Találatok a következő kifejezésre: 15 hetesen előtej a mellemből (2 db)

15 hetesen jöhet előtej a mellemből?

Legjobb válasz: Persze,elvileg a 18-20. héttõl de kinek mikor,nem vagyunk ebben sem egyformák.Én 25 hetes vagyok,nekem még most sincs. Boldog babavárást!

Persze, elvileg a 18-20. héttõl de kinek mikor, nem vagyunk ebben sem egyformák.Én 25 hetes vagyok, nekem még most sincs. Boldog babavárást!
Nekem az elsõ fiamnál már 15-16hetesen volt elõtejem.Most meg már 30 hetes vagyok, és még semmi..
Igen :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!!

A 20. hétben vagyok! 15 hetesen volt először előtejem, az utóbbi időben azonban csak a jobb mellemből jön, viszont abból sok! Ez nem jelent bajt?

Legjobb válasz: dehogy! valakinek semelyikbõl semmi, valakinek végig folyik, és van akinek, mint neked, csak az egyikbõl. terhesség alatt az olyen dolgok mind normálisak. lesznek még ennél cifrább tüneteid is, amik nem feltétlen a nagy könyv szerintiek. minden jót :)

dehogy! valakinek semelyikbõl semmi, valakinek végig folyik, és van akinek, mint neked, csak az egyikbõl. terhesség alatt az olyen dolgok mind normálisak. lesznek még ennél cifrább tüneteid is, amik nem feltétlen a nagy könyv szerintiek. minden jót :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!