Találatok a következő kifejezésre: 15 hetes vastag (2 db)

15 hetes vagyok, vastag testalkatú. Mikor számíthatok arra, hogy megmozdul a baba?

Legjobb válasz: Helló! Nem hiszem, hogy a testalkaton annyira sok múlna, bár elképzelhetõ, hogy a vékonykák elõbb megérzik. Én az utóbbi csoportba tartozom és nekem 16 hetesen kopogtatott elõször, és onnantól minden nap jelentkezik.

Helló! Nem hiszem, hogy a testalkaton annyira sok múlna, bár elképzelhetõ, hogy a vékonykák elõbb megérzik. Én az utóbbi csoportba tartozom és nekem 16 hetesen kopogtatott elõször, és onnantól minden nap jelentkezik.
20hetes korodra meg fog mozdulni!
Én sem vagyok deszka, (158/67) és nekem 15 hetesen kezdett"buborékolni" a hasam, és 18 hetesen voltam bizots benne, hogy õt érzem. Ezzel én is megcáfolnám azt, hogy a teltek késõbb érzik a babát. Amúgy 22 hétig normális az is, ha nem érzed.
NEM
Ha megnyugtat akkor igen.
Ne! Menj el 4D ultrahangra! Sokat látnak ott is és nincs kockázata. 29. hetes, 43 éves kismama
Szerintem is menj el uh- ra. Elsõ baba?
Negatív lett a kombinált teszted, de ugye azt mindenki hangsúlyozza, hogy csak szûrõvizsgálat. Ettõl függetlenül én a Te adataid alapján nem mennék magzatvíz-vételre. Egy alapos UH is kiszûrheti ha probléma lenne. De nem lesz, gondolkodjunk pozitívan :) Én 31 éves vagyok, nekem is negatív a kombinált tesztem, viszont az AFP-m lett alacsony (0, 47 MoM), ezért a héten megyek a SOTE-ra, genetikai kivizsgálásra. De a magzatvízvételt én sem fogom vállalni.
A kérdező hozzászólása: Nem az elsõ baba hanem a második de öt sem akarom elveszíteni de van még 4 államigondozott akit én nevelek õk már nagyok várják a picit õk is


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!