Találatok a következő kifejezésre: 15 hetesen lehet a (99 db)

15 hetes kismami vagyok, napok óta jobb oldalon lent olyan hullámzó enyhén szurkáló nem tudom megfogalmazni milyen érzést érzek, a lepény a jobb oldalon van. Lehet ez a baba mozgása?

Legjobb válasz: Lehet:-) Én is 15 hetesen kezdtem hullámzást érezni, de csak 18 hetesen lettem biztos benne, hogy ababa mozog, akkor viszont tudtam, hogymár akkor is azt éreztem. Elõbb utóbb egyre biztosabb leszel benne.-)

Lehet:-) Én is 15 hetesen kezdtem hullámzást érezni, de csak 18 hetesen lettem biztos benne, hogy ababa mozog, akkor viszont tudtam, hogymár akkor is azt éreztem. Elõbb utóbb egyre biztosabb leszel benne.-)

15 hetes várandós vagyok! Pár napja felfedeztem, hogy ha délután lepihenek utánna nagyon fáj a forgóm! Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Az okát nem tudom neked megmondani, én a 3. babámat várom, és minden terhességemnél így volt (ha lepihentem, ha nem). Viszont ez kb. 14-15 hetesen jelentkezett nálam, és úgy 30-32 hetesen el is múlt szerencsére.

Az okát nem tudom neked megmondani, én a 3. babámat várom, és minden terhességemnél így volt (ha lepihentem, ha nem). Viszont ez kb. 14-15 hetesen jelentkezett nálam, és úgy 30-32 hetesen el is múlt szerencsére.
Kicsit fogalomzavaros vagyok, de ha a comb és csípõ környékén található forgóra gondolsz, akkor az nekem is iszonyatosan szokott fájni. Sokszor éjjelente is felébredek a fájdalomra. 15 hetesen jött elõ elsõ alkalommal. Én elég sokat híztam, így arra gondoltam, ez lehet a gond. :-) Jah és fõleg jobb oldalon szokott fájni. :-)

15. hetes kismama vagyok és az orvos azt mondta, semmi gyógyszert nem szedhetek. Azonban iszonyúan elkezdett fájni a fejem. Ilyenkor mit lehet tenni? Tényleg semmi gyógyszer?

Legjobb válasz: Én 15 hetes terhesen napi egy szem Algopyrint bevehettem izületi gyulladásra, sõt Lidocain-injekciót is kaptam, de tényleg pokoli fájdalmaim voltak. Szerintem, ha nagyon szükségesnek tartod, egy Algopyrint bevehetsz.

Én 15 hetes terhesen napi egy szem Algopyrint bevehettem izületi gyulladásra, sõt Lidocain-injekciót is kaptam, de tényleg pokoli fájdalmaim voltak. Szerintem, ha nagyon szükségesnek tartod, egy Algopyrint bevehetsz.
Nekem a védénõ azt mindta, ha te szenvedsz szenved a baba is. Panadolt javasolt amit néha alkalomszerûen be lehet venni.
Szia! Próbálj meg minél többet inni, lehet hogy nem iszol eleget (vagy nem ettél eleget) és attól fáj. Nekem bevált, hogy lefeküdtem mikor nagyon fájt és eseteg tegyél a homlokodra vizes ruhát. Ha tudsz aludni egyet, biztosan elmúlik. Ha nem akkor kérdezd meg a védõnõd is a tablettákról. 31 hetes kismami
Nekem a terhességem alatt elõfordult 3-4-szer, hogy migrénem volt(tavaly nyáron, mikor 42 fok volt), és azt mondta a védõnõm, hogy inkább vegyek be egy Algoflexet, mert az még mindíg jobb, mintha szenvedek. Mert akkor a baba is szenved. Én vettem be, bár elõbb megpróbáltam én is pihenni, meg jegeltem a tarkómat, de nem vált be. Azóta a kisfiam 8 hónapos, egészséges baba.
Az Algopyrint nyugodtan beveheted.A 6.hónap végéig az Aspirint is.A Panadol végig szedhetõ.Én ezt a genetikai központban kérdeztem meg.Azt is mondta a doki, h sokkal többet ártok neki, ha nem csillapítom a fájdalmamat, mint ha a terhesség alatt beveszek pár bogyót!20 hetes baba anyukája
Én úgy tudom az elsõ3 és az uccsó 3hónapban Algopirint nem szabad rajta van a betegtájékoztatón is.De Te már túl vagy az ezen az idõszakon szal Én az Algiopyrit ajánlom Nekem bevállt fogfájásra akár napi 2szemet is bevehetsz de sztem fél szemmel érdemes kezdeni Nekem szerencsére annyi is elég volt.Ezen kívül én még az Algoflexet javaslom!
Ha fáj a fejed, az egyrészt lehet attól, hogy nem iszol elegendõ vizet, vagy lehet az idõjárás bohóckodásától is. Ez utóbbi esetben pihenj le ha csak tudsz, sötétíts be, vagy teríts egy ruhadarabot a szemedre, és aludj, pihenj, relaxálj, tök mindegy, csak NE figyelj a fejfájásra. Beszélgess a babával, vagy hasonló. El fog múlni egy órán belül a fejfájásod.
Az algopirin nekem nem vált be, én azt mindig kihánytam...:( Nekem is volt hogy párszor nagyon fájt a fejem de én nem vettem be semmit rá, kimentem a levegõre sétálni általában az segített, vagy lefeküdtem és egyszercsak elaludtam mire felkeltem elmúlt a fájdalom.:) 32 hetes kismami
Az Algoflex talán kicsit gyengébb. Féllel kezd, nekem sokszor az is segít.
Szia! Nekem is sokat fájt a fejem mostanában és a védõnõ azt mondta ne szedjek semmit bírjam ki! Azt mondta vegyek vietnámi vagy kinai balzsamot. Ezek szerint csak lehet szedni gyógyszert is mértékkel. 15 hetes kismama

15 hetes kismama vagyok, s az utóbbi időben nagyon gyakran fáj a fejem. Normális ez? Mit lehet ellene tenni, mert ha nekem fáj, az a pocaklakómnak sem jó?

Legjobb válasz: Én is 15 hetes vagyok ikrekkel és nekem is nagyon fáj,pedig sosem fájt még elötte!Ezért elég nehezen viselem!Én Panadolt szoktam bevenni rá,de csak amikor már elszakad a cérna...Heti 2-3 db-nál biztos nem veszek be többet.Ennyi talán nem árthat...

Én is 15 hetes vagyok ikrekkel és nekem is nagyon fáj, pedig sosem fájt még elötte!Ezért elég nehezen viselem!Én Panadolt szoktam bevenni rá, de csak amikor már elszakad a cérna...Heti 2-3 db-nál biztos nem veszek be többet.Ennyi talán nem árthat...
Szia. Sajns ezen én is átestem. Jó lenne ellenõrizni a vérnyomásodat idõnként, hogy nem az okozza-e. Én Saridont és Rubophent vettem be, egy nap max. kettõt, én sem akartam szenvedni, pihennünk pedig muszály. Ezek nem károsak a bébire, és egyébként is túl vagy azon az idõszakon, amikor még kémiai hatás rosszat tenne a bébinek. Nyugdtan vegyél be néha! Jó babavárást! 22 hetes kismama.
Nekem is sokat fáj a fejem, és összefügg a hidegfronttal, mostmár tudatosan figyelem, és én is mérem a vérnyomást. Ha azért fáj mert alacsony kávét iszom, de ha én sem bírom tovább mondjuk 3-4 óra elteltével általában betelik az a bizonyos pohár.. akkor jöhet a gyógyszer én személy szerint az algozone-t szedem, de én is a panadolt hallottam legjobbnak, de nekem ebbõl van feltankolva a készletem.. :) Én is 22 hetes kismama vok mint az elõttem szóló :)

Lehet az enyhe görcsöket és a haskeményedést a méh növekedésére "fogni" 15 hetesen?

Legjobb válasz: A haskeményedés a méhösszehúzódástól van, nem a méh növekedésétõl, és 15. hetesen még nem lenne szabad keményedni. Dokinak mondd mindenképp, addig magnézium. A görcs meg egyáltalán nem szabadna,hogy legyen ennyi idõsen.

A haskeményedés a méhösszehúzódástól van, nem a méh növekedésétõl, és 15. hetesen még nem lenne szabad keményedni. Dokinak mondd mindenképp, addig magnézium. A görcs meg egyáltalán nem szabadna, hogy legyen ennyi idõsen.

A méhszájam 15 hetesen 2000, most meg 21 hetesen 3100. Ez hogy lehet? Előzőleg rosszul nézték? (mind a 2x más orvos nézte).

Legjobb válasz: Ez simán lehet. Te tudod, mit jelentenek az egyes számok? Mert ennek semmi akadálya, amit leírtál.

Ez simán lehet. Te tudod, mit jelentenek az egyes számok? Mert ennek semmi akadálya, amit leírtál.
Nem tudom hogyan lehet, de nekem is volt ilyen, pedig állandó orvosom volt.
Nekem is hol így, hol úgy írták 3100, vagy 2000. Amikor megkérdeztem, hogy ami kinyílt az vissza mehet-e, azt mondta, hogy nem, de nem ragoztam túl. Mindig azt mondja, hogy amíg a belsõ méhszáj zárva, addig nincs gond. Végülis nincs túl nagy jelentõsége, szerintem. 35+5 hetes

15 hetes vagyok, szúrkál a méhszájamba. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is így volt, csak 12 hetesen. Feltettem ezt a kérdést a védõnõmnek, és õ sem tudott rá válaszolni. Mindenesetre már elmúlt, és a babának nincs baja. Ne aggódj! Boldog babavárást! Egy 17 hetes kismami

Szia! Nekem is így volt, csak 12 hetesen. Feltettem ezt a kérdést a védõnõmnek, és õ sem tudott rá válaszolni. Mindenesetre már elmúlt, és a babának nincs baja. Ne aggódj! Boldog babavárást! Egy 17 hetes kismami
Szia, ne aggódj nálam is az elsõ perctól így volt, meg van is.Tágul a méhed attól van.Míg nincsenen vérzés vagy nagyobb görcsök addig ez természetes.Nekem már annyirra szúr hogy menni alig birok.Boldog babavárást!!!üdv 38 hetes kismama.
Tágul a méhed, ahogy a baba nõ! Én nagyon élveztem, függetlenül attól, hogy nem volt kellemes. Tök jó érzés, hogy növekszik a babád! Sok boldogságot Nektek!
Szerintem említsd meg az orvosodnak. Én is 15 hetes vagyok, és ugyanezt éreztem, és kiderült, hogy már keményedik a méhem. Szedem a magne B6-ot, és esténként egy szem valami nyugtatót kell egy ideig szednem. És napközben még így is szúrkál, úgyhogy pihennem kell. Az a legbiztosabb, ha megnéz a dokid!
Én is megkérdeztem a dokim, hogy mi ez és azt mondta, hogy ez teljesen normális amíg nem vérzel! Nekem a méhem is bekeményedett ami attól lehetséges, hogy keveset iszol! De azért meny el orvoshoz, remélem azt mondják amit nekem! :)
elõzõ vagyok 14+5 hetes km. :)

15 hetes és 3 napos vagyok. Lehet érezni a babát ilyenkor már a hasamban?

Szerintem a babát érzem mert alul mindig meg fogom és ott érzek valamit néha olyan mint ha buborékozna a hasam.

Legjobb válasz: Sosem tudni, de szerintem egyáltalán nem kizárt, hogy õ volt. Szerintem az ember megérzi ezt. Én határozottan merem állítani az elsõ rúgást 13 hetesen követte el a picur. Persze nem éreztem majd csak a 16-17 hét között, valamikor, de van aki korábban érzi! A lényeg, hjogy ne ijjedj meg ha esetleg most napokig nem fogod érezni, ha meg igen akkor szerencsés vagy, vagy vékony :)) ;) Kellemes felfedezést! 20 hetes kismama

Sosem tudni, de szerintem egyáltalán nem kizárt, hogy õ volt. Szerintem az ember megérzi ezt. Én határozottan merem állítani az elsõ rúgást 13 hetesen követte el a picur. Persze nem éreztem majd csak a 16-17 hét között, valamikor, de van aki korábban érzi! A lényeg, hjogy ne ijjedj meg ha esetleg most napokig nem fogod érezni, ha meg igen akkor szerencsés vagy, vagy vékony :) ) ;) Kellemes felfedezést! 20 hetes kismama
Szia!Nekem pont 15 hetesen mozdult meg.Eleinte nem akartam elhinni, mondván, hogy korai.Azota mindennap érzem, de már határozottan és erõsebben.:) Érezheted te is.:)

15 hetes vagyok.4 nappal ezelőtt határozottan éreztem a magzatmozgást (2. baba) és másnap is, de azóta semmi. Ez normális lehet, valaki járt így? Aggódom.

Legjobb válasz: 18+4 hetes vagyok,még csak egy hete érzem. Hol jobban,hol kevésbé,hol pedig egyáltalán nem érzem a mozgását. Még nagyon jól elfér odabent,úgyhogy ez normális.. Majd ha picit nagyobb lesz érzed.

18+4 hetes vagyok, még csak egy hete érzem. Hol jobban, hol kevésbé, hol pedig egyáltalán nem érzem a mozgását. Még nagyon jól elfér odabent, úgyhogy ez normális.. Majd ha picit nagyobb lesz érzed.
Szerintem ez természetes, hisz még picike. Én 13 hetes voltam és már éreztem, hogy mozog, volt 2 nap, meg sem mozdult, vagy csak nem éreztem, de a doki megnyugtatott.:)
Nyugi, normális! Én is 14 hetesen éreztem elõször, és volt, hogy napokig semmi.De most 18 hetesen már minden nap érzem, de még most sem mindig, csak ha olyan testhelyzetben vagyok.
Ne aggódj, semmi probléma! Én a másodikat a 11. héten éreztem kicsit bizonytalanul, majd 13 hetesen már határozottan. 15 hetesen még elég nagy helye van odabent, pláne, hogy 2. baba, ilyenkor a méhed is jobban tágul, nagyobb, mint az elsõ terhességednél ennyi idõsen! Egyszer itt, egyszer ott van, és van, hogy pont úgy helyezkedik el, hogy amikor mozog, érzed. Ha nagyon aggódsz, akkor nyugodtan menj el az orvosodhoz, hogy nézze meg, rendben van e! Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-) Üdv:3 lányos
Nekempont ez van. 18 hetes vagyok két napja éreztem elõször határozottan, de még ma is kicsit délután, de most este meg semmi. pedig este volt eddig jobban mozgás.

Másnak is mozdult meg a babája 15 hetesen? Ezek után milyen sürün lehet majd érezni? Vagy ez töle függ?

15 hetesen es 2 naposan éreztem elöször hogy megmozdult a babám!!!!Ez szombaton volt.Ma zenét hallgattam és egy pici csiklandozos ,simogatást éreztem!Lehet hogy tetszett neki a zene?

Legjobb válasz: hogy mit érzek? semmihez nem hasonlithatot:))viccen kivül,én ilyen bizsergés szerüt.Szerintem még ilyen fiatal terhesen nem jelent problémát ha nem érezzük sürün. Sok kismama csak a 20.hét körül tapasztalja amit mi 16 hetesen. Ugyhogy nyugi:::)))

hogy mit érzek? semmihez nem hasonlithatot:) )viccen kivül, én ilyen bizsergés szerüt.Szerintem még ilyen fiatal terhesen nem jelent problémát ha nem érezzük sürün. Sok kismama csak a 20.hét körül tapasztalja amit mi 16 hetesen. Ugyhogy nyugi:::) ))
Egy nap múlva töltöttem a 15. hetemet amikor megéreztem hogy ez biztos õ, bár még anyukám sem akarta elhinni.De én tudtam hogy ilyet még nem éreztem, ilyen apró lökés volt.Elmúltam 21 hetes és azóta szinte meg sem áll, csak úgy hullámzik a hasam.Egy hétbõl egy napot ha pihen.Én elõször csak bal oldalt egészen lent éreztem aztán minél több helyen most már a köldökömnél is elõfordul.Elõször csak hanyatt fekve aztán most már álló helyzetben is érzem.Elõször csak reggel és este, most már mindegy neki hogy éjszaka vagy hajnal van, szinte egész nap mozog.Szóval fokozatosan alakul szerintem, ha az én példámat nézzük.Szereti az édességet, zenét, meleg kezemet, és visszarúg ha odakopogok neki óvatosan vagy megsimogatom.Lehet vele kommunikálni.Szóval tõled is függ, de ez még korai pár hét múlva mikor egyre többet érzed és egyre erõsebben akkor már "beszélget" is veled.Boldog babavárást!
Szia.Én 16 hetes vagyok és nekem is a napokban mozdult meg elõször, alig akartam elhinni.Mostmár egyre többször érzem a "bizsergést" és nagyon örülök neki! Te mit érzel?
A kérdező hozzászólása: Még csak kétszer éreztem!Szombaton és ma.Szombaton olyat éreztem mintha egy kis buborék szállt volna fölfelé és közben csiklandozott volna.Ma pedig csak egy csiklandozo, simogato érzést egy pillanatra!Remélem attol hogy nem érzem minden nap attol minden ok. Te mit érzel?Milyen sürün?
Szia! Az én babám pontossan 16 hetesen mozdult meg elöször az apukája hangjára! :D Akkor nem tudtam, hogy õ az, 3 napra rá menntünk 4 D re és ott is éreztem egyre sûrûbben, akkor tudtam hogy tényleg õ az! Még a doki is csodálkozott, hogy ilyen korán?!!! :D Onnantól sokszor éreztem, de volt olyan idõszak amikor nem mindíg. Egyre erõsebben, a buborékból pillangó sussanás, majd erõsebb csapkodás, nem is tudom, de jó érzés nagyon aztán erõsebben érzem rúgások, mocorgások, bújkálások, fordulást is lehet érezni. Most ott tartunk, hogy kinyomja magát, olyan mint egy kis cápa! :) ))) Sok boldogságot! 31 heteske
Szia, Nekem 20 hetesen mozdult meg eloszor, es semmi buborekolas nem volt :) Nekem egybol rugott 10 -et, mostanra alig 1 hettel kesobb jol megnott a hasam, es mar kivulrol is lehet erezni :) Szoval valtozo :) Jo babavarast

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!