Találatok a következő kifejezésre: 15 hetes vagyok. Érezhetem már a (2 db)

15 hetes terhes vagyok. Érezhetem már a baba mozgását?

Sziasztok!Én 15 hetes terhes vagyok!Nem rég voltam dokinál, minden rendben van. Mindenütt azt olvastam hogy a baba mozgását még ekkor nem lehet igazán érezni én mégis úgy érzem hogy mocorog!Szerintetek lehet már érezni vagy csak beképzelem!?:-)))Nektek mikor mozdult meg?

Legjobb válasz: Szia. Szerintem érezheted.Nem írtad,hogy elsö baba,vagy többedik. Èn az elsö babánkat várom,a 16.héten mozdult meg elözször.Azo´ta folyamatosan mocorog,e´s egyre eröteljesebben. Jo´egészséget mindkettötöknek.

Szia. Szerintem érezheted.Nem írtad, hogy elsö baba, vagy többedik. Èn az elsö babánkat várom, a 16.héten mozdult meg elözször.Azo´ta folyamatosan mocorog, e´s egyre eröteljesebben. Jo´egészséget mindkettötöknek.
LEHET, HOGY CSAK A BÉLMOZGÁST ÉRZED DE HA NEM AKKOR NAGYON ÉLÉNK GYERKÕCÖD LESZ.
Szia! Azt mondják, hogy lehet érezni. Nekem az elsõ babám és kb. a 20-ik héten éreztem elõször. Sokan azonban már olyan korán érzik mint Te is. Jó sokáig érezheted akkor a kicsikédet. Szerencsés vagy. Csodálatos érzés és egyre inkább az lesz, ahogy erõsödik majd. SOk sikert a babához! Egy 38 hetes kismama
Sziasztok!Köszi szépen a válaszokat!Igen elsõ baba!De nagyon jó érzés ahogy a pici rebbenéseket érzem!A párom szerint olyan lesz mint én, már most nem tud megülni nyugton a pici popóján!:-)))) Mindenkinek jó egészséget kívánok a kicsikhez!!!
Nekem is a 15. héten mozdult meg elõször, pedig elsõ baba. Olyan volt, mintha hangya szaladna a pocakomon. Ne ijedj meg, ha nem érzed majd minden nap, mivel még nagyon gyengék a mozgások, nekem volt olyan, hogy két napig sem éreztem, rohantam a dokihoz, de megnyugtatott, hogy csak a 20. hét után probléma, ha 24 h elteltével sem érzem. Azóta folyamatosan mocorog. Egy 22 hetes kismama.

15 hetes kismama vagyok! Mikor fogom érezni, hogy mozog a babám!? Érezhetem egyáltalán már? Ilyenkor már télleg hall engem ha beszélek hozzá!?

Legjobb válasz: Én 17 hetesen éreztem elõször.Nem voltam benne teljesen biztos,hogy már az,de utána mindig egyre erõsödött.Elõször csak olyan érzés,mintha pillangók repkednének.Nekem ez az elsõ terhességem.25,3h. km.

Én 17 hetesen éreztem elõször.Nem voltam benne teljesen biztos, hogy már az, de utána mindig egyre erõsödött.Elõször csak olyan érzés, mintha pillangók repkednének.Nekem ez az elsõ terhességem.25, 3h. km.
A kérdező hozzászólása: nekem is az elsõ terhességem!!
megint én vagyok.Ird be a Google-ba, hogy az embrió fejlõdése hétrõl-hétre
Szia! Én a 20. hét körül kezdtem érezni, elõtte még nem voltam biztos benne, hogy õ az. Elsõ babánál állítólag azért kezded késõbb érezni, mert még nem tudod, mire figyelj. Védõnõm javaslatára azt csináltam, hogy esténként 10-15 percig teljes csöndben lehúnyt szemmel csak befelé figyeltem. Ha van valami, amit mindig érzel, az már õ! Ahogy az elsõ hozzászóló írta, mintha pillangó szárnyai rebbennének a pocakodban. Boldog babavárást! Egy 3 hónapos kislány édesanyja
Szia! Én a 19.héten éreztem. Azóta hol többet, hol kevesebbet mocorog, s imádom:) Boldog babavárást!
Elsõ babánál még szorosabbak a még szövetei, ezért is lehet késõbb érezni a mocorgást. Én a betöltött 20. héttõl érzem egyértelmûen. Nekem olyan, mintha tikk lenne a hasfalamban, mintha összerándulna egy izom. A férjem is érzi, ha a hasamra teszi a kezét, de még csak fekvõ, nyugis helyzetben tûnik fel, hétköznapi teendõk közben, buszon, házimunkában, képernyõ elõtt ülve nem. 21h km
Én egyértelmûen, úgy, hogy nem csak valami olyasmit, hanem 3 határozott mozgást 18+5 hetesen éreztem (Elõtte kaparászást, belülrõl cirógatást néha talán...) Azóta már szépen megerõsödött a drágám, néha már úgy érzem lerúgja valamimet, de így is nagyon gyönyörû érzés. 34 hetes kismami
Én 13, 5 hetesen éreztem éjszaka 3 érintést, aztán 2 hétig semmi, és épp 15 hetesen reggel, félig hasra fordulva jött vagy 6-8 "boxolás", ekkor lettem igazán biztos benne... Azóta eltelt 4 nap, és semmi, esetleg kisebb remegések, de ezügyben bionytalan vagyok... Hamarosan érzed, figyeld magad! Jah, nekem is elsõ baba, és nem vagyok vékony... Nem hiszem, hogy ezen múlik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!