Találatok a következő kifejezésre: 15 hetes vagyok. Nagyon (62 db)

4D!!! Így már val színû a baby nemét és megmondják :-))
Én is 15 hetes vagyok, de nem aggódom. Tegnap voltam a havi nõgyógyászati vizsgálaton, ott csupa megnyugtatót hallottam. Gondolom, Te is mész a két uh között, az mindenképp hasznos. Persze, én is örülnék, ha láthatnám már újra a picit, de úgy gondolkodom, hogy miért ne lenne minden rendben? Nem szabad feleslegesen idegeskedni. A kritikusnak mondott 12 héten túljutottatok, próbáld kiélvezni a terhesség minden percét, most, amíg még a kellemetlanségekbõl kevés van! Boldog, kiegyensúlyozott babavárást! :-)
Hát, nekem is 5 hét telt el, a 12. héten voltam, majd a 17-en. Nekem is nagyon hiányzott már, hogy lássam, meg hogy tudjam minden rendben van vele. Szerencsére a 16. heti AFP is megnyugtatott. Mondjuk nekem olyan szempontból szerencsém van, hogy én a 13. héttõl minden nap érzem a picurt és mikor esténként éreztem, hogy mászkál a bõröm alatt arra gondoltam, hogy csak minden rendben van! Kitartás! Biztos jól van! Eltelik gyorsan az a 3 hét. Még pár hónap és minden nap láthatod majd!! Boldog babavárást mindenkinek! 18 hetes pocis
Nyugi! Mindenkinek hosszú ez az idõszak. Nekem még bõ egy hét, mire megyek a 18 hetesre, de már nagyon várom, fõleg azért, hogy hátha megmutatja már a nemét. :) ) Ha gond lenne, szerintem annak lenne valami jele. Még én sem érzem, vagyis nem vagyok benne biztos, hogy õt érzem. Néha ilyen apró csiklandozás-félét érzek belülrõl. Sokat beszélek hozzá, hogy mennyire várjuk és nagyon szeretjük. De egy már csak ilyen hosszú várakozással jár. De mi ez a pár hét a 9 hónaphoz képest, hogy a karjainkban tarthassuk... Nem tudom, hogy van-e fogadott orvosod (nekem nincs), de ha van és ennyire aggódsz, akkor keresd fel. Nekem marad a remény, hogy semmi gond, de nem is gondolok ilyenekre, hogy baja lehet, mert a sok stressz nekem sem, és neki sem tesz jót. Boldog babavárást! 17 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Persze úgy állok hozzá hogy minden rendben van, hisz a 12 heti uh után még voltunk 4D-n is (25hét körül akarunk megint) és ott is minden rendben volt. De azért néha aggódom. Már nagyon várom a 18. heti uh-t. Sok boldogságot Nektek!
Szia! Mi ugy birtuk ki a 12.ik és a 20.-ik hét között hogy voltunk a 16.-ik héten is. Nagyon örültem neki mert sima 2d-n voltunk ugyan de fent volt a drága, sokat ficánkolt és ott mutatta meg hogy kisfiú:-)

Szerdán kiderült hogy terhes vagyok 15 hetes magzattal. Nagyon súlyos fejlõdési rendeletességen mutatott az ultrahang, sajnos meg kell szakítani a terhességet bizonyos Vetélés-indukcióval. Pontosan hogy zajlik ez a beavatkozás?

Nagyon jó lenne ha valaki aki át esett ilyen beavatkozáson írna nekem, mert nagyon ki vagyok borulva idegileg.Elõre is köszönöm! Üdvözlettel:...B

Legjobb válasz: Lamináriás tágítással kezdték, majd oxitocint kaptam infúzión keresztül. Ez kellett volna, hogy beindítsa a vetélést görcsöléssel, fájásokkal. Az oxitocinra nem reagált a szervezetem, így összesen háromszor futottunk ennek neki. Végül rövid altatásban 'mûvi befejezéssel' fejezték be. Semmi olyan nem történt, amit ez elõzõ válaszoló írt, hogy láthatjuk a babát, vagy temethetjük. Nem is kérdezték, de nem is akartam volna. Én is nagyon ki voltam borulva, megértelek. Nagyon nehéz ezt feldolgozni, ha fel lehet egyáltalán. De talán a következõ baba gyógyír lehet rá. Én is 15 hetes voltam. Ha gondolod, írj nyugodtan privátot.

Lamináriás tágítással kezdték, majd oxitocint kaptam infúzión keresztül. Ez kellett volna, hogy beindítsa a vetélést görcsöléssel, fájásokkal. Az oxitocinra nem reagált a szervezetem, így összesen háromszor futottunk ennek neki. Végül rövid altatásban 'mûvi befejezéssel' fejezték be. Semmi olyan nem történt, amit ez elõzõ válaszoló írt, hogy láthatjuk a babát, vagy temethetjük. Nem is kérdezték, de nem is akartam volna. Én is nagyon ki voltam borulva, megértelek. Nagyon nehéz ezt feldolgozni, ha fel lehet egyáltalán. De talán a következõ baba gyógyír lehet rá. Én is 15 hetes voltam. Ha gondolod, írj nyugodtan privátot.
Kérdezõ, a vetélés-indukció úgy zajlik, ahogy az utolsó válaszadó írta. Gyógyszeres elõkészítést követõen (ez kórházanként változhat, van ahol méhfeltöltés, vagy méhszájba adagolt gyógyszer) oxytocin vagy prosztaglandin tartalmú infúzióval fájásokat keltenek. Ha pontosan érdekel: http://www.eum.hu/szul-interruptio-pdf "Terhesség megszakítás a második trimesterben (a terhesség 24. hetéig)" cím, 6. oldal alja, 7. oldal teteje...
Igen, úgy zajlik, ahogy egy abortusz. Sajnálom. :(
Mint egy abortusz. Elõzetes vizsgálatok alapján altatásban elvégzik a méh kiürítését. Nem tart sokáig, 10-20 perc az egész. Sajnálom.
ez orvosonkent korhazankent valtozik. nalunk huvelyi gyogyszerrel cytotekkel nagya daggal 4 orankent adagoljak Majd gorcsok jonnek es megszuletik aa magzat.De tagitanak palcikakkalill hormonos gelevel is mashol Mivel mindene eppen szuletik a szulok megnezhetik es elbucsuzhatnak tole.A korbonc vizsgalat utan lehetoseg van a babat eltemettetni. Lab es kez lenyomatok keszulnek ha lehet ill fenykjep es emleklap . A szuloparos vegig egyutt van egy szobaban es kozossen menek vegig ezen a szornyu dolgon. A veteles utan a gyaszfeldolgozas maittatobb beszelgetes van a korhaz pszihologusabval lelkesszel szulesznovel orvossal. Az esemeny utan 3 hettel ujra az orvos beszel a szulokel sok erot kivanok ha barmilyen kerdesed van kerdezz es irj.
A kérdező hozzászólása: kedves válaszolok! Igen túl vagyok rajta majdnem 20óra szenvedés után rövid altatásban ért véget az egész beavatkozás, fizikailag egész jól, lelkileg pedig még lábadozom de remélem hamar feldolgozom(már amenyire lehet) köszönök minden hozászolást!
g
Szia! most olvastam mi történt , nagyon sajnálom, hogy te is átélted ezt a szörnyûséget.:( én is elvesztettem a babám november végén.Most már jobb.kisírtam magamból! kívánom, hogy mielõbb anyukája lehess egy egészséges gyönyörû gyermeknek!:)
Szia, Sajnálom, hogy nem olvastam elõbb a kérdésed, mert én áprilisban mentem keresztül részben ugyan ezen. Boldog babavárás, majd maga a pokol. Szintén hydrops, 14 hetesen kerültem a mûtõasztalra. Nem kívánom senkinek. Lelkileg nagyon sötét idõszakon mentem át. Kérlek, jelezz vissza. Hogy érzed magad?
Figy, nem a te hibad, egyaltalan ne is gondolj ra babakent, ez nem a te gyereked hanem csak egy sajnalatos baleset, a termeszet rossz vicce. a barom harmadik valaszolo meg kisse gondolkodjon mar el miket ir, temetes meg ilyenek? ez egy elvetelt eletkeptelen MAGZAT. Hogy lehet valaki ilyen barom hogy ilyeneket ir hogy temetes, meg szornyuseg meg ilyenek, plane egy 19 eves lanynak, akinek inkabb a sajat gyogyulasaval kene foglalkoznia, nem pedig egy amugy is eletkeptelen magzattal? Kerdezo, a legjobb ha nem gondolsz ra a gyerekedkent. Majd lesz egeszseges babad, ha meggyogyultal, ha neki baja lesz akkor lehet aggodni, de egy sulyosan torzult magzatert felesleges, ki kell szedetni es elfelejteni az egeszet. Sajnos tortennek ilyenek, nem tehet rola senki. remelem, azota jobban vagy.
Túl vagy rajta, kedves Kérdezõ? Remélem fizikailag minden rendben, lelkileg pedig sok erõt kívánok!! Jó egészséget, írj majd, mi van Veled. Gyógyulj meg hamar!
Mélységesen együtt érzek.Kívánom, hogy mihamarabb meggyógyulj és egészséges kisbabád szülessen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! Én is reménykedem hogy pár éven belül egészséges gyermeknek adhatok életet!mert minden vágyam egy kisgyermek!!
Szegénykém :-( Imádkozom, hogy hamar meggyógyulj és aztán egészséges kisbabád születhessen majd! Sok erõt és kitartást neked!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat Hétfõn kell befeküdnöm a kórházba! igen sajnos biztos hogy beteg teljesen életképtelen jelenleg még él de azt mondták az orvosok hogy valószínû nem tudnám élve kihordani hydrocephalus (vízfejûség) valószínû a gyógyszertõl amit a júliusban diagnosztizált Cronikus Myleoid Leukémiámra (CML)szedek.De június óta nem is menstruáltam nem gondoltam hogy terhes lehetek! Nagyon ki vagyok, úgy érzem ez sok nekem nem biztos hogy ezt ki bírom! Mind ezt átélni 19 évesen ez nagyon sok, próbálok erõs lenni és nem mutatni a fájdalmamat a külvilágnak!de jó ezt megosztani hátha erõt tud valaki önteni belém! B.
Hát ja, mivel a hazai protokollt linkeltem be az #5-be Egészségügyi Minisztérium korábbi portáljáról...
Logikusnak az utolsó két válasz tûnik, legalábbis ami a hazai protokollt illeti. És ez már egészen biztos? Milyen jellegû rendellenesség, mikor kerül sor a beavatkozásra? Nagyon sajnálom, sok erõt kívánok!
Kedves kérdezõ, hogy vagy?

Terhességem alatt (most 15 hetes vagyok) jelentősen megnőtt a hüvelyi váladékom mennyisége, nem csíp, nem viszket csak nagyon zavar! Másnál is így volt/van?

Legjobb válasz: Szia! Én 15+5 hetes vagyok és rengeteg van!Szó szerint folyik:STöbb tisztasági betétet kell használnom naponta. Tudod ez tök természetes,ahogy nõ a méh és állandóan változik a hüvely flórája is ez okozza a bõ folyást.

Szia! Én 15+5 hetes vagyok és rengeteg van!Szó szerint folyik:STöbb tisztasági betétet kell használnom naponta. Tudod ez tök természetes, ahogy nõ a méh és állandóan változik a hüvely flórája is ez okozza a bõ folyást.
nekem is sok van de ez természetes. elötte is volt, most is. békülj ki vele:-)
Teljesen normális, és ez egészen el fog tartani a szülésig. A lényeg, hogy fehéres legyen, ne véres! Boldog babavárást, 31 h KM
igen, normális, ilyenkor fokozottan termelodik..ha nem csíp, nem véres, nem éget, akkor rendben van. csak figyelni kell, mert ilyenkor a fertozésekre is hajlamosabbak vagyunk sajnos....
Igen, még ha sárga is rendben van, mi itt ketten vagyunk kismamák és mindkettõnkné ugyanez a helyzet. Csak ne viszkessen, mert az elvileg már fertõzés.

Ki mikor érezte a magzatmozgásokat először mellső fali lepénynél? én 15 hetes vagyok, de már többször éreztem remegő érzéseket, nagyon várom már a rugdosást!

Legjobb válasz: Mivel nekem elsõ baba, nem nagyon tudtam, hogy azt érzem-e, de így utólag nekem is elõször a 15-16. héten volt olyan érzésem, hogy ez már talán a baba. Olyan volt, mitha egy kismadár belül átrepülne a hasfalmon, csak néha véletlen lettené a lábát. Azóta már tudom, hogy az már AZ volt. Ugyanakkor én még most sem érzem igazán erõsen, ill. a pocim se "remeg" közben (igaz elég erõs alkat vagyok). Mindenesetre tényleg vicces és megnyugtató érzés. Boldog várakozást kívánok Neked! 21+5 hkm

Mivel nekem elsõ baba, nem nagyon tudtam, hogy azt érzem-e, de így utólag nekem is elõször a 15-16. héten volt olyan érzésem, hogy ez már talán a baba. Olyan volt, mitha egy kismadár belül átrepülne a hasfalmon, csak néha véletlen lettené a lábát. Azóta már tudom, hogy az már AZ volt. Ugyanakkor én még most sem érzem igazán erõsen, ill. a pocim se "remeg" közben (igaz elég erõs alkat vagyok). Mindenesetre tényleg vicces és megnyugtató érzés. Boldog várakozást kívánok Neked! 21+5 hkm
Második babámmal volt mellsõ fali lepényem, 14-15 hetesen éreztem az elsõ magzatmozgásokat félreérthetetlenül :)
Én 18 hetesen éreztem õt tutira. Elõtte még nem tudtam 100%-ra kijelenteni, hogy Õt érzem, bár 1-2 héttel elõtte is érezgettem már valamit. 21 hetesen kezdte az igazi rugdosódást, amit már kívülrõl is lehet látni. :-) 21+6 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! aki tud még írjon :)
Én a 19. héten éreztem elõször biztosra, de nekem is úgy volt, hogy elõtte 1-2 hete már éreztem valamit, csak nem tudtam, hogy ez magzatmozgás e :)
Szia, én pontosan 16 hetesen éreztem elõször a Kislányomat, bár akkor még csak gyanítottam, h Õ volt. (mellsõ fali méhszájközeli lepénynél) én buborékszerût éreztem, mintha fel lennék fújódva. azóta minden nap sokszor, nagyon aktív, már jól érezni, h mikor rúg és mikor bokszol :) 24+5 hkm, 1. baba
Én 20 hetes voltam, mellsõ fali lepényem van.
Én 17 hetesen éreztem a kisfiamat, elõször csak ilyen bökdösés volt:) Akkor már tudtam hogy ez csak õ lehet!Most már sokat rugdoskodik, annyira édes.Imádom a kis drágámat:) 27+3
Az elsõvel hátsó fali 14. hét. A másodikkal állítólag elõbb érezni. Viszont azt is olvastam, hogy a mellsõ falival késõbb érezhetõ. Vele is a 14. héten éreztem elõször.

15 hetes vagyok, és pár napja tapasztalom, hogy valahogy nagyon nem bírok enni, nagy baj ha nem kívánom a kaját?

amugy semmi bajom nincs,se hányinger semmi,csak egyszerüen nemkívánom amit föztem,pedig elötte azért kezdem el azt f?zni,mert azt ugy ennék,de ha kész van hogy nemis eszek belölle....ugye ezzel nemártok a babünak???mert azért nyomok le falatokat,vagy más kajcsit a torkomon,hogy legyen a babonak..

Legjobb válasz: Szia Ez teljesen normális. CSak inni igyál sokat az fontos. És ne aggódj, eljön ennek az ellenkezõje is,h csak eszel és eszel.... Addig is örülj h nem jönneek fel a felesleges kilók! De ha nagyon aggaszt a dolog, beszélj az orvosoddal! Boldog babavárást 26 hetes kismama

Szia Ez teljesen normális. CSak inni igyál sokat az fontos. És ne aggódj, eljön ennek az ellenkezõje is, h csak eszel és eszel.... Addig is örülj h nem jönneek fel a felesleges kilók! De ha nagyon aggaszt a dolog, beszélj az orvosoddal! Boldog babavárást 26 hetes kismama
én 22 hetes vagyok, kb egy honapja, picit tobb, nekem is ez a gondom. vitamint szedek, pihenek, gondolom ha éhes lennék, ugyis ennék, mondjuk én egyáltalán nem vagyok éhes. Szerintem a baba elveszi, ami kell, én nem aggódok emiatt.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!!Köszy a válaszokat! megnyugtattatok....annyira meg nem aggaszt a dolog, mert azért eszek, csak pont a fött kaja marad ki, abbol is lecsuszik pár falat, de több nem, de nem maradok kaja nélkül!!Párom is azt mondta "várja" hogy télleg megkívánok-e majd késöbb aaz éjszaka közepén 1 hambit-vagy sütit...kiváncsi lesz nállam lesz-e ilyen!! Boldog Babavárást Nektek, Üdv 15heteske
18hetes vagyok, azt hittem ezzel a problémával csak én küzdök.Jo ideje én sem tudom megenni a föztöm és undorodom is tölle.Nekem sincs hányingerem.Én szedem az elevitet.És salátákat eszem.Este pedig gyümölcsöket.Idönként eszek még halat.
15 hetesen még én is undorodva tekintettem a legtöbb ételre, nálam is volt olyan, hogy megkívántam, aztán néhány falat után már rá se bírtam nézni. Hanem aztán a 22. hét után fordult a kocka, bármit behabzsolnék, ami az utamba kerül, nagyon vissza kell magam fogni! 24 hetes kismama

15 hetes vagyok, eddig semmi problémám nem volt. Ma mentem a nőgyógyászomhoz hogy viszem neki a leleteket. Vizsgálat előtt elmentem pisilni és erősen barnás pirosas lett a wc papir. Nagyon megijedtem, most mire számithatok?

15 hetes vagyok,eddig semmi problémám nem volt. Ma mentem a n?gyógyászomhoz hogy viszem neki a leleteket. Vizsgálat el?tt elmentem pisilni és er?sen barnás pirosas lett a wc papir. Bementem a dokihoz,megvizsgált azt mondta nem kell az ördögöt a falra festeni de holnap menjek be uh-ra hogy él e még a baba,és innen szigorú pihenés. Nagyon félek. Volt már valaki igy és nem lett semmi baj? Vagy számitsak a legrosszabbakra? Tudom nem tudjátok megmondani mi lesz holnap,de aki már járt igy azzal mi lett? Segitsetek nagyon megvagyok ijedve,mert tavaly szeptemberben volt már egy missed ab.-om.:-(((

Legjobb válasz: És nem csinált a doki uh-ot? Vagy talán ott nála nincs készülék? Ne idegeskedj szerintem, én a terhességem elsõ két hónapjában (most én is 15 vok) szinte folyamatosan rózsaszínezgettem, volt amikor két napig szabályszerûen véreztem és semmi probléma nem volt. Ne idegeskedj, az a lényeg!! Nyugi, bár tudom, könnyû ezt mondani. Én elég sok helyrõl hallottam azt, hogy terhesség alatt elõfordul a vérezgetés, fõleg ha épp a menstruációs idõbe vagy, mert a szervezeted emlékszik arra, hogy mikor kéne hogy megjöjjön. Ne izgulj, szerintem nincs semmi, fõleg ha nem is görcsölsz.

És nem csinált a doki uh-ot? Vagy talán ott nála nincs készülék? Ne idegeskedj szerintem, én a terhességem elsõ két hónapjában (most én is 15 vok) szinte folyamatosan rózsaszínezgettem, volt amikor két napig szabályszerûen véreztem és semmi probléma nem volt. Ne idegeskedj, az a lényeg!! Nyugi, bár tudom, könnyû ezt mondani. Én elég sok helyrõl hallottam azt, hogy terhesség alatt elõfordul a vérezgetés, fõleg ha épp a menstruációs idõbe vagy, mert a szervezeted emlékszik arra, hogy mikor kéne hogy megjöjjön. Ne izgulj, szerintem nincs semmi, fõleg ha nem is görcsölsz.
sajnos 2 vetélésen vagyok túl kûlönbözö okok miatt . 3-dik terhességnél én is bepecsételtem gondolhatod hogy megijedtem , szerencsére nem lett semi baj és most van egy4 hós babám. inkább a 12 -dik hétig veszélyesebb a helyzet. utánna már sokal kisebb az esély a vetélésre . légyszi ird meg mit mondott a doki.
szerintem sincsen semmi gond! nalam is elofordult a terhesegem elejen mindennap vereztem, mondtam a dokimnak is azt mondta ha nem eros a verzes es nem, gorcsol erosen a has akkor semmi gond nincsen aztan az egyik naprol a masikra abba maradt a verzes nyugi az idegeskedessel tobbet artasz a babanak nyugodj meg es pihenj sokat!
Remélem nem lett gond! Jelentkezz, hogy mit mondtak!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Hála égnek nincs semmi gond. Elmult a pecsételés is a baba rendben van. Persze az aggodalmam nem mult el azért, nem értem az ilyesmi mitõl van. Dolgozni már nem mehetek ugyhogy 5 hónap pihi:-)

15 hetes vagyok, és már nagyon várom, hogy érezem a babát, legelöször mit fogok érezni, amiből tudni fogom, hogy a babám?

Legjobb válasz: Szerintem ez egy leírhatatlanúl csodálatos dolog, valaki gyenge bélmozgáshoz hasonlítja vagy apró lepke csapkodáshoz! Nyudodj meg ha megmozdul tudni fogod hogy õ az! Tudod az anyai érzések! Én 22 hetes vagyok én is ezt kérdéztem mindenkitõl de amikor elõször megmozdult egybõl tudtam hogy õ az! Boldog babavárást

Szerintem ez egy leírhatatlanúl csodálatos dolog, valaki gyenge bélmozgáshoz hasonlítja vagy apró lepke csapkodáshoz! Nyudodj meg ha megmozdul tudni fogod hogy õ az! Tudod az anyai érzések! Én 22 hetes vagyok én is ezt kérdéztem mindenkitõl de amikor elõször megmozdult egybõl tudtam hogy õ az! Boldog babavárást
Szia. Én 17 hetesen éreztem elõször. Nekem olyan érzés volt, mintha buborékok szabadulnának fel a hasamban. Kb 1 hét után éreztem "igazi" mozgást. Eleinte nagyon gyengén, és ahogy növekszik egyre többször és erõsebben. Boldog babavárást. 25 hetes kismami
Nekem olyan érzésem volt, 15-16 hetesen, mintha korogna a gyomrom, csak kicsit lejjebb. Fantasztikus!:) Mostmár néha akkorákat rúg, hogy azt hiszem leesek az ágyról. Boldog babavárást! 27 hetes kismami

Lehet, hogy nagyon kicsit, de érzem a baba mozgását? 15 hetes vagyok!

Legjobb válasz: Ha második babádat várod, elképzelhetõ, hogy amit érzel, a baba "okozza". Elsõ terhességnél legtöbbször a 18. hét táján lehet érezni, de ezt biztos megmondja a védõnõ Neked.Nekem a második gyermekemnél a 15. héten éreztem ici-pici mocorgást.Mivel már elõtte voltam terhes, így tudtam, milyen érzés.

Ha második babádat várod, elképzelhetõ, hogy amit érzel, a baba "okozza". Elsõ terhességnél legtöbbször a 18. hét táján lehet érezni, de ezt biztos megmondja a védõnõ Neked.Nekem a második gyermekemnél a 15. héten éreztem ici-pici mocorgást.Mivel már elõtte voltam terhes, így tudtam, milyen érzés.
En is nagyon finoman ereztem mar a 15. heten, es en is elso babas vagyok. Nekem is azt mondtak, hogy AAAAAA! Az nem lehet. Szerintem lehet. :0)
A kérdező hozzászólása: elsõ babát várom, és nagyon-nagyon!sokat foglalkozom a dologgal így akkor lehet hogy csak képzelem!
Szia!Én a 3. babám várom.24.hétben vagyok.15 hetesen már én is éreztem szúrkálásokat, érdekes dolgokat a pocimban.Ez így volt a 2.terhességemnél is.Elsõnél 18 hetes voltam mikor ezeket éreztem.Tuti, hogy a babád érzed te is.
Szia!Én ugyan a 4. babómat várom, de már 3 hete érzem, hogy mocorog.Te is nyugodtan érezheted a babucid! Boldog babavárást! Szintén 15 hetes!
Szerintem elõfordulhat! Én már 14 hét környékén apró rebbenéseket éreztem, és az elsõ babám, biztosan õ volt. 22 hetes kismama

15 hetes vagyok és nagyon elkezdett hullani a hajam ez rosszat jelenthet? Vagy csak az ősznek köszönhető?

Legjobb válasz: Nekem a terhesség elött nagyon hullott a hajam,mikor terhes lettem szinte alig.És ugy olvastam hogy a szülés után nagyon fog hullani. De ne aggodj lehet a hideg miatt is.

Nekem a terhesség elött nagyon hullott a hajam, mikor terhes lettem szinte alig.És ugy olvastam hogy a szülés után nagyon fog hullani. De ne aggodj lehet a hideg miatt is.
Szia!Lehet attól hogy a babáddal kell osztozni azokon a tápanyagokon, vitaminokon, ai eddig csak a Tiéd volt.Szedsz valamit?
A kérdező hozzászólása: Igen a femibion 400-at szedem. Eddig nem hullott ennyire és csak december 3-án megyek orvoshoz.
szia, lehet, hogy vitamint kéne váltanod. Nekem a terhességem elõtt hullott a hajam. Amikor terhes lettem elkezdtem szedni az elevitet, most vagyok a 39. hétben napi egy elevitet szedek még most is, és be is sûrûsödött a hajam az elmúlt 9hónap alatt. Nem tudom mi lesz a szülés után, bár a vitamint nem hagyom abba.

15 hetes vagyok. Jól felidegesítettem magam, most nagyon fáj a hasam. Lehet baj?

Nagyon felhúztam magam, elég sokáig is tartott. :( Most nagyon fáj a hasam alja. Vettem be Magnéziumot, de nem enyhül. Baj lehet vagy ez "csak" a normális méhnövekedéses fájdalom? Veszélyeztetett terhes vagyok.

Legjobb válasz: Ha veszélyeztetett vagy és a fájdalom magnéziumra és pihenésre sem múlik el, akkor mindenképp érdemes lenne elmenned az ügyeletre. Nyugodj meg, ez a baba érdeke is. Nem hinném, h lenne nagyobb baj, de nagyon vigyázz magadra. :)

Ha veszélyeztetett vagy és a fájdalom magnéziumra és pihenésre sem múlik el, akkor mindenképp érdemes lenne elmenned az ügyeletre. Nyugodj meg, ez a baba érdeke is. Nem hinném, h lenne nagyobb baj, de nagyon vigyázz magadra. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!