Találatok a következő kifejezésre: 15 hetes vagyok. Megmozdult már (4 db)

15 hetes terhes vagyok. Megmozdult már a babám, de nagyon sokat fáj a derekam. Ez normális dolog?

egyéb tünetem nincs ez már a harmadik terhességem de az el?z? kett?vel nem voltak ilyen panaszaim.

Legjobb válasz: Szia! Sztem természetes, én a 16. hétben vagyok, de nekem is sokat fáj,bár fõleg ha álldogálok,meg amikor az ágyban fordulnék, mint egy 100 éves,pedig még nincs is nagy hasam.És sokaktól hallottam,hogy nekik is fáj,a csontok ahogy alakulnak helyezkedik odabent minden.Sztem itt mindenki meg fog nyugtatni, de ha bizonytalan vagy, még mindig felhívhatod az orvosod.Boldog babavárást!

Szia! Sztem természetes, én a 16. hétben vagyok, de nekem is sokat fáj, bár fõleg ha álldogálok, meg amikor az ágyban fordulnék, mint egy 100 éves, pedig még nincs is nagy hasam.És sokaktól hallottam, hogy nekik is fáj, a csontok ahogy alakulnak helyezkedik odabent minden.Sztem itt mindenki meg fog nyugtatni, de ha bizonytalan vagy, még mindig felhívhatod az orvosod.Boldog babavárást!
Szia! Nekem is hasonló panaszaim vannak, bár még csak 11 hetes vagyok.Ha ülésnél nyomódik a keresztcsontom, utánna alig bírok felállni, úgy érzem, leszakad.Nekem is az a véleményem, hogy tágulunk, és ugye tudjuk, hogy minden terhesség más:)

15 hetes kismamik, hogy vagytok? Van mar pocakotok vagy esetleg mar megmozdult a babatok?

Valakinel fajdalom vmi?felfogtatok mar hogy kismamak vagytok,nekem meg mindig hihetetlen mig nem latom a hasam hogy none.

Legjobb válasz: szia! nekem már kicsit látszik a hasam. mostanában több magnéziumot szedek mert többet fájdogál a hasam. a picurt még nem érzem. elsõ baba. a közérzetem viszont egyre jobb. most voltunk nyaralni is és nagyon jót tett a sok úszás. boldog babavárást neked is

szia! nekem már kicsit látszik a hasam. mostanában több magnéziumot szedek mert többet fájdogál a hasam. a picurt még nem érzem. elsõ baba. a közérzetem viszont egyre jobb. most voltunk nyaralni is és nagyon jót tett a sok úszás. boldog babavárást neked is
Nos, én 15 hetesen istenien éreztem magam. Nõtt a pocim, nem volt hányingerem sem már. Tele energiával. Isteni érzés áldott álapotban lenni, sokszor megkönnyezem milyen szerencsés is vagyok. Élvezd ki minden percét! Nekem a 16. héten megmozdult a baby. Elsõ babánál ez hamar van, ezek szerint nagyon aktív a baba. (anyukám szerint lány lesz, ebbõl is látszik) Sok boldogságot a babócához! Vigyázz magatokra :)
Nekem se látni hogy nõne a hasam, mert alapból kövér vagyok, de alig várom már. Napok kérdése és meg fog látszani. Nekem mostanában jobban "húzódik" a hasam, ahogy nõ a méhem.

Mikor először megmozdult a baba a pocitokban, mit éreztetek? Én ilyen gyenge kis csiklandozást érzek, reggel főleg ébredés után, mikor még az ágyban fekszem.15+1 hetes első babás kismama vagyok, lehet, hogy már a babát érzem?

Legjobb válasz: Hát ha nem a beleid, vagy a gyomrod, akkor kizárásos alapon a baba. Valóban ilyen érzés, mint ahogy leírtad, de akkor te szerencsés vagy, ha ilyen korán megmozdult, fõleg h elsõ baba. Ritka, de nem kizárt.

Hát ha nem a beleid, vagy a gyomrod, akkor kizárásos alapon a baba. Valóban ilyen érzés, mint ahogy leírtad, de akkor te szerencsés vagy, ha ilyen korán megmozdult, fõleg h elsõ baba. Ritka, de nem kizárt.
hát valamivel fiatalabb terhes voltam mikor elõször éreztem mocorogni, de akkor is csak ugy ha a pocimra raktam a kezem.valoszinü hogy a babócát érezted.
Én éreztem. Egyén függõ. Nem azt hogy megmozdult, hanem hogy mozog. A tenyeremmel a hasamat tapiztam, és akkor éreztem meg. Után tudtam hogy merre van, és egy idõ után ismét éreztem. Tuti hogy õ volt, nem a beleim, mert nem lokalizálódott egy helyre :) ))))) Legelõször 18+2 napon mozdult meg (rúgott belém) konkrétan. Azóta egyre intenzívebb. Pillanatokon belül eljön az idõ a nagy boxolásnak!!! Üdv: 22hetes
Szióka!Nekem 22hetesen mozdult meg elõszür, de az is ilyen pezsgõtablettás pukkanások voltak a méhemnél! Édes volt..... 28hetes Kismami


aha, ez már az:)
Már 8 hetes kora óta mozog õ, csak nem érezzük. Pontosítva hogy mikor fogod már érezni, szerintem már õt érezheted! Mindenhol azt mondják hogy kizárt mert majd 18 hetes kortól, de ez nem igaz, alkat és embere válogatja. Én is éreztem már 15 hetes kortól, csak még nem voltam benne biztos. De miután minden nap ugyan ott éreztem ugyan azt, aztán 17 hetesen meg már jó nagyot rúgott tudtam hogy Õ lehet. Sok boldogságot!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!