Találatok a következő kifejezésre: 15 hetesen látszik (12 db)

12 hetes vagyok. Van már pocim. Másnak is látszódott már ilyenkor? Pedig nem vagyok egy soványság. Azthallottam, hogy a poci kb:15 hetesen látszik. Kinek mikortól látszott?

Legjobb válasz: Epp ma tettem fel hogy az enyem meg nem latszik es egy kicsit bepanikoltam,mert 7 hetesen nagyobb volt!Jo neked hat nem vagyunk egyformak,ki igy ki ugy.Nyugi nincs semmi ez normalis.Voltal mar genetikain? Boldog babavarast!

Epp ma tettem fel hogy az enyem meg nem latszik es egy kicsit bepanikoltam, mert 7 hetesen nagyobb volt!Jo neked hat nem vagyunk egyformak, ki igy ki ugy.Nyugi nincs semmi ez normalis.Voltal mar genetikain? Boldog babavarast!
5 hetesen már látszott:-))
Én már 8 hetesen nem fértem a nadrágjaimba. :-) Sok boldogságot.
A kérdező hozzászólása: pénteken megyek genetikaira.kicsit parázom, hogy minden rendben van-e.
5 hetesen? max csak beleláttad... az nem lehet

14-15 hetesen látszik már a pocak? Ha lefekszem az ágyra és feszítek akkor is dundorodik, vagy lehet tök lapos?

Legjobb válasz: Nekem már bõven látszott, de teljesen egyén és alkatfüggõ. Nekem átlagos testalkatom van 18 hkm

Nekem már bõven látszott, de teljesen egyén és alkatfüggõ. Nekem átlagos testalkatom van 18 hkm
Én kétszer születem már és mindkétszer iszonyúan pici volt a hasam. Soha nem akarták elhinni, hogy mindjárt szülni fogok. Sõt, az elsõ lányomnál 5 hónapos terhesen könyörögtem a dokinak a hasamra mutatva, hogy hol a gyerekem??? Ez teljesen alkat függõ. Ha magas vagy és a gyerek is a medencédbe helyezkedett el (ahogy nekem mindkettõ), akkor nem lesz túl nagy hasad ( nincsen is berepedezve a hasam sehol). Ha alacsonyabb vagy, akkor "nagy" pocakod is lehet már ilyen idõsen. Vagy ha már esetleg a harmadikkal vagy terhes, akkor nagyobb lesz, hiszen már nem úgy tudnak tartani a tartószalagok.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok terhes, csak kíváncsi vagyok, hogy mikor látszik! :D
A kérdező hozzászólása: am. 42kb és 158cm!
Nekem látszott 14-15 hetesen, vékony vagyok és magas, de gyenge a hasfalam, ezért akkor már észre lehetett venni. Az unokatesóm 24 hetes, és még most is tud olyan ruhát felvenni, amiben nem látszik, én akkor már nagyon nagy hassal járkáltam. Alkati kérdés.
változó: van akinek látszik már akkor, van, akinek nem. ha majd terhes leszel, rájössz, h nem jó "feszíteni" :)

Az baj, ha nem érzem, h nőne a méhem (a feszítő érzést) és pocakom is alig látszik? 15 hetes vagyok, első baba.

Legjobb válasz: szia! sztem ne aggódj, 28 hetese vagyok, most ekkora, és ez kicsinek számít, sõt http://kepfeltoltes.hu/view/110131/Picture0001_www.kepfeltol.. elsõ baba nekem is,most voltam Uh-n, egészsége, 1,10-1,20 kilo már, normálisak a méretei, 15 hetesen semekkora hasam sem volt, annyi, hogy ott az alhasam kicsit gömbõlyûbbnek éreztem,ezért nyomta a csípõnadrág

szia! sztem ne aggódj, 28 hetese vagyok, most ekkora, és ez kicsinek számít, sõt http://kepfeltoltes.hu/view/110131/Picture0001_www.kepfeltol.. elsõ baba nekem is, most voltam Uh-n, egészsége, 1, 10-1, 20 kilo már, normálisak a méretei, 15 hetesen semekkora hasam sem volt, annyi, hogy ott az alhasam kicsit gömbõlyûbbnek éreztem, ezért nyomta a csípõnadrág
A kérdező hozzászólása: Köszi :-) Remélem, hamarosan már nem tudom titkolni, büszke vagyok Rá nagyon :-D
A hátrahajló méh az amit írtam, hogy nekem is az van, azért tudjuk ilyen jól "titkolni" a pocaklakónkat :-)))!!!(10.52)
A hátrahajló méh is számít.
Én ilyenkor voltam túl a hányós idõszakon 8 kg mínusszal. Lötyögtek rajtam a ruháim. Pár hét és megnõ az a poci, magad is meglepõdsz:)
A kérdező hozzászólása: Ja és hátrahajló a méhem, nem tudom, ez számít-e.
A kérdező hozzászólása: Köszi!! 1O:52 Én nem raktam fel képet, de picit azért látszik, meg tapintható alul. Én is sovány vagyok, még csak fogytam eddig a hányások miatt :-( Szóval ezek még most is vannak :-(( Csak megnõ nekünk is :-S
nekem az elsõ az 5. hónapban kezdett egyértemûen látszani. most a 2. már a 6. héten egyértelmû volt. sajnos a hasizmaim nem erõsödtek vissza az elsõ szülés után, nem váletlenül, nem tettem érte semmit. :S
A kérdező hozzászólása: Köszi! Elsõ, tényleg nem nagy a pocid, kb nekem is ekkora most. De ha jól van a baba, akkor nem számít, az a fontos, h jól legyen :-)
Szia! Én most vagyok 13 hetes, nekem sem látszik még igazán a pocim. Persze esténként azért a Párommal, mi már nézegetjük, és látjuk is, hogy kerekedik, de más ezt nem látja. :) A hasszurka nekem is elmúlt, most kicsit pár napig meg akar jönni érzésem volt. :) Igazából nem tudom, hogy baj e vagy sem, de már én sem érzem.
Nekem is ugyanez a problémám. 14 és fél hetes vagyok, de abszolút semmi hasam nincs, még pucéron sem látszik semmi domborodás, teljesen lapos vagyok, fekve tenyérrel egy picit ki tudom tapintani, de semmi nem látszik. Mindig aggódom, hogy vajon baj e, illetve én sem érzek semmi feszülést, húzódást, néha egy nagyon enyhe megjön érzést. Reménykedem, hogy minden rendben van, mert nagyon vágyom erre a babára.


15 hetes miért nem látszik a pocakom?

Ha hanyatt fekszem teljesen lapos, kilátszanak a csípőcsontjaim. Ha felállok van egy kis dudor, amit szerintem elindult felfelé, most mintha a köldököm alatt lenne picivel nagyobb. A méhlepény a mellső falon tapadt meg, lehet, hogy emiatt nem látványos, hogy mennyit nő a baba? 64 kg-mal kezdtem a terhességet, most 61 kg vagyok, sajnos a rosszullétek miatt fogytam. Alig várom már, hogy nagyobb pocim legyen.

Legjobb válasz: Lesz nagyobb pocid, ne aggódj. A végén azt fogod kívánni, bár kisebb lenne. 20 hetesen általában már mindenkin látszik, hogy babát vár.

Lesz nagyobb pocid, ne aggódj. A végén azt fogod kívánni, bár kisebb lenne. 20 hetesen általában már mindenkin látszik, hogy babát vár.
Nekem 22hetesen látszott a pocakom.Nem mindenki egyforma.
Az unokahugomnak 19 hetesen nem látszott semmi, olyasmi volt a pocakja mint neked most. 21 hetesen már óriási:) Nagyon rövid idõ alatt megdöbbentõen nagyot nõtt. Ne izgulj, lehet hogy neked is kell még pár hét, de gyönyörûséges pocakod lesz!
nekem 15 hetesen olyan volt a pocakom, mintha éppen csak jól laktam volna. most sem aggódom a mérete miatt, igaz már jóval nagyobb, mint akkor, de még mindig nem az az igazi.. majd megnõ! különben sem ez számít, hanem hogy aki odabent van, õ jól érezze magát! :) 25 hkm
Szia én 19 hetes vagyok és szinte semmi nem látszik még az ismerõsök se tudják megmondani, ha én nem mondom el nekik:-) De a védõnõ azt mondta, hogy már nem sokáig lesz "láthatatlan":-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Akkor néhány hét múlva biztosan hirtelen nõ majd nagyot. Kenem is csíkok elleni krémmel. Babát szoktam érezni néha, mintha kis rezgés lenne, ez mindig megnyugtat :)
Az igazi méretbeli növekedést a baba a harmadik harmadban produkálja. Lehet még mindenkit megszégyenítõen hatalmas pocid, ne félj! :) )) most még "csak" pontosítja a kis tagjait, de majd nekilát a növekedésnek is, gõzerõvel, meglátod!

14-15 hetes kismamák hogy vagytok? Látszik már a hasatok?

Legjobb válasz: Szerencsére a tipikus elsõ trimeszteri tünetek szûnõben vannak, de most a székrekedés ütötte fel a fejét :-( Amúgy boldogság van. Néha már érzem a babót. Lágyan és csak ritkán, de már érzem, és ez nyugalommal és boldogsággal tölt el. Régóta vártunk a kis csodánkra és most itt van :-) A pocim már látszik! Nem olyan nagy, de már szépen kerekedik. És már a 15. hétben vagyunk :-) Boldog babavárást neked is! Te hogy vagy?

Szerencsére a tipikus elsõ trimeszteri tünetek szûnõben vannak, de most a székrekedés ütötte fel a fejét :-( Amúgy boldogság van. Néha már érzem a babót. Lágyan és csak ritkán, de már érzem, és ez nyugalommal és boldogsággal tölt el. Régóta vártunk a kis csodánkra és most itt van :-) A pocim már látszik! Nem olyan nagy, de már szépen kerekedik. És már a 15. hétben vagyunk :-) Boldog babavárást neked is! Te hogy vagy?
Nekem eddig azon kívül hogy nem jött meg, és nõtt a pocim, szinte semmilyen tünetem nincs. Néha én is érzem Picúrt, szerintem õ lehet az :) bár még nem mernék rá megesküdni! én is 15 hetes vagyok!
Úgy látszik, mi 15 heteskék nagyon egyformák vagyunk! Nekem is múlik az émelygés, már egyre többet eszem. A pocakom is kerekedik, már észrevette más is. Viszont tegnapelõtt este olyan érzésem volt, mintha megremegett volna belõlröl a hasam. Csak egy pillanat volt, meg is lepõdtem, nem éreztem még eddig. Eddig eszembe sem jutott, hogy már esetleg a babámat éreztem. Elsõ babaám, a védõnöm azt mondta, hogy 18. héttõl figyeljem. Akkor ezek szerint próbálkozik a drágám.
A kérdező hozzászólása: De jóóóóóó!!Örülök neki hogy ti is jól vagytok!:) Én is már eltudok menni csavarogni mert nincs az a rosszullét ami eddig.Bár néha még hányinger van de nem vészes.Ami kicsit zavar az az hogy sokszor szurkál a hasam alja, bár azt mondják nem baj mert nõl a petefészek stb.
Az nekem is szokott néha szurkálni, de szinte az elejétõl kezdve.... Én nem is voltam rosszul szerencsére :) nem tudom hogy milyenek a "terhestünetek" :)

14-15 hetes kismamák ti hogy érzitek magatokat? Látszik már pocak? Egyáltalán érzitek a babát?

Én mióta beléptem a második trimeszterbe, úgy érzem mintha nem is lennék terhes. tudom ennek örülni kellene, de olyan fura. Néha aggaszt hogy meg van e még a baba. Kb 2-3 naponta kicsit fájdogál a hasam, de a MgB6 elmúlasztja. Egyébként még nincs pocakom, csak sokszor olyan mintha fel lennék puffadva, de ez változó. Sajna én még nem érzek mozgásokat, bár sokan írják, hogy már ilyenkor érezték. Szóval normális ez hogy nincs semmi várandós tünet? Mikor fogom érezni a babát?

Legjobb válasz: Én 16 hetes vagyok. Tényleg olyan nekem is mintha nem is lennék terhes,nagyon jól vagyok,tele energiával. Második babámat várom, 14 hetesen már éreztem a mozgást!

Én 16 hetes vagyok. Tényleg olyan nekem is mintha nem is lennék terhes, nagyon jól vagyok, tele energiával. Második babámat várom, 14 hetesen már éreztem a mozgást!

15 hetes terhes vagyok. Semmi nem látszik a pocimon, kezdek aggódni, hogy esetleg nem fejlődik a bébim? Nálatok ez hogy volt? Tennétek fel képeket?

Legjobb válasz: Képet nem tudok, de az ismerõsök az elsõ gyermekemmel 20, az ismeretlenek 25 hetesen kezdtek gyanakodni, szóval szerintem semmi gond. Jól fejlõdik attól még az a baba. Az elsõk amúgy is késõbb kezdenek látszani rend szerint, mert nekik kell kitágítani mindent odabent. :o) két gyerekes anyuka

Képet nem tudok, de az ismerõsök az elsõ gyermekemmel 20, az ismeretlenek 25 hetesen kezdtek gyanakodni, szóval szerintem semmi gond. Jól fejlõdik attól még az a baba. Az elsõk amúgy is késõbb kezdenek látszani rend szerint, mert nekik kell kitágítani mindent odabent. :o) két gyerekes anyuka
Az utolsó válaszoló vajon viccelt, vagy amellett, hogy írni nem tud, még olvasni sem?
21 hetes vagyok és pólóban nem sok mi látszódik.
Nekem 20 hetesen kezdett. Mondjuk én örültem neki, hogy csak kevés ideig voltam olyan mint egy dinnye a mezõn.
Szia, én is 15 hetes vagyok. Pont a héten beszéltünk a barátnõmmel arról, hogy mikor kezdett el nõni a pocakja... közel 5 hónapos volt. Õ vékony testalkatú. Hirtelen nõtt neki azt hitte a befõttes gumi a farmerban végig megteszi majd... Rajtam már látszik a pocak és kocka alakú. Én rajtam volt fölösleg mielött babás lettem. Ne aggódj. Eljön az idõ mikor a cipõdet sem tudod majd bekötni...:o)
Ne aggodj, nem kell meg nagy pocidnak lennie. Nekem ekkora volt a 15. heten: http://kepfeltoltes.hu/view/100105/15._het_www.kepfeltoltes... Szinte semmi (csak ahhoz kepest valami, hogy alapban lapos a hasam). Raadasul 2. baba, elvileg hamarabb nohetett volna a pocakom. 16 hetesen mondtuk el a csaladnak, amikor mar a nemet is tudtuk a picinek es mindenkit megleptunk, nem vettek eszre rajtam elotte. A vegere ekkora lett, epp eleg volt, nem vagytam nagyobbra: http://kepfeltoltes.hu/view/100415/Ananacska_40__het_www.kep..
Ez a blogom: http://sunnydiamond.blog.hu/ Itt van egy-két kép. Nem tudom hány hetes voltam, e 15 körül. A szövegben biztos van erre utaló rész. most 38 leszek hétfõn. Amúgy most cserélnék veled pocakméretet :D Én nagyon vártam, h mikor nõ már meg. De már nagyon nehéz, a derekam leszakad. De jövõ héten már babázok a doki szerint :D Vigyázz magatokra!
A kérdező hozzászólása: valószínû egyiket sem:-))
A kérdező hozzászólása: valószínû egyiket sem tud :-))))))
24 hetes voltam, mikor kívülállók (idegenek) észrevették, hogy terhes vagyok. Pedig direkt úgy öltöztem, hogy minél jobban látsszon. Remélem ez megnyugtat. :-)
Szia! Én 22 hetes vagyok. Kb. a 18-19. hétig alig látszott valami, aztán hirtelen megnõtt! Szóval tényleg nem kell aggódnod, ez alkattól is függ. Ha kicsit szélesebb a csípõd (mint pl. Nekem is), akkor a babának van elég helye "elterülni", így késõbb fog látszódni. :) Amikor meg végre elkezdett látszódni, vettem sok kismama felsõt, ami kiemelte a pocimat, és ez nagyon jó érzéssel töltött el. Javaslom majd Neked is! Boldog babavárást! :)
erre csak azt tudom mondani hogy szégyen, hogy 15 évesen már gyereked lesz??? mi játszodik a fejedben???? hogy gondoltad ezt... kiskoru vagy nem vagy felnött... aszt majd a gyerekel kell maradni, amikor a suliban a hejed....
ne aggódj, semmi gond a babáddal... nekem kb. a 16 héttõl kezdett el nõni a pocakom bár most is sokan tanácstalanok és nem merik megkérdezni hogy híztam vagy babát várok :-) szerintem hamarosan rajtad is látszódni fog. én olykor ha bekajolok, olyan vagyok már mint aki nem 19 hanem legalább 29 hetes lenne. jó babavárást!
Gratulálok! Hidd el minden rendben van a babáddal.Ne aggódj.Elsõ babámnál, a 24.héten úgy néztem ki, mint egy jólakott napközis.:) Na de utána elég rendesen megugrott a poci mérete.Átlag nagyságú kisfiam lett.
Én viszont 14hetes vagyok és simán félidõsnek nézik, de 3.baba:-)) Az elsõvel nekem is 20hét után látszott jobban hogy babát várok.Nyugi nem maradsz lapos:-DD
Szia, én is 15 hetes vagyok. Rajtam már az idegenek is látják, hogy terhes vagyok, elég nagy a hasam. Viszont 2. terhesség. Elsõnél ilyenkor még alig látszott valami. Ne aggódj, a babád jól van.
Kedves Kérdezõ! Hogy áll (nõ) a pocid? :) Már egy hónap eltelt azóta, hogy feltetted a kérdést, megugrott a pocinövekedésed? :) Remélem igen, és jobb már a kedved! 05-08 10:37 -i voltam. :)

15 hetesen mennyire látszik a poci?

Többen is azt gondolják els?re, hogy min.20 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nekem akkor még egyáltalán nem látszott. Pl. akkor még a munkahelyemen nem is tudták, hogy babát várok. :) Úgy kb. 19-20 hetesen kezdett el látszani.

Nekem akkor még egyáltalán nem látszott. Pl. akkor még a munkahelyemen nem is tudták, hogy babát várok. :) Úgy kb. 19-20 hetesen kezdett el látszani.
Szia. Nekem akkora, mint a karácsonyi háromnapos zabálások után...:)
Szia! Én küldök neked egy fotót, hogy nekem mekkora volt 15 hetesen! Nekem is mindig nagyobb a hasam, most megkérdezték tõlem, hogy júniusban vagy júliusban szülök, közben meg szeptemberre vagyok kiírva!
15 hetes vagyok (elõzõ válaszoló)
Ez nem függ össze az, hogy valaki kövér vagy sovány, én jó húsos vagyok, bõven van úszógumim, és anyukám már a múlt héten mondta, hogy teljesen megváltozott a hasam formája, és kezd kitöltõdni az egész.
A kérdező hozzászólása: köszi csajok
Szerintem meg a kövérséghez meg a soványsághoz se nincs köze!én 48kg voltam 2honapossan, és legalább a 20.hétig nem lehetett észrevenni a pocim.
Nekem már eléggé látszott, nem tudtam volna letagadni egy feszülõsebb felsõben. Szerintem alkat kérdése is, aki pl. kövér vagy elég sok a túlsúlya, jobban elrejti, aki viszont vékony, azon talán jobban meglátszik.
Masodik valaszolo vagyok.Nem is arra ertettem hogy neked is haspuffadas lenne..csak sajna nekem az hisz be tudom huzni teljesen:-) olyan jo neked!
A kérdező hozzászólása: Ha puffadás lenne, akkor be tudnám húzni...Normál testalkatú vagyok pedig..Egyébként nem bánom ;)
En is 15 hetes vagyok es nekem latszik valami egesz nap, viszont reggel csak egy kis dobmorulat...de tenyleg kicsi..sajnos..ha eszek akkor akkora mint egy 30 hetesnek, de sajnos ez csak puffadas. Magas sovany vagyok pedig..
elõzõ válaszoló: egyébként én is 15. hét. De még csak a fõnököm és 1-2 ember tudja a cégnél, mások nem. Eddig még nem kérdeztek rá, pedig együtt dolgozunk itt 30-an az irodában...

15 hetes vagyok és még nem látszik semmi hasam! Másnak meg már igen! Mikor fog?

Legjobb válasz: nE AGGÓDJ! Ez engem is idegesít, majd elkezd nõni, ha eljön az ideje:)

nE AGGÓDJ! Ez engem is idegesít, majd elkezd nõni, ha eljön az ideje:)
légysziiii :D
A kérdező hozzászólása: hát de még nincs :( majd ha lesz :)
tegyél fel egy képet a pocidról :)
A kérdező hozzászólása: Hát várom ! Csak egy kicsit türelmetlen vagyok :) ) de azért köszönöm hogy válaszoltatok :)
8 vagyok 170 cm és 60kg voltam terhesség elején végén 70 lettem, tehát nem vagyok én sem kövér még sem látszott.
Egész életemben arról álmodoztam milyen jó lesz majd nagy pocival élni, de csak 30. hétre lett olyan igazi terhes hasam, de az sem volt túl nagy csak azon már látszott, hogy terhes vagyok. Így jártam talán majd a másodikkal lesz nagy pocim. :D 20-25. héttõl azért már fog látszódni légy türelmes.
A kérdező hozzászólása: juujj hát akkor még jó sokat kell várnom :((
Óóó én is vékony vagyok, és még csak nemrég kezdett el úgy rendesen látszani. De nem is bánom, hogy még nem olyan nagy, ígyis daru kellene hozzám, ha fel akarok kelni :D 28 hkm
Én is vékony vagyok nekem csak a 24 hét körül látszott. De most se vmi nagy pedig 30 hetes vagyok. Mások 20-21 hetesek pl a terhesgondozóba és nagyobb a hasuk mint nekem. Nem lényeg az a lényeg h a baba akkora amekkorának lenni kell.
A kérdező hozzászólása: Hát én elég vékony vagyok , meg a terhesség alatt nagyon lefogytam szóval nem tudom nekem mikor fog :( de nem szeretném ha az utolsó hónapokba :( szeretném mutogatni :) ))
Nem mindenkinek nagy. És ezt nem tudjuk megmondani, hogy mikor fog látszódni neked mert ez elég egyén függõ. Van olyan ismerõsöm akinek tényleg az utolsó pár hónapba látszott rajta. /tehát utolsó 2 max 3 hónapba/
A kérdező hozzászólása: elég kivárni :( másnap meg látom hogy ennyi idõsen milyen nagy.
én öt hónapos terhes voltam, mikor elõször le lehetett fotózni. ez van..

Kedves 14-15-16 hetes kismamák, milyen a terhességetek? Vannak-e még tüneteitek? Látszik már a pocakotok?

Irhatnak több hetes kismamák is, örömmel várom a válaszokat! Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia!Én 14hetet már betöltöttem,mindjárt 15leszek.Eddigi tünetem annyi volt hogy sokat jártam pisilni,de már ez is múlófélben van.Már kezd gömbölyödni a pocakom(nadrágaim nem mind jönnek rám).Te hány hetes vagy?neked tünetek?Boldog babavárást!

Szia!Én 14hetet már betöltöttem, mindjárt 15leszek.Eddigi tünetem annyi volt hogy sokat jártam pisilni, de már ez is múlófélben van.Már kezd gömbölyödni a pocakom(nadrágaim nem mind jönnek rám).Te hány hetes vagy?neked tünetek?Boldog babavárást!
Én most vagyok 15+4 napos. Hányingerem volt egy kevés, már elmúlt. Inkább fogytam eddig, mint híztam. A pocakom már egy kicsit látszik, de még nem nagyon. Ez a második terhességem. Az elsõnél semmi tünetem nem volt. Még furcsállottam is de megnyugtatott az orvosom, hogy minden rendben van. Ez most teljesen más, de azért jól viselem ezt is. Az elsõ babánk kisfiú, õ meg egy kislány lesz ha minden igaz. Igaz, hogy a 12. heti UH nem 100%, majd 1 hét múlva kiderül. Kíváncsiak vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Én 14 + 1 vagyok!
Szia!Én 16+2 vagyok.Nekünk õ a 4. babánk.Van már 3 kisfiunk, õ pedig úgy néz ki, hogy egy kislány:) Már látszik a pocakom.Nem vagyok rosszul, csak a szagokra vagyok kicsit érzékenyebb:)
Szia! Én 16 hetes vagyok, és eddig semmi tünetem nem volt. A cicim megnõtt, de nem fájt soha, és érzékeny se volt. 2 hete fájdogál a medence csontom. Nekem már nagyon látszik a hasam, elég nagy :) Te hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Hát nekem a 7.-ik héttöl van émelygés és hányinger még most is tart, hánytam is párszor, reggel kellemetlenül érzem magam utánna jobban vagyok! A hasam kezd látszani, de nem mondhatnám még nagynak, inkább mintha jól laktam volna csak olyan! Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!