Találatok a következő kifejezésre: 15 hetes vagyok. Van egy 9 (2 db)

15 hetes kismama vagyok. Van egy 9 eves fiam, a mostani terhessegem mas, mint az elso. Akkor lehet, hogy most kislany lesz?

Legjobb válasz: Szia! Nekem két fiam van,de mindkettõvel más volt a terhességem. Az elsõvel semmi gondom nem volt,a másikkal viszont végig hánytam. Most is babát várok,de ez is teljesen más mint az elsõ kettõ. Bár még most nem tudom,hogy fiú lesz e vagy kislány.:)

Szia! Nekem két fiam van, de mindkettõvel más volt a terhességem. Az elsõvel semmi gondom nem volt, a másikkal viszont végig hánytam. Most is babát várok, de ez is teljesen más mint az elsõ kettõ. Bár még most nem tudom, hogy fiú lesz e vagy kislány.:)
Minden terhesség más és más, sajnos ez alapján nem lehet eldönteni, marad az Uh.Ne higyj a babonaféléknek, meg így domborodik ez lesz stb-nek sem ezek mind nem valós adatokat mondanak.
Nekem mindkét terhességem teljesen egyforma volt. Az elsõ babám fiú. A második kislány. Persze hogy lehet ez a babád kislány. 50 % esélyed van rá :)

15 hetes kismama vagyok, mióta terhes vagyok a kapcsolatunk a párommal teljesen tönkre ment. Mostmár ott tart hogy el akar minket hagyni. Van egy 9 éves kisfiam is, az előző kapcsolatomból. Mit tegyek? Teljesen ki vagyok készülve.

Napok óta alig eszem,gyomor idegem van,nagyon féltem a babát,és a kapcsolatunkat is.3hónapja még az esküv?nket terveztük.Egyszer?en nem tudom elhinni hogy ide jutott a mi csodálatos kapcsolatunk.Lassan belebolondulok úgy érzem!Úgy t?nik ? már 80%ban feladta!Én viszont nem!

Legjobb válasz: Szia!Nyugodj mert ez nem vezet semmi jóra!Készíts egy teát,ülj le és gondold végig,hogy ki hol hibázhatott!Mindenre van megoldás!Le kell ülni és beszélgessetek!Nem kiabálva hanem nyugisan!Talán ingerlékenyebb lettél az állapotod miatt vagy a párod fél ettõl az egésztõl!Végy nagy levegõt és kezd az egészet tiszta lappal!Mondd el neki,hogy szereted és fontos neked!

Szia!Nyugodj mert ez nem vezet semmi jóra!Készíts egy teát, ülj le és gondold végig, hogy ki hol hibázhatott!Mindenre van megoldás!Le kell ülni és beszélgessetek!Nem kiabálva hanem nyugisan!Talán ingerlékenyebb lettél az állapotod miatt vagy a párod fél ettõl az egésztõl!Végy nagy levegõt és kezd az egészet tiszta lappal!Mondd el neki, hogy szereted és fontos neked!
Szia! Azt sajnos nem tudom, hogy a kapcsolatodat hogyan lehetne helyrehozni. Próbálj meg leülni a pároddal, és megbeszélni, hogy miért jutottatok el idáig...de ami a legfontosabb: ne idegeskedj, az árt a babónak!!! És próbálj meg rendesen enni, vigyázni arra a kicsi életre, ami a pocakodban van! Õ védtelen, nem tehet semmirõl! Rá nagyon kell most vigyázni! Már bocsánat, de elég jellemtelen lehet a párod, ha így viselkedik egy nõvel, aki ráadásul a gyermekét hordozza a szíve alatt... Nyugodj meg! Remélem, azért úgy alakul az életed, ahogy azt Te szeretnéd! 28 hetes kismami
Mi a probléma alapja? Megvisel a terhesség? Ingerült vagy esetleg? Üljetek le és beszéljétek meg!! Nem teheti meg hogy csak úgy ott hagy!! Ennél aljasabb dolgot el se tudok képzelni!! Próbálj rendesen enni, mert árt a babának!! Ne fojtsd magadba a sírást mert belsõ feszültséghez vezet!! Együtt érzek veled és Nagyon remélem megoldódik ez a krízis helyzet! A babának apára is szüksége van! Ha szeretitek még egymást meg kell tudnotok oldani, csak legyetek õszinték és képesek legyetek a változásra!!! Sok sikert!!
szia! Hát ez így nem a legszebb babavárási idõszak :( Ismerek ilyen típusú pasikat , akik egyszerûen elmenekülnek a felelõsség súlya alól. Õ is akarta ezt a babát, vagy jött? Hagyj neki egy kis idõt, lehet hogy összezavarodott csak. De Te ne készülj ki emiatt. Sablon , hogy "gondolj a babádra" ; de tényleg gondolj rá :) egyél keveset , beszélgess a babáddal. Sokan állítják, hogy Õ nem "érzi" hogy milyen lelki folyamatokon mész keresztül, de kísérletek mutatják, hogy azok a babák, akiket nagyon vártak terhesség alatt (elég ha csak az anyuka) sokkal kiegyensúlyozottabb, boldogabb babák lettek.Tehát ez is fontos. Én nagyon remélem, hogy a párod "csak" megrettent picit és észhez tér. Ha nem tenné, a másik gyerek miatt is mutasd meg a világnak, hogy attól még jó anya leszel!!:)
Ha 3 hónappal ezelõtt, azaz a baba jelentkezése elõtt még olyan boldog volt Veled, hogy az esküvõt terveztétek, akkor biztosan nagyon szeretett akkor. Ha a baba nem várt volt, akkor valószínû ez válthatott ki valamit. Igazából semmit nem írtál le, hogy Õ miért akar elhagyni mi az indoka, miben hibáztat. Úgy vélem, egy kapcsolat megszakadásának mindkét fél az oka. Azért mert most kismama vagy, nem biztos, hogy Te hibátlan és vétlen vagy, hogy így alakult. Csak mi nõk szeretünk összefogni és védeni a kismama társunkat. De tanácsot csak akkor lehetne adni, ha tudnánk mi a párod indoka a döntéséhez.
Hát a féltékenység a zöldszemû szörnyeteg nagyon megmérgezi a kapcsolatokat!Várj, ne vagdalkózz amíg nem biztos, hogy megcsal!Ne üldözd még messzebb!Inkább próbáld visszaédesgetni!Ha van még szeretet(a szerelem elmúlik)akkor újra ébredhet a láng!Készíts vacsit, szexi ruha, csábítás, forró szex és meglátod!Remélem nem mentek szét!Annyi család dõl romba sajnos!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!