Találatok a következő kifejezésre: 15 hetes vagyok. Még milyen (2 db)

15 hetes terhes vagyok. Még milyen vizsgálatok következnek?

Szeretném tudni, hogy még milyen vizsgálatokra számtsak?

Legjobb válasz: 18 hetesen genetikai UH,az AFP erdemény birtokában. 26 hetesen lesz a vércukorterhelés. Én 4 hetente jártam UH-ra. Mióta betöltöttem a 35.hetet vettek hüvelyváladékot és minden héten CTG-re megyünk a szülésig. Ha túllépnénk a terminust,akkor megnézik UH-val a babót és mindennap a kis szívét is. Boldog babavárást! 37 hetes kismami

18 hetesen genetikai UH, az AFP erdemény birtokában. 26 hetesen lesz a vércukorterhelés. Én 4 hetente jártam UH-ra. Mióta betöltöttem a 35.hetet vettek hüvelyváladékot és minden héten CTG-re megyünk a szülésig. Ha túllépnénk a terminust, akkor megnézik UH-val a babót és mindennap a kis szívét is. Boldog babavárást! 37 hetes kismami
Szia! Úgy van, ahogy az elõttem író kismama írta! Ezen kívül nekem még volt/lesz minden trimeszterben egyszer nagylabor, ahová a háziorvosom utal be. Rutin vérkép, teljes vizelet vizsgálat. UH-k idõpontjáról meg a nõorvosod úgyis tájékoztatni fog. Nekem mindig az utolsó alkalommal mondja, hogy mikor menjek elgközelebb - 4 hétente amúgy.

Másnak is mozdult meg a babája 15 hetesen? Ezek után milyen sürün lehet majd érezni? Vagy ez töle függ?

15 hetesen es 2 naposan éreztem elöször hogy megmozdult a babám!!!!Ez szombaton volt.Ma zenét hallgattam és egy pici csiklandozos ,simogatást éreztem!Lehet hogy tetszett neki a zene?

Legjobb válasz: hogy mit érzek? semmihez nem hasonlithatot:))viccen kivül,én ilyen bizsergés szerüt.Szerintem még ilyen fiatal terhesen nem jelent problémát ha nem érezzük sürün. Sok kismama csak a 20.hét körül tapasztalja amit mi 16 hetesen. Ugyhogy nyugi:::)))

hogy mit érzek? semmihez nem hasonlithatot:) )viccen kivül, én ilyen bizsergés szerüt.Szerintem még ilyen fiatal terhesen nem jelent problémát ha nem érezzük sürün. Sok kismama csak a 20.hét körül tapasztalja amit mi 16 hetesen. Ugyhogy nyugi:::) ))
Egy nap múlva töltöttem a 15. hetemet amikor megéreztem hogy ez biztos õ, bár még anyukám sem akarta elhinni.De én tudtam hogy ilyet még nem éreztem, ilyen apró lökés volt.Elmúltam 21 hetes és azóta szinte meg sem áll, csak úgy hullámzik a hasam.Egy hétbõl egy napot ha pihen.Én elõször csak bal oldalt egészen lent éreztem aztán minél több helyen most már a köldökömnél is elõfordul.Elõször csak hanyatt fekve aztán most már álló helyzetben is érzem.Elõször csak reggel és este, most már mindegy neki hogy éjszaka vagy hajnal van, szinte egész nap mozog.Szóval fokozatosan alakul szerintem, ha az én példámat nézzük.Szereti az édességet, zenét, meleg kezemet, és visszarúg ha odakopogok neki óvatosan vagy megsimogatom.Lehet vele kommunikálni.Szóval tõled is függ, de ez még korai pár hét múlva mikor egyre többet érzed és egyre erõsebben akkor már "beszélget" is veled.Boldog babavárást!
Szia.Én 16 hetes vagyok és nekem is a napokban mozdult meg elõször, alig akartam elhinni.Mostmár egyre többször érzem a "bizsergést" és nagyon örülök neki! Te mit érzel?
A kérdező hozzászólása: Még csak kétszer éreztem!Szombaton és ma.Szombaton olyat éreztem mintha egy kis buborék szállt volna fölfelé és közben csiklandozott volna.Ma pedig csak egy csiklandozo, simogato érzést egy pillanatra!Remélem attol hogy nem érzem minden nap attol minden ok. Te mit érzel?Milyen sürün?
Szia! Az én babám pontossan 16 hetesen mozdult meg elöször az apukája hangjára! :D Akkor nem tudtam, hogy õ az, 3 napra rá menntünk 4 D re és ott is éreztem egyre sûrûbben, akkor tudtam hogy tényleg õ az! Még a doki is csodálkozott, hogy ilyen korán?!!! :D Onnantól sokszor éreztem, de volt olyan idõszak amikor nem mindíg. Egyre erõsebben, a buborékból pillangó sussanás, majd erõsebb csapkodás, nem is tudom, de jó érzés nagyon aztán erõsebben érzem rúgások, mocorgások, bújkálások, fordulást is lehet érezni. Most ott tartunk, hogy kinyomja magát, olyan mint egy kis cápa! :) ))) Sok boldogságot! 31 heteske
Szia, Nekem 20 hetesen mozdult meg eloszor, es semmi buborekolas nem volt :) Nekem egybol rugott 10 -et, mostanra alig 1 hettel kesobb jol megnott a hasam, es mar kivulrol is lehet erezni :) Szoval valtozo :) Jo babavarast


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!