Találatok a következő kifejezésre: 15 hetes vagyok. Este azt (4 db)

15 hetes kismama vagyok. Este azt éreztem, hogy a combjaim belső felénél, hasogatott, mintha oda sugározna ki valami. Mitől volt ez a fura érzésem?

Legjobb válasz: A nagy méhszalag, amely tartja a méhed, itt tapad, valamint a nagyajkak kötõszövetében. nõ a méhed, ezért itt érezzük, hogy feszül a szalag, amelynek most egy nagyobb terhet kell tartania. Ne izgulj, semmi baj, el fog múlni!!Jó babavárást!

A nagy méhszalag, amely tartja a méhed, itt tapad, valamint a nagyajkak kötõszövetében. nõ a méhed, ezért itt érezzük, hogy feszül a szalag, amelynek most egy nagyobb terhet kell tartania. Ne izgulj, semmi baj, el fog múlni!!Jó babavárást!

15 hetes terhesen beteg vagyok. Mit tehetek? Tegnap este óta megy a hasam és hányok. D. u. -tól már egy kis vizet tudok inni, de addig az is kijött belőlem. Beszéltem a védőnővel, azt mondta ez valószínűleg rota vírus.

És ez ellen nem nagyon van gyógyszer.A normaflort javasolta.De az a baj hogy most meg van 1 kis lázam.Mivel csillapítsam?Ugye nem lesz baja a picinek?

Legjobb válasz: Algopirint bevehetsz.De holnap mindenképpen menj el dokihoz,õ tudja hogy terhesen milyen gyógyszert kaphatsz.

Algopirint bevehetsz.De holnap mindenképpen menj el dokihoz, õ tudja hogy terhesen milyen gyógyszert kaphatsz.
Nem a védönöt, hanem egy orvost kellene megkérdezned, az tud gyógyszert is adni.
Milyen okos a védõnõ... Döbbenet. Én már a mai napon mentem volna dokihoz. Amúgy nyugtatásképpen: Én tavaly nyáron voltam 8 hetes terhes, amikor külföldön összeszedtem valami vírust. Napokig a klotyón ültem, kórházba is kerültem. Kaptam infúziót. Kicsit véreztem is. Mentem ott a nõgyógyászatra. Nagyon meg voltam ijedve, mert az elsõ trimeszter a legveszélyeztettebb vetélés szempontjából. A babám azonban nagyon élni akart, túlélte a kalandot és már hat hónapos.:) Nem lesz semmi baj, de reggel elsõ dolgod a doki legyen.
Ugyanígy jártam 14 hetesen. Láz, hányás, hasmenés. Lázra algopyrint szedtem. Nekem a széntablettát is javasolták, de folyton kihánytam, sugárba. A normafloret is szedtem. A lényeg, hogy igyál sokat. Hányás után 15-20 perccel kicsi kortyokban. Akkor talán bent marad. Aztán ha már bírod, mehet egy kis ropi, háztartási keksz. Nálam 2 napig tartott. Ma már 2 éves a kisfiam. :) Azért azt megtehetnéd, hogy legalább felhívod az ügyeletet. Annak idején én is ezt tettem. Holnap pedig menj el orvoshoz. Jobbulást kívánok!!!
Majd megtanulod, hogy a védõnõ majdnem az utolsó lesz, akihez fordulni fogsz bármivel kapcsolatban is.Annyira, de annyira okosak tudnak lenni sokszor, hogy hihetetlen... Én sem értem miért õt kerested meg ezzel, akkor már a háziorvos, vagy a nõgyógyászod.Holnap az elsõ kellene legyen, hogy elmész az orvoshoz.Lehet székletmintát fognak vizsgálni és akkor kiderül 100%-ra, hogy mi okozta ezt Nálad. Jobbulást!
Én pár napja estem át rajta. 2 napig tartott a hányás, hasmenés. Láz nem volt. Elöször azt hittem a szülés elõtti tisztulás, nem mentem orvoshoz, a szülésznõmmel beszéltem. Enni nem bírtam, de a folyadékot eröltettem. Szépen elmult. Semmit nem szedtem. Ha lázad van mindenképp menj orvoshoz! 38 hkm


15 hetes kismama vagyok tegnap fürdés közben tapasztaltam színtelen nyálkás valamit, benne 1 fehér csíkkal! Azóta semmi! Este meg fehér folyásom de az szokott lenni! Ez nem a nyákdugó ugye?

Legjobb válasz: Azt hiszem a nyakdugo barnas... Szerintem biztos nem az! Nyugi! De azert menj el egy vizsgalatra, nehogy valami gombas fertozesed legyen...

Azt hiszem a nyakdugo barnas... Szerintem biztos nem az! Nyugi! De azert menj el egy vizsgalatra, nehogy valami gombas fertozesed legyen...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!