Találatok a következő kifejezésre: 15 hetesen érezhetem hogy mozog (2 db)

15 hetesen már érezhetem hogy mozog?

Legjobb válasz: Persze :)

Persze :)
Azt mondják ilyen korán még csak a többedszer szülõk, vagy a nagyon vékony alkatúak érzik meg.Érezheted, szerencsés vagy.Persze ilyenkor még nagyon kell figyelni, nem olyan erõteljesek a mozgások.Úgy irigyellek:-)) 14 hetes kismama
Bocsi, az elõttem válaszolónak írnám, hogy én most vagyok a 22-ik hétben és még csak most kezdem rendessen érezni a rúgást. Én is nagyon szerettem volna már rég érezni, de ne aggódj, azt mondják a vége felé már kellemetlen is lesz. Annyira aranyos vagy, hogy ennyire várod! Kitartás!!! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm csak attól félek nehogy megnyomjam vagy akármi rosszat tegyek neki nekem öz az elsö.
Szia! Szerintem is érezheted, én a 16. hétben éreztem elõször a picit, valószinû, hogy közel tartózkodott a hasfaladhoz, de ne ilyedj meg, ha még nem rendszeresen fogod érezni a mozgását! Boldog babavárást! (26. hetes kismami)
A kérdező hozzászólása: jó neked már több mint a felénél jársz! én már alig várom hogy meglássam!és érdekes tudom hogy mennyire fáj a szülés és mégsem félek!
Igen! :) De azért függ attól is hogy milyen a testalkatod! Pl ha vékonyabb vagy akkor tuti, de mondjuk én pl. 162/63 al indultam és mégis éreztem a 16. hét körül. Pedig ez nem a legvékonyabb testalkat. Valószínû, hogy a hasfalad vékony! De attól is függ milyen érzés volt! Bár ezt meg mindenki másképp írja körül. Jó babavárást!

15 hetes kismama vagyok! Mikor fogom érezni, hogy mozog a babám!? Érezhetem egyáltalán már? Ilyenkor már télleg hall engem ha beszélek hozzá!?

Legjobb válasz: Én 17 hetesen éreztem elõször.Nem voltam benne teljesen biztos,hogy már az,de utána mindig egyre erõsödött.Elõször csak olyan érzés,mintha pillangók repkednének.Nekem ez az elsõ terhességem.25,3h. km.

Én 17 hetesen éreztem elõször.Nem voltam benne teljesen biztos, hogy már az, de utána mindig egyre erõsödött.Elõször csak olyan érzés, mintha pillangók repkednének.Nekem ez az elsõ terhességem.25, 3h. km.
A kérdező hozzászólása: nekem is az elsõ terhességem!!
megint én vagyok.Ird be a Google-ba, hogy az embrió fejlõdése hétrõl-hétre
Szia! Én a 20. hét körül kezdtem érezni, elõtte még nem voltam biztos benne, hogy õ az. Elsõ babánál állítólag azért kezded késõbb érezni, mert még nem tudod, mire figyelj. Védõnõm javaslatára azt csináltam, hogy esténként 10-15 percig teljes csöndben lehúnyt szemmel csak befelé figyeltem. Ha van valami, amit mindig érzel, az már õ! Ahogy az elsõ hozzászóló írta, mintha pillangó szárnyai rebbennének a pocakodban. Boldog babavárást! Egy 3 hónapos kislány édesanyja
Szia! Én a 19.héten éreztem. Azóta hol többet, hol kevesebbet mocorog, s imádom:) Boldog babavárást!
Elsõ babánál még szorosabbak a még szövetei, ezért is lehet késõbb érezni a mocorgást. Én a betöltött 20. héttõl érzem egyértelmûen. Nekem olyan, mintha tikk lenne a hasfalamban, mintha összerándulna egy izom. A férjem is érzi, ha a hasamra teszi a kezét, de még csak fekvõ, nyugis helyzetben tûnik fel, hétköznapi teendõk közben, buszon, házimunkában, képernyõ elõtt ülve nem. 21h km
Én egyértelmûen, úgy, hogy nem csak valami olyasmit, hanem 3 határozott mozgást 18+5 hetesen éreztem (Elõtte kaparászást, belülrõl cirógatást néha talán...) Azóta már szépen megerõsödött a drágám, néha már úgy érzem lerúgja valamimet, de így is nagyon gyönyörû érzés. 34 hetes kismami
Én 13, 5 hetesen éreztem éjszaka 3 érintést, aztán 2 hétig semmi, és épp 15 hetesen reggel, félig hasra fordulva jött vagy 6-8 "boxolás", ekkor lettem igazán biztos benne... Azóta eltelt 4 nap, és semmi, esetleg kisebb remegések, de ezügyben bionytalan vagyok... Hamarosan érzed, figyeld magad! Jah, nekem is elsõ baba, és nem vagyok vékony... Nem hiszem, hogy ezen múlik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!