.A másodikat már 15hetesen, elõször nem fogod a kezeddel érezni, csak a pocidban fogsz fura bélmozgás szerû buborékolást érezni, az késõbb lesz mikor már a kezeddel is érzed:) Boldog babavárást. 24hetes kismama

Én az elsõ babát 19hetesen éreztem meg.A másodikat már 15hetesen, elõször nem fogod a kezeddel érezni, csak a pocidban fogsz fura bélmozgás szerû buborékolást érezni, az késõbb lesz mikor már a kezeddel is érzed:) Boldog babavárást. 24hetes kismama
Elsõ babánál a védõnõ is csak 19-20-21 hét körül kérdezgeti hogy érzed-e már, nyugi.Azonkívül függ a lepény helyzetétõl és a testalkattól is.A második babádat fogod hamarabb megérezni :) mert akkor már tuti érzed mit is kell érezni.Nálam "buborék" nem is volt csak kis bökdösések.Elsõmet 20h., kistesót 16h.éreztem elõször.Még egy kis türelem, az aggódást pedik felejtsd el! :) 31h.kismama
Szia! Ne aggódj én is csak a 20. héten kezdtem el érezni elõtte én is "csak" ugyanazt éreztem amit Te is kis "vonulásokat", bekeményedést! Most 21 hetesen érzem teljesen biztosra, hogy Õ az! :) ) Boldog babavárást!
Én elég korán megéreztem, 16hetesen. De általában az elsõ babát mások késõbb szokták. A kezemmel ilyenkor még semmit nem éreztem, csak a finom mocorgást belül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor ezért nem érzek a kezemmel még semmit :) Akkor türelmes leszek tényleg :)
szia! én csak 21 hetesen éreztem elõször, de utána folyamatosan :-) most már itt szuszog az ágyon a kis lurkó, 11 hetes
Nekem elsõ baba, és a 13. heti védõnõi találkozón azt mondta a védõnõ, hogy 3 hét múlva már figyelgethetem a mozgásokat. Be is jött, mert a 16. hét vége óta mocorog a bébim. "Mászkál" ide-oda, mozgolódik ezerrel, naponta többször is. De kívülrõl -a dokim szerint- kb. a 20-21. héttõl lehet majd figyelni.
az elsõ babát késõbb érzi az ember, mint a másodikat, harmadikat, majd a 17-18 hét környékén valószínûbb hogy megérzed a pillangószárnyverdesést:) amúgy van már pocakod?
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok. Én azt gondoltam, elõbb fogok a kezemmel érezni valamit, mielõtt magától is megérzem a mozgolódásokat. Hát akkor türelmes leszek és várok. És a keményedések, az már lehet a baba helyezkedése?
A kérdező hozzászólása: szia! Akkor én sem vagyok elkésve. Csak már jó lenne érezni. :) )

15 hetes vagyok, és néha úgy érzem, hogy nem is vagyok terhes, mert nem érzek "semmit". Időnként pedig olyan rossz érzésem van, hogy már nem él a baba. Ha elhalna, akkor annak lenne valami jele, vagy normális az ha ilyeneket érzek?

Legjobb válasz: Szerintem ha elhalna, annak lennének jelei. Na de azért mondják, hogy a második trimeszter a legszebb, mert nincsenek már (általában) meg a rosszullétek. Természetes, hogy aggódsz, de amint megmozdul, meg fogsz nyugodni. Addig is élvezd ki, hogy jól érzed magad. Sétálj nagyokat, járj el kismamatornára. Minden jót! 20 hetes kismami

Szerintem ha elhalna, annak lennének jelei. Na de azért mondják, hogy a második trimeszter a legszebb, mert nincsenek már (általában) meg a rosszullétek. Természetes, hogy aggódsz, de amint megmozdul, meg fogsz nyugodni. Addig is élvezd ki, hogy jól érzed magad. Sétálj nagyokat, járj el kismamatornára. Minden jót! 20 hetes kismami
Ne terheld magad ilyen negatív gondolatokkal.Hamarosan érezni fogod a pocaklakódat és akkor megnyugszol, mert onnantól kezdve nap, mint nap biztosít téged afelõl, hogy õ bizony ott van és jól van!Ha elhalt volna, akkor vérezgetnél, görcsölnél, de legalábbis nem éreznéd jól magad!Próbáld megkérni a védõnõdet, hogy hallgassa meg a picur szívhangját, hátha lehet már hallani, bár ezt úgy tudom a 16. héttõl nézik csak.
Hát az én elhalt terhességemnek semmi jele nem volt. Az elejétõl kezdve nagyon rossz érzésem volt, nem is tudtam felhõtlenül örülni. Egyik nap elmentem dokihoz, aki csinált UH-t és közölte, hogy valószínû már nem él a baba. 4napra rá kezdtem el vérezni. Igaz én 8hetes voltam. 15hetesen már kisebb a kockázat, de nyílván az egész terhesség alatt van rá esély. De nem megijeszteni akarlak! Nyugodj meg és ne stresszeld magad. Próbáld pozitív energiával telebombázni magad:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat !
én 12 hets vagyok. Pénteken derült ki, hogy már nincs szívverés. Van egy 2 éves kislányunk, mikor vele voltam terhes az más volt. Ennél a terhességnél valahogy nem voltak ilyan erõs belsõ érzésim, mondhatom úgy, hogy nem éreztem, hogy terhes vagyok..Éreztem, hogy vmi nem stimmel. Aztán megörültünk a szívhangnak, de a köv. UH-on már nem volt szívhang. :(
Félre a negatív gondolatokkal! Mindazonáltal kérdésedre válaszolva elõfordulhat, hogy nincs jele. Nekem a 9. héten halt el és a 12. héten az UH mutatta ki. Semmi jele nem volt, néha nekem is olyan érzésem volt, hogy nem is vagyok terhes. azért a 15. héten már ennek lényegesen kevesebb a kozkázata, úgy tudom
szia! kb. a 19-20. héttõl fogsz mozgást érezni.
Én csak kb a 20.hét körül éreztem ugy tényleg hogy rugdos!egyén függö hogy ki mikor...Nyugi szerintem mostmár majd egy-két hét és érezni fogod:) Meg utánna még nagyon sokat.Üdv 32hetes kismama
Azok a szép tizenvalahányadik-hetek....:-) Én mondjuk a 14. héttõl már éreztem, leheletfinoman, mintha egy kis halacska úszkálna odabent. De legtöbben valóban a 20. hét körül érzik elõször. Óriási öröm, ha érzed a babád mozgását, fõleg az elsõ idõkben. Aztán a végén már mindent megtennél, csak átadhatnád apának egy órácskára pocakostól és te meg alhatnál kényelmesen....:-)) Boldog babavárást!
En is 15 hetes vagyok egy par nappal ezelott mintha ereztem volna 2-3 napig valamit de 2 napja megint semmi ezert nem tudom hogy a babat ereztem e.Szerintem figyeljuk csak barmikor erezhetjuk!A kis dombot erzem a hasam aljan jobb oldalt remeljuk hamarosan jelez is hogy ott van..
Szió!Én 16 hetesen érztem babót, volt párnap amikor kimaradt a mózgása.De most jellentkezik minden nap 19 hetes kismami vagyok.
Én kb. a 16. héten éreztem pici nyomásokat, de az még nagyon aligérzés, erõsebb nyomást a 18. héttõl és most vagyok a 19. hétben. Amúgy attól is függ, milyen a testalkatod, azt mondják, a vékonyabbak elõbb megérzik, én is elég vékony vagyok, talán ezért is éreztem hamarabb, olyan volt, mintha kaparásznának bent.


Miért nem érzek szinte semmit majdnem 15 hetesen?

Holnap leszek 15 hetes. 12 .hetesen voltam legutoljára uh on..minden rendben volt a picivel, mozgott és szopizta az ujját.. megnyugodtam h.jol van. Viszont most aggaszt h.semmit nem érzek a mell feszülésen és a derék fájáson kivül..jah és a néha reggeli hányáson kivül.

Legjobb válasz: Azon, hogy nem érzed még a mozgását ne aggódj, hamarosan érezni fogod. Elsõ babánál amúgy is késõbb szokott jelentkezni. Valaki csak a 20. héten érzi elõször a pici mozgását. Illetve az is lehet, hogy még nem tudod mire kell figyelj, de hidd el változni fog. Valaki azért is lehet, hogy késõbb érzi, mert nem mindegy, hogy mellsõ fali a méhlepény vagy hátsófali. A mellsõ falinál késõbb érzed. De ez sem jelent semmi rosszat. Nincs semmi baj :)

Azon, hogy nem érzed még a mozgását ne aggódj, hamarosan érezni fogod. Elsõ babánál amúgy is késõbb szokott jelentkezni. Valaki csak a 20. héten érzi elõször a pici mozgását. Illetve az is lehet, hogy még nem tudod mire kell figyelj, de hidd el változni fog. Valaki azért is lehet, hogy késõbb érzi, mert nem mindegy, hogy mellsõ fali a méhlepény vagy hátsófali. A mellsõ falinál késõbb érzed. De ez sem jelent semmi rosszat. Nincs semmi baj :)
Hihetetlen, hogy miket csinálnak bent (és ilyenkor még a 90%-át nem is érezzük) :) Szorítok, hogy a 19.héten kiderüljön:) Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem lehetett látni.:) Az én kis törpén tippem sincs mit.mûvelt de a doki is.mosolygott. Mintha produkálta volna magát :D Fejen ált...aztán ugrált.és kapálozott :) A doki elnevette mikor kerdeztem a nemét azt mondta ha megszületik kiderül :D pff hat remélem a 19. héten a genetikai uh on kiderül :) ha nem akkor 22.heten megyek a párommal.4D re... 20p.alatt csak észreveszik :)
Noh és látszódott, hogy kislány vagy kisfiú?:)
A kérdező hozzászólása: Elmentem megnezte a doki. Kutya baja sincs a kis. drágámnak.A lepény hátsofali v.h.is mondta de doki szerint lehet mar mozgott csak nemtom mit kell figyelni. Mind1 megnyugodtam már :) köszi a válaszokat
Szia! Nincs semmi gond, mindenkinek más tapasztalatai vannak és különbözõ idõben kezdenek el ficánkolni. Nekem ez a második terhességem, az nagy fiacskám a 21. hétben kezdett el rugdosni, lehetséges, hogy voltak elõtte is jelei de nem vettem észre. Fiacskám kicsit lustácska volt :) Most a 16. hétben vagyok és kb. 1 hete érzek bubizást a párom szerint kizárt de ultrahangon pedig ugyan azt éreztem amikor a doki is mondta, hogy gyengén de igen, õt érzem. Tehát mindenkinél más idõben kezdõdik el. Stresszelni nem érdemes, neked se jó és a babának sem. Boldog babavárást!
Sajnos nem feltétlen... megállhat még ilyenkor is a baba szive és te már esetleg csak a hullafoltokat veszed észre. Nem egy ilyenrõl hallani sajnos... de persze jó hinni valamiben ami reményt ad. Természetes, hogy aggódunk mindig valamiért és ez mostmár mindig így lesz. Nem azért írtam, hogy beléd állitsam a... de sajnos ilyen is van.. :( de az, hogy még nincs mozgás az természetes. Nincs miért aggódni. :)
Én mostmár úgy vagyok vele, ha valami baj lenne, tuti a földön fetrengenék és üvöltöznék, hogy MENTÕT-MENTÕT MOSTAZONNAL!!!! :)
En is ugy erzem, hogy nem is vagyok terhes, nekem mar a mellfeszules es a hanyinger is elmult, de amikor elkezd fajni itt ott, akkor mindig megnyugszom, hogy azert valami tortenik. Meg abbol latom, hogy hizok, mondjuk en alapbol nagyon gebe vagyok, szoval ram is fer.
én a 19.hétig semmit nem éreztem.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a segitséget :) picit jo volt látni h. ez normális :) de azért lehet elmeek 4 D re :)
A 13. heti UH-n konkrétan alig lehetett látni a készüléken úgy "ugrált" fõleg mert én hülye azt a tanácsot kaptam hogy egyek elõtte csokit, meg igyak kólát. Szemem láttára ugrált-tombolt és semmit, de az ég egy adta világon semmit nem éreztem... Mondom, csak a 22.héten. Ne görcsölj rá, a stressz nem tesz jót, inkább menj el dopplereztetni vagy 4D uh-ra, az megnyugtat:)
A kérdező hozzászólása: Én sem vagyok 50 kg os kismama... de viszont nekem azt mondta a doki ha ennyire mozogni fog hamar érzem majd. Hat egyre jobban nem érzek semmit. Iszonyat parázós kismami vagyok.. ezért kértem segitséget...
Elsõ gyereknél azt mondják, hogy csak a 18-20. hét körül kezdi el érezni az ember (többedik babájukkal várandósok akár már a 14. héten érezhetik). Én picit "nagyobb" vagyok az átlag 50kg-os kismamáknál, egyszer azt mondta valaki, hogy majd csak a 20-21. héten fogom érezni emiatt. Elmondtam ezt a dokimnak meg a védõnõnek (illetve rákérdeztem), konkrétan kiröhögtek... Majd 22. hetes voltam amikor elõször éreztem... Úgyhogy ne aggódj, amúgy ha rádjön a "para" (velem is így volt) akkor menj el a védõnõhöz, van dopler készüléke (szívhang hallgató) és simán megnézi neked, ha kéred... 24+3hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi szepen :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!