Találatok a következő kifejezésre: 15 hetes vagyok. 2003 óta (1 db)

15 hetes terhes vagyok. 2003 óta szedek antidepresszánsokat árt-e a babának?

Azt tudni kell, hogy 1 ideje már csak elvétve veszek be egyet-egyet!

Legjobb válasz: az antidepresszánsok, teratogen hatásuak, ugyhogy beszélj egy pszichiáterrel, ill., nõgyógyásszal! Én pszichiátrián dolgozom.

az antidepresszánsok, teratogen hatásuak, ugyhogy beszélj egy pszichiáterrel, ill., nõgyógyásszal! Én pszichiátrián dolgozom.
Sürgõssen beszélj a kezelõorvosoddal!! Semmiféle antidepresszánst, szorongásoldót, antipszichotikumot, neuroleptikumot nem szedhetsz terhesen, még elvétve egy-két darabot sem, árt a BABÁDNAK!!!! (rá is van írva mindegyikre hogy terhesen nem szedhetõ!!!!)
Hívd fel ezt a számot és kérdezd meg, mert itt tudják:06 1 363 2229 Itt a gyógyszerek magzatkárosító hatásával foglalkoznak!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez normális érzés ebben a 34. héten?

Szombat óta mintha "ki akarnék szakadni" alul, nem is tudom, olyan furcsa érzés, mintha puncin rúgtak volna vagy nem tudom.
Pénteken voltam a dokimnál 2000 a méhszájérték.

3

Mit jelent ez? Endometrium vastagsága: 16mm benne 4mm-es echodenz terület.

1

Van itt jászberényi kismama?

Hanyadik hètben jàrsz? Dolgozol mèg? Hanyadik gyerköc? Lenne kedvetek megosztani a mindennapi dolgokat, beszèlgetni babavàràsról stb.?

4

Ti mit ettetek cukorterhelés után?

Nekem pénteken lesz a cukorterhelésem és a dokim azt mondta, hogyha meglesznek az eredmények és minden rendben, akkor aznap próbáljak meg szénhidrátban szegény ételeket enni. Nálatok volt ilyen?

11

Hogyan tereljük el a gondolatainkat?

Ma délután programozott császárom lesz.Nagyon izgulunk én is,férjem is,de már semmi nem köt le...2. baba pedig

6

Mekkora volt a babátok 36 hetes terhesen?

5

Aki 32-34. héten volt 4D-n mesélne?

Mennyit sikerült látni a babából?Nem bántátok meg,hogy később mentetek és nem mondjuk 20-25.hét környékén?Minden tapasztalat érdekelne:)
Köszönöm:)

4

Mi van azzal a kismamával, akinek tnap szivárgott a vize?

Nem találom azt a kérdést :( Irta, h volt dokinál is, és azt mondta, h még az éjjel vagy a mai nap folyamàn találkoznak a szülőszobán.

1

Ilyenkor a baba sem kap levegőt?

Felfújtam egy matracot és utána gondolkoztam hogy lehet ez most nem volt jó ötlet. Ugye ilyentől nem lehet oxigénhiányos a babám?
27hkm

10

Gyereket szeretnénk a Párommal de kicsit be vagyok parázva. Olyanok járnak a fejembe, hogy jó anya lennék-e, egészséges lesz-e, megtudunk e birkózni a feladattal? Normális hogy ilyenek járnak a fejembe?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!